Bursa hamişleri buraya :)

merhaba kızlaar bende 7 haftalık hamileyim ve ziya diyorum cok tecrübeli ve mükemmel bir doktor tavsiye ederim kesinlikle paracı degil

kızlar ben daha çok yeni hamileyim, 5 haftam yeni doldu... doktor arayışındayım, bursa medical de doktor önerisi olan var mı... cevaplarınızı acil bekliyorum arkadaşlar... :)

canım medicalde dr ahmet yılmazı tavsiye ederim bn ona gidiyorm hamileliğimin öncesinde de ona gidiyodum cok memnunum cok sakın bi doktr istediğin gibi konuşa biliosn ynnda sinirleri alınmış bi doktr bn cok mumnunum tavsiye ederm

Son düzenleme:
slm kızlar bende bursadanım,12+5 günlük hamileyim şuana kadar herşey yolunda gidiyor ,dr.cenk aşkalliye gidiyorum ve çok memnunum,2. gebeliğim ilkinde çok problemler yaşamadım ama Allaha şükür bunda çok iyiyim,epiduralle doğum yapmayı düşünüyorum ama çok fazlada korkularım var aranızda epiduralle doğum yapanlar varsa bilgilendirebilirler mi acaba?

Meraba kizlar ben 6 haftalikken pembe mavi ismail kucukerdogana gittim ,iyi guler yuzluydu alcakgonullu birine benziyo ama biraz ezber gibi konustu ben ilk gitmemize veriyorum, 2 hafta sonra gelin dediler 7 tane test verdi yapilacak 4 hafta oldu valla daha yeni yaptiricaz insallah doktor tavir yapmaz hastanede ugrasmak istemiyorum cok kalabalik oluyo burasi aile hekimligindede yapilmiyomus galiba :26: hepsini pembe mavide yaptirsak nekadar tutar ki ,bide hastane ve doktorla ilgili yorum yaparmisiniz biliyosaniz iyi mi yani

Son düzenleme:
merhaba kızlaar bende 7 haftalık hamileyim ve ziya diyorum cok tecrübeli ve mükemmel bir doktor tavsiye ederim kesinlikle paracı degil

Canim merhaba Ziya Cetin in telefonunu ve adresini alabilirmiyim ona gitmeyi dusunuyorum okudugum yorumlardan sonra umarim memnun kalirim

merhaba,
gizem hanım nasıl? memnun musun?
çok yoğun olduğunu ben de duydum

merhaba, gizem hanımdan memnunun şimdilik bi sorun yok ama çok yoğun devlet hastanesine yaklaşmış yani.. ama doğumuma az kaldığı için devam ediyorum
sen hangisine gidiyorsun, genel olarak aradığın neler, herkesin beklentisi farklı oluyor..

yoğun olması kolay ulaşılamaması bakımından pek iyi bişey değil ama bana sıcak ve ilgili, e tabi konusunda bilgili başarılı bir doktor lazım. Birşey sormak istediğimde çekinmeden tlf edebileceğim biri olmalı. E tabi hastanenin donanımı da önemli, olası erken doğumlara ya da bebekle ilgili sorunlara müdahale edebilecek bir hastane olmalı ki, yıldırım doruk hastanesi şuanda bursa'nın 3. büyük özel hastanesiymiş, gazetede öyle yazıyordu bir röportajda. Ve yeni yapıldığı için yoğun bakım ve küvöz olarak bir çok hastaneden daha fazla yatağa sahipmiş. Çekirge doruktan daha donanımlıymış mesela. Çekirge doruğu da yakın zamanda aynı hale getirme planları varmış.
o yüzden yıldırım doruk içime sindi gibi, ama doktorun yoğunluğu kafamı karıştırıyor. Henüz hamile değilim ama yakın zamanda düşünüyorum.
Önce kendime iyi bir doktor edinmem lazım.
Gizem hanıma giden 3 arkadaşım var, onlar çok memnun kalmışlar.

Son düzenleme:

memnun olanları duymak iyi oluyor, bilgisi olan ve arandığında ulaşılacak biri olması hepimizin beklentisi, ben 1 kere aradım ulaşamadım sonrada aramadım birdaha.. ama hastane banada güven veriyor..

memnun olanları duymak iyi oluyor, bilgisi olan ve arandığında ulaşılacak biri olması hepimizin beklentisi, ben 1 kere aradım ulaşamadım sonrada aramadım birdaha.. ama hastane banada güven veriyor..

Senin doğumun hayırlısıyla ne zaman? Normal mi sezeryan mı olacak peki?

Merhaba, suhendan hanim icin biraz bilgi verebilirmisiniz. Hamile degilim fakat muayane icin gidicem hem cekiniyorum hemde korkularim var.

benim de doktor bulmam gerek ama iyice kafam karıştı kızlar :26:
aynen aynen :26: yıldırım doruk gizem hanım, medical park Ahmet Yılmaz ve jimer hastanesi arasında kararsızım :44:
ama gizem hanım nedense ağır basıyor:26:

aynen aynen :26: yıldırım doruk gizem hanım, medical park Ahmet Yılmaz ve jimer hastanesi arasında kararsızım :44:
ama gizem hanım nedense ağır basıyor:26:

ben de bugün sordum arkadaşa o doruk nuray hanıma gidiyor çok da memnun ama gizemden randevu alabilirsen ona git dedi çok iyiymiş ben de ona gidicem sanırım

merhaba kızlar bende bir aralar burada yazışıyordum bursa hamişiydim burada çok güzel arkadaşlıklar edınmıştım :)
bebeğim 21 aylık oldu allah sizide sağ salim yavrularınıza kavuştursun inşallah. kızımın diş buğdayı doğum günü derken çevremin desteği ve ısrarıyla butik pastacılığa başladıım iyide gidiyor yaptığım pasta ve kurabiyeleri beğeniyorlar dilerseniz sizlerde bakabilirsiniz sayfama belki baby shower yada doğum için bebek kurabiyeleri isteyebilirsiniz bebek kurabiye çeşidim çok yok fakat istediğiniz her modeli yapabilirim bunlar sayfalarım bu arada zehra kızımın ismi onun sayesinde girdim bu işe :)

https://www.facebook.com/zehrabutikpasta

Zehra Butik Pasta

Zehra Butik Pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…