Bursa hamişleri buraya :)

Gönül Doyuran ,o doktor da iyidir. Bahar hastanesinde sezeryanlı doğumlarda,malesef ne doğum anını ne de bebeğin ilk muayenesini fotoğlamaya müsaade edilmiyor,ama normal doğumlarda da doğumhane öncesi,ve doğumhane sonrası olarak ,bebeğin ilk muayenesini fotoğraflayabilmeme olanak sağlanıyor... İllaki bir hikaye hazırlayalım istersen ,hamileliğin 37. haftası hamilelik portresi,doğumdan 5-6 gün sonra da bebek ve aile portresi ekleyebiliriz doğum günü çekimlerine,yada sadece biri olabilir... Öncelikle doktorla konuşmalısın o ne derse o... sevgiler....

kızlar merhaba bende yeni anne adaylarındanım.doktor araştırmaktan betnim sulandı allah hepimize sağlıklı gebelik dönemi ve doğum nasip etsin inşallah . dorukta evrim hanıma karar verdim son alarak ama ilk randevumu 11 eylüle alabildim çok yoğun ya... ozamanda 8 haftalık oluyorum kalp atışlarını duyabilmek nasip olur inşallah ozaman. şimdilik ilk kontrole selim akgüne gidiyorum rentıpta .fiyatlarıda öğreneceğim nedir ne değildir ne dahildir ne değildir yeni hamişlere bilgi verebilmek adına sizlerlede paylaşırım

nerede bu bursanın hamişleri ne zaman baksam topik boş
doktor araştırıyorum kızlar yardım edin bana
nete girdiğiniz saatleri yazında bende geleyim görüşelim karşılıklı. :)

canım baharda nagihan ya da ayşe hanım olabilir. nagihan bir arkadaşımın doktoruydu ve iyi olduğunu çok yerden duydum. Ayşeyi de orda çalışan bir arkadaş tavsiye etti internette de hep iyi yorumlar var. onlar olmazsa güler derim. ama ben dorukta nuraya devam ediyorum şu an. çok ilgili iyi bir doktor.

Bende ahmet beyin hastasıyım cok memnunkkaldım hastanede nde cok memnun dum doktorumu cok seviyorum gene doğurursam ona giderim sezaryen oldu ayni gun ayağa kalktim ilgisi cok iyiydi safra ameliyati oluxam gene Medical parkda olucam insanin basina kotu bisey geldi diye herzaman herkes aynı şeyleri yasayacak diye bi şey yok calisanlardan hastaneden hemşireler den cok memnunum 1750liraya oldu benim sezeryanim

özeller ticari mantıkla bakıyor bence. bir çok hastanede doğum yapan/giden arkadaşlarım oldu. hep sezeryan... bu kadar mı zorunluluk olur? şevket yılmaza gidicem bi ark orda normal doğum yaptı ve çok memnun. bayan dr istiyorum. önerisi olan var mı?

Bende öyle düşünüyorum bir şekilde bir sebep öne sürüp sezeryan yapıyorlar olmayanlarda var tabi ama.ben gemlikteyim buradaki devlet has. iyi değil maalesef bursada ziya çetine yarın randevu aldım bakalım

arkadaşlar ben gene hastane değiştirmeye karar verdim. şevket yılmazda bayan dr tavsiye edebilecek var mı?

selam canım ben henüz gitmedim ama ayın 5 inde şefket yılmazda meriman çelik'e gideceğim. fakültedeki doktorum tavsiye etmişti. gittikten sonra nasıl biri olduğunu sana yazarım :)

merhaba ben ren tıp selim beye gidiyorum bilgisi olan varmı acaba selim beye giden tecrübelerinizi paylaşırmısısnız

canım ben ıkı kere gıttımm aa malesef umdugumu bulamadım tabı bu herkes ıcın bole olacagı anlamaına gelmez ama sen sormussun bende yanıtladım :)

Merhaba kızlar ,her kez birbirine tedirgin bir şekilde ,doktor soruyor (haklı olarak) ,ama bence başkasının doktorla ilgili yorumundan çok sizin doktordan alacağınız elektrik ,size yeteri kadar bilgi verebiliyormu ,(suratını asmadan)ve size''BENİ HER AN ARAYABİLİRSİNİZ,iŞTE NUMARAM'' diyorsa ve sizde günün birinde aradığınızda sizi illaki yanına (ücretle bakmak için) çağırmadan bir telefonla sizi rahatlatabiliyorsa ... Ve her şeyden de önemlisi acil bir durumda ,doktorun konumu sizE kısmen ulaşılabilir bir konumdaysa ... İŞTE ARADIĞINIZ DOKTOR ''O''DUR... doktorunuzun sabrı ,tecrübesi ,pratikliği emin olun doğum süreciniz etkileyecektir ... Bir de doktor tercihi yaparken hastanenin kuvezinin olup olmadığını da (acil durumlarda özel doruk hast. ve Zübeyde, uludağ üniv.kuvezlerine gönderiliyor bebek yoksa) önemsemelisiniz...Ama doğum anı geldiğinde sadece şunu düşünün bebeğime sağlıkla kavuşmalıyım,(bu sezeryanla da olabiliyor bazen)..

Ben kendi tecrübelerime dayanarak ekliyorum,normal doğumlarda epidural tercih etmeyin ,bu belden aşağısı uyuşturduğu için ,siz ıkınma kontrolünü sağlayamayacağınızdan doğum sürecini uzatır... Ya fazla ıkınıp yırtılma gerçekleşir ya da az ıkınıp, süreci uzatırsınız...
Ama her şeye rağmen mis kokululara değer....
Bu arada eğer doktorunuz izin veriyorsa doğum fotoğrafçınız da olmalı yanınızda .... sonradan oturup izleyeceğiniz bir filminiz de olur..
Kuzey Yamak..Doğum hikayesi - YouTube
Eki Görüntüle 794107

selam canım doktor bulabildin mi. ben dün şefket yılmazda neriman çelike gittim. gerçekten iyi bi doktor. 2 hasta birden içeri alıyor ama bu seninle ilgilenmesine engel olmuyor. tahlil sonuçlarımı beklerkende öğlen arası bi kaç kişiyle konuştum. orada doğum yapmışlar ve çok memnunmuşlar. ama bana çok uzak dün sabah 8 de evden çıktım 16:30 da ancak eve gelebildim. yakın olsaydı kesin ona devam ederdim ama malesef çok uzak. eğer sen şefket yılmazdan doktor düşünürsen sana neriman çelik'i tavsiye edebilirim .

canım doğumdan çıkınca kalınan odalar hakkında bilgi verdiler mı bıde acaba refakatçı olarak esın kalabılıyor mu bunu merak edıyorum ben ama nasıl öğrenıcem onuda bılmıyorum

merhaba hanımlar,
Ben de artık Bursa'dayım...
İstanbul'dan yeni taşındık, Bursayı da pek tanımıyorum.. doktor tanımıyorum, hastahane tanımıyorum... çok yabancıyım.

Bir kızım var, şu anda 3,5 yaşında.
Yavaş yavaş bi kardeş vakti geldi gibi hissediyorum. Bu sene kreşe başladık, her şey yolunda giderse, bi kardeş çalışmalarıma başlamak istiyorum.
Ama önce bi doktor bulmam lazım.

Tecrübelerinizi okudum az biraz.. Teşekkürler, hepiniz samimi şekilde yazmışsınız mesajlarınızı, çok yardımcı oldular.

Acıbadem hastahanesinde, Aylin Karahasan'a giden var mı aranızda? Aylin hanımdan ve hastahaneden, gebelik sürecinde ve doğumunda faydalanan var mı?
Bi yorum yapabilecek birisini tanıyorsanız, bilgi alabilir miyim acaba?

Aylin hanım hakkında bilgim yok , ama illa ki iyi tecrübeli bir hekim arıyorsanız,çekirge doruk hastanesinde ,dalında birincilik ödülü almış,devlet hastanesini bırakıp özele geçen Kadın Doğum Uzmanı Sühendam Menderli var..Ve de sevil paker var şiddetle tavsiye ederim..Doruk tıp hastanesinde ,bursanın en iyi kuvezleri bulunuyor. Her şeyin hayırlısı şimdiden...

teşekkürler gonulirem, bi deneyeceğim muhakkak Sühendam Menderli'yi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…