Bursa hamişleri buraya :)

slm kızlar en 7/7/2011 de ikinci bebeğimi gizem hanımda doğurdum, o kadar iyi bir doktor ki ve profesyonel ki , o sağ oldukça başka bir hekimi tercih edemem gibi geliyor bana..İlk doğumumu da 2007 aralıkta Melike Yıldırımda yapmıştım,paracı bir doktor olduğu kanaatindeyim..MEdical Park Ahmet Yılmaza Gelince de (laf aramzıda ben doğum fotoğrafçılığı yapıyorum,doğumlaraına katıldım)çok mükemmel bir doktor ,relax bir doktor ..

bende doğum&bebek fotoğrafçısıyım Ahmet beyle çok rahat çalıştım harika bir doktordur kendisi aynı zamanda benimde doktorumdu

AA öylemi çok güzel bir buluşma oldu bu:) ee sosyal paylaşımdan da görüşelim o halde.. çok iyi bir doktor o ,bende rahat çalıştım onunla,ağzı var dili yok sanki uyumlu bir hekim...

aaa doğum fotoğrafçılığımı yapıyorsun Ahmet bey kabul ediyormu ben ameliyathaneye kimseyi almıyor diye duymuştum
özlücede oturuyordun dimi sen konuşmuştuk daha önce bende hamileyim 32 haftalık Ahmet beye gidiyorum doğum fotoğrafçısı istiyorum ama Ahmet bey uygun görmüyormuş diye vazgeçmiştim
fiyat konusunda bana özelden cevap yazarmısın teşekkür ederim

Selam kızlarr benide aranıza alınnnn
Benimde Dr um Ahmet Yılmaz ilk hamileliğimde tanıştım kendisiyle
Oğlumu normal doğumlu dünyaya getirdim.
Ahmet bey sakin yaradılışlı ama cok bilgili bir Dr.
Bu hamileliğimde de kendisine gidiyorum.
Bu C.tesi 2. Randevum var. Çok bulantım var zor geçiyor hamişlik
Ahmet bey e bi danışıcam belki ilaç verir.

Eki Görüntüle 691317

Yok saolsun hiç sorun yaşatmadı ne bana ne de hastasına:)

Harika bir resim maşallah.
Kendi doğumumu hatırladım banada böyle gömlekle gelip önlüğünü geçirip
Sakin tavırlarına gerçekleştirmişti dogumu

İkincii çocuğum için bende özel biriyle çalışmak istiyorum
Banada ücret billerinizi atarsanız sevinirim

Hoş Geldinizi Sefalar Getirdiniz(Hoşgeldiniz Diyorum Çünkü orada 2 can var).ALlah Sağlık sıhhatle yavrunuzu kucaklamak nasip etsin.. Evet hamileliğin en zor tarafı bulantılar, tiksinmeler,ve aşermeler... Her şeyin çözümü var elbet ,ilaçta var ,ancak;bileklikler satılıyor eczanelerde özel bulantı için, ayrıca galetalar ve çubuk krakerlerin yanı sıra ,bir ince dilim limonu tuzlayıp yerseniz o da iyi gelecektir... Size bir önerim daha var ,sıklıkla maden suyu tüketin ,bebeğin kemik yapısını destekleyecek bol miktarda mineral deposudur,yumurta yiyemediğiniz günlerde 10 adet zeytin mutlaka tüketin ...

sevgiler....

Hoşbuldukkkk..
Limonun L sini bile duymak istemiyorum.
Cok az ve sık aralıklarla yiyorum yayla çorbası vs. Gibi
Soda birazdan içmeye çalışıcam.
İnşallah bu zor zamanlar çabucak geçer de hamileliğin tadını çıkarırım

Bilekliği denemelesin bence ,en son çaren ilaç olsun... geçer Allahın izniyle....

AA öylemi çok güzel bir buluşma oldu bu:) ee sosyal paylaşımdan da görüşelim o halde.. çok iyi bir doktor o ,bende rahat çalıştım onunla,ağzı var dili yok sanki uyumlu bir hekim...
Bana da özelden fiyat konusunda msj atar misin? Bir de çalışmalarına bakabilcegim bir siten var mi?

Çok güzel anlar bu anlar ... İnsanın YAşayabileceği en büyük mutluluk... Neyseki Ben hakkımı kullandım 2 kız annesiyim:)

canım beni hatırladın mı hamişken birlikte konuşuyoduk doğum fotoğrafçısı olmuşsun hayırlı olsun canım bu cimcimeler bize meslek değiştirdi bende butik pastacı oldum kızımın ismini vedim :) faceden eklesene beni cimcimeyi merak ettim

Zaman NE kadar da Hızlı GEçiyor Öyle değil mi? su gibi... Ha bugün ha yarın doğmadı doğacak az kaldı senin ne kadar kaldı ,derkeeeeeennnn,
doğdular ve büyüyorlar neredeyse 2 yaşına yaklaştılar... Sosyal,ve maddi şartlar el verse de keşke 5 çocuk yapsak:) Doğum yapmak güzel o kokuyu içine çekmek güzel ... onunla yeni yeni heyecanlar tatmak çok güzel:)

evet cok çabuk geçiyor zaman çok çabuk büyüyorlar senin kızlarda büyümüş maşallah allah bağışlasın

merhaba.ben esentepe hastanesi beray hanıma gidiyorum çokta memnunum ama yenidoğan ünitesi olmadığı için hastanemi değiştirmek istiyorum.medicalparkı tavsiye etti doktorum.doğum ücretlerii hakkında bilgin var mı ? ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için muhtemelen sezeryan olacak

Merhaba arkadaşlar,
Ben henüz hamile değilim ama hamile kalmaya çalışıyorum ve doktor arayışı içindeyim. Öncelikle Zübeyde Hanım veya Çekirge Devlet Hastanesi'nden bir doktor bulmaya çalışıyorum, maddi olanaklar sebebiyle. Şu anda bu hastanelerde görev yapan doktorlardan önerebileceğiniz biri var mı? Çekirge'den Elif Öye'nin adını verdiler ama onun hastası olan kimseyi tanımıyorum, hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Benim taşıdığım kronik rahatsızlıklarımdan dolayı sürekli ilaç kullanmam gerekiyor normalde ama gebelik sürecine girdiğim için tedavilerim kesildi ve bu yüzden de sıkıntı yaşıyorum şu anda, gideceğim doktorun da tüm bu durumları göz önüne alarak benimle hassas bir şekilde ilgilenmesini istiyorum, yani manevi olarak da yanımda olabilmesi önemli benim için. Eğer duygusal olarak anlayışı ve iletişimi kuvvetli, maddi olarak da makul koşullarda bir doktor biliyorsanız lütfen yazın, yardıma ihtiyacım var.
Bütün hamilelerin doğumu kolay geçer, bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar umarım. Sevgiler...

Merhaba Ziya çetin Zübeyde Hn da da çalışılıyor sanırım
Özel muayenehaneside var ama 100 tl fln mış.
Ama zübeydede bulunuyor diye duydum. Cok iyi bir Dr diye duydum.

Ahmet beyin resmi olan fotoğrafa bayıldım bende doğurucam benim bebeğimide tutacak yalnız cok suratsız çıkmış fotoda böyle suratsız girerse doğuma ben korkarım ki ilk bebeğim sezeryan olucak cok heyecanlıyım ciddi bi doktor bu Ahmet bey Galatasaray maçında gülüyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…