esentepede 21 liraydı muayene demet hanıma gittim çok içime sindiğimi söyleyemem.erkek dr. var onun daha iyi olduğunu duydum.yeni hastane olduğundan yeni doğan yoğun bakım olmayabilir.p.teside rentıpa gideceğim muayene 42 lira bakalım bu dr. nasıl çıkacak.
ben bi ara cinsiyeti teyit için esentepede demet hanıma gitmiştim,biraz tecrübesiz geldi banada , ama erkek dr.un bende iyi olduğunu duydum, yoğunbakım ünitesi yok zaten, küçük bir hastane, benimde dr.umun anlaşmalı hastaneleri doruk ile rentıp, ben rentıpı tercih ettim orda doğum yapıcam, yenidoğan yoğunbakım için küvezleri vamış fakat uzun süreli kalamıyormuş bebek, doruk yada diğer hastanelere sevki yapılıyormuş öyle bir durumda, ki benim erken doğum vs. risklerim bitti bebekte görünen herhangi bir durum yok,dr.um tercih edebileceğimiz söyledi, allah korusun bişi olsa hiç sorun olmaz bir telefonla halledilir sevki yapılır dedi, kaldı ki dediğim gibi acil bir durum olsa küvezleri varmış zaten, ama dr.ları kim bilmiyorum, hastane ve personel için çok iyi şeyler duydum ,yeni bir hastane sonuçta heryer pırıl pırıl personel güleryüzlü, ve en önemlisi sakinmiş, orda doğuran ve çalışan 3 arkadasımdan dinledim 3 de aynı şeyi söylüyor
2 yıl önce annem idrar yolıu enfeksiyonu olmuş ve sekerini kaldırdı sevket yılmaz teşhisi koymuş ama sonrasında fenalasınca tekrar doruga götürdük.anneme enfeksiyon giderici bi ilaç serum vermedi. butun akşam insülün verdi. birde öksürüyo diye akciger filmi cekti :S
ne alak dimi neyse bir gün sonra uludaga götürdük 3 saat ssonra eve yolladılar ve bişiyi kalmamıstı.ama o akşam annem ölücek diye cok korkmustum çünkü seker 500 deydi..
uzun lafın kısası dorukta hayra alamet değil.benim gibi keseyi kalbi erken göreyim dersen gidilcek yer.. ki şöylede bişi var nisanda eşimin akrabalarından birinin kanaması olmuş doktor bebek ölmüş kürtaj yapıcaz demiş ( 7 haftalık) kürtaj yapmış sonra kıza göstermiş bebegi bak diye kızın baya morali bozulmuştu.
arkadaşlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim ve çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..doğum ücretleri normal 1240 sezaryan 1700..tüm hamile arkadaşlar hayırlı olsun :))
Hamiş arkadaşları tebrik ediyorum, Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin bebişlerinizi
Ben henüz hamile değilim. Ama doktor araştırıyorum. Hamilelik öncesi için ve memnun kalırsam hamileliğim boyunca gidebileceğim iyi bir doktor edinmek istiyorum. Ama bayan olursa iyi olur. Medical'deki Özlem Oruç Şener'e gideceğim yakın zamanda, eğer memnun kalırsam devam ederim diye düşünüyorum. Özlem Oruç Şener'e giden var mı aranızda?
kızlar esentepe 'nin fiyatlarının uygun olması lazım bir bakın birde konurun ,konurda iyi birde dr varmış adını hatırlayamadım ama genç erkek dr. bir bakın isterseniz, esentepede muayane 20 liraydı doğumlarda uygundur heralde
Amin sağolasın cnmmerhaba, tebriğin için sağol darısı başınaa:)
özlem hanım'ın hamile olduğunu ve izne ayrılacağını duydum, bahar çelen var birde ama onu hiç kimseden duymadım, nasıldır bilmiyorum..
evet hastane de önemli ama sanırım doktor daha önemli.. insanın doktorunu sevmesi güvenmesi çok önemli benceben henüz hamiş değilim kızlar ama çalışmalara başladık ve ben şimdiden doktor arayışına da girdim. doruk tıp çekirge, evrim aydın da karar kıldım gibi. çok olumlu yorumlar okudum çok araştırdım. arkadaşımın doktoru da evrim hanımdı ve çok memnun kaldı. ama hastanenin çok kalabalık oldugunu okuyorum burdan. kafam biraz karıştı açıkçası. rentıp ı araştırdım orası da yeni ve güzel bi hastane. fiyatları da dokruk la aynı hemen hemen. keşke evrim hanım orda olsaydıyani şimdi biraz karışık kafam. ne dersiniz kızlar, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorm
ben henüz hamiş değilim kızlar ama çalışmalara başladık ve ben şimdiden doktor arayışına da girdim. doruk tıp çekirge, evrim aydın da karar kıldım gibi. çok olumlu yorumlar okudum çok araştırdım. arkadaşımın doktoru da evrim hanımdı ve çok memnun kaldı. ama hastanenin çok kalabalık oldugunu okuyorum burdan. kafam biraz karıştı açıkçası. rentıp ı araştırdım orası da yeni ve güzel bi hastane. fiyatları da dokruk la aynı hemen hemen. keşke evrim hanım orda olsaydıyani şimdi biraz karışık kafam. ne dersiniz kızlar, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorm
Merhabalar.28 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldıkikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.
kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?
kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?
evet dorukta.sevil hanım oteriter doktor arayanlar için tercih edilebilecek bir doktor ama pek naz çekemiyecek bir doktor benim tek çekincem hemşireler ve ebeler.sizin normal doğummuydu epidurel vermişlermiydi?hayatım bende kızımda evrim hanıma gittim hala dorukta mı?inşallah 2.bebeği düşünüyorum gebe kaldığımda yine ona gitmeyi planlıyorum çok ilgili ve sevimli bir bayanve beni sevil hanım doğurtturmuştu kızım bayram arefesi oldu evrim hanım memleketine gitmişti sevil hanım çok sert ve otoriter,bana doğum esnasında bile fırça attıı,hem para veriyoruz hem fırça yiyoruz diye kızmıştım ama kesinlikle tercihim evrim hanım,kızımdan öncede düşük yapmıştım kürtajımı evrim aydın yapmıştı çok memnun kalmıştımhiç ağrım sancım olmadı..umarım en kısa zamanda tekrar gebe kalırım
merhabalar benda 30+6 günlük hamileyim ve 5 haftalıktan itibaren evrim hanıma gidiyorum ve çooookkk memnunummm herkese tavsiye ederim fakat çok yoğun ama çok iyi bi doktor..Yeni bir bilgi edindim doktor sühendan benderli 6 şubatta emekli oluyormuş ve çekirde dorukta çalışmaya başlayacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?