Bursa hamişleri buraya :)

arkadaşlar merhaba ben bursaya yeni taşındım 5 haftalık hamşleyim ikici bebeğim güler yüzlü ilgili her an ulaşabileceğim br doktor arıyorum kimi tavsiye edersiniz

Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Her zaman ulaşabileceğin, tecrübeli, ilgili bir dr. istiyorsan Ziya Çetin'i öneririm. Malum özel hastaneler yoğunluk bakımından devleti aratmıyor artık. Ama Ziya Bey'e gidersen hem çok rahat güvenli bir hamilelik geçirirsin hem de istediğin vakit ulaşırsın. Muayenehanesi var, doğumu da Doruk Hastanesinde yaptırıyor. Kesinlikle parada gözü olan biri değil...

ben bursada oturuyorum ılk doğumumu zübeydedede yaptım ıkıncısını özlde duşunuyorum hangi özelde eşimle doğuma girebiliriz araştırdım bulamadım yardım edın bursa hamişleri

merhaba arkadaşla bende bursa da oturuyorum ve ilk bebeğime hamileyim daha bu sabah öğrendim.
Bursa da doktor ve hastane tavsiyesi için yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkürler...

bend eilk bebeğime hamileyim. ilk şevket yılmaza gittim ordaki muameleyi ve doktoru beğenmedim. daha sonra doruk yıldırım hastanesine gittim. doktor nuray boyar çok ilgiliydi. çarşamba kontrole çağırdı benim çok hoşuma gitti doktor. ilgilendi anlattı herşeyi neler olur neler olmaz yani moral verdi açıkçası ben herşeyden nem kaparım. birazcık rahatlattı beni şimdide kalp atışlarınıda duyunca dahada rahatlıycam inşallah.

kesinlikle faruk dinçşahini öneriyorum bende, birsürü dr.deneyimim oldu en sonunda faruk bey'de budur dedim,keşke en başından beri ona gitseydim, neyse , ilgili güleryüzlü ,açıklayıcı, her aradığımda ulaşabildim,hiç sıra beklemedim,istediğim güne randevu aldım, randevusuz gittim ağrım var diye ,direk muayaneye aldı, randevu saatim hiç geçmedi, öyle kalabalık pazar yeri gibi değil muayanehanesi randevuları çok güzel ayarlıyorlar, 30.haftalara kadar 15 te bir alıyor sonra her hafta, bu arada aylık ücret alıyor 120 lira, her hafta gitmeme rağmen ayda bir ödüyorum hala, her hafta nst çekilliyor, doğum sonrası tüm ultrason görüntülerini cd şeklinde verilecek, doğum için 2000 lira alıyor sezeryan normal epidural farketmiyor, ,istersen doruk istersen rentıpta doğurabiliyorsun,henüz doğurmadım az kaldı ama doğumda mutlaka yanında oluyormuş, sancı çekerken sık gelip kontrol ediyormuş kısacası çok memnunum, herkese tavsiye ederim

Son düzenleme:
Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum, Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerinizi
Ben henüz hamile değilim. Ama doktor araştırıyorum. Hamilelik öncesi için ve memnun kalırsam hamileliğim boyunca gidebileceğim iyi bir doktor edinmek istiyorum. Ama bayan olursa iyi olur. Medical'deki Özlem Oruç Şener'e gideceğim yakın zamanda, eğer memnun kalırsam devam ederim diye düşünüyorum. Özlem Oruç Şener'e giden var mı aranızda?

arkadaşlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim ve çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..doğum ücretleri normal 1240 sezaryan 1700..tüm hamile arkadaşlar hayırlı olsun :))

bende nuray hanıma gidiyorum. güleryüzlü biri. memnunum bende şu an

inan giderken aklımdaydı dr. ile konuşup fiyatlar hakkında bilgi almak ama içeri girip kesemizi görünce heycandan bende eşimde unuttuk :)
ama perşembe tekrar gidicez o zaman sorucam mutlaka.Muayene ücreti 100 tl cenk beyin.

hehe ne güzel
Hayırlı olsn canım ne güzel bir duygu
Peki her kontrole gittiğinde 100 tl mi vereceksin, yoksa aylık olarak mı? Eğer konuşmadıysanız bunu da sorar mısın?

Tatlım daha önce de dr.takibindeydim ve o dönemde aylık veriyordun ücreti sanırım değişen birşey olmaz ama yine sorarım.
Bir kez ücret verince 30 gün boyunca 10 defa da gitsen ekstra ücret alınmaz zaten tekrardan kontrol için çagırıldıgında ve gidip giriş yaptırdıgın da sistemde bu durum görünüyor ve senden ücret talep edilmiyor.

Bazı doktorlar her gidişte alıyormuş da, o yüzden jimerdeki uygulamayı merak ettim canım. Daha önce de mi jimer'e gidiyordun sen?

Selam Bursalı hamileler, herkese hayırlı dogumlar olsun inşallah.
Merak edenler için, Jimerde sgk lı bir hasta için 100 Tl muayene ücretinin geçerlilik süresi 10 gündür.
doğum ücretleride 2800 ile 3800 arası. dogum şekline göre değişiklik gösteriyor. bunlar 2012 fiyatları.
yeniyıl itibariyle yeniden zam olmuşmu olduysa nasıl olmuş bende yarın kontrole gittigimde detaylı ögreneceğim.
yine buradan gelip duyururum.

öylemi bilmiyordum canım 10 gün oldugunu bilgilendirdiğin için çok saol.Bende perşembe günü gidicem tekarar ve fiyatlar konusunda bilgi alıcam.

öylemi bilmiyordum canım 10 gün oldugunu bilgilendirdiğin için çok saol.Bende perşembe günü gidicem tekarar ve fiyatlar konusunda bilgi alıcam.

8 aydır hamile kalmaya calısıorum nasip değilmil olmadı bende sorun yok eşimde hareket azlıgı var beklioruz bzde...size soracaağım inegölde olupda özel muayenehanesi olan kadın doğumcu billiyo musunuz poliklink yada hastane istemiorum sadece özel muayensi olan şimdiden saolun

yok canım daha önce Özer kutlu'nun özel ofisine ve doruk tıp da melike yıldırım'a gidiyordum.

ben doruk veya bahara gitmek istiyorum ama muayene ücretleri hariç mesala gittim muayene+ ultrason ne kadar tutuyo?
mesala her ay ortalama ne kadar ücret ödeniyo özel hastanelere
ben bahara gittim sordum ssklılara 42 tl muayene ama ultrason ücretlerini söylemedi
betaya baktırmak 26 falan olması gerek sanırım bahara her ay tl gibi bişi gider peki doruk nasıldır?
birde hangi hastane daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…