aynen hayırlı uğurlu olsunn, ee kızlar nerlerdesiniz bakalım.....
oyy kurban olurum ben on un ellerine canım benim,maşallah çok duygulandım...Bende kızmı göreyim diye çok heveslendim ama yanlış anlamaya kurban gittik bu nedenle 3 boyutludan vazgeçtik... Maşallahh
haklısın canım şu taşınma olayını bende hiç sevmedim....Valla ben her daim burdayım ama bu topiğin bu kadar boş kalmasına sinir oluyorumBende istifa edicem az kaldı yani :97: Aslında topiğin buraya taşınmasını da hiç beğenmedim. Baksana kaçıncı sayfalardayız. Dünyanın topiğini buraya geçirmişler e bizim kızlarda haliyle bulamıyor. Onun dışında bugün kapalı çarşıdaydım, oğluma büssürü cicikler aldım. Annesi kurban olur ona Sen neler yapıyosun gönülcüm nasıl gidiyor hamilelik? Bir ara msne girsende konuşsak diyorum
canım ben normalde doruk tıpa gidiyordum ,oradan 3 boyutlu usg randevusu almıştım 24 şubata fakat,95 tl idi fiyatı sonra ben zaten hastaneyi değiştirmeyi düşünüyordum,anadolu hastanesine geçtim,ve orada Ali Rıza Aydına gittim,orada doktor bey ben burada 3 boyutlu usg çekemiyorum fakat,BİZMER radyolojiden randevu alın orada 3 boyutlu usg var dedi neyse biz hastaneye 15 tl ödeme yaptıktan sonra Bizmerden randevu aldık ve bizmere başka hiçö bir ücret ödemedik..23şubatta gittik,bu arada doruktaki 3 boyutlu usgyi iptal ettirmiştim zaten..oho bızıde taşımışlar yaaa bende noluyor dıyordum sen neden goremedın ki ayyyy o kadar bekle sonra elin boş don ufffff
evet yaaa aslında buluşsak süper olur kızlar ,ama havalar biraz daha ısınsın derim ben,bu arada ben Ertuğrulkentte oturuyorum,biz kızım olduğu için onun üşümeyeceği bir hava olmalıbu arada gunaydın kıslar burası neden bu kadar sakın ki anlamıyorum kasım hamişlerındeyım takıp edemıyom hızını temmuz annelerıde ole ama burası cookk sessız bıraz kalabalıklaşsak sohbet etsek hatta buluşma ayarlasak ne guzel olur ya ben kayserılıyım kayserı topıgınde sırf benımle tanışmak için gun ayarladılar ben kayserıye gıdınce buluştuk cok guzel oluyor
[ı]kızlaarrr ben bu güne kadar 12 haftalıkken öğrendiğime göre oğlum olacak sanıyordum fakat...kordonu pipi sanmış doktorumuz bugün bebeğin kesinlikle kız olduğunu öğrendik,
bir kızımız daha oluyor[/ı]
çook teşekkürler canım nasılsın neler yapıyorsun.....Hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
valla kızlar bende ara ara bulamadım sayfamızı google dan arattırdım bende öyle buldum :44::44: bende dün doktora gittim artık bebiş gibi görünüyor kafası kolu ayakları çook garip bir duyguymuşAllah isteyen herkese yaşatsın... kan testlerimi yaptırıcam ama özel laburatuara gitmeyi düşünüyorum bilen varmı acaba bana tavsiye edebilirmsiniz hangine gideyim ???
çook teşekkürler canım nasılsın neler yapıyorsun.....
oyy kurban olurum ona... annesi... amin Allah herkeze yaşatsın inş. valla bence ekstra bir yere gitmene gerek yok aile sağlığı merkezleri en iyi şekilde yapıcaktır zaten...
Valla bilemedim şekerim şimdiamin inşallah..... yaa benim için bişey farketmiycek ekstra olmıycak yani özel sigortam var o karşılıyor hepsini ben biraz daha araştırayımm
çook teşekkürler canım nasılsın neler yapıyorsun.....
iyiz canım biz çok şükür. haftaya çarşamba 32. haftam doluyor hastaneye gidicem. çalışabilir raporu alıcam. mart sonuna kadar çalışayım diyorum doğumdan sonra kızımla biraz daha vakit geçirebilmek için.
sen nasılsın nasıl gidiyor gebişlik. kızınla aranız nasıl ?
neden biz burayı güncel tutamıyoruz bu kadar azmıyızhergün bakıyorum ama kimsecikler yooookkk
haklısın canım. Konuyu açan kendi gelmezse böyle olur tabi (Gönülcüm kızma ama öyle)
Bende öyle her yere dallanıp budaklanmayı sevmiyorum. Bir yer olsun orda tanıştıklarımlqa konuşayım istiyorum yok olmuyor. Burdan da nasibimi aldım. İstedim ki hakikaten gerçek Bursalılar bir araya gelelim sohbet edelim paylaşalım. Dışarda görüşme günü ayarlayalım diye ilk teklif eden de bendim. Ama benden başka pek kimsenin ilgisi yok. Aradığım sıcaklık, arkadaşlık, bağlılık burda da yok. O yüzden bu topiğe girmeyeceğim artık. Sizlere iyi sohbetler arkadaşlar. Sağlıcakla kalmanız dileğimle.
çok teşekkürler çok iiyiyim Allaha şükür... maşallah çok az kalmış artık 32 hafta olmuş bile:) iyi geçiyor gebişlik kızlarımla aramız çok iyi şimdilik zamanla değişmez inşallah...çook teşekkürler canım nasılsın neler yapıyorsun.....
iyiz canım biz çok şükür. haftaya çarşamba 32. haftam doluyor hastaneye gidicem. çalışabilir raporu alıcam. mart sonuna kadar çalışayım diyorum doğumdan sonra kızımla biraz daha vakit geçirebilmek için.
sen nasılsın nasıl gidiyor gebişlik. kızınla aranız nasıl ?
aneden biz burayı güncel tutamıyoruz bu kadar azmıyızhergün bakıyorum ama kimsecikler yooookkk
haklısın canım. Konuyu açan kendi gelmezse böyle olur tabi (Gönülcüm kızma ama öyle)
Bende öyle her yere dallanıp budaklanmayı sevmiyorum. Bir yer olsun orda tanıştıklarımlqa konuşayım istiyorum yok olmuyor. Burdan da nasibimi aldım. İstedim ki hakikaten gerçek Bursalılar bir araya gelelim sohbet edelim paylaşalım. Dışarda görüşme günü ayarlayalım diye ilk teklif eden de bendim. Ama benden başka pek kimsenin ilgisi yok. Aradığım sıcaklık, arkadaşlık, bağlılık burda da yok. O yüzden bu topiğe girmeyeceğim artık. Sizlere iyi sohbetler arkadaşlar. Sağlıcakla kalmanız dileğimle.
bende öyle heryere girmiyorum burada bu topiğide görünce sevinmiştim ama neysee başka yerlerde görüşmek dileğiyle canım....
arkadaşlar tepkinize hak veriyorum ancak ben malesefe sitede bu kadar bulunuyorum fazla bulunamıyorum ilgilenmem gerekn bir kızım var ve hamileliğin verdiği ağırlık benim çabuk yorulmama ve dinlenme ihityacı duymama sebe oluyor.. Ben geçen sayfalara bakarsanız,havalar biraz daha ısınsın ondan sonra buluşalım demiştim,çünkü kızım henüz 3 yaşında ve ulaşımda sorun yaşanan bir bölgede yaşıyorum.. Yinede fikirlerinize saygı duyarım sağlık olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?