Türkan hanım hangi hastanede şuan biliyormusunuz.
arkadaşlar merhaba ben bursaya yeni taşındım 5 haftalık hamşleyim ikici bebeğim güler yüzlü ilgili her an ulaşabileceğim br doktor arıyorum kimi tavsiye edersiniz
bend eilk bebeğime hamileyim. ilk şevket yılmaza gittim ordaki muameleyi ve doktoru beğenmedim. daha sonra doruk yıldırım hastanesine gittim. doktor nuray boyar çok ilgiliydi. çarşamba kontrole çağırdı benim çok hoşuma gitti doktor. ilgilendi anlattı herşeyi neler olur neler olmaz yani moral verdi açıkçası ben herşeyden nem kaparım. birazcık rahatlattı beni şimdide kalp atışlarınıda duyunca dahada rahatlıycam inşallah.
Jimer'de doğum ücretleri ne kadarmış canım?kızlar Jimerden Cenk beye gittim ve memnun kaldım çok şükür :)
hehe ne güzelinan giderken aklımdaydı dr. ile konuşup fiyatlar hakkında bilgi almak ama içeri girip kesemizi görünce heycandan bende eşimde unuttuk :)
ama perşembe tekrar gidicez o zaman sorucam mutlaka.Muayene ücreti 100 tl cenk beyin.
Tatlım daha önce de dr.takibindeydim ve o dönemde aylık veriyordun ücreti sanırım değişen birşey olmaz ama yine sorarım.
Bir kez ücret verince 30 gün boyunca 10 defa da gitsen ekstra ücret alınmaz zaten tekrardan kontrol için çagırıldıgında ve gidip giriş yaptırdıgın da sistemde bu durum görünüyor ve senden ücret talep edilmiyor.
Bazı doktorlar her gidişte alıyormuş da, o yüzden jimerdeki uygulamayı merak ettim canım. Daha önce de mi jimer'e gidiyordun sen?
Selam Bursalı hamileler, herkese hayırlı dogumlar olsun inşallah.
Merak edenler için, Jimerde sgk lı bir hasta için 100 Tl muayene ücretinin geçerlilik süresi 10 gündür.
doğum ücretleride 2800 ile 3800 arası. dogum şekline göre değişiklik gösteriyor. bunlar 2012 fiyatları.
yeniyıl itibariyle yeniden zam olmuşmu olduysa nasıl olmuş bende yarın kontrole gittigimde detaylı ögreneceğim.
yine buradan gelip duyururum.
öylemi bilmiyordum canım 10 gün oldugunu bilgilendirdiğin için çok saol.Bende perşembe günü gidicem tekarar ve fiyatlar konusunda bilgi alıcam.
yok canım daha önce Özer kutlu'nun özel ofisine ve doruk tıp da melike yıldırım'a gidiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?