Bursa hamişleri buraya :)

canım aynen bende senin gibi düşünüyorum ,beni en iyi sen anlarsın senide ben

ben de gunde 1 kere uğruyorum muhakkak ama sureklı burda otrulmazkı sonucat radyasyon olayı ben sınırlıyorum kendımı oyuzden 1 saat kalıp kapatıyorum yazık yavrularımıza bız cene yapcaz dıye radyasyonmu olsunlar bu arada dun zafer plazadaydıom chıcconun magazasına gıttım ama cok pahalı ya bı cok seyı aynı kalıte pıyasada daha uygun ben sadece emzık bıberon bıberon temızleyıcı burun pompası gibi seyleri oradan almayı düşünüyorum sız ne dersınız kıslar

aynen canım,bende sana katılıyorum
chiccoya gelince kıyafet için tercih edemem,fakat,kimyasal ürünlerde ve biberon v.s şeylerlerde tercih edebileceğim bir marka,kıyafet olarak ,minidamla,bebetto,flexi gibi markalarda iyi bence ilk bebeğimde aldığım markalardır ve çok memnun kalmıştım,ben bebeğe topluca alışveriş yapacağım tek adresim bakırcılar çarşısı:86:

iki - üç ay önce chicco da indirim vardı %50 ben o zaman birkaç parça eşyasını oradan aldım
ama genel alışverişi bakırcılar çarşısından yaptık.
aynı kalitedeki ürünlere fazla para vermenin pek manası yok .

zaten bebek bu hemencik büyüyüveriyorlar.. bir cicisini 3-yada 4 defa nacak giydirebiliyorsun..

arkadaşım sonuçta hem hamile hem çocukluyuz ikimizde ortak nokta olunca daha ıyı anlaşılyor bence,radyasyon konusuda cok önemli tabiki.alışveriş için erken ama sizden fikir alırım zamanı geldğinde...sevgiler tüm arkadaşlara:80::79:

tabiki birbirimizden destek ve fikir alışverişi yapmak için burdayız ,heyecanlarımızı,üzüntümüzü paylaşmak için burdayız... Ben temmuzun ilk 2 haftası içinde doğum yapacağım kısmetse...ama nisan sonundan önce hiçbir alışveriş yapmayı düşünmüyorum....hatta yapmadım,gerçi ilk bebeğimde daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ,hastane çıkışı almıştım...

Güzel anneler yada anne adayları soğuk bir bursa günüden hepinize sevgiler,ve günaydınlar,diliyorum hoş bir gün yaşarsınız....

ayy evet ya hava soguk oğlumla babasına yardıma gidecektik kar yağıyor oğlumuzun kısmetıne yenı bı yer acıyoruz annecıkler hepinizden yavrum adına hayır dualarınızı beklıyoruzz bu arada kadınlar gunumuz kutlu olsun

Son düzenleme:
merhaba kızlar...
bendende size sevgiler. kocaman öpücükler :)

teşekkürler canım, hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun. :)

ohh ohhh hadi hayırlı olsun yeni yeriniz ,Allah rast getirsin bütün işlerinizi ve sizi korusun kadınlar günün kutlu olsun canım...

merhaba kızlar...
bendende size sevgiler. kocaman öpücükler :)

teşekkürler canım, hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun. :)
sanada kocaman öpücüklerrr.... seninde kadınlar günün kutlu mutlu olsun....

rabbim işlerinizi hayırlı etsin inşallah...nihayet karı gorebıldık buakşam...hertaraf bembeyaz oldu,bende kadınlar günümüzü kutluyorum hepimizin....:80:

kızlarr bursa bembeyaz oldu ohh ohhh kartopu oynadım ben 3 yaşındaki kızımla ,sitemizin bahçesine indim kızımla kovalamaca oynadık.. ama karnımdaki miniğimi yordum sanırım kasıklarım ağrıyor.. Umarım sizlerde karın tadını çıkartma fırsatı bulursunuz (ve inşallah kimse düşmeden eğlenir)

benımde içim gidiyor ama korkuyorum acıkcası düşerım dıye yoksa bayılırım karda yuvarlanmaya falannn ama evımden o kadar guzel gorunuyorkı manzara hele bı akşam olsun sarı ışıklarda evımın karşısında kocaman çamlık var okadar romantık gorunuyokı bu halımle romantızımıde elden bırakmıyorum yalnız:)

yaa giy bir bot ayağına akşama kap eşinide çıkın eğlenin kaçmaz bu fırsat ,hem romantizmde yaparsınız şekerimbenim manzarada süper..hatta sıcak birşeyler yapıp camımım önüne oturup manzaraya karşı keyif yaptım

Bursalı hamişler kartopu oynamayamı gittiniz nerelerdesiniz bakalım... ben öyle kös kös oturuyorum,işlerimi sabahtan toparladım yemeğimi yaptım oturmaya çekildim...

maalesef eşim mal almak için ıstanbula gıttı butun gun camdan dışarıyı syrettım komşuda offf yalnızlıktan nefret edıyorum oğlum dogsun artık derman olsun annesının derdıne kızlar gurbet gelını olmak coook zor cokkk hele hamilelikte ıkı kat anladım herşeyı ooooff offfffffffffffffff

kızlar yaaaa... bak yaz gelince bende varım bu buluşma işine... ne güsel olurr....
ya bide maşallah siz hepiniz nerdeyse 30 haftanın üstündesiniz ben daha 2 aylıkım... bende sizin gibi olabilecekmiyim acaba ??? rabbim hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasibetsin inşallah amin.

ahh canım benim kıyamam ben sana eminim çok zordur ,gel ben sana arkadaş olayım bursada havalar düzelince gel buluşmayaaz kaldı canım az senin bütün derdini sevgini vaktini paylaşacak bir yavrun var artık...
aynen şekerler nisan sonunda büyük buluşmayı gerçekleştirelim zaman öyle çabuk geçiyorki hamilelik bitiveriyor,ben ilk hamileliğim bittiğinde hep hamilelere özenmiştim tekrar,ne güzel içimizde kıpır kıpır yalnızca bize özel bir canlı var...

demekkı yavrusunun dogmasını hem ısteyen hemde içinde kıpırdayınca hep orda kal dıyen tek ben değilmişim sevındım kızıyordum kendıme ne bıcım düşünce bu dıye kıslar burda guneş actı benımde içim acıldı yahu oneydı o ole kar kar aaaa bakın ben bursayı cok bılmıyorum oyuzden bıldıgım yere gelırım baştan soleyım heykelde falan olsun buluşcamız yer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…