selamlarr
bende bursalıı hamıleyımmm ıns.
jımer cenk bey aklımda benım ama ahmet beyıde dusunmedım degıl ama ahmet beyden kk de memnun olmayanlarıda okudum yani insanın aklı karısıo.
ama cenk bey ve jımerden olumsuz bır yorum okumadım. bılemedım ama jımere yakınım galibaa
Bende ilk songul hanima gittim fakat kendisi hamile ve agustosta izine ayrilacakmis. Simdi selim beye devam edicem. Selim bey bana daha ilgili ve iyi gibi geldi.Merhaba arkadaslar rentıp hastanesinde doğum yapan, yapacak olan yada op. dr. songül yapıcıya giden var mı aranızda??? tavsiye eder misiniz? :44:
hayırlı olsun, peki epidural sezeryan mıydı? sezeryan sonrası dikişler sebebiyle çok hareket kısıtlılığı yaşadınız mı? yani bebeğinize bakmakda fln zorlandınız mı?bende doğumumu 26 mayısta medicalde yaptım doktorum Ahmet bey ekipden de doktorumdanda hastaneden de cok memnun kaldım sezeryan oldu ama hiç ağrı acı hissetmedim hersey mükemmeldi fiyatıda 1750 lira
burdan birisi bana o göbeğinin normal göbeği olduğunu söylemişti ama bilemiyorum yine de. Ben kendisine hamile kaldığımda sürekli gelebileceğim bi doktor arıyorum, doğumumda fln sürekli olmalı dediğimde bana bazen şehir dışında fln olabiliyorum, ama bursadaysam mutlaka gelirim doğuma dedi. Hamilelik durumundan fln bahsetmedi yani.kızlar ben dorukta gizem yıldırıma gidiyorum ama doktor hamile mi bilen var mı ona başlayıp yarı yolda kalmak istemiyorum
merhaba, medicabil mi medical park mı? ben bahar çelen'i medical parkta diye biliyorum, 2011de medicabilde miydi acaba? memnun kaldınız mı peki bahar hanımdan?merhaba kızlar bu topik açıldığı sıralar hamileydim 2011 temmuzda medikabil hastanesinde bahar çelenle sezeryanla doğum yaptım bi kızım oldu şimdi 2. bebeğime hamileyim doktor arayışı içerisindeyim kafam çok karışık şu aralar gittiğiniz hastaneleri doktorları muayene ve doğum ücretlerini ve memnuniyetinizi yazabilir misiniz bana.
merhaba, medicabil mi medical park mı? ben bahar çelen'i medical parkta diye biliyorum, 2011de medicabilde miydi acaba? memnun kaldınız mı peki bahar hanımdan?
Ben medical parkta Özlem Oruç Şener'e gitmiştim, ama hamilelik sebebiyle değil. O zaman Bahar Çelen'in ismini görmüştüm. Doktor araştırmasındayım şuan. Çok teşekkür ediyorummedikabil canım evet 2011 de medikabildeydi bahar çelen son aylarımda gitmiştim bahar çelene doktorumdan çok memnun kalmıştım tavsiye ederim ama hastaneden kesinlikle hiç memnun kalmadım belirtmek isterim. benim doğumdan kısa bi süre sonra medikal parka geçti diye duymuştum siz oraya mı gidiyosunuz
Ben medical parkta Özlem Oruç Şener'e gitmiştim, ama hamilelik sebebiyle değil. O zaman Bahar Çelen'in ismini görmüştüm. Doktor araştırmasındayım şuan. Çok teşekkür ediyorum
evet hastane de önemli doktor da, ikisi de aynı anda iyi olan bulmak da zor:26:bende doktor ve hastane araştırıyorum kafam çok karışık ama ilk doğumumda anladım ki hastanede çok önemliymiş sadece doktor değil
evet hastane de önemli doktor da, ikisi de aynı anda iyi olan bulmak da zor:26:
medical park hastane olarak iyi gibi, Bahar çelenden memnunsanız ona gidebilirsiniz siz.
Ben şimdilik medical park özlem hanım ve Yıldırım Doruk Gizem hanım arasında kaldım. Ama başka alternatifleri de değerlendirebilirim, o yüzden araştırmaya devam ediyorum.
Bu konuda bi bilgim yok maalesefönceki hamilelik dönemimde medikalpark fuzuli testler istiyordu ve dışarıdasn da kabul etmiyordu hala öyle mi acaba
fiyatlar konusunda bilginiz var mı
evrim hanım benimde aklıma
doruk hastanesı kemal korogluna gıdıyorum kendısınden cok memnunum. ben daha sormadan sorunumu anlayıp cevaplandırıyor. aklımda kalan bırcok seyın cevabını daha sormadan verıyor. her seferınde benı sakınlestırıyor
Ben yıldırım Doruk'ta Gizem hanıma gitmiştim bir kez. Bana telefonda anca 15 gün sonraya randevu verebildiler. Hadi dedim doktor yoğun, ondandır. Gittiğimde de randevu saatimden yarım saat sonra fln girebildim içeriye.Merhaba,
Bende kemal köroğlu na gıdıyorum. Çok tatlı bır doktor ama hastane personelının yaklasımından memnun değilim, kayıt sırasındakı tavırları, sonra randevu almak ıcın telefonda ulaşmak ıcın harcadıgım cabalar vs. çok sıkıldım.... Sızler Doruk Yıldırım hakkında ne dusunuyorsunuz??
Ben yıldırım Doruk'ta Gizem hanıma gitmiştim bir kez. Bana telefonda anca 15 gün sonraya randevu verebildiler. Hadi dedim doktor yoğun, ondandır. Gittiğimde de randevu saatimden yarım saat sonra fln girebildim içeriye.
Bir de özel sağlık sigortası ile ödeme yapacaktık, bizi yandaki eski binaya gönderdiler. Orada da provizyon alınması için bi sürü bekledik.
Medical Parkta sigorta işleri tıkır tıkır yürümüştü, tam randevu saatimde de doktorun yanına girebilmiştim, hiç beklememiştim.
Ama Dorukta tahlil sonuçları hızlı çıkıyor ve tekrar doktora gelmeden, doktorundan telefonda bilgi alabiliyorsun tahliller hakkında. Gerekli görürse çağırıyor. Yıldırım dorukta bu olayı sevdim. Boş yere tekrar tekrar gitmene gerek kalmıyor...
Doğumhanesi ameliyathanesi nasıldır bilmiyorum ama muayene olduğum odaları karşılaştıracak olursam, medical parktaki ortam doruktakinden daha temizdi. Bir de ben gizem hanımın asistanını beğenmedim, insana hiç yardımcı olmuyo. Ama Özlem hanımın asistanı o konuda iyiydi.Telefonda ulaşmakta ayrı bir dert Doruk Yıldırımda ... Randevu saatıne uyum hıc olmadı zaten aylardır hep gec alıyorlar bır suru kuyruk vs. Medıcalparkta da bı yakınım dogum yapmıstı gecen yıl oranında temızlıgı cok kotu gelmıstı bana. Bu yıl nasıldır bılmıyorum. Yanı dogum sırasında da yıne aynı personelle aynı sıkıntıları yasayacaksam ıstemıyorum. Çok kararsızım doktor ve hastane değişimi konusunda
çok geçmiş olsun:26:pazartesi günü düşük tehlikesiyle korka titreye doruk gizem yıldırıma gideyim dedim aşırı bi yoğunluk içindeydi zaten daha önce başkaları da uyarmıştı acil durumlarda gizem hanıma ulaşamazsın diye.. ben de kemal köroğluna sıra aldım ve çoook çoook memnun kaldım inanılmaz rahatlatıyor insanı ve kendini çok rahat hissediyosun neyse ki kötü bişey çıkmadı kesemizi de gördük şimdilik her şey yolunda kemal beye devam etmeyi düşünüyorum
çok geçmiş olsun:26:
Acil durumlarda aslında önce acil hastasına bakması lazım, eğer acil durumda da ulaşamayacaksak o doktora gitmenin ne anlamı var ki di mi?
Ben de hamilelik öncesi tahlilleri yaptırmak için gittim Gizem hanıma, evet çok konuşkan biri değil. Hatta ortak bi arkadaşımız olmasına rağmen çok da yakın davranmadı bana da. O yüzden hamile kaldığımda devam eder miyim bilemiyorum... Peki Kemal beyde yoğunluk yok mu? Ben erkek doktor pek düşünmüyorum ama mecbur kalırsam ona da giderim tabi:26: Yıldırım doruk'ta Nuray hanıma da iyi ve güler yüzlü diyorlar, onun hakkında bilgin var mı peki canım?teşekkür ederim canım
gerçekten de acilin bi önemi yok gizem hanım için çok kalabalık.. hamile kalmama vesile oldu gizem hanım o konuda hakkını yiyemem iyi bir doktor fakat çok yoğun ve biraz da suratsız geldi bana :26: kemal beyi gördükten sonra gizem hanıma gitmeyi hiç düşünmedim açıkçası.. kemal bey çok içten samimi geldi bana ve inanılmaz rahatlatıyor hastasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?