Bursa hamişleri buraya :)

merhaba arkadaşlar.Yüce rabbim bebeklerimizin yüzünü göstermeyi nasip etsin.bende ikizz bebek bekliyorum 2 aylık hamileyim.doktorum cenk aşkkalli kendisinden çok memnunum doktor arayanlara şiddetle tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar.Yüce rabbim bebeklerimizin yüzünü göstermeyi nasip etsin.bende ikizz bebek bekliyorum 2 aylık hamileyim.doktorum cenk aşkkalli kendisinden çok memnunum doktor arayanlara şiddetle tavsiye ederim

amin canım benim .. Rabbim yavrularını sağlıkla kuackalamk nasip etsin inşallah...

arkadaşlar bişey sorucam eşimi Anandolu hastanesindeki Ali Rıza Aydın'a ikna ettim.. Muayene ücreti ne kadar kızlar ve hemen randevu veriyorlarmı...:26:

arkadaşlar bişey sorucam eşimi Anandolu hastanesindeki Ali Rıza Aydın'a ikna ettim.. Muayene ücreti ne kadar kızlar ve hemen randevu veriyorlarmı...:26:

Hadi hayırlı olsun Gönülcüm çok sevindim bakarsınız orda görüşürüz
Muayene ücreti 22 TL ayrıca ikili testten ücret almamışlardı benden. Yani tahlil ücreti alınmıyo bu hastanede. Çünkü kayınvalidemi de oraya götürdüm kalp, dahiliye vs. birsürü tetkik yapıldı hiç ücret almadılar. Randevu almada sıkıntı yaşamıyorsun. Aradığında hemen alabilirsin. Bu arada ben 2 Martta gideceğim Çarşamba günü cinsiyet öğrenicez kısmet olursa çok heyecanlıyım, gün sayıyorum valla ama günler geçmek bilmiyo
Haberlerini bekliyorum canım. İnşallah sen de benim gibi memnun kalırsın. Bu arada normal doğum 350 sezeryan 450 diye biliyorum.

Merhaba İnci. Sadece Anadolu Hastanesi değil her hastanedeki doktor gebe kalma-kalamama nedenlerini araştırıyor burada. Sadece hamilelere bakmak diye bir şey yok yani. Ne kadar zamandır uğraşıyorsun bilmiyorum ama Anadolu hastanesi de diğerleri de mutlaka ilgileniyorlar. İçin rahat olsun.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda sana da bir melek sahibi olmayı nasip etsin.

canım çok mutlu oldum... Bende cinsiyet kesinleştirmek istiyorum..Erkek demişlerdi zatende ama 3 boyutlu usgye gireyim orada kesinleşsin istedim...

merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık hamileyim hala iyi bir doktor arıyorum ama bahar hastanesinde nagihan diye bir doktorun çok iyi olduğunu duydum ondan randevu alabilirim ama birazda kararsızım araştırıyorum bu arada bursada 5 yıldız kalitesinde bir kadın doğum hastanesi devlete bağlı açıldığını duydum birde oraya bakcam

merhaba canım ALlah bebeğini sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah, Bursada 1. Jimer hastanesi orhaneli kavşağında ve muayene ücreti 50 tl doğumda sanrırım 2000tl .. 2.de yeni yapılan Şevket Yılmaz Kadın doğum hastanesi yıldırım sitelerle... AMa ben ilk bebeğimi şevkette doğurmuştum... Ve özle hastaneyi şu yüzden tercih ediyorum... Benim sancılarım başladır beni doğumhaneye aldılar ve tam 9 kişi aynı salonda sancı çektik ,herkez birbirini gördü ve etkilendi...Doğumdada herkez birbirini yandanda olsa gördü ...Ve ilgisizlik vardı... Bu nedenle bu kez özlede doğum yapayımki birileri benimle ilgilensin başkasının bağrışından etkilenmeyeyim istiyorum..
Ve yarın Özel Bursa Anadolu Hastanesine DR. Ali Rıza Aydın'a gidiyorum ... Çok övdüler doktoru .. bakalım bende beğenecekmiyim eğer öyle olursa ,daha dün sordum Normal doğum 350tl sezeryan 450tl ve doğum başlayıncaya dek odanda yanında sevdiğin insanla birlikte sancı çekiyorsun..Ve doğuma doktor ve ebe giriyor...Ve her usg 3 boyutlu usg..sevgiler...

Tatlım yardımcı oluyor sanırım çunku adetin gecikince gel ama eger 8 ay sonra hamile kalamazsan esinle gel, bi sorun var mı onunla ilgili tahlilleri yapalım dedi doktor bana.

Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım.

Tatlım bende ssk yok, ozel sigorta ile 32 TL.

evet arkadaşlar Anadolu Hastanesinde muayene ücreti ,Normal doğum ,sezeryan falan ne kadar?
Asagıda yazıyor canım, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip esin,

Canım gidince haber ver, bakalım sen de begenecek misin

merhabalar ben
de bursalı bır hamileyim ikinci bebegimi bekliyorum.ilkim şevket yılmazdaydı aynen gönülirem arkadaşımız gibi psikolojim kotu etkılendı şımdı ozel dusunuyorum ve karar veremıyorum.daha 6 haftalıkım oğlum 27 aylık,yakın olacak yasları ama inşallah başarabilirim..baharı aradım 3 hafta sonraya randevu verıyor.neyapayım bılmyorum??

canım hoşgeldin aramıza Umarım bu gebeliğin başında sonuna güzel geçer ve umarım doğru hastane ve doktor bulursun...
Bende aynen senin gibi en baş..baharı düşündüm..Güler yıldızı fakat randevu tarihi geçliği ve hastanenin kalablıklığı,ve ücret beni etkiledi,sonra Çekirge doruk tıp'a melike yıldırıma başladım ve bu haftaya kadar onunla geldim ,,Ama doruk tıpı soyguncu gibi görüyorum...)930 tl normal doğum 1,450 tl sezeryan... ve zırta pırta tahlil ve 150 tller falan ... Orayı bıraktım...
bugün Bursa Anadolu Hastanesi ,Ali Rıza Aydın(aynı zamanda evrim aydının eşi)'a başladım ve hakikaten deikleri gibi çok güler yüzlü cana yakın ,açıklayıcı rahatlatıcı doğal bir doktor.. Çok memnun kaldım kendisinden herkeze tavsiye ediyorum... ve hastane ücreti 33tl..normal 380tl sezeryan 450tl çok lüx bir hastane olmasada orta standart bir hastane ama ziyadesinde doktor çok mükemmel..
ayrıca 3 boyutlu usg için bizmer diye bir yer ile anlaşmalılar hastaneye 15tl ödüyor sonra randevu ile bizmere gidiyorsunuz(burasıda ssk ile anlaşmalı).. Makul fiyatlar... sevgiler....

Gönülcüm senden haber bekliyordum gerçekten. Yüzümün kara çıkmayacağına inanıyordum. Söylediklerime güvendin, gittin ve çok şükür sen de memnun kalmışsın. Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun Hem temiz, sakin kendi halinde bir hastane hem Ali Rıza Bey çok iyi bir doktor. Tahlillerden extra ücret almıyorlar. Bugün o medical park denen sahtekar soygunculara kayınvalidemi götürdüm, üroloji bölümü anadolu hast. olmadığı için. Pis soyguncular Allahın kan tahlili için tam 95 lira aldılar. Haram zıkkım olsun. Anadolu hastanesini kimler yönetiyorsa Allah onlara zeval vermesin, her işleri rast gitsin. Görüşürüz canım yine çok kızgınım ben

canım benim Allah razı olsun senden de sayende buldum bu doktoru...Ve gerçekten eski, ve bildiğim doktorlardan daha iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum...Baştan siması sert olduğu için aman yarabbi yoksa asabi bir doktormu bu dedik..odaya girdik ...şok olduk çok şeker bir adam..orada devam edeceğim artık doğumumuda oarada yapacağım kısmetse...bakarsın beraber doğururuzhatta bak nediyorum ..randevularımızı aynı güne ve saate alalım tanışırız..bu arada facebooka ekle beni Gönül Gürer ER im ben birde 2010 Ekim HAmişleri Sayfasınada gel orada bizimle hemen aynı hafta gebe arkadaşlar var...

selam cumartesi randevunuz vardı sanırım gittinizmi.yani soruyorum kusura bakmayın izlenimlerinizi merak ediyorum bir benmiyim memnun kalan diye.forum sayfalarında demet hanımın başka hastası yok. o yüzden ilgiliyim izleniminizle.... :)

canım benim sen demeti bırak...Ali Rıza Aydına gel,bak eminim memnun kalıcaksın...

tavsiyelerin için teşekkür ederim anadolu hastanesinde doğum yapan birkaç akrabamdan olumlu şeyler duymuştum.ama bayan doktor vardı ozamanlar.erkek olmasını eşim sorun edebilir.aslında önemli olan hastane ve doktorun iyi olması ama konuşmayı deneyecegım yıne,bakalım hayırlısı artık daha yolun basındayım duşünmeye zamanım var?buarada senin bebegin kaç aylık cinsiyeti bellimi?Allah yardımcımız olsun....

canım benim sen demeti bırak...Ali Rıza Aydına gel,bak eminim memnun kalıcaksın...

canım teşekkür ederim doktordan memnunum ama insan aynı doktora giden kişilerin fikrini merak ediyor.bende ki de o hesap yani.35 hafta olduk yani doğuma çok az kaldı birde oğluşumda böbrek genişlemesi problemi var. hem bu sebepten hemde doğuma çok az kaldığı için doktorumu değiştirmem büyük ihtimalle. yinede çok sağol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…