bende sohbet etmek istiyorum ama sorumluluklarımız fazla oyuzden cok vakit kalmıyor.hem hamilelik hem çocuk yorucu olyor.ama sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı yakından birileriyle arada sırada olsada paylaşmak güzel bence....:80:
ben de gunde 1 kere uğruyorum muhakkak ama sureklı burda otrulmazkı sonucat radyasyon olayı ben sınırlıyorum kendımı oyuzden 1 saat kalıp kapatıyorum yazık yavrularımıza bız cene yapcaz dıye radyasyonmu olsunlar bu arada dun zafer plazadaydıom chıcconun magazasına gıttım ama cok pahalı ya bı cok seyı aynı kalıte pıyasada daha uygun ben sadece emzık bıberon bıberon temızleyıcı burun pompası gibi seyleri oradan almayı düşünüyorum sız ne dersınız kıslar
zaten bebek bu hemencik büyüyüveriyorlar.. bir cicisini 3-yada 4 defa nacak giydirebiliyorsun..iki - üç ay önce chicco da indirim vardı %50 ben o zaman birkaç parça eşyasını oradan aldım
ama genel alışverişi bakırcılar çarşısından yaptık.
aynı kalitedeki ürünlere fazla para vermenin pek manası yok .
arkadaşım sonuçta hem hamile hem çocukluyuz ikimizde ortak nokta olunca daha ıyı anlaşılyor bence,radyasyon konusuda cok önemli tabiki.alışveriş için erken ama sizden fikir alırım zamanı geldğinde...sevgiler tüm arkadaşlara:80::79:
ohh ohhh hadi hayırlı olsun yeni yeriniz ,Allah rast getirsin bütün işlerinizi ve sizi korusunayy evet ya hava soguk oğlumla babasına yardıma gidecektik kar yağıyor oğlumuzun kısmetıne yenı bı yer acıyoruz annecıkler hepinizden yavrum adına hayır dualarınızı beklıyoruzz bu arada kadınlar gunumuz kutlu olsun
merhaba kızlar...
bendende size sevgiler. kocaman öpücükler :)
teşekkürler canım, hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun. :)
ayy evet ya hava soguk oğlumla babasına yardıma gidecektik kar yağıyor oğlumuzun kısmetıne yenı bı yer acıyoruz annecıkler hepinizden yavrum adına hayır dualarınızı beklıyoruzz bu arada kadınlar gunumuz kutlu olsun
kızlarr bursa bembeyaz olduohh ohhh kartopu oynadım ben 3 yaşındaki kızımla ,sitemizin bahçesine indim kızımla kovalamaca oynadık.. ama karnımdaki miniğimi yordum sanırım kasıklarım ağrıyor.. Umarım sizlerde karın tadını çıkartma fırsatı bulursunuz (ve inşallah kimse düşmeden eğlenir)
benımde içim gidiyor ama korkuyorum acıkcası düşerım dıye yoksa bayılırım karda yuvarlanmaya falannn ama evımden o kadar guzel gorunuyorkı manzara hele bı akşam olsun sarı ışıklarda evımın karşısında kocaman çamlık var okadar romantık gorunuyokı bu halımle romantızımıde elden bırakmıyorum yalnız:)
yaa giy bir bot ayağına akşama kap eşinide çıkın eğlenin kaçmaz bu fırsat ,hem romantizmde yaparsınız şekerimbenim manzarada süper..hatta sıcak birşeyler yapıp camımım önüne oturup manzaraya karşı keyif yaptım
ahh canım benim kıyamam ben sanamaalesef eşim mal almak için ıstanbula gıttı butun gun camdan dışarıyı syrettım komşuda offf yalnızlıktan nefret edıyorum oğlum dogsun artık derman olsun annesının derdıne kızlar gurbet gelını olmak coook zor cokkk hele hamilelikte ıkı kat anladım herşeyı ooooff offfffffffffffffff
aynen şekerler nisan sonunda büyük buluşmayı gerçekleştirelimkızlar yaaaa... bak yaz gelince bende varım bu buluşma işine... ne güsel olurr....
ya bide maşallah siz hepiniz nerdeyse 30 haftanın üstündesiniz ben daha 2 aylıkım... bende sizin gibi olabilecekmiyim acaba ??? rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasibetsin inşallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?