- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
baharda normal doğum fiyatı nedir ??
merhaba hanımlaaarrr
aslında, uzun süredir aradığım topik buydu :) varmış meğer, 2 gün önce tesadüfen buldum.
hatta geçen gün, kendim aynı topiği açmaya karar vermiştim.
2 gündğr okuyorum yazdıklarınızı. ancak tamamlayabildim.
Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.
İstanbulda hamile kalmıştım, orda doğum yapmıştım daha önce. doktorumdan da hastahanemden de, çalışan herkesten de çook çok memnunduk. memnuniyetimiz o kadar üst seviyelerdeydi ki, hediyelere boğmuştuk hepsini.
doğuma giderken hediyelerini götürmüştük, veririz işimiz bitince diye. 1 bagaj hediye kutumuz vardı yanımızda :)
neyse.. lafı çok uzatmıyım.
hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.
benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 5 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.
bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.
hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?
Merhaba, ben ilk doğumumu jimerde dr.faruk dinçşahinle yapmıştım.2. olunca yine oraya gitttim ama fiyatı yüzünden bıraktım. madicabil hastanesine gittim. 8 aylıkken dr.lar ayrıldı.bende drum faruk dinçşahinle anlaşıp medicabilde doğum yaptım.
drum çok iyi ALLAH ondan binkere razı olsun.benim sezeryandı.epiduralle sezeryan oldum.toplamda 1600tl ödedik.
benim drum özel olduğu için 1600 ama o hastanedeki dr.lara gidersen sezeryan 1000tl.
hastane ve personeli mükemmel hele ameliyathanedekiler sanki arkadaşın önceden tanıdığın insanlarmış gibi rahat oluyosun.
tavsiye ederim.muayne ücretide 32tl tahlillerde uygun. jimerle aralarında fiyat konusunda dünya kadar fark var.
merhaba kızlar. ben hem Bursaya yeniyim hemde bu konuya. şimdi görünce hemen geldim okudum biraz. bende 19+5 ikizlere hamileyim. jimerde Suat bey le basladım. hem dr.umdan hem hastaneden çok memnunum. ama bir sorunum var. ikiz olmaları masraf açısındanda zor oluyor. ve ben jimerin fiyatlarını kaldıramıycam. doğum için 3500 istiyorlar. medikabilde fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisiniz? Faruk beyi duymuştum, düşünebilirim.
megy cenk beyin ismini ve methini gerçekten çk duydum. bende bi kontrlumde ona gitmiştim. ilgili ve iyi bir dr. tavsiye ederim. ama jimerdeki fiyatlar konusunda kaldırabilirsen hemen başla derim.
slm bursalı anne adayları bende sizdenim kısmetse 1 kız 1 erkek ikizlerim olucak ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim
slm bursalı anne adayları bende sizdenim kısmetse 1 kız 1 erkek ikizlerim olucak ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim
bursada yumurta takibi yaptıran, çatlatma iğnesi yaptıran var mı kızlar?
çok acil.. birkaç gün içinde o doktoru bulup randevu almam lazım.
regl olunca, 2. gün gidilecekmiş.
1 ay daha kaybetmek istemiyorum ben artık....
ıyıymışş.. fakat tüm imkanlar sağlanıyormu yanii herhangi bi rahatsızlık falan olursa Allah korusun..makineleri aletleri falan tam mı acaba baharın. o yuzden zubeydeye guvenıyorum ama bilemiyorum.
baharda kime gidiyosun canım öğrenebilirmiyim?:44:tüm imkanları olduğu söyleniyor canım. cok tanıdığım baharda doğum yaptı ve sorun ya da sıkıntı yasamadılar güzel bir hastane...ben cok memnunum
merhaba arkadaşlar... ben de medikabilde nihat beye gidiyorum.. doktorumdan çok memnunum.. fakat hastane konusunda tereddütlerim var.. yenidoğan ünitesi olmaması beni biraz düşündürüyor.. orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirsseniz çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?