kızlar hayırlı geceler bende bursa hamişlerindenim ve izmirden geldiğim için pek bilgim yok şu an medikalparka gidiyorum eşimin iş yeri
anlaşmalı die uygun muayenesi ve tahlilleri.. 1400 lira istiyo sezeryan için ben de vermek istemiyorum o parayla bebegımın eksiklerini
tamamlarım diyorum. Önerebilceğiniz devlet hastanesi ve doktor var mı?
kızlar merhaba herkese hayırlı günler .. ben 27 haftalık hamileyim..bursa fomara medikal park hastanesine gidiyorum..eşim tofaşta çalışıyo medikal parkla çalıştığı yerin anlaşması var .o yüzden de medikal park hastanesine gidiyorum..sizden istediğim bu yazdıkalrıma lütfen cevap vrmeniz çok uzun süredir bu kulupte adam akllı bi sayfa bulup sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum.çok mutsuzum çünkü doktorumdan memnun değilim mesele şu anlaşmalı kurumların gidebileceği bi tek doktor var dendi bize yani ben önce ilk 4 haftalık süreçte ahmet yılmazla başladım daha sonra bana dendiki anlaşmalardan yararlanmam için sadece BAHAR ÇELEN isimli doktorla devam edebileceksin..öncelikle bu doğrumu bilenler lütfen banada bildirirse çok sevinirim..27 haftaya geldim ne bir tavsiye ne bir yol gösterme hiç bir şey yok bu zamana kadar hep boş geçti sonuçta ilk gebelik insan tecrübesiz oluyo ve ilgi alaka bekliyo..hiç yok sıfır.BAHAR ÇELEN isimli doktora başka gidenler varmı..ayrıca sezeryan ve normal doğum fiyatlarınedir bu en son 2013 fiyatları nedir ..rica ediyorum..
canım benm eşimde robert bosch da calısıyor türk metal send. dolayısıyle oraya gidiyorum Yasemin hanım da sendıka ile anlaşmalı bakan doktorlardan ben memnunum ilgili ama cok konuskan değil sorarsan anlatıyor yapısı oyle gibi sendika için normal doguma 1000 mecburi sezeryana1400 isteğe baglı sezeryan 2000 dediler bana
bahar hanım hariç birde yasemin hanımmı var...?? aynen dediğin gibi canım ya sorarsan bi kaç cümle ediyor e insan sürekli sürekli de sormak istemiyo...fiyatlar böyle demek..çok teşekkür ederim daha fazla bekliyordum bu fiyatlar iyi gibi..
kızlar merhaba herkese hayırlı günler .. ben 27 haftalık hamileyim..bursa fomara medikal park hastanesine gidiyorum..eşim tofaşta çalışıyo medikal parkla çalıştığı yerin anlaşması var .o yüzden de medikal park hastanesine gidiyorum..sizden istediğim bu yazdıkalrıma lütfen cevap vrmeniz çok uzun süredir bu kulupte adam akllı bi sayfa bulup sorularıma cevap bulmaya çalışıyorum.çok mutsuzum çünkü doktorumdan memnun değilim mesele şu anlaşmalı kurumların gidebileceği bi tek doktor var dendi bize yani ben önce ilk 4 haftalık süreçte ahmet yılmazla başladım daha sonra bana dendiki anlaşmalardan yararlanmam için sadece BAHAR ÇELEN isimli doktorla devam edebileceksin..öncelikle bu doğrumu bilenler lütfen banada bildirirse çok sevinirim..27 haftaya geldim ne bir tavsiye ne bir yol gösterme hiç bir şey yok bu zamana kadar hep boş geçti sonuçta ilk gebelik insan tecrübesiz oluyo ve ilgi alaka bekliyo..hiç yok sıfır.BAHAR ÇELEN isimli doktora başka gidenler varmı..ayrıca sezeryan ve normal doğum fiyatlarınedir bu en son 2013 fiyatları nedir ..rica ediyorum..
canım benm eşimde robert bosch da calısıyor türk metal send. dolayısıyle oraya gidiyorum Yasemin hanım da sendıka ile anlaşmalı bakan doktorlardan ben memnunum ilgili ama cok konuskan değil sorarsan anlatıyor yapısı oyle gibi sendika için normal doguma 1000 mecburi sezeryana1400 isteğe baglı sezeryan 2000 dediler bana
bahar hastanesi dogum fiyatı daha uygun normal 500 mecburi sez.500 sezeryan isteğe baglı 1250 doğum yapan herkes memnun baharda
iyi geceler canım. ben tam 2 sene önce bahar çelenle sezeryan yaptım çokta memnun kaldım. dediğin gibi muayene sırasında sorarsan cevap veriyor ama çok fazla konuşkan değil ama yapısından olduğunu düşünüyorum. doğum sırasında daha sıcak gelmişti bana ve memnun kalmıştım şimdi yine hamileyim ona gitmek istedim bi arkadaşımla konuştum oda bahar hanıma gidiyor ve memnun hastane hakkında bilgi almak istedim ona türrk metal sendikası indirimiyle gidiyorum dedi. aslında Ahmet beyi daha çok beğendim fakat sigorta karşılamıyor özel dedi yani sendikayla alakası yok kim giderse gitsin Ahmet beyin fiyatı yüksek. fiyat konusuna gelince ben sezeryanı sordum sendikalılara 1250 demişti arkadaşım
canım benim eşimde Robert bosh ta çalışıyor ve bende medikalparka gitmek istedim fakat eşim biz şuan bosh olarak sendikamız yok anlaşma yapılmadı dava açıldı sonuçlanması bekleniyor dedi ve gitmedik sendiksmız olmadığı için peki sen nasıl indirimli muayene olabiliyosun sorun olmadı. bu arada bende ocak annesi olucam
fiyat çok iyi geldi bana yeni fiyatlar mı bunlar
aa bende sezeryan istiyorum demek sen çok memnun kaldın aslında doğum sırasında ilgilenmesi daha güsel.ahmet beyle arasında iletişim olarak çok fark yok aslında ahmet beyde çok sessiz bir bey ama daha iyi yinede..şuan dediğim gibi 12 tl ödüyorum muayeneye baharda 45 tl ..gerçi şurda kaldı 3 ay 3 ayda 3 kere anca muayeneye gidilir fakat bahar hastaneside 6 aydan sonra almıyormuş doğum için gelenler varmış sadece sanırım fiyat uygun olduğu için bunun önüne geçmek içinde 6.aydan sonra alınmıyor..diye biliyorum.
canım benim eşimde Robert bosh ta çalışıyor ve bende medikalparka gitmek istedim fakat eşim biz şuan bosh olarak sendikamız yok anlaşma yapılmadı dava açıldı sonuçlanması bekleniyor dedi ve gitmedik sendiksmız olmadığı için peki sen nasıl indirimli muayene olabiliyosun sorun olmadı. bu arada bende ocak annesi olucam
fiyat çok iyi geldi bana yeni fiyatlar mı bunlar
merhaba;
moralinizi bozmak istemem ama ben medikalde doğum yaptım.
bir daha kapısı önünden geçmek istemiyorum.
tek bildikleri şey sezeryana yönlendirmek.
artı benim 6.hamileliğimde kucağıma alacak olduğum bebeğimi doğumda doktor beklediğim için brakial pleksus oldu.
yani doğumda omzu takıldı evet öngörülemeyen bir komplikasyondur.ama çocuk kanalda doktor beklersen olacağıda budur.hiç birimiz aptal değiliz.aptal yerine koymaları çok can sıktı.doğumu yapan bendim ne oldu ne olmadı görende.
bana bu durumun ilk defa olduğunu söylediler.
ama ben dışarda çok alakasız bir ortamda benim doğumumdan 2 ay önce yine aynı şekilde bebği brakial pleksus olan biriyle tanıştım.ve medikal mağduru.
başka bir sağlık kurumunda çalışan bir tanıdığım ne yazıkki geç oldu ama geçen hafta medikaliin defalarca kapatma cezası aldığını ve bir sürü vukuatları olduğunu söyledi.temizlik var vb bahaneleri de bizlere söylüyorlar.
ne yapın ne edin medikalden kaçın.
doruğa gidin şeyma hanıma
ne bilim ren tıp a gidin
ama oraya gitmeyin lütfen.
Bizde oyle biliyoduk canım hatta eşim artk anlaşması rentıpla diyordu aradık medikalpark ta bakınabilirsiniz dediler 12 tl oduyorum muayeneye kan testleri flan cüzi fiyata ikili taramaya ücret almadılar bugun de sonuc almaya gidicem.. Doruk ve hayat hastanesiyle de anlaşması varmıs ama onlarda %15 gibi bi indirim uyguluyo en uygun medikal geldi bana da.. Bu arada eşin türk metal sendikası üyesi mi
iş yerinde Birleşik metal e uye ise yararlanamıyor die biliyorum..
merhaba;
artı benim 6.hamileliğimde kucağıma alacak olduğum bebeğimi doğumda doktor beklediğim için brakial pleksus oldu.
yani doğumda omzu takıldı evet öngörülemeyen bir komplikasyondur.ama çocuk kanalda doktor beklersen olacağıda budur.hiç birimiz aptal değiliz.aptal yerine koymaları çok can sıktı.doğumu yapan bendim ne oldu ne olmadı görende.
ama ben dışarda çok alakasız bir ortamda benim doğumumdan 2 ay önce yine aynı şekilde bebği brakial pleksus olan biriyle tanıştım.ve medikal mağduru.
başka bir sağlık kurumunda çalışan bir tanıdığım ne yazıkki geç oldu ama geçen hafta medikaliin defalarca kapatma cezası aldığını ve bir sürü vukuatları olduğunu söyledi.temizlik var vb bahaneleri de bizlere söylüyorlar.
ne bilim ren tıp a gidin
merhaba;
ne bilim ren tıp a gidin
Hayırlı olsun cnm. Ben Nuray Boyar'a gidiyorum. Daha önce Gizem Yıldırım'a gitmiştim ama o da aynı senin anlattığın gibi sormadan bişey anlatmıyor. Birde hiç bi zaman istediğim güne randevu alaıyordum. O yüzden Nuray Hanım'a gitmeye başladım. Çok tatlı dilli ve güler yüzlü, sormadan herşeyi anlatıyor, insanı rahatlatan bir tavrı var. Ben memnun kaldım, inşallah sen de kalırsınArkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır (4-5 ay) takip ediyorum.
14. haftamdayım ve ocak sonu gibi doğum olacak inşallah. bundan önce bir bebek kaybettiğim için çok pipirikliyim şuan.
gebelik öncesi kontrole bahar hast gittim. dr.u da araştırdım kötü bişey denmedi bu zamana kadar da devam ettim. ve iyi de aslında, ama dedimya ben çok hassasım.
ultrasonda dr. bakarken konuşmuyor mesela sağa sola geziyo vs.. kendince anlıyo ve herşey iyi mesela ama ağzını açmıyo. en son ben iyi mi... normal mi... vs diyince anca konuşuyo o da 3-5 kelime. ama o arada ben ecel terleri döküyorum onun suskunluğundan korkup, gerçi şimdi şimdi alıştım ama ilk bebeğimde karnımda ölmüş ve cinsiyet öğrenmeye ggidince dr pat diye 'ölmüş zaten cinsileti napcan demişti şok olmuştum çünkü kanama ağrı vs yoktu. bende gene aynı konkular var.
çok uzattım dimi...
sözün özü doruk yıldırıma yarına randevu aldım ve nuray boyar'ı konuşkan ilgili vs diye duydum. eski dr.um da iyi ama dedimya bana hitab etmedi tarzı. nuray hn. hakkında bilgisi olan var mı?
şevket yılmaza giden yada doğum yapan var mı arkadaşlar aranızda
Arkadaşlar siteye yeni üye oldum ama uzun zamandır (4-5 ay) takip ediyorum.
14. haftamdayım ve ocak sonu gibi doğum olacak inşallah. bundan önce bir bebek kaybettiğim için çok pipirikliyim şuan.
gebelik öncesi kontrole bahar hast gittim. dr.u da araştırdım kötü bişey denmedi bu zamana kadar da devam ettim. ve iyi de aslında, ama dedimya ben çok hassasım.
ultrasonda dr. bakarken konuşmuyor mesela sağa sola geziyo vs.. kendince anlıyo ve herşey iyi mesela ama ağzını açmıyo. en son ben iyi mi... normal mi... vs diyince anca konuşuyo o da 3-5 kelime. ama o arada ben ecel terleri döküyorum onun suskunluğundan korkup, gerçi şimdi şimdi alıştım ama ilk bebeğimde karnımda ölmüş ve cinsiyet öğrenmeye ggidince dr pat diye 'ölmüş zaten cinsileti napcan demişti şok olmuştum çünkü kanama ağrı vs yoktu. bende gene aynı konkular var.
çok uzattım dimi...
sözün özü doruk yıldırıma yarına randevu aldım ve nuray boyar'ı konuşkan ilgili vs diye duydum. eski dr.um da iyi ama dedimya bana hitab etmedi tarzı. nuray hn. hakkında bilgisi olan var mı?
Nuraycım Merhaba ben ocak1 2008de doğum yapmıştım orada,feciydi... Ama son yıllarda iyi şeyler duyuyorum hastane hakkında...
Bir tanıdığım var hatta kadın doğumda çalışan,bilgin olsun...
Bir zamanlar hatırlrsın belki 2010 Ekim-kasım aylarında açmıştık topiği de ,korkuyordum silinecek diye, bir kaç hamiş aktiftik sadece,ama şimdi görüyorum ki gayet iyi paylaşımlar olmuş sayfada Maşallah...
Bu arada ,ben doğum fotoğrafı çekiyorum artık, ihtiyacınız olursa bana mesaj atabilirisiniz... sevgiyle kalın...Eki Görüntüle 768368
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?