yaaaa yenidogan yogun bakımı yokmuymuş medicabilde
ben var diye duymuştum yaaaaaaa
bende nihat beye gidiyorum ama bu şartlarda sanırım degiştirecegim
bu çok önemli bi konu çünkü allah korusun
peki kızlar hem yeni dogan yogun bakımı olan hemde temiz bir hastane ve dr önerisi rica edicem sizden
artık bi karar vermem lazım benimmmmmmmmm
aklımdakiler ;
jimer recep doğanlar
medical park ahmet yılmaz
başkada bi fikrim yok :26:
evet canım yaaa hakikaten öyle nasıl geçmiş hiç anlamadık,heyacandan patlayacaktık o günlerde neredeyse zaman....:) negüzel şimdi yürüme heyacanlarını,konuşma heyacanlarını yaşıyoruz canım bak haberin olsun ,etrafında düşünen olursa ben doğum fotoğrafçılığı yapıyorum....
Merhaba canım ben hamile kalmadan önce jimer de recep gidiyordum ve hiç memnun kalmadım giden bi kaç arkadaşımda çok ilgisiz buldu bebek olsun dıye 2 ay gittik ve bızı hemen tüp bebek merkezine sevketti rahim filmi filan istedi yani moralimi çok bozmuştu o zamanlar hee bu arada ben bi kere hamilelik yaşamıştım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım bunu bile bile bizi gönderince bende bir daha ona gitmedim. Ögrendimki o ay hamileymişim bende doktor ararken ahmet yılmazın adını duydum ve ona gıttım tamamen ozelmiş kesinlikle fıyat veremıyo yatak masrafı tahlıller fılan ozel dıye onada gıtmekten vaz geçtım gerçi gittiğimdeki ilgisi çok da yoğun gelmedi bana sonuçta tamamen özel bi doktora gideceksem ilgiside ona göre olmalıydı belkide benim beklentimi karşılamadı. Şimdi ise yine medical park ta özlem oruç şenere gidiyorum 7 aydır duzenlı olarak çok memnunum çok ilgili çok anlayışlı hatta çok duygusal bı doktor . En son gıttıgımde bayramdan 2 gun once acılen doğuma gitti özlem hanım ama dogum yapan kadını görmüştüm öncesinde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ortalama 8-9 aylıktı sanırım bebegin kalbi durmuştu ve ozlem hanım beni muayene ederken gözleri kıpkırmızı ve hala burnunu çekiyordu bu beni çok etkiledi hastası için bukadar üzülen bi insan vicdansız olamaz zaten özlem hanımdan memnundum şimdi içim daha da rahat kesinlikle tavsiye edebilirim özlem hanımıyaaaa yenidogan yogun bakımı yokmuymuş medicabilde
peki kızlar hem yeni dogan yogun bakımı olan hemde temiz bir hastane ve dr önerisi rica edicem sizden
aklımdakiler ;
jimer recep doğanlar
canım öncelikle güzel hamilelikler diliyorum sana özlem hanımı hamile diye duydum bırakıcakmış acaba bilgin varmı?Merhaba canım ben hamile kalmadan önce jimer de recep gidiyordum ve hiç memnun kalmadım giden bi kaç arkadaşımda çok ilgisiz buldu bebek olsun dıye 2 ay gittik ve bızı hemen tüp bebek merkezine sevketti rahim filmi filan istedi yani moralimi çok bozmuştu o zamanlar hee bu arada ben bi kere hamilelik yaşamıştım hemde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım bunu bile bile bizi gönderince bende bir daha ona gitmedim. Ögrendimki o ay hamileymişim bende doktor ararken ahmet yılmazın adını duydum ve ona gıttım tamamen ozelmiş kesinlikle fıyat veremıyo yatak masrafı tahlıller fılan ozel dıye onada gıtmekten vaz geçtım gerçi gittiğimdeki ilgisi çok da yoğun gelmedi bana sonuçta tamamen özel bi doktora gideceksem ilgiside ona göre olmalıydı belkide benim beklentimi karşılamadı. Şimdi ise yine medical park ta özlem oruç şenere gidiyorum 7 aydır duzenlı olarak çok memnunum çok ilgili çok anlayışlı hatta çok duygusal bı doktor . En son gıttıgımde bayramdan 2 gun once acılen doğuma gitti özlem hanım ama dogum yapan kadını görmüştüm öncesinde hıçkıra hıçkıra ağlıyordu ortalama 8-9 aylıktı sanırım bebegin kalbi durmuştu ve ozlem hanım beni muayene ederken gözleri kıpkırmızı ve hala burnunu çekiyordu bu beni çok etkiledi hastası için bukadar üzülen bi insan vicdansız olamaz zaten özlem hanımdan memnundum şimdi içim daha da rahat kesinlikle tavsiye edebilirim özlem hanımı
canım öncelikle güzel hamilelikler diliyorum sana özlem hanımı hamile diye duydum bırakıcakmış acaba bilgin varmı?
bende teşekür ederim canım ama özlem hanım hamileymiş şubattan sonra bırakıcakmış ona giden bi arkadaş sormuşBenim o konu hakkında bi bilgim yok olsaydı belli olurdu yada söylerdi herhalde 7 aydır düzenli gidiyorum ilk defa duydum bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım rabbim sanada hayırlı doğum nasip işallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın
yaaaa yenidogan yogun bakımı yokmuymuş medicabilde
aklımdakiler ;
jimer recep doğanlar
ben 3 ay önce doğum yaptım, hamileliğimin son ayına kadar jimere Türkan hanıma gittim ama sonra o ayrılınca ben de bıraktım hastaneyi ve özel muayenehanesine devam ettim son ay, Türkan hanımın da tavsiyesiyle rentıp hastanesinde doğum yaptım, yenidoğan yoğun bakımı var, oldukça temiz ve güzel bir hastane, ben çok memnun kaldım.. doktorum zaten 10 numara:), düşünürsen tavsiye ederim .. bu arada hayırlı bir hamilelik ve kolay bir doğum diliyorum :)
arkadaşlar nihat gök de doğum yapan var mı, ilk doğumum ve ben çok korkuyorum(( dr hakkında bilgisi olan var mı
ben yarın Medicabil'de Nihat GÖK'e gideceğim sana haber veririm arkadaşım.
sen ne zamandır nihat bey e gidiorsun.. benim 7. ayım hakikaten korkuyorum...umarım bi sorun çıkmaz
Türkan Hanım ya da Jimerde Aylin Hanımla ilgili bilgi verebilecek birileri var mı?Çok kararsızım...
canım türkan hanım jimerden ayrılmış haberin olsun geçen hafta bir tanıdığımıza doğum yaptırttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?