Bursa hamişleri buraya :)

baharda normal doğum fiyatı nedir ??

normal doğum sgk karsıladığıyla birlikte 486 tl normal + epidural 600u buluyor...

sezeryan da 600 tl, epidural + sezeryan 800 tl idi arkadasım en son değişmediyse fiyatlar

isteğe bağlı sezeryan ise 1,500 tl demişti hastane yatış çıkıştaki bayan...

Son düzenleme:
ıyıymışş.. fakat tüm imkanlar sağlanıyormu yanii herhangi bi rahatsızlık falan olursa Allah korusun..makineleri aletleri falan tam mı acaba baharın. o yuzden zubeydeye guvenıyorum ama bilemiyorum.

Arkadaşlar çekirge dorukta doğum ücretlerini bilen varmı?Bide sezeryanlı doğum istiyorum dediğinde hastane sıkıntı çıkarıyormu_?

merhaba hanımlaaarrr

aslında, uzun süredir aradığım topik buydu :) varmış meğer, 2 gün önce tesadüfen buldum.
hatta geçen gün, kendim aynı topiği açmaya karar vermiştim.

2 gündğr okuyorum yazdıklarınızı. ancak tamamlayabildim.

Ben de bursaya yeni taşındım. 5 aydır henüz burdayım.

İstanbulda hamile kalmıştım, orda doğum yapmıştım daha önce. doktorumdan da hastahanemden de, çalışan herkesten de çook çok memnunduk. memnuniyetimiz o kadar üst seviyelerdeydi ki, hediyelere boğmuştuk hepsini.
doğuma giderken hediyelerini götürmüştük, veririz işimiz bitince diye. 1 bagaj hediye kutumuz vardı yanımızda :)

neyse.. lafı çok uzatmıyım.

hepinizin ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı okudum. çok güzel dile getirmişsiniz kendinizi. çok güzel anlatmışsınız memnuniyetlerinizi ve şikayetlerinizi.

benim bi sorunum var aslında. birkaç aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz olamadı maalesef.
ilk bebeğimde hiç sorun yaşamamıştım. ilk ay hemen hamile kalmıştım. sonrasnda da kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu. ona da hemen ilk ay hamile kalmıştım.
şimdi 5 aydır hala hamile kalamadım.
endişelenmeye başladım açıkçası. nedir nedendir bilemiyorum.

bir kızım var, inşallah bir tane daha yavrum olursa, çok mutlu olacağız..
ama nedense olamadı gitti.

hem yumurta takibi yaptırmak hem de çatlatma iğnesi olarak, tam yumurtlama zamanımı bilmek istiyorum.
buna da her doktor sıcak bakmıyor. çatlatma iğnesinin sakıncalarından falan dem vuruyorlar hemen... yani ben öyle duyuyorum.
henüz bi doktora gidip, bi baktırmış değilim kendime. bu konudan da hiçbir doktora bahsetmedim. ama istiyorum.
varsa, buna sıcak bakacak bir doktorunuz.. bana tavsiye eder misiniz lütfen?
çok acil!
çünkü regl olmak üzereyim, test yaptım yine negatif. bu ay artık şu yumurta takibi meselesine başlamak istiyorum. daha fazla zaman kaybetmiyim boş yere...
lütfen... bilgi verebilir misiniz?

bursada yumurta takibi yaptıran, çatlatma iğnesi yaptıran var mı kızlar?
çok acil.. birkaç gün içinde o doktoru bulup randevu almam lazım.
regl olunca, 2. gün gidilecekmiş.
1 ay daha kaybetmek istemiyorum ben artık....

Son düzenleme:
merhaba hoşgeldin bursaya...benim bu konuda pek fikrim yok ama çevremde benzer sıkıntısı olanlardan duyduğum kadarıyla pembe mavi bu konuda iyi ,ama sen yine araştır bence.burası çok hareketli degil artık çoğumuzun 2.bebişler geldği için
vakit kalmıyor yazmaya...herşey gönlünce olsun inşallah....

Merhaba. Siz Medicabil.de doğum yapmışsınız sanırım. Ben şu an Esentepede Demet hanıma gidiyorum ama Medicabil'e Nihat gök'e gitmek istiyorum. İkiz bebek olduğu için daha tecrübeli biri ilgilensin istiyorum. Hoş Nihat beyi de tanımıyorum ama mesleki tecrübesi daha fazla diye. Bazı yorumlar okudum hastaneyle ilgili, yeni açıldı çok iyi değil vs. gibi siz bu hastaneyi önerir misiniz? Benim de sezeryan olacak muhtemelen. Fiyatları nasıldı hastanede doğum ücretinin. Bana bilgi verir misiniz?

Merhaba. Ben de sizin gibi ikiz bebek bekliyorum. 14. haftamdayım. Siz doğum yaptınız sanıyorum, bana doktor konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Malum bizimki riskli ve erken doğum sorunu ortaya çıkabilir. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye (Jimer- Acıbadem hariç, onlar çok pahalı) ve mesleki tecrübesi çok iyi olan bir doktora ihtiyacım var (( Siz hangi hastanede doğum yaptınız, nereyi öneriyorsunuz???

slm bursalı anne adayları bende sizdenim kısmetse 1 kız 1 erkek ikizlerim olucak ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim

Merhaba. Ben de sizin gibi ikiz bebek bekliyorum. 14. haftamdayım. Bana doktor konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Malum bizimki riskli gebelik ve erken doğum sorunu ortaya çıkabilir. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye (Jimer- Acıbadem hariç, onlar çok pahalı) ve mesleki tecrübesi çok iyi olan bir doktora ihtiyacım var (( Siz hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz, nereyi öneriyorsunuz???

slm bursalı anne adayları bende sizdenim kısmetse 1 kız 1 erkek ikizlerim olucak ayrıntılı ultrason için nereye gittiniz tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa çok sevinirim

Merhaba. Ben de sizin gibi ikiz bebek bekliyorum. 14. haftamdayım. Bana doktor konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Malum bizimki riskli gebelik ve erken doğum sorunu ortaya çıkabilir. Yoğun bakım ünitesi olan bir hastaneye (Jimer- Acıbadem hariç, onlar çok pahalı) ve mesleki tecrübesi çok iyi olan bir doktora ihtiyacım var (( Siz hangi hastaneye ve doktora gidiyosunuz, nereyi öneriyorsunuz???

ilk bebeğim için pembe mavi ye gitmiştim ilk ayda iğneyle hamile kaldım şuan yine 1 aylık hamileyim bu kezde medicabile gittim yine klomenle hamile kaldım pembe maviyi kesinlikle tavsiye ederim seni süper annelerden tanıyorum cinsiyet meselesine doktorlar pek inanmadığı için sıcak bakmıyorlar ama tam çatlama anını söylüyorlar klomenle çatlama zaten epey ağrlı oluyor onu sende hissedebilirsin

ıyıymışş.. fakat tüm imkanlar sağlanıyormu yanii herhangi bi rahatsızlık falan olursa Allah korusun..makineleri aletleri falan tam mı acaba baharın. o yuzden zubeydeye guvenıyorum ama bilemiyorum.

tüm imkanları olduğu söyleniyor canım. cok tanıdığım baharda doğum yaptı ve sorun ya da sıkıntı yasamadılar güzel bir hastane...ben cok memnunum

merhaba arkadaşlar... ben de medikabilde nihat beye gidiyorum.. doktorumdan çok memnunum.. fakat hastane konusunda tereddütlerim var.. yenidoğan ünitesi olmaması beni biraz düşündürüyor.. orada doğum yapan arkadaşlar bilgi verirsseniz çok sevinirim...

herkeze merhaba kızlaarrr.... bu sayfanın kurucusu olan ben.. kızımı artık tam 15 aylık yapmış bulunmaktayım... yürüyor,otuu ,açç,hadiiiii,iyeemmm(irem),diyor ,zaman çabucak geçiyormuş meğer:)

bu arada yıllardır içimde olan fotoğraf aşkımı doğumda yaşatmaya devam ediyorum,doğum fotoğrafçılığı yapıyorum ,bilginiz olsun kızlar....

gerçekten günler su gibi akıp geçiyor demek 15 ay oldu ha bebeğin doğalı ha bugün ha yarın gün saydığını hatırlıyorum taşınmaydı falan derken o kadar oldu demek allah sağlık sıhat versın
benim oğlan bile yaşına gircek bidaki ay oyyy büyüdü bile

evet canım yaaa hakikaten öyle nasıl geçmiş hiç anlamadık,heyacandan patlayacaktık o günlerde neredeyse zaman....:) negüzel şimdi yürüme heyacanlarını,konuşma heyacanlarını yaşıyoruz canım bak haberin olsun ,etrafında düşünen olursa ben doğum fotoğrafçılığı yapıyorum....

yaaaa yenidogan yogun bakımı yokmuymuş medicabilde
ben var diye duymuştum yaaaaaaa
bende nihat beye gidiyorum ama bu şartlarda sanırım degiştirecegim
bu çok önemli bi konu çünkü allah korusun

peki kızlar hem yeni dogan yogun bakımı olan hemde temiz bir hastane ve dr önerisi rica edicem sizden
artık bi karar vermem lazım benimmmmmmmmm

aklımdakiler ;
jimer recep doğanlar
medical park ahmet yılmaz

başkada bi fikrim yok :26:

Merhaba kızlar öncelikle bayramınızı kutlarım, Bursanın ilçesindeyim şu anda, Bursa da ayrıntılı ultrason yapan yerleri sormak istiyorum size birde fiyatları nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…