Merhabalar.28 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse kızım olacak.Dorukta evrim hanıma gidiyorum ve çok memnunum.Ben evrim hanımla görüşene kadar 3 doktorla görüştüm evrim hanım ilk tercihimdi izinde olduğu için sevil hanıma ilk muayenemi oldum ama yıldızım barışmadı ve bebekle ilgili çok korkuttu beni emin olmadan bazı şeyler söyleyince bikaç doktor gezmek zorunda kaldıkikincisi Şevket yılmazda Müzeyyen hanıma gittim ama şevket malum kan vermek için bile 1 saatten fazla bekliyorsun ultrason ayrı dert ALLAH eksik etmesin ama çalışanlar ve vakti olmayanlar için çok zor, daha sonra baharda nagihan hanıma gittim çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ancak hastane olarak risklere açık değiller yoğun bakım üniteleri yok oyüzden doruğu tercih ettim. Evrim hanıma gelince gereksiz konuşmayan güler yüzlü çok sık aramamışımdır ama her telefon edişimde cevap alabildiğim biri,zaten herşey yolunda ise doktorlada çok iyi anlaşabiliyorsun :) tek çekincem doğumda yanımda bulunacak ebe ve hemşirenin iyi olması ALLAH hepimize hayırlı doğumlar nasip eylesin iyi muamele göstercek insanlarla karşılaştırsın.
selam kızlar bende bursada oturuyorum ve 12+3günlük hamileyim baharda nagihan uzun gülere gidiyorum szin nasıl gidiyo hamileliginiz ben cok kötü oldum 1haftadır iyim yemek bile yiyemiyodum devamli gemideymişim gibi midem kötüydü dişarı cıkamıyodum gerci hala öyleyimde tansiyonum düşük kansızlıgımda var allahım herkeze yardımcı olsun güzel duygu ama zorluguda cokk benim gibi olan varmi benmi böyle nazlıyım yoksa:)hepinizi öpüyorum iyi geceler....
arkadaşlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim ve çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..doğum ücretleri normal 1240 sezaryan 1700..tüm hamile arkadaşlar hayırlı olsun :))
arkadaşim 12 haftada olduguna göre 2li testini yaptırdınmı acaba .ben fiyatlarını merak ediyorum da onu öğrenmek istedim. hastaneden ve doktorundan memnunmusun ?yardımcı olursan sevinirim.
arkadaşim 12 haftada olduguna göre 2li testini yaptırdınmı acaba .ben fiyatlarını merak ediyorum da onu öğrenmek istedim. hastaneden ve doktorundan memnunmusun ?yardımcı olursan sevinirim.
Arkadaşlar merhaba ,kuvvetle muhtemel bu yazıyı okuyorsanız sanırım bursalısınız,bende bursalıyım ve 5+6 günülük hamişim ve bu ikinci gebeliğim ,daha önce şuanda doruk tıpta gförev yapan Dr.MElike Yıldırımda Doğum yaptım,fakat şimdi dr değiştirmeye karar verdim ve bir kaç kişini tavsiyesiyle Bahar hastanesinde görevli dr.Güler YILDIZdan randevu aldım,aralık2de gidip ilk gebelik muayenemi orada olacağım,sizce Güler Hanım nasıl bir doktor tavsiye ediyormusunuz :18:
selam bayanlar geç oldu biraz ama öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun :) ben 10 +3 günlük hamileyim. yarın rentıpta songül yapıcıya gideceğim ama ne rentıp ne de songül hanımla ilgili pek bilgi bulamadım. rentıpta doğum yapanınız varsa neler düşünüyor yazarsanız çok sevinirim çünkü hala kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum :)
cnm benhamile değilim ama songül hanıma gittim 2 sefer benim hoşuma gitti bir kere seni üzecek kötü bir şey söylemiyor ılımlı ve olumlu yaklaşıyor sakin bir bayan ama doğumda nasıl olur bilemiyorum hamile kalınca ona devam etmeyi düşünüyorum .hastanede rahat cnm temiz yeni ilgili sıra sıkıntısı olmuyor daha tenha dr.un hemşiresine bile çok ısındım güleryüzlü.bence git bir dene daha haftan az beğenmezsen başkasına gidersin şimdiye kadar kime gittin.
teşekkür ederim cvp için. az önce doktordan geldim ben de sevdim ayrıca hastane de çok güzel tavsiye ederim. ben memnun kaldım. allah izin verirse doğumu da orda yaparım. daha önce jimerde recep doğanlara gidiyordum. hamile kalmadan önce de ona gittim hep. kistim vardı (hala var). çok iyi bir doktor yani hastalıklar falan için gidilir çünkü başarılı ama çok aşırı ciddi. kendisiyle hiç iletişim kurulmuyor. en son 8 haftalıkken gittim bebeğe et parçası dedi. sinir oldum. tamam daha çok küçük ama insan duygusal bağ kuruyor. kadın doktorlar yine daha çok ilgililer bence.
Merhaba, hayırlı olsunkızlar ben daha çok yeni hamileyim, 5 haftam yeni doldu...doktor arayışındayım, bursa medical de doktor önerisi olan var mı... cevaplarınızı acil bekliyorum arkadaşlar... :)
Bende dun bes haftalik hamile oldugumu ogrendim evime yakin oldugu icin doruk yildirim nuray boyara gittim ilk gorusme icin gayet iyiydi haftaya tekrar cagirdi. Ama kararsizim doktor konusunda tavsiye edebileceginiz doktor varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?