Bursa hamişleri buraya :)

daha önce doğum yaptırmış bir hastasına denk gelmedim.keşke denk gelsemde bilgi alsam.ben ilk demet hanıma başlamıştım hala da devam ediyorum zaten 1.5 ay kaldı doğumuma değiştirmem artık birproblem çıkmayacağını düşünüyorum.dediklerinizde haklı olabilirsiniz belki ama bu zamana kadar bir sorunu olmuş olsaydı doğumlarla ilgili, hastanede barındırmazlardı bence söz konusu hastanenin adı sonuçta.cumartesi gittiğinizde bakarsınız tavırlarına inanın bende çok merak ediyorum memnun kalıp kalmayacağınızı.zira düşünmeye başladım bir ben miyim bu doktora giden ve memnun kalan diye....... :)

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de Bursadayım ismim nickimden de anlaşılacağı üzere Gülşah. Sınıf öğretmeniyim 26 yaşındayım. Bu başlığı açan arkadaşıma teşekkür ediyorum hepimiz burada çok güzel arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacağız, belki ilerde dışarda görüşme günü ayarlarız Bursalı hamileler olarak çok güzel olur bence. Bebeğim 14 haftalık. Gebelikten önce tam 3 yıl Melike Yıldırıma gidiyordum (Jimerden beri). Beni iyi tanıyordu bende onu, seviyordum da. Ama öyle hassas bir zamanda yıktı ki beni insan meleği için her şeyn en iyisini yapmak istiyor bilirsiniz. 5 haftalıkken kesede şekil bozukluğu var dedi pat diye bekleyip görecekmişiz de bilmem ne. Ağlamaktan gözlerim şişti. Aynı gün Zübeyde hanımdan Bülent Kayhanın muay. gittim. Adam inanılmaz tecrübeli öyle bir şey olmadığını söyledi bana ve her şeyi anlattı. Kalp atışını duyana kadar özeline gitttim Bülent Beyin. Daha sonra düşündüm de her ay 5 dk. lık bir ultrason için 120 TL vermek mantıklı gelmedi + Zübeyde Hanımda doğum asla düşünmüyorum. Bülent Beyden sonra Dorukta Feyza Bayrama gittim iyi bir dr. fakat bana göre çok genç, tecrübe konusunda soru işareti kaldı kafamda. Sonra MedicalParkta Arzu Acar hanıma gittim. Ben okumuş bir insanın bu kadar laubali bir insan olabildiğine hala inanamıyorum. Tatlım, janım, hayatım vs. 1 dk ya beni tanımıyosun ne bu laubalilik kaldı ki ben bir öğretmenim. Hiç hoşlanmadım. Sonrasında Baharda Nagihan hanımla Gönül hanımı çok söylediler, kardeşim arıyorum randevu için 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar. Ben Bahar hastanesine de gıcık oluyorum devlet hastaneleri gibi tıklım tıklım. Kalabalığa gelemiyorum ben. En son Anadolu Hastanesinde ALİ RIZA AYDIN a gittim. Mükemmel mükemmel mükemmel. İnanılmaz beyefendi, alçakgönüllü, sohbeti güzel, açıklamaları güzel, cv sini inceledim, çok da tecrübeli bir doktor. Hastane deseniz temiz, nezih, fiyat politikası çok iyi, muayene dışındaki tetkiklerden asla para almıyorlar, benden ikili test ücreti falan almadılar. Buda diğer hastanelere göre büyük bir artı bence. Kısacası, Ali Rıza Beyi ve Anadolu Hastanesini KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE siz arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Diğer özel hastanelerden çok daha avantajlı. Eşim bile hayran kaldı doktor beye onun da içine sinen tek doktor.
BİRAZ UZUN OLDU, SİZLERİ SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM. FAKAT HEMEN HEMEN HER YERE GİTTİĞİM İÇİN DOKTOR+HASTANE ARAYIŞINDA OLAN BAZI ARKADAŞLARIMA FİKİR OLSUN DİYE ANLATMAK İSTEDİM. ELBETTE HEPİMİZİN ARADIĞI BİZİ ANLAYAN, RAHATLATAN, SORDUKLARIMIZA CEVAPLAR VEREN KALİTELİ VE TECRÜBELİ BİR DOKTOR+KALİTELİ BİR HASTANE. KARAR SİZLERİN. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM, ALLAH SAĞ SALİM MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ. GÖRÜŞMEK ÜZERE

Ah bir de şu topiğimizi güncel tutabilsek çok iyi olacak. Ben her daim buradayım. Sizleri de bekliyorum

merhaba şu buluşma işi gerçektende çok hoş olur kızlar ayarlayalım görüşelim
gerçketnade baya doktor gezmişsin arkadaşım,evet dediğin gibi kalabalıktan bende hoşlanmıyorum... Baharda mesela ayda 500 doğum oluyormuş sayı çok fazla.. Neyse bende melikeye gidiyorum hala ALlaha şükür ilk gebeliğimde de ,bunda da bir problem olmadı...seviyorum onu elektriğimiz iyi..
Fakat hastanedeki doğum ücreti çok fazla 930 normal 1430 sezeryan bu fiyatlar çok abartı, eşimin bayan doktor takıntısı olmasaydı Anadolu hastanesi bana çok yakın ve fiyatlarını da hizmetini de biliyorum ,derhal oraya gitmek istiyorum.. Ama bakalım ne olacak... Kuvvetle muhtemel doruka bu ay son kez gideceğim ve sonra ....:44::44::44:

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hg geldiniz....

Merhabalar,
Bende yeni katıldım aranıza,hem bursaya yeni tasındık, bu arada ben hamile kalmayı planlıyorum daha degilim sanırım. Daha ilk randevuma gidecem once doruk ta sevil paker istiyordum ama 3 hafta sonraya randevu verebiliriz dediler. hem de cumartesi calısmıyormus sevil Hanım.
Bende zehirli guatr var o yuzden kesin yaptırmam gerekiyor. ben gebelik oncesi (T3, T4, kızamıkcık vs ) test fiyatlarını merak ediyorum SSK sız yapınca ne kadar tutuyor. telefonda soylemiyorlar.

Canım detaylıca acıklamıssın cok tesekkurler , simdi arıyorum anadolu hastanesini.

Hoşbulduk gönülirem

canım benim ,normal ilk gebelik başkangıcında yapılan testler bile dorukta 148tl falan tutmuştu...baya yüksek..Anadoluya git bencede...Umarım en yakın zamanda bebişinle katılırsın aramıza

oh bee ha şöyle boş bırakmayalım topiğimizi gonulirem arkadaşım benim kociş de ilk başlarda bayan da bayan die tutturdu ama gördüki bayanlar çok yoğun ve ben bu kalabalıkta mutsuzum Ali Rıza Beyde çok beyefendi iyi biri kendisi söyledi buraya gelebiliriz beğendiysen diye. Çok mutluyum dr.umla.
shining arkadaşım inşallah sen de ben gibi memnun kalırsın. İnanıyorum.

selam kızlar bende bursadayım ama hamiş değilim...Çalışmaya başladık bu ay dua edin hamiş olayım...Benide alın aranıza.

canım benim ,normal ilk gebelik başkangıcında yapılan testler bile dorukta 148tl falan tutmuştu...baya yüksek..Anadoluya git bencede...Umarım en yakın zamanda bebişinle katılırsın aramıza

Selamlar arkadasalar. Bugun gittim doktora, Ali Rıza bey iyi bi doktora benziyor. Tum sorularımı cevapladı. Ben deftere yazmıstım soruları ne olur olmaz diye.

Memnun kadım arkadasım tesekkur ederim.

selam kızlar bende bursadayım ama hamiş değilim...Çalışmaya başladık bu ay dua edin hamiş olayım...Benide alın aranıza.

Merhaba tatlım bende hamile degilim ama simdiden gittim doktora muayene ve testler icin.
bu arada daha sonra konuyu okuyan arkadaslara bilgi olması acısından, ben ozel sigortalıyım testler ve doktor muayenesine toplam 100 TL odedim. SSK da aynıdır, normal fiyatı 400 civarı . Doktorun fiyatı 32TL (bu sigortalı mı degilmi bilmiyorum)

Selam e buralar hala bomboş Nerdesiniz Bursalılar shining memnun kalmana sevindim

Son düzenleme:
Ben buradayım :) canım ben yeni geldim doktordan, normalde cok utangac bi yapım vardır (Agda için bile gitmem kuafore falan) ama rahatsız olmadım ole Ali Rıza bey'den

Değilmi ama Çok alçakgönüllü, sakin, insanı utandırmayan, ilgili, tecrübeli bir doktor umarım memnuniyetin devam eder.

Şu topiğe sık sık uğrayan bi ben varım da ondan seslendim nerdesiniz kızlar die

Evet canım ben de memnun kaldım. Cuma gunu test sonuclarımı alacagım, ogun doktorla konusacagım. Ondan sonra hamile kalınca gidecem bi daha. Öyle çok istiyorum ki bebeğimin olmasını

Evet canım ben de memnun kaldım. Cuma gunu test sonuclarımı alacagım, ogun doktorla konusacagım. Ondan sonra hamile kalınca gidecem bi daha. Öyle çok istiyorum ki bebeğimin olmasını

İnşallah Rabbim en kısa zamanda sana da hamile kalmayı nasip eder canım

Çok yorgunum uykumda geldi Güloş kaçar shining kendine iyi bak görüşmek üzere

merhaba cicişler.. gezmekten ,nete giremedim bugün..
herkez iyi gördüğüm kadarıyla çok mutlu oldum...
inşallah benim kocişte kabul eder... bende oraya giderim inşallah...
ohh ohh hadi bakalım duacınızım arkadaşlar rabbim hayırlı evlatlar versin sizlerede inşallah... bakın tio adetnizin 12 ve 16.cı günleri arası sabaha karşı yaparsanız hamile kalma olasılığınız daha da yükselir

kızlar varmı aranızıda zübeyde hanımın doktorlarına giden kontrollere nasıl hangi doktordan memnunsusnz

canım ben zübeydeye gitmedim ama ,oradan Selçuk Söylemei çok methettiler bana ,1 ay önce bir akraba orada normal doğum yaptı aynı özle hastane gibiydi ,4 ebe birde doktor vardı dedi... doğum anında kimse kimseyi görmüyormuş,çok temizmiş... Birde Serhat tatlıkazan var o da çok atik bir doktor...

verdiğin bilgiler için çok teşekkürlerGulsah.ben balıkesirde yaşıyorum ve hamile kalmak için çabalayanlardanım ancak burada bu konuda bir araştırma merkezi yok bu nedenle ya İzmir yada Bursaya gitmeyi düşünüyorum.Senin önerdiğin Anadolu hastanesi bu konuda da yardımcı olabilir mi acaba yoksa sadece hamilelerin takibi mi yapılıyor.Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım kuvvetle muhtemel bu araştırmaları yapabilen bir hastanedir .. hatta googleye yaz bursa anadolu hastanesi diye sitesinde her türlü açıklama yapılmış..İnşallah hayırlı vakitte sende hamiş kalırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…