Bursa hamişleri buraya :)

kızlar ben bursa'nın biri ilçesindeyim.bursa'da doğum yapacağım nasipse...(burda olmuyormuş) bana iyi bir dr.tavsiyeniz var mı? yarın şevket yılmaza ikili test ve kontrol için ilk defa gideceğim.bayan dr. olsa daha iyi sanki ama ...

merhaba arkadaslar,

şevket yılmazda neriman çelik var ii bi doktor ama çok kalabalık oluyor ben murat kadıogluna gidiyorum. bastan eşim bayan doktor istedi diye baharda güler hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. şimdiki doktorum gerçekten çok ilgili bilgilendiriyor ve hamilelik takibi güzel. tavsiye ederim.

bizde 26 haftalık olduk en başından beri cenk beye gidiyorum kısmetse doğumuda jimerde yapacağım buradaki arkadaşlara sormuştum doğum fiyatlarını ama tam bilen yoktu kendim sordum sezaryen için 4000 tl dediler normal doğumada 3500 dediler oda süslemesi ve fotoğraf paketleri hariç bu fiyat onlarda yaklaşık 1000 lira civarında tutuyor

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 14.haftadayım. Pembe Mavi'ye gidiyorum,doktorum Nedret Hanım.ama Pembe Mavinin sgk anlaşması olmadığı için Doruk'a geçsem mi diye de düşünüyorum,sizden tavsiyelerinizi beklerim :)

teşekkür ederim.ama Şevket Yılmaz'a sadece ikili test için gitim.orda yapılıyor diye ..bana çok uzak geçen gititğimde mahvoldum.Çekirge veya zübeyde hanım veya o yakınlarda önerebilceğiniz özel hastane var mı? ve dr.?

canım çekirgede Çekirge Doruk hastanesi var, orda dr.sühendan benderli'ye çok iyi diyorlar, evrim hanım ve sevil paker'den de memnun olanlar var. Ben hiç birini tanımıyorum şahsen, ama çevremde gidip memnun olanlar var.
Bir de odunluk mahallesinde yani carefourun arkasında jimer hastanesi var, orda da cenk aşkalli ve aylin akşan'ın iyi olduğunu söylüyorlar

çekirgede nuri yağcı var onu tavsiye ederim ben 3 eylülde şevket yılmazda doğum yaptım emin üstünyurt'a gidiyordum

normal doğum mu yaptın canım? hastane nasıldı ebeler doktorlar falan memnun kaldın mı?

sezaryen yaptım doktorlar ebeler hemşireler çok iyiydi çok memnun kaldım odalar iki kişilik her odada tuvalet banyo var televizyon buzdolabı var her gün odalar iki kere siliniyor tuvaletler yıkanıyor hemşireler çok güzel ilgileniyr

Merhaba hanımlar,
Nagihan Uzun Güler hastaları ikili test yaptı mı dr size acaba?

arkadaşlar ben Dr Melike yıldırım a gidiyorum ve şimdilik çok memnunum. İnanılmaz ilgili bir doktor.istediğiniz zaman arayıp ulaşabiliyosunuz ,çok pozitif ,çok tatlı bir doktor.her derdinize bir çare buluyor. Ben 1 hafta önce rahatsızlanmıştım, hastanede serum yapıldı. Melike hanım ertesi gün beni aradı nasılsın, nasıl oldun diye..çok ilgili bir doktor ve sizinle ilgili hiçbir detayı unutmuyor. tavsiye ederim

herkese merhaba bende bursaya yeni taşındım. 2.hamileliğim olacak kısmetse.daha görümcem bursa çekirge doruk evrim hanımda doğum yaptı .spinal sezeryan 1600 ödemişti doktorundan da çok memnun olduğunu duyardım kendisinden.
ben aynı zamanda asker hastanesi mutlu beye de gidiyorum 10 haftalık hamişim tum testleri taramaları ücretsiz yapıyorlar fakat sadece sezeyanı alıyorlar normal doğum için istediğiniz bir hastaneye sevk edebilirim diyor.ilk doğumumu 2006 da zubeydede yapmıştım şimdi daha insani koşullarda doğurmak istiyorum.
Doruk hastanesinde fiyatlar 2014 te ne olacak acaba?sühendam hanımı tavsiye etmişsiniz gittinizmi mayene ucreti filan nedir.
sgk ile anlaşma derken;çalışan değilim emekli sandığından yararlanıyoruz emekli olarak bu konuda bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…