Bursa hamişleri buraya :)

ben bi ara cinsiyeti teyit için esentepede demet hanıma gitmiştim,biraz tecrübesiz geldi banada , ama erkek dr.un bende iyi olduğunu duydum, yoğunbakım ünitesi yok zaten, küçük bir hastane, benimde dr.umun anlaşmalı hastaneleri doruk ile rentıp, ben rentıpı tercih ettim orda doğum yapıcam, yenidoğan yoğunbakım için küvezleri vamış fakat uzun süreli kalamıyormuş bebek, doruk yada diğer hastanelere sevki yapılıyormuş öyle bir durumda, ki benim erken doğum vs. risklerim bitti bebekte görünen herhangi bir durum yok,dr.um tercih edebileceğimiz söyledi, allah korusun bişi olsa hiç sorun olmaz bir telefonla halledilir sevki yapılır dedi, kaldı ki dediğim gibi acil bir durum olsa küvezleri varmış zaten, ama dr.ları kim bilmiyorum, hastane ve personel için çok iyi şeyler duydum ,yeni bir hastane sonuçta heryer pırıl pırıl personel güleryüzlü, ve en önemlisi sakinmiş, orda doğuran ve çalışan 3 arkadasımdan dinledim 3 de aynı şeyi söylüyor

bende rentıpın bir kısmını gördüm cnm gerçekten yenide olduğu için güzel gözüküyor.eğer gebelik takibi için gitseydim erkek olanı tercih edebilirdim tecrübeli hemde başhekim yardımcısı iyide olduğunu duydum.ama ben bebek olması için gideceğim ondan çekiniyorum biraz sürekli alttan muayene falan.dorukun yoğun bakımı var ama yinede riskli olunca zübeydeye bile gönderiyorlarmış cnm aslında en donanımlı tecrübeli hastane ama hiç gidesim gelmiyor 3-4 sefer randevu aldım hep iptal ettim.eskiden insanlar evde doğururmuş (bende evde doğmuşum )bizde amma didikliyoruz.hakkımızda hayırlısı.sen doğumunu yapta bizede anlatırsın rentıpı.

benim keseyi gösteriyo her gittiğimde 7 haftalığım bana 23 üne randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için doktora niye duyulmuyomu şimdi dedim çok küçük duyulmaz dedi. şevket yılmazın acilinde doktor kalp atışlarını dinledi vardı hemde karnımdan alttan bile değil. doktor ordan kafamı karıştırdı sanki başından savdı. bilmiyorum canım bikaç tane iyi doktor var diyorlar onlarada randevu alınmıyo doluluktan dolayı. ben sürekli bunun sıkıntısınımı yaşıycam. annemde ben sizi sigortada doğurdum ozamanın şartlarıyla bu kadar sıkıntıya sokma kendini diyo. git şevket yılmaza diyo. tamam bazı şeyleri kötü ama şimdi bir doktor buldum orda ali rıza aydın çekirge doruktaki evrim aydının eşiymiş. iyi diyorlar ona 29 una randevu aldım bide ona gidicem.

kıza nasıl bebeği gösteriyor ne salak doktormuş afedersiniz ama tövbe yarabbim ya. ne insanlar var. o kızın halini düşünemiyorum bile.

arkadaşlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim ve çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..doğum ücretleri normal 1240 sezaryan 1700..tüm hamile arkadaşlar hayırlı olsun :))

merhaba
aynı haftadayız seninle, bir avazda doğururuz inşallah :))
doruğun bu ücretleri özelmi yoksa sigortanın karşıladığı fiyatımı bu?

merhaba, tebriğin için sağol darısı başınaa:)
özlem hanım'ın hamile olduğunu ve izne ayrılacağını duydum, bahar çelen var birde ama onu hiç kimseden duymadım, nasıldır bilmiyorum..

evet, konurun fiyatuda 22 lira. ama doğum ücretleri konusunda bir bilgim yok

Merhaba, bu siteyi çokkk uzun zamanlardır takip ediyorum ancak üye olup yorum yapmak yeni kısmet oldu. Bende 11+3 haftalık hamileyim ve esentepe tıp merkezinde İbrahim avcı ya gidiyorum. Giriş ücreti 21 tl idi 22 tl olmuş. Oldukça memnunum çok ilgili sizin merak ettikleriniz sormadan cevaplayarak çok aydınlatıyor. Rahatlıkla telefonundan da ulaşıp sıkıntımı söyleyebiliyor. Umarım doğumumuda orda yapmak kısmet olur..

ben henüz hamiş değilim kızlar ama çalışmalara başladık ve ben şimdiden doktor arayışına da girdim. doruk tıp çekirge, evrim aydın da karar kıldım gibi. çok olumlu yorumlar okudum çok araştırdım. arkadaşımın doktoru da evrim hanımdı ve çok memnun kaldı. ama hastanenin çok kalabalık oldugunu okuyorum burdan. kafam biraz karıştı açıkçası. rentıp ı araştırdım orası da yeni ve güzel bi hastane. fiyatları da dokruk la aynı hemen hemen. keşke evrim hanım orda olsaydı yani şimdi biraz karışık kafam. ne dersiniz kızlar, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorm

merhaba, tebriğin için sağol darısı başınaa:)
özlem hanım'ın hamile olduğunu ve izne ayrılacağını duydum, bahar çelen var birde ama onu hiç kimseden duymadım, nasıldır bilmiyorum..
Amin sağolasın cnm
gittim gördüm özlem hanımı, çok şeker bir bayan, memnun kaldım. Ama hamile evet, baya karnı büyümüş. Belki ben hamile kalana kadar doğum yapıp döner tabi, belli olmaz. Ama yine de doktor araştırmaya devam ediyorum ben.

evet hastane de önemli ama sanırım doktor daha önemli.. insanın doktorunu sevmesi güvenmesi çok önemli bence

evrim aydına bende gitmiştim bir kere.ama randevu alması bile sıkıntı gebelik takibinde sıkıntı olmaz sanırım.ren tıp da songül yapıcıya gittim bende oda çok iyi bir kaç kere daha gideyim iyice belli olur.bende hamiş değilim

Merhabalar.28 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldık ikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.

hayatım bende kızımda evrim hanıma gittim hala dorukta mı?inşallah 2.bebeği düşünüyorum gebe kaldığımda yine ona gitmeyi planlıyorum çok ilgili ve sevimli bir bayan ve beni sevil hanım doğurtturmuştu kızım bayram arefesi oldu evrim hanım memleketine gitmişti sevil hanım çok sert ve otoriter,bana doğum esnasında bile fırça attıı,hem para veriyoruz hem fırça yiyoruz diye kızmıştım ama kesinlikle tercihim evrim hanım,kızımdan öncede düşük yapmıştım kürtajımı evrim aydın yapmıştı çok memnun kalmıştımhiç ağrım sancım olmadı..umarım en kısa zamanda tekrar gebe kalırım

kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?

kızlar bişiy sorucam size şimdi özele gidip muayne olup verdiği testleride orda yaptırmayıp gidip devlette yaptırsak olabiliyomu öyle bişiy?

benim doktorum bu testler sağlık ocagında da yapılıyor kan tahlılı yanı hemogram ve hormanlar ıcın soyledı tsh falan. bosuna para verme. orda yaptıramadıklarını eksık olursa burda yaptırırsın dedı. anlayıslı o konuda. ama bazı doktorlar ozellıkle kendı hastanesınde yapılmasını ıstıyorlar.guvenmıyorum fln dıyor genelde ama bence yalan. hastaneye para kazandırma amaclı yapılan bır sey

İlk testlerimi şevket yılmazda yaptırmıştım sağlık ocağınında yaptırılabilecek testlerde vardı.Dokturum kendi hatırlattı sağlık ocaklarıda bazılarını yapıyor dedi.illaki şart koşmuyorlar ama benim pek vaktim olmadığından dorukta yaptırdım ikinci testleri.

evet dorukta.sevil hanım oteriter doktor arayanlar için tercih edilebilecek bir doktor ama pek naz çekemiyecek bir doktor benim tek çekincem hemşireler ve ebeler.sizin normal doğummuydu epidurel vermişlermiydi?

merhabalar benda 30+6 günlük hamileyim ve 5 haftalıktan itibaren evrim hanıma gidiyorum ve çooookkk memnunummm herkese tavsiye ederim fakat çok yoğun ama çok iyi bi doktor..Yeni bir bilgi edindim doktor sühendan benderli 6 şubatta emekli oluyormuş ve çekirde dorukta çalışmaya başlayacakmış..

melike hanım gitti evrim hanıma kaldı bütün hastalar bende çok memnunum ama yoğunluğu çok arttı.İnş. düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…