yarın sabah saat 10=00da umarım memnun kalırım çook merak ediyorum :18: renkli 3 boyutlu usg nasıl acaba:S dönüşte muhakkak yazacağım
canım benim eşimde aslında erkek doktora gitmeme pek hoş bakmamıştı ama,bu doktoru o da gördü..ve o izin verdi... bende çok memnunum sağlık bu sonuçta...BEnce eşin ikna olur... Ve eminim sizde memnun kalırsınız...tavsiyelerin için teşekkür ederim anadolu hastanesinde doğum yapan birkaç akrabamdan olumlu şeyler duymuştum.ama bayan doktor vardı ozamanlar.erkek olmasını eşim sorun edebilir.aslında önemli olan hastane ve doktorun iyi olması ama konuşmayı deneyecegım yıne,bakalım hayırlısı artık daha yolun basındayım duşünmeye zamanım var?buarada senin bebegin kaç aylık cinsiyeti bellimi?Allah yardımcımız olsun....
evet canım bu konuda çok haklısın..35 hafta olmuş bile .. bence artık doktorunla devam et.. önemli olan senin aldığın elektrik..Hayırlısıyla kucakla inşallah..canım teşekkür ederim doktordan memnunum ama insan aynı doktora giden kişilerin fikrini merak ediyor.bende ki de o hesap yani.35 hafta olduk yani doğuma çok az kaldı birde oğluşumda böbrek genişlemesi problemi var. hem bu sebepten hemde doğuma çok az kaldığı için doktorumu değiştirmem büyük ihtimalle. yinede çok sağol....
Canım bende gidip gelmeni 4 gözle bekli,yorum hala tam karar vermiş diilim çünkü umarım beğenirsin bende denerim
canım benim eşimde aslında erkek doktora gitmeme pek hoş bakmamıştı ama,bu doktoru o da gördü..ve o izin verdi... bende çok memnunum sağlık bu sonuçta...BEnce eşin ikna olur... Ve eminim sizde memnun kalırsınız...
evet canım bu konuda çok haklısın..35 hafta olmuş bile .. bence artık doktorunla devam et.. önemli olan senin aldığın elektrik..Hayırlısıyla kucakla inşallah..
şekerim ben gidip geld,m çok memnun kaldım.. Ne güler ne gizem ne melike ben en çok bu doktoru beğendim.. Bir kere ben sormadan o anlatıyor.. espri yapıyor çok cana yakın..bak diğer sayfaları oku geriye doğru yorumlarım o doktorla ilgili...Mutlaka herkeze tavsiye ederim...Ayrıca hastane soyguncu bir hastane değil....BEnim cinsiyet erkekti ama değişti sanırım çarşamba kesin öğreneceğim...:18:
canım çok sevindim bu kararına hastane fiyatlrı çok makul ve doktorda çok mükemmel bir doktor..bende aradım az önce randevu aldım önümüzdeki hafta için bakalım hayırlısı aslında medicali arzu hanımı düşünüyodum ama hastane çok itici geliyodu anadolu hastanesine göz muyanesi için gitmiştim 3-4 kez temiz sıcak bi yer bu arada kaç haftalık seninki
gunaydın kızlar;
bakamamıştım uzun zamandır baya kalabalıklaşmışız. ben pembe mavide lale erbile gidiyorum. şimdilik memnunum ilerde ne olur bilemiyorum. ssk ile anlaşması yok testlerde cok sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum. ilk gebeliğim olduğu için tecrübemde yok internetten bişiler öğrenmeye çalışıyorum.
zübeyde hanımda bir doktora da tahliller için giderim diye düşünüyorum. bakalım zaman ne göstericek. hepinize sağlıklı gebelik dilerim.
canım çok sevindim bu kararına hastane fiyatlrı çok makul ve doktorda çok mükemmel bir doktor..
benim 19+4 günlük bebeiş aslında bugün 20+1 olması gerekiyordu bebeiş geç döllenmiş bu nedenle bir kaç gün geriden sayıyor..Ama olduğu haftayla paralel gidiyor gelişmesi
Pembe mavide komşum doğum yaptı ,çok memnun kaldı normal doğum3600tl sanırım..muayenede 110tlmiydi...Neyse memnunlar..Tahliller için evet zübeydede yaptır mümkün olduğunca ...HAkkında hyırlı şeyler olur umarım...
ne güzel ya sizin cinsiyet falanda belli olmuştur bizde günler geçmiyo bide çok miğde bulantım var ilkinde çok rahattı hamileliğimde doğumumda bu biraz farklı galiba yiyebiliyorum ama sürekli midem bulanıyo ve çok sık tuvalete gidiyorum nasıl geçicek bakalım 9 ay hayırlısı artık
canım doktorumun dediğine göre cinsiyet farklı oluncada hamilelik reaksiyonlarıda farklı olabiliyormuş,benim erkekti baştan 12 haftalıkkken ama sonra bir daha hiç göstermedi cinsiyetini veled ali rıza beyde kız yapısı var sanki dedi bakalım neler olacak9 ay böyle geçmez canım merak etme ..İnaşşal her şey ytolunda gider...
canım benim Allah razı olsun senden de sayende buldum bu doktoru...Ve gerçekten eski, ve bildiğim doktorlardan daha iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum...Baştan siması sert olduğu için aman yarabbi yoksa asabi bir doktormu bu dedik.. odaya girdik ...şok olduk çok şeker bir adam..orada devam edeceğim artık doğumumuda oarada yapacağım kısmetse...bakarsın beraber doğururuz hatta bak nediyorum ..randevularımızı aynı güne ve saate alalım tanışırız..bu arada facebooka ekle beni Gönül Gürer ER im ben birde 2010 Ekim HAmişleri Sayfasınada gel orada bizimle hemen aynı hafta gebe arkadaşlar var...
canım senin kızın kaç yaşında ben daha söylemedim kardeşi olucağanı çok kıskanç bi veled siz nasıl söylediniz tepkisi nasıl oldu
bende okuduklarınızdan sonra Ali Rıza Beyden randevu aldım
Doktor hakkında hkafamda bir şüphe yok ama hastane hakkında tereddütlerim var
Yeni doğan ünitesi yeterlimi küvözleri yeterlimi acaba
benim kızım daha 3 yaşını 2 ay geçti..
biz kızım beneim karnımda artık bebek var,(komşularımın bebekleri oldu onları örnek gösterek)seninde aynı .... gibi bir kardeşin olacak ,onu birlikte doyurup birlkikte gezdireceğiz,birlikte uyuyacağız falan dedim...hayır istemiyorum dedi.. karnımı tekmeledi yumrukladı v..s ama zamanla bu fikre o da alıştı .. hatta alışmasında en etkili yer,kızımıda dünyaya getiren doktorumuzla buluşup konuştuğumuz yer oldu..Doktor hatta bak kardeşin orada sana el sallıyor,sende oradaydın ,bak şimdi buradasın,kardeşin seni çok seviyor falan dedi ,o da bunu çok beğendi.. VE alıştı,şimdi bana anne kardeşim napıyo ben onu çok seviyorum,canım diyerek karnımı seviyor hayaller kuruyor :90:maşallah ... Zor bir dönemden sonra mutlaka alışıyorlar..Hatta bir gün mutfakta tezaghı temzilerken karnım ıslanmıştı,kızımda dediki'' eyvaaaah anne nolduuuu ,kardeşim ıslandı eyvahhh kurutalım anne hasta olur dedi''
hadi yaa mutlaka bakmalıyımslm kıslar dün çarşıdaydım bakırcılar çarşısında tarakçılardan abıye baktık arka sokakta bı yere gonderdıler abiyeler oradaymış yanına yenı bır bebek mağazası açılıyor daha yenı dızıyorlar rafları bıle acaıpp ucuz oğluma harıka bı tulum ve patık aldım coook güzel şeyler vardı ve gercekten coook uygun pıyasaya gore müşterı tutmak için ındırım yapıyorlar yerını bu şekilde tarıf edebılrım ancak çarşıya cıktıgınızda muhakkak ugrayın bence
canım oda yapacaksan bence büyüyen karyolalı al,ilerde büyütürsün uzun yıllar bir daha yatak derdiniz olmaz ,bebeği sallamak içinde seyyar ferforje beşikler oluyor onlardan al ,bence şekerim seçtiğin mobilyanın renkleride çok hoşmuş... Umarım bebeğini sağlıkla kucaklarsın...slm kıslar bu bakıp yorum yaparmısınız http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...pcam-mobilya-besikmi-alayim-park-yatakmi.html
[ı]kızlaarrr ben bu güne kadar 12 haftalıkken öğrendiğime göre oğlum olacak sanıyordum fakat...kordonu pipi sanmış doktorumuz bugün bebeğin kesinlikle kız olduğunu öğrendik,
bir kızımız daha oluyor[/ı]
[ı]kızlaarrr ben bu güne kadar 12 haftalıkken öğrendiğime göre oğlum olacak sanıyordum fakat...kordonu pipi sanmış doktorumuz bugün bebeğin kesinlikle kız olduğunu öğrendik,
bir kızımız daha oluyor[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?