cannım bahar da hangi doktora gitmiştin merak ettim
canım ben bahar hastanesine gitmeye karar verdim gönül hanıma randevu aldım bakalım hayırlısı doğum fotosu için bilgileri ve fiyatı özelden mesaj atarsan sevinirim
baharda özlem hanıma gidiyordum. iyi bilgili falan diye duydum ama tarzı bana uymadı diyelim..
gönül hanımsa kandeşimin doktoruydu ve iyiyde gerçekten ama onda randevu alamayınca başka hastaneye geçtim.
gönül değil güler hanımdı kardeşimin dr. yanlış yazmışım
arkadaşlar ben gene hastane değiştirmeye karar verdim. şevket yılmazda bayan dr tavsiye edebilecek var mı?
özeller ticari mantıkla bakıyor bence. bir çok hastanede doğum yapan/giden arkadaşlarım oldu. hep sezeryan... bu kadar mı zorunluluk olur? şevket yılmaza gidicem bi ark orda normal doğum yaptı ve çok memnun. bayan dr istiyorum. önerisi olan var mı?
selam canım doktor bulabildin mi. ben dün şefket yılmazda neriman çelike gittim. gerçekten iyi bi doktor. 2 hasta birden içeri alıyor ama bu seninle ilgilenmesine engel olmuyor. tahlil sonuçlarımı beklerkende öğlen arası bi kaç kişiyle konuştum. orada doğum yapmışlar ve çok memnunmuşlar. ama bana çok uzak dün sabah 8 de evden çıktım 16:30 da ancak eve gelebildim. yakın olsaydı kesin ona devam ederdim ama malesef çok uzak. eğer sen şefket yılmazdan doktor düşünürsen sana neriman çelik'i tavsiye edebilirim .
canım doğumdan çıkınca kalınan odalar hakkında bilgi verdiler mı bıde acaba refakatçı olarak esın kalabılıyor mu bunu merak edıyorum ben ama nasıl öğrenıcem onuda bılmıyorum
merhaba hanımlar,
Ben de artık Bursa'dayım...
İstanbul'dan yeni taşındık, Bursayı da pek tanımıyorum.. doktor tanımıyorum, hastahane tanımıyorum... çok yabancıyım.
Bir kızım var, şu anda 3,5 yaşında.
Yavaş yavaş bi kardeş vakti geldi gibi hissediyorum. Bu sene kreşe başladık, her şey yolunda giderse, bi kardeş çalışmalarıma başlamak istiyorum.
Ama önce bi doktor bulmam lazım.
Tecrübelerinizi okudum az biraz.. Teşekkürler, hepiniz samimi şekilde yazmışsınız mesajlarınızı, çok yardımcı oldular.
Acıbadem hastahanesinde, Aylin Karahasan'a giden var mı aranızda? Aylin hanımdan ve hastahaneden, gebelik sürecinde ve doğumunda faydalanan var mı?
Bi yorum yapabilecek birisini tanıyorsanız, bilgi alabilir miyim acaba?
Aylin hanım hakkında bilgim yok , ama illa ki iyi tecrübeli bir hekim arıyorsanız,çekirge doruk hastanesinde ,dalında birincilik ödülü almış,devlet hastanesini bırakıp özele geçen Kadın Doğum Uzmanı Sühendam Menderli var..Ve de sevil paker var şiddetle tavsiye ederim..Doruk tıp hastanesinde ,bursanın en iyi kuvezleri bulunuyor. Her şeyin hayırlısı şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?