kızlar ben daha çok yeni hamileyim, 5 haftam yeni doldu...doktor arayışındayım, bursa medical de doktor önerisi olan var mı... cevaplarınızı acil bekliyorum arkadaşlar... :)
evet dorukta.sevil hanım oteriter doktor arayanlar için tercih edilebilecek bir doktor ama pek naz çekemiyecek bir doktor benim tek çekincem hemşireler ve ebeler.sizin normal doğummuydu epidurel vermişlermiydi?[/QUOTE
epidural normal doğum yapmıştım ben,gerçekten naz çekecek bir bayan değil,evrim hanım çok cana yakın çok iyi biri fakat,her gittiğimde geçen geldğinde ne yazmıştık cnm,ne vermiştik felan diye soruyor,not almadığı bariz ortada,2 aydır kist içini gidiyorum,yoğunluğundanmıdır nedir, her gittiğimde derdimi tekrar tekrar anlatmak zorunda kaldım bu da çok sinir bozucuçok tatlı dilli ama hasta takibi konusunda benim gözümde sınıfta kaldı.. gebe kaldığımda farklı doktor arayışına dahi girebilirim bakalım...
hayırlı olsunn bende gizem hanıma gidiyorum nuray hanımla karşılıklı oda yoğunmu gizem kadar bilmiyorum ama devlet hastanesinden farksızz
merhaba kızlaar bende 7 haftalık hamileyim ve ziya diyorum cok tecrübeli ve mükemmel bir doktor tavsiye ederim kesinlikle paracı degil
merhaba,
gizem hanım nasıl? memnun musun?
çok yoğun olduğunu ben de duydum
yoğun olması kolay ulaşılamaması bakımından pek iyi bişey değil ama bana sıcak ve ilgili, e tabi konusunda bilgili başarılı bir doktor lazım. Birşey sormak istediğimde çekinmeden tlf edebileceğim biri olmalı. E tabi hastanenin donanımı da önemli, olası erken doğumlara ya da bebekle ilgili sorunlara müdahale edebilecek bir hastane olmalı ki, yıldırım doruk hastanesi şuanda bursa'nın 3. büyük özel hastanesiymiş, gazetede öyle yazıyordu bir röportajda. Ve yeni yapıldığı için yoğun bakım ve küvöz olarak bir çok hastaneden daha fazla yatağa sahipmiş. Çekirge doruktan daha donanımlıymış mesela. Çekirge doruğu da yakın zamanda aynı hale getirme planları varmış.merhaba, gizem hanımdan memnunun şimdilik bi sorun yok ama çok yoğun devlet hastanesine yaklaşmış yani.. ama doğumuma az kaldığı için devam ediyorum
sen hangisine gidiyorsun, genel olarak aradığın neler, herkesin beklentisi farklı oluyor..
yoğun olması kolay ulaşılamaması bakımından pek iyi bişey değil ama bana sıcak ve ilgili, e tabi konusunda bilgili başarılı bir doktor lazım. Birşey sormak istediğimde çekinmeden tlf edebileceğim biri olmalı. E tabi hastanenin donanımı da önemli, olası erken doğumlara ya da bebekle ilgili sorunlara müdahale edebilecek bir hastane olmalı ki, yıldırım doruk hastanesi şuanda bursa'nın 3. büyük özel hastanesiymiş, gazetede öyle yazıyordu bir röportajda. Ve yeni yapıldığı için yoğun bakım ve küvöz olarak bir çok hastaneden daha fazla yatağa sahipmiş. Çekirge doruktan daha donanımlıymış mesela. Çekirge doruğu da yakın zamanda aynı hale getirme planları varmış.
o yüzden yıldırım doruk içime sindi gibi, ama doktorun yoğunluğu kafamı karıştırıyor. Henüz hamile değilim ama yakın zamanda düşünüyorum.
Önce kendime iyi bir doktor edinmem lazım.
Gizem hanıma giden 3 arkadaşım var, onlar çok memnun kalmışlar.
memnun olanları duymak iyi oluyor, bilgisi olan ve arandığında ulaşılacak biri olması hepimizin beklentisi, ben 1 kere aradım ulaşamadım sonrada aramadım birdaha.. ama hastane banada güven veriyor..
Senin doğumun hayırlısıyla ne zaman? Normal mi sezeryan mı olacak peki?[/
doğumuma az kaldı, haftaya kontrolde netleşecek sezeryanmı normalmi olacağı..
daha önce zübeyde hanımın başarılı doktorlarından olan suhendan hnm emeklı olup doruğa geçmiş işinde titiz bır doktor ve ben çok memnunum bu ay yıne kontrole gideceğim bakalı bebiş buyumuş mu:) hem yazdığı tahlıllerı zübeydede yada başka bır yerde yaptırabılırsın dedı bana ama ben çalıştığım için dorukta yaptırmak zorunda kaldım
Hayırlısı olsun, Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahdoğumuma az kaldı, haftaya kontrolde netleşecek sezeryanmı normalmi olacağı..
aynen aynen :26: yıldırım doruk gizem hanım, medical park Ahmet Yılmaz ve jimer hastanesi arasında kararsızım :44:benim de doktor bulmam gerek ama iyice kafam karıştı kızlar :26:
aynen aynen :26: yıldırım doruk gizem hanım, medical park Ahmet Yılmaz ve jimer hastanesi arasında kararsızım :44:
ama gizem hanım nedense ağır basıyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?