amin canım günler çabuk geçiyor bir bakmışsınki doğmuş....hayırlı olsun:90: Allah sağ salım kucagına almayıda nasip etsin.bende çok merak ediyorum ama daha çok var,ilkinde merak atmemiştim bu kadar,hepimiz için hayırlısı olsun...
Allah hayırlısını nasip etsin herkeze ...Erkek bebeğin tadıda bir başka olur bencehayırşı olsunnnnnnnnnnn bızımkıde kordon olsa pipi olmasa hiç fena olmazdı ılk cocugum kız olsun cok ıstıyordum ama tabıkı allahtan hayırlısı ne ise o olsun diliyorummmmm
Bende geldim kızlar. Bugün Ali Rıza Beye gittim canım doktorum benim
Benim Dünnyalar güzeli biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrr OĞLUM olacakmıııııış.
kızlar meraba aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık hamileyim
hayırlı olsun tebrıklerrrrrrrrrrr
hoşhgeldin sefalar getirdinkızlar meraba aranıza yeni katılıyorum bende 9 haftalık hamileyim
Merhabalarrrr.... Allah tamamına erdirsin inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
kızlar bişi sorcam zübeyde ye gidenler.. ziya çetin olabilir.. yada herhangi bi doktor. sadece hastaneye giderek yapabilir miyiz 9 ay boyunca bütün muayene test tetkikleri... ille de muayenehaneye gelceksin diolar mı... ve muayenehanesine gidersen ne kadar ücreti var....
kızlar bişi sorcam zübeyde ye gidenler.. ziya çetin olabilir.. yada herhangi bi doktor. sadece hastaneye giderek yapabilir miyiz 9 ay boyunca bütün muayene test tetkikleri... ille de muayenehaneye gelceksin diolar mı... ve muayenehanesine gidersen ne kadar ücreti var....
slm kıslar dün çarşıdaydım bakırcılar çarşısında tarakçılardan abıye baktık arka sokakta bı yere gonderdıler abiyeler oradaymış yanına yenı bır bebek mağazası açılıyor daha yenı dızıyorlar rafları bıle acaıpp ucuz oğluma harıka bı tulum ve patık aldım coook güzel şeyler vardı ve gercekten coook uygun pıyasaya gore müşterı tutmak için ındırım yapıyorlar yerını bu şekilde tarıf edebılrım ancak çarşıya cıktıgınızda muhakkak ugrayın bence
teşekkürler cevaplarınıza kızlar...peki muayenehaneye ayda bir kere mi gidilir tahmini... yani maliyet olarak. doğrusu ben şuan hayat hastanesinde nigar hanıma gidiyorum.. her muayene 28 tl. hcg için kan testi 15 tl idi. de . benim gözümü bu ikili testler falan korkutuyo 300 tl falan diolar... ssk indirimli hali...
yani zübeydeye gitsem bedava olur bu değil mi... 3 lü test de mi böyle acaba fiyatı...ahhhh ahhhh keşke zamanında özel sağlık sigortası yaptırsaymışım...
aman canım hoşgeldin aramıza inşallah seninde bir fasülyen olur, en kısa sürede...sabırszılıkla bekliyoruz...ıyı aksamlar ben hamıle degılım ama tedavı surecındeyım dogum evı hastanesının doktoru özer utluya gıdıyorum cok memnunum ınsllah hamıs kalırım
evet aynen öyle oluyor,maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsınSelam kızlar. Ben çok mutluyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Artık düşündüğüm tek şey bebeğim, canım oğlum. Daha doğmadan her şeyimizi ona odaklı yaşıyoruz, yapıyoruz. Ne ciciler aldık ne ciciler bir görseniz. Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Bugün babababaannesi 2 ayrı çeşit battaniye, eşofman takımı, mama önlüğü, emziği vs. ihtiyaçlarını aldı. Allahım Ağustos gelsin artık oğluma kavuşayım
amin canım inşallah sabırsızlıkla bekliyoruz haberini...Ay ne guzel bebeklerinizin cinsiyetleri belli olmus. Çok sevindim,
İnsallah ben de en kısa zamanda hamilekalırım
slm kıslar bızde bugun hastahanedeydık oğlumu gordum 4 boyutlu cok tatlıydı elını yuzune koymuş uyuyprdu yavrum benımmmm darısı tum herkese olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?