Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba Ziya çetin Zübeyde Hn da da çalışılıyor sanırım
Özel muayenehaneside var ama 100 tl fln mış.
Ama zübeydede bulunuyor diye duydum. Cok iyi bir Dr diye duydum.

arkadaşım ziya beye gidiyor muayene ücreti 120 lira ayrıca sadece özelde çalışıyor emekli oluş kendisi doruk ve rentıpta doğum yaptırıyor 1900 liraya rentıpda doğum yapacak arkadaşım bilginiz olsun

Merhaba Ziya çetin Zübeyde Hn da da çalışılıyor sanırım
Özel muayenehaneside var ama 100 tl fln mış.
Ama zübeydede bulunuyor diye duydum. Cok iyi bir Dr diye duydum.

Ziya Çetin'in çok iyi olduğunu ben de duydum ve araştırdım ama artık Zübeyde Hanım'dan ayrıldığını öğrendim. Yardımın için çok teşekkürler yine de..

kızlar özel hastanelerde seker yükleme testinin fiyatları nedir bilgi verirmisiniz

merhaba, ben geçen hafta rentıpta şeker yüklememi yaptırdım, önce muayene oldum o 42 tl, şeker yüklemesi içinde doktor yönlendiriyo zaten, labaratuarda 5 tl aldılar sadece.

Ebrucum Ben Ahmet Beyi Çok Beğeniyorum,Başarılı VE sıcak Bir Hekim...
Zübeyde hanımda da samimi olan bir hekim duydum bizim gelinimiz onda doğum yaptı Memik Karaküçük,Hekim Fİyatlar Konusunda çok makul ,ve ayrıca hastasına da çok önem veriyor,gelinimiz ço k memnun ondan...

doruk hastanesı kemal korogluna gıdıyorum kendısınden cok memnunum. ben daha sormadan sorunumu anlayıp cevaplandırıyor. aklımda kalan bırcok seyın cevabını daha sormadan verıyor. her seferınde benı sakınlestırıyor

merhaba az önce esentepe hastanesindeki ibrahim avcıyla ilgili yaptığın yorumunu okudum bende o doktoru ararstırıyorum suan 14 haftalık hamileyim ibrahim avcıya gidiyorum cok memnunum ama hastane ile ilgili ve doğumla ilgili acaba yetersız kalırmı diye endişelerim var :44: acaba hala ibrahim beye mi devam ediyorsun doğum nezaman memnunmusun merak ettimde bende ren tıp hastanesi ile esentepe araasında kalıyorum ibrahim beyi de bırakırsam ya pişman olursam diyorum biraz sıkıntılı geçiyor benımki bulantıdan hastanede filan yattım
senin düşüncelerini de alabilir miyim acaba??

merhaba, öncelikle bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inş..

evet ben şuan 30. hafta içindeyim ve hala ibrahim beye devam ediyorum. benim memnuniyetimin yanında eşimde çokkkkk memnun.. ilk başından beri ona devam ettik ve bırakmayı düşünmedik. ilk zamanları tıp merkeziydi ama şuan hastane oldu ve yavaşla dahada gelişiyor.. yoğun bakım üniteleri falan olmuş sanırım. araştırmadım onu gelmişmi diye ama orda doğuranlara çok şahit oldum. son zamanlarımda nezaman gştsem ibrahim bey doğuma girmiş oluyor 10 dk. içinde yerine geri geliyor. hatta takılıyorum nasıldı falan die güzel geçti diyor doktorum.. bi arkadaş bulmuştum orda doğu myapan çok memnun kaldıgını ve basından hiç ayrılmadıgını söyledi içim dahada rahatlamıştı.. eğer memnunsan ki memnun olunmayacak gibi değil aklını karıştırıp doktor değiştirme derim..hayırlı doğumalr olsun inşallah

çok teşekkür ederim canım benı de yoğun bakım ünitesi hastanenın küçük olması filan düşündürüyordu ama senden duymakta iyi geldi şimdi :) doğumdan sonra da görüşlerini yazabilirsen çok sevinirim olmazsa özelden mesaj atıp sorarım artık.
Umarım sende en sağlıklı sekilde bebeğini kucagına alırsın canım. Hayırlı bir evlat olsun inşallah görüşmek üzere

rica ederim özelden msj atarsan unutmamış olurum...

cümlemizin inş. aminnn

merhabalar bende 6 haftalık hamileyim ve jimer aylin aksana gittim ilk muayeneye güzeldi hersey cok şükür aylin hanıma giden varmı dogumunu aylin hanım yapan biri bilgi verebilirmi. birde medicabil nasıl zuhal öder saylık iyi diolar doğam iznindeymiş temmuzda baslıcakmıs

Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda??? tavsiye eder misiniz? :44:

Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda??? tavsiye eder misiniz? :44:

Ben tavsiye ediyorummmm canım ben hamileliğimin başından beri songül hanıma gidiyorum ve çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan..

bende doğumumu 26 mayısta medicalde yaptım doktorum Ahmet bey ekipden de doktorumdanda hastaneden de cok memnun kaldım sezeryan oldu ama hiç ağrı acı hissetmedim hersey mükemmeldi fiyatıda 1750 lira

kızlar ben dorukta gizem yıldırıma gidiyorum ama doktor hamile mi bilen var mı ona başlayıp yarı yolda kalmak istemiyorum

Bende bursa da hamisim.bursa ya geleli 2 yil olucak insallah.ben bahar hastanesinden Ayse Erol a gidiyorum cokta memnunum onceki gebeligimde de ona gittim.o kimyasal gebelik oldu..ayse hanim cok yogun randevu almak zor.hastaneden de cok memnunum...kizimida oraya goturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…