Merhaba Ziya çetin Zübeyde Hn da da çalışılıyor sanırım
Özel muayenehaneside var ama 100 tl fln mış.
Ama zübeydede bulunuyor diye duydum. Cok iyi bir Dr diye duydum.
Merhaba Ziya çetin Zübeyde Hn da da çalışılıyor sanırım
Özel muayenehaneside var ama 100 tl fln mış.
Ama zübeydede bulunuyor diye duydum. Cok iyi bir Dr diye duydum.
kızlar özel hastanelerde seker yükleme testinin fiyatları nedir bilgi verirmisiniz
merhaba, ben geçen hafta rentıpta şeker yüklememi yaptırdım, önce muayene oldum o 42 tl, şeker yüklemesi içinde doktor yönlendiriyo zaten, labaratuarda 5 tl aldılar sadece.
kızlar özel hastanelerde seker yükleme testinin fiyatları nedir bilgi verirmisiniz
Merhaba, bu siteyi çokkk uzun zamanlardır takip ediyorum ancak üye olup yorum yapmak yeni kısmet oldu. Bende 11+3 haftalık hamileyim ve esentepe tıp merkezinde İbrahim avcı ya gidiyorum. Giriş ücreti 21 tl idi 22 tl olmuş. Oldukça memnunum çok ilgili sizin merak ettikleriniz sormadan cevaplayarak çok aydınlatıyor. Rahatlıkla telefonundan da ulaşıp sıkıntımı söyleyebiliyor. Umarım doğumumuda orda yapmak kısmet olur..
merhaba az önce esentepe hastanesindeki ibrahim avcıyla ilgili yaptığın yorumunu okudum bende o doktoru ararstırıyorum suan 14 haftalık hamileyim ibrahim avcıya gidiyorum cok memnunum ama hastane ile ilgili ve doğumla ilgili acaba yetersız kalırmı diye endişelerim var :44: acaba hala ibrahim beye mi devam ediyorsun doğum nezaman memnunmusun merak ettimde bende ren tıp hastanesi ile esentepe araasında kalıyorum ibrahim beyi de bırakırsam ya pişman olursam diyorum biraz sıkıntılı geçiyor benımki bulantıdan hastanede filan yattım
senin düşüncelerini de alabilir miyim acaba??
merhaba, öncelikle bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş..
evet ben şuan 30. hafta içindeyim ve hala ibrahim beye devam ediyorum. benim memnuniyetimin yanında eşimde çokkkkk memnun.. ilk başından beri ona devam ettik ve bırakmayı düşünmedik. ilk zamanları tıp merkeziydi ama şuan hastane oldu ve yavaşla dahada gelişiyor.. yoğun bakım üniteleri falan olmuş sanırım. araştırmadım onu gelmişmi diye ama orda doğuranlara çok şahit oldum. son zamanlarımda nezaman gştsem ibrahim bey doğuma girmiş oluyor 10 dk. içinde yerine geri geliyor. hatta takılıyorum nasıldı falan die güzel geçti diyor doktorum.. bi arkadaş bulmuştum orda doğu myapan çok memnun kaldıgını ve basından hiç ayrılmadıgını söyledi içim dahada rahatlamıştı.. eğer memnunsan ki memnun olunmayacak gibi değil aklını karıştırıp doktor değiştirme derim..hayırlı doğumalr olsun inşallah
çok teşekkür ederim canım benı de yoğun bakım ünitesi hastanenın küçük olması filan düşündürüyordu ama senden duymakta iyi geldi şimdi :) doğumdan sonra da görüşlerini yazabilirsen çok sevinirim olmazsa özelden mesaj atıp sorarım artık.
Umarım sende en sağlıklı sekilde bebeğini kucagına alırsın canım. Hayırlı bir evlat olsun inşallah görüşmek üzere
Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda??? tavsiye eder misiniz? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?