Bursa hamişleri buraya :)

hayırlı olsun:90: Allah sağ salım kucagına almayıda nasip etsin.bende çok merak ediyorum ama daha çok var,ilkinde merak atmemiştim bu kadar,hepimiz için hayırlısı olsun...
amin canım günler çabuk geçiyor bir bakmışsınki doğmuş....
hayırşı olsunnnnnnnnnnn bızımkıde kordon olsa pipi olmasa hiç fena olmazdı ılk cocugum kız olsun cok ıstıyordum ama tabıkı allahtan hayırlısı ne ise o olsun diliyorummmmm
Allah hayırlısını nasip etsin herkeze ...Erkek bebeğin tadıda bir başka olur bence

Bende geldim kızlar. Bugün Ali Rıza Beye gittim canım doktorum benim
Benim Dünnyalar güzeli biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr OĞLUM olacakmıııııış.

aynen bende çok seviyorum doktoru.. Oyy kıyamam yarum benim oğluşun olacak öylemi çok sevindim adına Allah hayırlısıyla kucaklamak nasip etsin benim kızım olacak inşallah...

Merhabalarrrr.... Allah tamamına erdirsin inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

kızlar meraba aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık hamileyim
hoşhgeldin sefalar getirdin
Merhabalarrrr.... Allah tamamına erdirsin inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

amin birtanem Rabbim dualarını kabul etsin inaşallah hep birlilte güzel bir yolculuk geçireceğiz

kızlar bişi sorcam zübeyde ye gidenler.. ziya çetin olabilir.. yada herhangi bi doktor. sadece hastaneye giderek yapabilir miyiz 9 ay boyunca bütün muayene test tetkikleri... ille de muayenehaneye gelceksin diolar mı... ve muayenehanesine gidersen ne kadar ücreti var....

Selam...Sadece hastaneye gidersende oluyo tabi ama ilgisinden memnun kalırmısın bilmem genelde memnun olanı görmedim şahsen kendimde ama özeline gidersen daha iyi ilgilenenler var özelide 1- 2 sene önce 100 150 civarı idi şimdi tam olarak ne kadar bilmiyorum.Ama özele gidebilirim diyosan jimer Türkan Atakan Yavuz'u tavsiye ederim benim drum melek melek okadar güler yüzlüki anlatamam muayneside 50 tl.

ben ziya çetine gidiyorum ama muayenehanesine gidiyorum hastaneye hiç gitmedim zaten özel de doğum yapmayı düşünüyorum ama devlete bağlı doktorların hangisi olursa olsun hastanede pek ilgilenemiyorlar çünkü çok fazla hastası oluyor muayenehane ücreti 100 tl ziya beyin iyi bir doktor sende istersen ilk öce hastaneye git bi davranışlarına bak olmazsa ya özeline gidersin yada doktor değiştirirsin

şekerim bence doktorun muayenehanesine gidersen daha iyi olur ,aksi halde 5_10 dakiadan fazla ilgilenmez geçiştirici cevaplar verir...:26:

teşekkürler cevaplarınıza kızlar...peki muayenehaneye ayda bir kere mi gidilir tahmini... yani maliyet olarak. doğrusu ben şuan hayat hastanesinde nigar hanıma gidiyorum.. her muayene 28 tl. hcg için kan testi 15 tl idi. de . benim gözümü bu ikili testler falan korkutuyo 300 tl falan diolar... ssk indirimli hali...
yani zübeydeye gitsem bedava olur bu değil mi... 3 lü test de mi böyle acaba fiyatı...ahhhh ahhhh keşke zamanında özel sağlık sigortası yaptırsaymışım...

ıyı aksamlar ben hamıle degılım ama tedavı surecındeyım dogum evı hastanesının doktoru özer utluya gıdıyorum cok memnunum ınsllah hamıs kalırım

mutlaka ugramalaıyım oraya adını ne magazanın canım ben öle bebeklere marka seyler alıp cok para verme taraftarı değilim pamuklu olsun yıkar paklar giydiririm zaten cabuk büyüyorlar benimde oğlum olcak nasipse

canım bence bi yanlışın var 2 tarama testi ben dorukta yaptırdım ve 60 tl gibi bir fiyat ödedim, bence daha uygundur orada ,çünkü dorukta muayene ücreti 30 tl ve o hcg testleriv.sler 150 tl tutmuştu bende iyice bir öğren derim ben,ve 2 li temiz çıkınca 3 lüye gerek duymadım ve yaptırmadım...

ıyı aksamlar ben hamıle degılım ama tedavı surecındeyım dogum evı hastanesının doktoru özer utluya gıdıyorum cok memnunum ınsllah hamıs kalırım
aman canım hoşgeldin aramıza inşallah seninde bir fasülyen olur, en kısa sürede...sabırszılıkla bekliyoruz...

Selam kızlar. Ben çok mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Artık düşündüğüm tek şey bebeğim, canım oğlum. Daha doğmadan her şeyimizi ona odaklı yaşıyoruz, yapıyoruz. Ne ciciler aldık ne ciciler bir görseniz. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bugün babababaannesi 2 ayrı çeşit battaniye, eşofman takımı, mama önlüğü, emziği vs. ihtiyaçlarını aldı. Allahım Ağustos gelsin artık oğluma kavuşayım

Ay ne guzel bebeklerinizin cinsiyetleri belli olmus. Çok sevindim,
İnsallah ben de en kısa zamanda hamile kalırım

evet aynen öyle oluyor,maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın o cicileri yükle sayfana bakalım bizdeminişinin cicileri.....
Ay ne guzel bebeklerinizin cinsiyetleri belli olmus. Çok sevindim,
İnsallah ben de en kısa zamanda hamile kalırım
amin canım inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz haberini...çok şükür belli oldu ...

slm kıslar bızde bugun hastahanedeydık oğlumu gordum 4 boyutlu cok tatlıydı elını yuzune koymuş uyuyprdu yavrum benımmmm darısı tum herkese olsun ınsallah

slm kıslar bızde bugun hastahanedeydık oğlumu gordum 4 boyutlu cok tatlıydı elını yuzune koymuş uyuyprdu yavrum benımmmm darısı tum herkese olsun ınsallah

oyy kurban olurum ben on un ellerine canım benim,maşallah çok duygulandım...Bende kızmı göreyim diye çok heveslendim ama yanlış anlamaya kurban gittik bu nedenle 3 boyutludan vazgeçtik... Maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…