ben doruk veya bahara gitmek istiyorum ama muayene ücretleri hariç mesala gittim muayene+ ultrason ne kadar tutuyo?
mesala her ay ortalama ne kadar ücret ödeniyo özel hastanelere
ben bahara gittim sordum ssklılara 42 tl muayene ama ultrason ücretlerini söylemedi
betaya baktırmak 26 falan olması gerek sanırım bahara her ay tl gibi bişi gider peki doruk nasıldır?
birde hangi hastane daha iyidir
Merhaba.Ben de 8 haftalık hamileyim.Acıbadem'de Mümin Karahasan'a gidiyorum.Bir kez eşi Aylin Karahasan'a gitmiş; ama memnun kalmamıştım.Mümin Bey de tam içime sinmedi; ama değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Mümin Bey veya Acıbadem'in diğer doktorları hakkında bilgisi olan var mı?
Merhaba.Ben de 8 haftalık hamileyim.Acıbadem'de Mümin Karahasan'a gidiyorum.Bir kez eşi Aylin Karahasan'a gitmiş; ama memnun kalmamıştım.Mümin Bey de tam içime sinmedi; ama değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Mümin Bey veya Acıbadem'in diğer doktorları hakkında bilgisi olan var mı?
canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk cocuktada ondaydım şimdide 7 aylık hamileyim memnunum ben tavsiye ederim
canım başkasına sormuşsun ama ben söyleyeyim ben yıldırım doruk hastanesine nuray boyara gidiyorum. muayene ücreti 45 tl. ultrason odasında var zaten her gittiğimde giriyorum. diğer ultrasonların fiyatlarını bilmiyorum henüz 7 haftalık hamileyim. yalnız özellerde durumun iyiyse test yaptır. yoksa çok pahalıya geliyor. ben devlette yaptırmayı düşünüyorum testleri. doruk hastahanesi bana göre ne iyi ne kötü. devletteki gibi çok kalabalık. ama en azından devletteki gibi doktor ilgisiz değil. doktor konusunda kafam hala çok karışık özelde para veriyorsun yine kalabalık devlete bedava gidiyorsun yine kalabalık. haftaya kontrolüm var bakıcam çok beklersem devlete geçicem en azından tam donanımlı. birde özelde doğuracaksan herşeyi göze al erken doğum olursa küvez bulunan hastane bulman lazım bir tanıdığım öyle gitti özele hep erken doğum oldu devlete yolladılar. yani pek birşeye yaramadı.
Canım melike hanım nasıldı peki? memnun kalmadın mı ondan?yok canım daha önce Özer kutlu'nun özel ofisine ve doruk tıp da melike yıldırım'a gidiyordum.
Aaa aylin hanım da alternatiflerim arasındaydı, neden memnun kalmadınız acaba?Merhaba.Ben de 8 haftalık hamileyim.Acıbadem'de Mümin Karahasan'a gidiyorum.Bir kez eşi Aylin Karahasan'a gitmiş; ama memnun kalmamıştım.Mümin Bey de tam içime sinmedi; ama değiştirip değiştirmemekte kararsızım.Mümin Bey veya Acıbadem'in diğer doktorları hakkında bilgisi olan var mı?
yalçın bey nerede görev yapıyor acaba?canım ben yalçın kimyaya gidiyorum ilk cocuktada ondaydım şimdide 7 aylık hamileyim memnunum ben tavsiye ederim
ben zübeydeye gidiyorum..ben dorugu bilmiyorum ama bahar zübeyde kadar kalabalık..
evet pek ilgilenemiyolar belki veya sohbet edicek zamanları olmuyo..benimde cok kafam karısık
bilemiyorum ne yapıcamı
yalçın hoca bir yere bağlı değil, bulvarda özel muayanehanesi var, bursanın önde gelen prof.larından, doğum için sadece acıbademle anlaşması var, başka hastanede doğum yaptırmıyor, ilk muayane ücreti 600 sonrakiler 250 ,acıbademin doğum ücretleri normal 8000 sezeryan 11000 civarı olması lazım
ayın 23 ünde randevum var yine dorukta. doktorum iyi ama. sanki ilgisiz gibi de gelmeye başladı tansiyon yüksekliği var bu aralar. o hiç umursamadı yine şevket yılmazın acilindekiler umursadı 1 hafta sonra hastaneye gel dediler. özel muayeneleri olanlarda muayene ücretleri pahalı. eşime de o kadar yüklenemem bu konuda. şevket yılmazda kemal köroğluna iyi dediler. birde onu deniyicem bakalım beğenirsem ona devam edicem.çok zor hastane ve iyi bir doktor bulmak. iyi hastaneler var ama paraları arkadaş yazmış normal doğum 8000 bin diyeçok zor çokk
canım birşeyi anlamadım ilk muayene ücretimi 600 lirabirde acıbademi ben 3 5 bin duymuştum ama 8000 ve 11000 bin duyunca aynı bu şekile girdim.
canım her özel öyle değil, her bütçeye uygun bi yer vardır, benim dr.um faruk dinçşahin muayane ücreti 120 lira ayda bir kere ödersin, 15 te bir muayaneye çağırır son zamanlarda haftada bire düşer, doğum ücretide 2000 lira, 2 anlaşmalı hastane var doruk ve rentıp hangisini istersen ondan yapıyorsun,normal sezeryan epidural farketmior ücret aynı
canım bizim bir sıkıntımız oldu yalçın hocaya gidelim dedik bir seferliğine, bize öyle denildi ilk 600 verdik sonrakiler 250 denildi ama sonrasında devam etmedik tabi, ama çok memnun kaldım orası tartışılmaz ,eğer başka bi yerde doğum olsaydı devvam edecektim ama bir doğuma 10 bin veremem, öyle bir bütçem ayırmadım bu iş için,acıbademde çalışan bir arkadasım var daha yeni konuştuk bu fiyatları o söyledi, tabi içinde foto hizmetinden tutta kuaför oda süsleme hatta bebeğe 1 yıllık özel sağlık sigortası yapılıyormuş
8 bin mianam devlette 8 tlye dogururum daha iyi :)
milllette para var huzzur var valla
bu arada bende bugun keseyi görmek için doruka gittim aslında devletten bi farkı yok gibiydi.
zübeyde de odada bazen 2 kişi oluyo mesala bi ultrason olucaksa o soyunurken doktor baskasını alıp onunla ilgileniyo dorukta o yok.ama doktor suratsız bişiydi.üstelik ben soru sormadan bişi de demedi..zübeyde de bile doktor daha cok bilgi veriyo bilmiyorum dorugada verilen paraya yazık gibi sanki
canım her özel öyle değil, her bütçeye uygun bi yer vardır, benim dr.um faruk dinçşahin muayane ücreti 120 lira ayda bir kere ödersin, 15 te bir muayaneye çağırır son zamanlarda haftada bire düşer, doğum ücretide 2000 lira, 2 anlaşmalı hastane var doruk ve rentıp hangisini istersen ondan yapıyorsun,normal sezeryan epidural farketmior ücret aynı
canım bizim bir sıkıntımız oldu yalçın hocaya gidelim dedik bir seferliğine, bize öyle denildi ilk 600 verdik sonrakiler 250 denildi ama sonrasında devam etmedik tabi, ama çok memnun kaldım orası tartışılmaz ,eğer başka bi yerde doğum olsaydı devvam edecektim ama bir doğuma 10 bin veremem, öyle bir bütçem ayırmadım bu iş için,acıbademde çalışan bir arkadasım var daha yeni konuştuk bu fiyatları o söyledi, tabi içinde foto hizmetinden tutta kuaför oda süsleme hatta bebeğe 1 yıllık özel sağlık sigortası yapılıyormuş
ya işte evet dorukta devletten farkı yok sadece para veriyorsun. bana şevket yılmaz olduğu için orayı istiyorum. ama ultrasona bile ayrı gün veriyorlar. ve doktorların odalarında ultrason yok. bir o sıkıntı yoksa test filan ilk orda yaptırdım hoşuma gitti her ne kadar insanlar çok fazla anlayışsız olsada doktoru geçtim insanlar çekirge gibi doktorun kapısının önünde geçmeye müsade yok ben illa orda biriyle kavga ederim diye doruka geçtim orasıda bitek doktorun odası rahat pek birşey değişmedi. takrar bi şevket yılmaz yapıcam sanırım kanamam var dediğim halde doruktaki doktora progestan verdi bakmadı bile halada devam ediyo eğer çok gelirse haftaya olan randevuya bu hafta gidicem malesef.
Alya, Acıbademde çalışan arkadaşın hangi kadın doğumcuyu öneriyor? Mümin Karahasan için ne diyor?
kızlar esentepe 'nin fiyatlarının uygun olması lazım bir bakın birde konurun ,konurda iyi birde dr varmış adını hatırlayamadım ama genç erkek dr. bir bakın isterseniz, esentepede muayane 20 liraydı doğumlarda uygundur heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?