Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba.Ben de 8 haftalık hamileyim.Acıbadem'de Mümin Karahasan'a gidiyorum.Bir kez eşi Aylin Karahasan'a gitmiş; ama memnun kalmamıştım.Mümin Bey de tam içime sinmedi; ama değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Mümin Bey veya Acıbadem'in diğer doktorları hakkında bilgisi olan var mı?

canım başkasına sormuşsun ama ben söyleyeyim ben yıldırım doruk hastanesine nuray boyara gidiyorum. muayene ücreti 45 tl. ultrason odasında var zaten her gittiğimde giriyorum. diğer ultrasonların fiyatlarını bilmiyorum henüz 7 haftalık hamileyim. yalnız özellerde durumun iyiyse test yaptır. yoksa çok pahalıya geliyor. ben devlette yaptırmayı düşünüyorum testleri. doruk hastahanesi bana göre ne iyi ne kötü. devletteki gibi çok kalabalık. ama en azından devletteki gibi doktor ilgisiz değil. doktor konusunda kafam hala çok karışık özelde para veriyorsun yine kalabalık devlete bedava gidiyorsun yine kalabalık. haftaya kontrolüm var bakıcam çok beklersem devlete geçicem en azından tam donanımlı. birde özelde doğuracaksan herşeyi göze al erken doğum olursa küvez bulunan hastane bulman lazım bir tanıdığım öyle gitti özele hep erken doğum oldu devlete yolladılar. yani pek birşeye yaramadı.

acıbademin doktorlarını bilmiyorumda çok pahalı olduğunu duymuştum

canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk cocuktada ondaydım şimdide 7 aylık hamileyim memnunum ben tavsiye ederim

ben zübeydeye gidiyorum..ben dorugu bilmiyorum ama bahar zübeyde kadar kalabalık..
evet pek ilgilenemiyolar belki veya sohbet edicek zamanları olmuyo..benimde cok kafam karısık
bilemiyorum ne yapıcamı

yok canım daha önce Özer kutlu'nun özel ofisine ve doruk tıp da melike yıldırım'a gidiyordum.
Canım melike hanım nasıldı peki? memnun kalmadın mı ondan?

Aaa aylin hanım da alternatiflerim arasındaydı, neden memnun kalmadınız acaba?

canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk cocuktada ondaydım şimdide 7 aylık hamileyim memnunum ben tavsiye ederim
yalçın bey nerede görev yapıyor acaba?

yalçın hoca bir yere bağlı değil, bulvarda özel muayanehanesi var, bursanın önde gelen prof.larından, doğum için sadece acıbademle anlaşması var, başka hastanede doğum yaptırmıyor, ilk muayane ücreti 600 sonrakiler 250 ,acıbademin doğum ücretleri normal 8000 sezeryan 11000 civarı olması lazım

Aaa aylin hanım da alternatiflerim arasındaydı, neden memnun kalmadınız acaba?

Ben şeker hastasıyım ve bilinçli bir hastayım.Kadının bilgisiz olması ve bana iç karartıcı, moral bozucu şeyler söylemesi canımı sıktı.Bu kadar cahil olmamalı bir doktor. Kendini bilmez, cahil ve ahlaksız insanlar haydi "Sen şeker hastasısın, bebeğin zarar görürmüş." diyor da bir doktor "Şunu yemeyeceksin, şekerin hamilelik öncesi önemli değil." gibi cahilce şeyler söylüyorsa ne paramı ne de vaktimi harcarım. İlk gidişimiz olduğu için ahkam kesip reklamını yapmak istedi; ama etkili olmadı. Çoğu kişi memnun;ama bir arkadaşım da tavırlarından rahatsız olmuş. İnsanların artık bilinçlenmesi gerek. Şeker hastaları çocuk yapabilir hem de sapasağlam.Aptallığa lüzum yok.

ben zübeydeye gidiyorum..ben dorugu bilmiyorum ama bahar zübeyde kadar kalabalık..
evet pek ilgilenemiyolar belki veya sohbet edicek zamanları olmuyo..benimde cok kafam karısık
bilemiyorum ne yapıcamı

ayın 23 ünde randevum var yine dorukta. doktorum iyi ama. sanki ilgisiz gibi de gelmeye başladı tansiyon yüksekliği var bu aralar. o hiç umursamadı yine şevket yılmazın acilindekiler umursadı 1 hafta sonra hastaneye gel dediler. özel muayeneleri olanlarda muayene ücretleri pahalı. eşime de o kadar yüklenemem bu konuda. şevket yılmazda kemal köroğluna iyi dediler. birde onu deniyicem bakalım beğenirsem ona devam edicem.çok zor hastane ve iyi bir doktor bulmak. iyi hastaneler var ama paraları arkadaş yazmış normal doğum 8000 bin diye çok zor çokk

canım birşeyi anlamadım ilk muayene ücretimi 600 lira birde acıbademi ben 3 5 bin duymuştum ama 8000 ve 11000 bin duyunca aynı bu şekile girdim.

canım her özel öyle değil, her bütçeye uygun bi yer vardır, benim dr.um faruk dinçşahin muayane ücreti 120 lira ayda bir kere ödersin, 15 te bir muayaneye çağırır son zamanlarda haftada bire düşer, doğum ücretide 2000 lira, 2 anlaşmalı hastane var doruk ve rentıp hangisini istersen ondan yapıyorsun,normal sezeryan epidural farketmior ücret aynı

canım birşeyi anlamadım ilk muayene ücretimi 600 lira birde acıbademi ben 3 5 bin duymuştum ama 8000 ve 11000 bin duyunca aynı bu şekile girdim.

canım bizim bir sıkıntımız oldu yalçın hocaya gidelim dedik bir seferliğine, bize öyle denildi ilk 600 verdik sonrakiler 250 denildi ama sonrasında devam etmedik tabi, ama çok memnun kaldım orası tartışılmaz ,eğer başka bi yerde doğum olsaydı devvam edecektim ama bir doğuma 10 bin veremem, öyle bir bütçem ayırmadım bu iş için,acıbademde çalışan bir arkadasım var daha yeni konuştuk bu fiyatları o söyledi, tabi içinde foto hizmetinden tutta kuaför oda süsleme hatta bebeğe 1 yıllık özel sağlık sigortası yapılıyormuş

8 bin mi anam devlette 8 tlye dogururum daha iyi :)
milllette para var huzzur var valla
bu arada bende bugun keseyi görmek için doruka gittim aslında devletten bi farkı yok gibiydi.
zübeyde de odada bazen 2 kişi oluyo mesala bi ultrason olucaksa o soyunurken doktor baskasını alıp onunla ilgileniyo dorukta o yok.ama doktor suratsız bişiydi.üstelik ben soru sormadan bişi de demedi..zübeyde de bile doktor daha cok bilgi veriyo bilmiyorum dorugada verilen paraya yazık gibi sanki

Alya, Acıbademde çalışan arkadaşın hangi kadın doğumcuyu öneriyor? Mümin Karahasan için ne diyor?

ya işte evet dorukta devletten farkı yok sadece para veriyorsun. bana şevket yılmaz olduğu için orayı istiyorum. ama ultrasona bile ayrı gün veriyorlar. ve doktorların odalarında ultrason yok. bir o sıkıntı yoksa test filan ilk orda yaptırdım hoşuma gitti her ne kadar insanlar çok fazla anlayışsız olsada doktoru geçtim insanlar çekirge gibi doktorun kapısının önünde geçmeye müsade yok ben illa orda biriyle kavga ederim diye doruka geçtim orasıda bitek doktorun odası rahat pek birşey değişmedi. takrar bi şevket yılmaz yapıcam sanırım kanamam var dediğim halde doruktaki doktora progestan verdi bakmadı bile halada devam ediyo eğer çok gelirse haftaya olan randevuya bu hafta gidicem malesef.

canım anladım teşekkür ederim benim hayal bile edemeyeceğim rakamlar bunlar. çok güzel olan herşey pahalı zaten malesef. insan herşeyin iyisini ister ama malesef.

2 yıl önce annem idrar yolıu enfeksiyonu olmuş ve sekerini kaldırdı sevket yılmaz teşhisi koymuş ama sonrasında fenalasınca tekrar doruga götürdük.anneme enfeksiyon giderici bi ilaç serum vermedi. butun akşam insülün verdi. birde öksürüyo diye akciger filmi cekti :S
ne alak dimi neyse bir gün sonra uludaga götürdük 3 saat ssonra eve yolladılar ve bişiyi kalmamıstı.ama o akşam annem ölücek diye cok korkmustum çünkü seker 500 deydi..

uzun lafın kısası dorukta hayra alamet değil.benim gibi keseyi kalbi erken göreyim dersen gidilcek yer.. ki şöylede bişi var nisanda eşimin akrabalarından birinin kanaması olmuş doktor bebek ölmüş kürtaj yapıcaz demiş ( 7 haftalık) kürtaj yapmış sonra kıza göstermiş bebegi bak diye kızın baya morali bozulmuştu.

Alya, Acıbademde çalışan arkadaşın hangi kadın doğumcuyu öneriyor? Mümin Karahasan için ne diyor?

arkadasım başka bir bölümde çalışıyor kadın doğumda değil bende hiç sormadım kim iyidir diye canım bilmiyorum denk gelirsek sorarım yazarım buraya

kızlar esentepe 'nin fiyatlarının uygun olması lazım bir bakın birde konurun ,konurda iyi birde dr varmış adını hatırlayamadım ama genç erkek dr. bir bakın isterseniz, esentepede muayane 20 liraydı doğumlarda uygundur heralde

esentepede 21 liraydı muayene demet hanıma gittim çok içime sindiğimi söyleyemem.erkek dr. var onun daha iyi olduğunu duydum.yeni hastane olduğundan yeni doğan yoğun bakım olmayabilir.p.teside rentıpa gideceğim muayene 42 lira bakalım bu dr. nasıl çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…