Bursa hamişleri buraya :)

ben ahmet beye gidiyorum memenunum az konusması bazen üzüyor beni gecen günde recep beye gittim odA cok ii ikiside cok ii ve ilgili doktorlar sen kime gidiyorsun karar vermişsindir sanırım

ben var diye duymuştum yaaaaaaa
bende nihat beye gidiyorum ama bu şartlarda sanırım degiştirecegim
bu çok önemli bi konu çünkü allah korusun

peki kızlar hem yeni dogan yogun bakımı olan hemde temiz bir hastane ve dr önerisi rica edicem sizden
artık bi karar vermem lazım benimmmmmmmmm

aklımdakiler ;
jimer recep doğanlar
medical park ahmet yılmaz

Kesinlikle Ahmet beyi tavsiye ederim ben onda doğum yaptım ve birçok arkadaşım onda doğum yaptı çok bilgili bir doktor sakin yapılı bir doktor ama işinin uzmanı medikal park benim doğum yaptığım devlet hastanesi gibiydi çok kalabalıktı ama şimdi ahmet bey tamamen özel olmuş sezeryan 1750 normal 1000 lira diye duydum yeni doğan yoğun bakımı çok iii hastanenin

fiyatlarla ilgili bilgi alabilirim doğum fotoları kaç tane albüm yapıyormusunuz???

Merhaba canım ben hamile kalmadan önce jimer de recep gidiyordum ve hiç memnun kalmadım giden bi kaç arkadaşımda çok ilgisiz buldu bebek olsun dıye 2 ay gittik ve bızı hemen tüp bebek merkezine sevketti rahim filmi filan istedi yani moralimi çok bozmuştu o zamanlar hee bu arada ben bi kere hamilelik yaşamıştım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım bunu bile bile bizi gönderince bende bir daha ona gitmedim. Ögrendimki o ay hamileymişim bende doktor ararken ahmet yılmazın adını duydum ve ona gıttım tamamen ozelmiş kesinlikle fıyat veremıyo yatak masrafı tahlıller fılan ozel dıye onada gıtmekten vaz geçtım gerçi gittiğimdeki ilgisi çok da yoğun gelmedi bana sonuçta tamamen özel bi doktora gideceksem ilgiside ona göre olmalıydı belkide benim beklentimi karşılamadı. Şimdi ise yine medical park ta özlem oruç şenere gidiyorum 7 aydır duzenlı olarak çok memnunum çok ilgili çok anlayışlı hatta çok duygusal bı doktor . En son gıttıgımde bayramdan 2 gun once acılen doğuma gitti özlem hanım ama dogum yapan kadını görmüştüm öncesinde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ortalama 8-9 aylıktı sanırım bebegin kalbi durmuştu ve ozlem hanım beni muayene ederken gözleri kıpkırmızı ve hala burnunu çekiyordu bu beni çok etkiledi hastası için bukadar üzülen bi insan vicdansız olamaz zaten özlem hanımdan memnundum şimdi içim daha da rahat kesinlikle tavsiye edebilirim özlem hanımı

kızlar ben sağlık nedenım dolayısıyla tıp fakultesıne gittim. şimdi cok sukur iyileştim ama yınede doğumu orada yapmak istiyorum. orada dogum yapan varmı? doktoruma epidural normal doğum yapılıyormu dedim .. evet isteyene yapıyoruz , isteğe bağlı dedi.. tabi rahatladım öyle olmasını istiyorum ama yınede tedirginim ya yapmazlarsa diyorum. orada epidural yaptıran varmı ?

canım öncelikle güzel hamilelikler diliyorum sana özlem hanımı hamile diye duydum bırakıcakmış acaba bilgin varmı?

canım öncelikle güzel hamilelikler diliyorum sana özlem hanımı hamile diye duydum bırakıcakmış acaba bilgin varmı?

Benim o konu hakkında bi bilgim yok olsaydı belli olurdu yada söylerdi herhalde 7 aydır düzenli gidiyorum ilk defa duydum bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım rabbim sanada hayırlı doğum nasip işallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın

Son düzenleme:
bende teşekür ederim canım ama özlem hanım hamileymiş şubattan sonra bırakıcakmış ona giden bi arkadaş sormuş

ben 3 ay önce doğum yaptım, hamileliğimin son ayına kadar jimere Türkan hanıma gittim ama sonra o ayrılınca ben de bıraktım hastaneyi ve özel muayenehanesine devam ettim son ay, Türkan hanımın da tavsiyesiyle rentıp hastanesinde doğum yaptım, yenidoğan yoğun bakımı var, oldukça temiz ve güzel bir hastane, ben çok memnun kaldım.. doktorum zaten 10 numara:), düşünürsen tavsiye ederim .. bu arada hayırlı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum :)

Ben de Türkan Hanıma giden birini arıyordum.Şuan 8. haftadayım ve ona başladım Jimerden ayrıldığını öğrenince birz üzüldüm muayenehanede takip etme tahlil ve doğum olayı nasıl olur diye endişeliydim ama Rentıpla anlaşatığını söyledi zaten.eğer sakıncası yoksa rentıpta maaliyeti ne oldu size paylaşabilir misiniz?Bir de Türkan hanımla ilgili genel yorumunuzu alabilir miyim çok şeker ve hep pozitif ben memnunum şuan için.Birde doğum konusunda sizi nasıl yönlerdi normal mi sezeryan mı yaptınız?
Aylin akşan gelmiş galiba Jimere onunla ilgili bilginiz var mı peki?

arkadaşlar nihat gök de doğum yapan var mı, ilk doğumum ve ben çok korkuyorum(( dr hakkında bilgisi olan var mı

aslında ben zuhal hanıma gidiyordum ama ayrılınca nihat bey le devam etmeye başladım.. memnunum da daha ilgili zuhal hanım' a göre ama tecrübesi nasıl onu bilmiyorum.. o da biraz korkutuyo. gerçi sevket yılmaz dan gelmiş belki daha tecrübelidir. sen ne zamandır nihat beye gidiyorsun..

merhaba arkadaşlar
ben iki doğumumu da nihat beyde yaptım memnunum dr umdan ozaman şevket yılmazdaydı şimdiki hastanenin şartlarını bilmiyorum ama bence güvenebilirsiniz

arkadaşlar merhaba ben bursaya yeni taşındım 5 haftalık hamşleyim ikici bebeğim güler yüzlü ilgili her an ulaşabileceğim br doktor arıyorum kimi tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…