Bursa hamişleri buraya :)

merhaba sevgili nil yazını okudum bende çok yenı bır gebeyım ve doktor arayışındayım hala doktora gitmedim 1 aylık olduğunuı öğrendım .

yazılarını ıncelerken bu mesajı yazma gereği duydum dorukta muayene fiyatları nasıl pekı her muayende ne kadar öduyorsun

selam kızlar bende bursada oturuyorum ve 12+3günlük hamileyim baharda nagihan uzun gülere gidiyorum szin nasıl gidiyo hamileliginiz ben cok kötü oldum 1haftadır iyim yemek bile yiyemiyodum devamli gemideymişim gibi midem kötüydü dişarı cıkamıyodum gerci hala öyleyimde tansiyonum düşük kansızlıgımda var allahım herkeze yardımcı olsun güzel duygu ama zorluguda cokk benim gibi olan varmi benmi böyle nazlıyım yoksa:)hepinizi öpüyorum iyi geceler....

arkadaşim 12 haftada olduguna göre 2li testini yaptırdınmı acaba .ben fiyatlarını merak ediyorum da onu öğrenmek istedim. hastaneden ve doktorundan memnunmusun ?yardımcı olursan sevinirim.

arkadaşlar merhaba ben 28 haftalık hamileyim ve çekirge dorukta evrim aydın a gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..doğum ücretleri normal 1240 sezaryan 1700..tüm hamile arkadaşlar hayırlı olsun :))

hasser merhaba nasıl gidiyor hamilelik? çekirge dorukun yazdığın ücretleri özelmi yoksa sigortalı halimi bu

arkadaşim 12 haftada olduguna göre 2li testini yaptırdınmı acaba .ben fiyatlarını merak ediyorum da onu öğrenmek istedim. hastaneden ve doktorundan memnunmusun ?yardımcı olursan sevinirim.

canım daha yaptırmadım allah nasip ederse martın 11de gidicem doktorumdan memnunum güzel ilgileniyo bide normal dogumdan yana oldugu için bu doktoru sectim cogu arkadasım bu doktorda dogum yaptılar vede memnunlar ....

ikili testin cekirge doruktaki fiyatı 59 yıldırım dorukta 75tl...ben ense kalınlığı i.çin ayrıntılı ultrasonda yaptırdım o da cekirge dorukta 70 tl mi ne muayene de 50 tl yani nerdeyse 200 tl verdim çıktım :) ama ayrıntılı ultrasonda cok iyi bişi boyuna göre 1 hafta kafasındaki bi kemik yapısına göre 10 gün önceden gidiyomuş kalp atıslarını vs hepsine bakıyo yüksek ihtimal erkek olcak dedi.normalde 18inde doğum tarihi doktor böyle giderse gelişimi 10 eylül dedi

Meraba kizlar bende 6+6 gunluk hamileyim pembemavi ismail kucukerdogana gidiyorum ,daha dogrusu ilk defa gecen hafta gittik ,guzel ilgilendi ama tabi daha bikere gittik bakalim memnun kalirim insallah , doktor hakkinda bilgisi olan arkadaslar fikir paylasirsa sevinirim ,

slm arkadaşlar bende bursadan 12 haftalık hamileyim ilk dogumumu zübeyde hanımda yaptı memmun kaldım doktor seçmedim normal dogum olunca doktor girmiyor zaten ben şimdi metin kurtula gidiyorum memmunum sorunlu bir hamilelik geçiriyorum allah hepinize hayırlı evlatlar nasıp etsin

kızlar ben daha çok yeni hamileyim, 5 haftam yeni doldu... doktor arayışındayım, bursa medical de doktor önerisi olan var mı... cevaplarınızı acil bekliyorum arkadaşlar... :)

selam bayanlar geç oldu biraz ama öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun :) ben 10 +3 günlük hamileyim. yarın rentıpta songül yapıcıya gideceğim ama ne rentıp ne de songül hanımla ilgili pek bilgi bulamadım. rentıpta doğum yapanınız varsa neler düşünüyor yazarsanız çok sevinirim çünkü hala kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum :)

cnm benhamile değilim ama songül hanıma gittim 2 sefer benim hoşuma gitti bir kere seni üzecek kötü bir şey söylemiyor ılımlı ve olumlu yaklaşıyor sakin bir bayan ama doğumda nasıl olur bilemiyorum hamile kalınca ona devam etmeyi düşünüyorum .hastanede rahat cnm temiz yeni ilgili sıra sıkıntısı olmuyor daha tenha dr.un hemşiresine bile çok ısındım güleryüzlü.bence git bir dene daha haftan az beğenmezsen başkasına gidersin şimdiye kadar kime gittin.

daha önce zübeyde hanımın başarılı doktorlarından olan suhendan hnm emeklı olup doruğa geçmiş işinde titiz bır doktor ve ben çok memnunum bu ay yıne kontrole gideceğim bakalı bebiş buyumuş mu:) hem yazdığı tahlıllerı zübeydede yada başka bır yerde yaptırabılırsın dedı bana ama ben çalıştığım için dorukta yaptırmak zorunda kaldım

teşekkür ederim cvp için. az önce doktordan geldim ben de sevdim ayrıca hastane de çok güzel tavsiye ederim. ben memnun kaldım. allah izin verirse doğumu da orda yaparım. daha önce jimerde recep doğanlara gidiyordum. hamile kalmadan önce de ona gittim hep. kistim vardı (hala var). çok iyi bir doktor yani hastalıklar falan için gidilir çünkü başarılı ama çok aşırı ciddi. kendisiyle hiç iletişim kurulmuyor. en son 8 haftalıkken gittim bebeğe et parçası dedi. sinir oldum. tamam daha çok küçük ama insan duygusal bağ kuruyor. kadın doktorlar yine daha çok ilgililer bence.

et parçası diyende ilk defa duydum yani en azından embriyo falan desin hem kalbi atan bir canlı nasıl et parçası olur.jimer çok pahalı zaten cnm bence o dr.a devam etmemekte haklısın hamile insan biraz ilgi güleryüz ve iyi şeyler duymak istiyor

kızlar ben daha çok yeni hamileyim, 5 haftam yeni doldu... doktor arayışındayım, bursa medical de doktor önerisi olan var mı... cevaplarınızı acil bekliyorum arkadaşlar... :)
Merhaba, hayırlı olsun Ben medical park'ta Özlem Oruç Şener'e gittim daha önce başka bir şikayetten dolayı. Memnun kaldım, ama kendisi de hamileydi ve nisan ayında doğum yapacaktı. Muhtemelen izne ayrılmıştır artık ya da ayrılmak üzeredir. Bir de Ahmet Yılmaz'ın iyi olduğunu duydum..

Bayanlar herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Yıldırım doruk hastanesine giden var mı, özellikle Dr. Gizem Yıldırım hakkında bilgisi olan var mı?

yıldırım dorukta gizem hanımı bılmıyorum ama nuray hanımda herkes çok memnun onu bılıyorumm

Bende dun bes haftalik hamile oldugumu ogrendim evime yakin oldugu icin doruk yildirim nuray boyara gittim ilk gorusme icin gayet iyiydi haftaya tekrar cagirdi. Ama kararsizim doktor konusunda tavsiye edebileceginiz doktor varmi

Bende dun bes haftalik hamile oldugumu ogrendim evime yakin oldugu icin doruk yildirim nuray boyara gittim ilk gorusme icin gayet iyiydi haftaya tekrar cagirdi. Ama kararsizim doktor konusunda tavsiye edebileceginiz doktor varmi

hayırlı olsunn bende gizem hanıma gidiyorum nuray hanımla karşılıklı oda yoğunmu gizem kadar bilmiyorum ama devlet hastanesinden farksızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…