ben de sağlıkçıyım canım, ama bazı şeyleri görmezden gelmemiz lazım maalesef. Bi de yine sağlıkçı bir arkadaşım doğum yaptı geçenlerde, "benim sağlıkçı olduğumu bildikleri için doktor ve hemşireler daha dikkatli davrandılar bazı şeylerde" dedi bana:26:Sanırım bende Kemal Bey e devam edicem, hastane personelini görmezden gelmeye çalışarak, kendim de sağlıkçı olmasam hatta kadın doğumda çalışmış biri olmasam belki çok daha fazla şeyi görmezden gelicem ama göz göre göre de olmuyo katlanılmıyo(
Ben de hamilelik öncesi tahlilleri yaptırmak için gittim Gizem hanıma, evet çok konuşkan biri değil. Hatta ortak bi arkadaşımız olmasına rağmen çok da yakın davranmadı bana da. O yüzden hamile kaldığımda devam eder miyim bilemiyorum... Peki Kemal beyde yoğunluk yok mu? Ben erkek doktor pek düşünmüyorum ama mecbur kalırsam ona da giderim tabi:26: Yıldırım doruk'ta Nuray hanıma da iyi ve güler yüzlü diyorlar, onun hakkında bilgin var mı peki canım?
evet canım, düşünüyorum bebiş, o yüzden bütün bu araştırmalarımkemal bey o kadar yoğun değilsanırım herkes bayan doktor tercih ediyor.. ama inan bana kendimi gizem hanımdakinden daha rahat hissettim kemal beyde.. eşim de gizem hanımı beğenmemişti soğuk diye... kemal bey daha sıcak kanlı o samimiyeti size veriyor.. nuray hanımda bi arkadaşım doğum yaptı memnun kaldı iyi diyordu.. o da çok yoğun değil sanırım istediğinde muayene olabiliyorsun başka duyumlar alırsam paylaşırım burdan canım sen düşünüyo musun bebiş?
evet canım, düşünüyorum bebiş, o yüzden bütün bu araştırmalarım
Başka duyumlar alırsan lütfen paylaş, ben duyarsam ben de paylaşırım mutlaka
aminnn canım inşallahhhhadi hayırlısı o zaman inşallah çok beklemeden güzel haberi alırsın canım
kızlar jimerin şuandaki doğum fiyatlarını bilen var mı bende cenk beye gidiyorum ve çok memnunum kendisinden
pembe maviye pek giden yok galiba sayfalara şöyle bi gözattımda
ben ismail küçükerdoğana gidiyorum
hastane ve doktorla ilgili bilgisi olan yok mu
Benim de 2 arkadaşım Pembe Mavide doğum yaptılar ama doktorları İsmail Küçükerdoğan değildi. Nevin hanımdı. İkisi de doktor ve klinikten çok memnun kalmışlar.pembe maviye pek giden yok galiba sayfalara şöyle bi gözattımda
ben ismail küçükerdoğana gidiyorum
hastane ve doktorla ilgili bilgisi olan yok mu
Benim de 2 arkadaşım Pembe Mavide doğum yaptılar ama doktorları İsmail Küçükerdoğan değildi. Nevin hanımdı. İkisi de doktor ve klinikten çok memnun kalmışlar.
Ama bana uzak kalıyor ve küçük bir yer olduğu için de pek düşünmedim açıkçası.
benim bi arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun olduğunu söylüyor canım ama orası bana uzak kalıyo o yüzden hiç düşünmedim gitmeyi :26:
doğum yapan duymadım ama annem ameliyat olmuştu orda, güzel bir hastane. Eğer asker eşi çocuğu fln değilseniz sivil hasta sınırlı sayıda bakıyorlar.kızlar askeri hastaneyi duydunuz mu hiç orda doğum yapan birilerini duydunuz mu son günlerde kafamı çok kurcalıyor bu konu
inşallah bir sorun çıkmazsevindim kızlar ,pek bilgiye ulaşamadım hastane ve doktor hakkında ,ben ilçeden gidiyorum hastaneye 2 3 hafta belki 1 ayda bir oluyo muayene ,o konuda hoşuma gidiyo gereksiz yere çağırıp boş testler yapmıyolar gerektiğinde ismail bey arayıp bilgilendiriyo test sonuçları için ayrıyetten gitmeme gerek kalmıyo ,bakalım haftaya şeker yüklemesi yapılcakmış inşalllah bi sorun çıkmaz ,
Hoşgeldin Bursa'yakızlar hayırlı geceler bende bursa hamişlerindenim ve izmirden geldiğim için pek bilgim yok şu an medikalparka gidiyorum eşimin iş yeri
anlaşmalı die uygun muayenesi ve tahlilleri.. 1400 lira istiyo sezeryan için ben de vermek istemiyorum o parayla bebegımın eksiklerini
tamamlarım diyorum. Önerebilceğiniz devlet hastanesi ve doktor var mı?
Hımm, sormadan anlatmayan doktor zor oluyor ama.yasemin cihan gürel e gidiyorum canım iyi ve ilgili bi doktor cok konusmuyor sorarsan cevaplıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?