Doktorun adı Sühendan Benderli. Gittiğinde buraya düşüncelerini yazarsan sevinirim yalelcimteşekkürler gonulirem, bi deneyeceğim muhakkak Sühendam Menderli'yi..
Doktorun adı Sühendan Benderli. Gittiğinde buraya düşüncelerini yazarsan sevinirim yalelcim
kızlar ben bursa'nın biri ilçesindeyim.bursa'da doğum yapacağım nasipse...(burda olmuyormuş) bana iyi bir dr.tavsiyeniz var mı? yarın şevket yılmaza ikili test ve kontrol için ilk defa gideceğim.bayan dr. olsa daha iyi sanki ama ...
kızlar merhaba
ben medicabilde oktay beye gidiyorum. kendisinden memnunum tavsiye ederim.[/QUvme
meraba medikabilin doğum fiyatlarını biliyo musun
kızlar merhaba
ben medicabilde oktay beye gidiyorum. kendisinden memnunum tavsiye ederim.[/QUvme
meraba medikabilin doğum fiyatlarını biliyo musun
yok malesef henüz öğrenemedim ama bu gidişimde öğrenicem yazıcam burdan
Ben martta doğum yapmıştım medicabilde normal doğum için 1000 tl vermiştik.Doktorum Nihat beydi çok da memnundum. Doğumdan sonra da gerek doktorlar gerek hastane çalışanları çok ilgilendiler sağolsunlar. Hala da çocuğumun kontrolleri için medicabile gidiyoruz.yok malesef henüz öğrenemedim ama bu gidişimde öğrenicem yazıcam burdan
merhaba arkadaslar,
şevket yılmazda neriman çelik var ii bi doktor ama çok kalabalık oluyor ben murat kadıogluna gidiyorum. bastan eşim bayan doktor istedi diye baharda güler hanıma gittim ama hiç memnun kalmadım. şimdiki doktorum gerçekten çok ilgili bilgilendiriyor ve hamilelik takibi güzel. tavsiye ederim.
teşekkür ederim.ama Şevket Yılmaz'a sadece ikili test için gitim.orda yapılıyor diye ..bana çok uzak geçen gititğimde mahvoldum.Çekirge veya zübeyde hanım veya o yakınlarda önerebilceğiniz özel hastane var mı? ve dr.?
teşekkür ederim.ama Şevket Yılmaz'a sadece ikili test için gitim.orda yapılıyor diye ..bana çok uzak geçen gititğimde mahvoldum.Çekirge veya zübeyde hanım veya o yakınlarda önerebilceğiniz özel hastane var mı? ve dr.?
çekirgede nuri yağcı var onu tavsiye ederim ben 3 eylülde şevket yılmazda doğum yaptım emin üstünyurt'a gidiyordum
normal doğum mu yaptın canım? hastane nasıldı ebeler doktorlar falan memnun kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?