Bursa hamişleri buraya :)

ben çekirge de melike yıldırım a gidiyorum. muayenahenesi var. çok tatlı, çok ilgili bir doktor.insanı çok rahatlatıyo.kesinlikle tavsiye ederim.

MERHABA ARKADAŞLAR
bursa hamitler toki ana çocuk sağlığı merkezinde ücretsiz doğuma hazırlık kursu varmış. kursun başlaması için en az 6 kişi olması gerekiyor.tüm arkadaşlarıma duyurmak istedim. 0224 244 00 60 no lu telefondan Emel Ebe ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.bu arada kurs 6 hafta sürüyor
. Biginize...

bende askeri hastaneye mutlu beye başladım 7.ayımdayım şimdilik memnun kaldım ilkimde sezeryzn olduğu i.in yaparız dedi bıyakınım ordadoğumyaptı ilkiydi ve sezeryan oldu çokta memnun kaldı bende onun tavsiyesiyle gidiyorum.sühendan hanıma gelince bi çok yakınımdoğum yaptı onunla ve şuan kuzenımde onagıdıyor memnun olmayanı hiç duymadım .ok ilgili bi doktor zaten.dorukta fiyatları biliyorfum ama unuttum:) ama muayene 50 lira diyehatırlıyorum. ayrıntılı ultrason için gittim 150 odedım ama oranın hastasıysan 90 oduyosun

:) Mutlu bey iyi bi doktor söylenmesi gereken herşeyi söylüyor ilgili.konuşmasını anlamak için kulaklarımı dört açmam gerekiyor sadecehasatane ve cihazlar biraz eski sadece.normal doğumu alamadığı için mecburen bir yandan da evrim hanıma gitmek istiyorum sn ana kadar ne olacağı bellli olmaz tabii hayırlısı bakalım hepimziz için.

bende sizlerle güzel haberler paylaşmak isterdim. ama kısmet olmadı. umutla sevgiyle hayallerle beklediğim bebeğimi kaybettim. allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın dayanması çok güç gerçekten. oglusumla beraber dogum hikayemizi yazmayı ne çok hayal etmiştim aslında.. sizleri üzmek için degil belki okuyan olurda benimle aynı acıları yasamadan kendini ve bebeğini kurtarabilsin diye yazıyorum bugün.

benim gece 12de suyum geldi panik yaptım sevket yılmaz hastahanesi aciline gittik sancım hiç yoktu ama tansiyonum 18 12 olmuş panikten. dogum bölümüne aldılar zaten oraya gidince sok oldum ben böyle bir kadın rezilliği görmedim hayatımda. suni sanCı verdiler gece 2 de. sabah oldu sancı var acılma yok bol bi parmak deyip durdular. ögle oldu 2 cm akşam oldu 4 cm en son gece 22 de 6-7 cm olmuş açılma doguma alıyoruz dediler. suni sancı denilen sey rahime fitil yerleştiriyorlar birde seruma ilaç katıp damardan veriyorlar. berbat bişey.. beni dogum masasına aldıklarında serumun gitmediğini gördüm zaten şiddetli sancımda kalmamıştı. insan hayatına deger vermeyen ebeler bi zahmet damar yolunu açıp serumun devam etmesini sagladılar. bebeğin kafası rahimde dokunabiliyorlarken birde sancının gelmesini bekledik 15 dakika kadar. ıkın diyorlar ama 21 saat suni sancı çektikten sonra bırak ıkınmayı nefes alacak güç kalmıyor insanda. 4 ebe dogumu gerçekleştiremeyince 2 doktor çagırdılar. doktorun bebek morarmış demesiyle ben iyice kötüleştim. o an insan kendini düşünmüyor beni parçalayın bebeğimi kurtarın diye bagırdıgımı hatırlıyorum. saat 23te bebeğim dogdu. rengi kötüydü koşturarak yan tarafa götürdüler yogun bakıma haber verin diyorlar bi taraftan başka doktorlar geliyor. allahım hiçbir kabus bu kadar kötü olamaz. aglamadı bebeğim sesini bile duyamadım. yogun bakıma almışlar doktor gelip çok zor bi dogum oldu bebek rahimde sıkıştı oksijensiz kaldığı için yogun bakıma aldık dediler. ben zaten ondan sonra fenalaşmışım 1 saat sonra kendime gelebildim. dikişler falan bitmiş beni odaya götürdüler. eşim ve annem dogumhanenin kapısında beni gördüler. ebe zor dogum oldu bebek yogun bakımda allahtan ümit kesilmez dua etmekten başka care yok dedi. öyle acıki insan ne yapacagını bilemiyor. sabah olsunda oglumdan bi haber alayım diye sabaha kadar gözümü kırpmadım. sabah gittim yogun bakıma ögle 1 de bilgilendirme yapıcaz dediler. eşimle bekledik kapıda ilk bizi cagırdılar zaten. doktor; bebeğin durumu kötüye gidiyor uzun süre oksijensiz kalmış ve dogum sırasında bebeğin beynine zarar verilmiş kafasında şişlikler var söylemesi güç ama yaşasada sağlıklı bi bebek olamıcak dedi. öyle rahatlarki bunu söylerken sanki vicdanları yok gibi.. benide taburcu ettiler hastaneden bebegimi bırakıp eve geldik gece eşime gelen telefondaki kadın evraklara bebeğin ismini ne yazalım diyordu. babası mehmet basri yazın dedi. işte o an bütün umutlarımın bittiği an halbuki ben ogluma karnımdayken o kadar çok ismini söyleyip güzel günlerin hayalini kurmuştumki. ölüm raporuna yazıldı sadece hiç seslenemedim yavruma ismiyle..

21 saat suni sancıyla bekletilip tayyip bey sorruşturma açmasın diye sezeryana almadıkları mehmet basrim sadece 26 saat yasadı. dünyaya ses vermeden, özenerek aldığım hiç bir kıyafeti giymeden ve onu beslemek için hala akan sütümü içemeden..

acaba tayyip bey mehmet basri neden öldü diye soruşturma açacak mı?nerdeeee yanan can bizim çünkü kimin umrunda..

sizlerinde basına gelirse suni sancıda uzun süre bekletilmesi dogru değilmiş özellikle suyunuz geldiyse devlet hastanelerinde torpiliniz yoksa normal doguma zorlanıyorsunuz sonuçlarını hiç düşünmüyorlar. ilk dogum olması ve daha önce doktorumla konuşmadıgım için suan yavrum yok kollarımda. özellikle devlet hastanelerine giden arkadaslarımın dikkatli olmasını rica ediyorum. umarım hepiniz hayırlısıyla yavrularınızı kucaklarsınız..

cnm bnm Rabbim öbür dünyada evladını sana şefaatçi eylesin inşallah okurken bile acını hissettim Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..bizlere çok önemli bir bilgi verdin Allah razı olsun..inşallah herkes okur ve daha dikkatli davranır..bende çok düşündüm sancım gelince devletten acile gitmeyi..normalde doruk hastanesine gidiyorum..ama bunları okuyunca doktorumu bırakmamaya karar verdim..tekrardan geçmiş olsun cnm

çok çok geçmiş olsun, Allah sabır versin canım....
Eğer ihmal varsa suçlular cezalarını çekmeli bence. Ortada kayıp giden bir can ve acı çeken bir aile var sonuçta.
Allah'ım kimselere yaşatmasın böyle acıyı

Merhaba arkadaşlar,
Bursa'da olan arkadaşların önerisine ihtiyacım var,19.haftaya kadar ben Pembe-Mavi'de Nedret hanıma gittim,gittiğimizde çok güzel ilgilenip tek tek herşeyi açıklıyordu fakat ödediğim ücretler fazla gelmeye başladı,yeterli hastane donanımına da sahip olmadığından Pembe Mavi'den vazgeçtim,tetanos aşısı için ben seni arıcam dedi Nedret hanım şu an 24.haftamı bitiriyorum ve hala arıcak...
Doruk Çekirge'de Evrim hanımı denemek istedim ama o da çok ilgili gelmedi,tüm muayene 15 dk ya sürdü ya sürmedi,iyi bi sorun yok deyip gönderdi.
Sizlerin gidip de memnun kaldıkları doktorlar kimler,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

canım sen bunu yazalı baya olmuş.inşallah görür ve cevaplarsın.ve inşallah bebeğini sğlıkla kucağına almışsındır.bende aynı doktoru düşünüyorum ama emin değilim.doktordan ve hastaneden memnun kaldınmı?

kızlar kesinlikle şevket yılmaz reşat şaya diyorum başkada bişey demiyorum özle gidipte dünyanın parasını harcamaya değmez

kızlar kesinlikle şevket yılmaz reşat şaya diyorum başkada bişey demiyorum özle gidipte dünyanın parasını harcamaya değmez

Ben ilk bebeğimde bahar hastahanesi Ayşe Erol a gittim çok güzel ve çok ilgili insanlar insana insan gibi muamele ediyorlar. Doğumum pazar gününe denk geldiği için doğuma gönül doyran duras girdi oda diğer doktorum gibi pozitif bir insandı. Ve normal doğum yaptım. Aynı şekilde ebeleri çok iyilerdi ben çok memnun kaldım. Özele gidip dünyanın parasını harcamaya değmez diyen arkadaşıma sesleniyorum doğum yaptıktan sonra sizi buraya tekrardan bekliyorum. Doğumunuz eğer sezeryansa hangi hastahaneye gitseniz sizle ilgilenirler ama eğer normalse kendi doktorunuz girmiyor devlet hastahanesindede ebelerin nasıl davrandığını hepimiz biliyoruz. Kimse o özel anlarında azar işitmeye gitmiyo oraya siz bir can getiriyorsunuz dünyaya ve karşınızdakilerden sadece anlayış ve saygı bekliyorsunuz. Ayrıca sizinle birlikte gelenlerde çok önemli onlar deli gibi sizden haber beklerken oradaki hemşireler hiçbirşey hakkında bilgi vermiyorlar hatta abartısız söylüyorum doğumunuzun normal mi yoksa vazgeçip sezeryana almışlar bunları bile söylemiyorlar yani siz odanıza gittiğinizde öğreniyorlar. Özelde öyle değil ama şimdi özel hastahanelere 100'de200 zam hakkı verdiler millet özele gitmesin diye peki ben soruyorum onlara bi gitsinler o devlet hastahanesindeki tuvaletlere girsinler bakayım. Doktorunun odasında ultrasona giremiyorsun alt kattaki doktorlara bebeğinin cinsiyetini sormaya korkuyorsun. Şimdi tekrardan hamileyim yine bahar hastahanesine gidiyorum. Maddi durumum çok iyi bir insan değilim bu yüzden bir ay devlete diğer ay özele gidiyorum testlerimi devlette yaptırıyorum ama ben her gün doğum yapmıyorum bu yüzden dişimden tırnağımdan arttırırım Allah izin verirse yine doğumumu özelde yaparım. Buda benim düşüncem.

Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?

Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?

Cnm bende 7+5 günlük hamileyim kendime Dr ariyorum nuray hanim nsil bi Dr.ayrıca doğum fiyati başka hastanelere göre çok II geldi bana.varsa burda yildirim dorukta dogum yapmis yada yapacak fiyat ve dr konusunda oneri yapabilirmi.birde anadolu hastanesi nasil fiyatlar,dogumhane ve dr lar olarak

merhaba kizlar ben 16+2 haftalik hamileyim. simdi rusyadayim ama dogum icin bursaya gelemyi planliyorum. buradaki doktor ve hastaneleri gorseniz devlet hastanelerine bile sukredersiniz. yabancilarin burada sigorta sikintili. bnm universiteden sigrtam hamileligi kapsamiyor daha dogrusu. sadece 25 gun kullanabilecegim bir demir hapina 150 tl para verince icime oturdu. 1 aylik ilaclarima neredeyse 500 tl verdim. insani somurmekten baska birsey diil.

basinizi cok agrittim kilzar. 3 sorum var
1-ben doruk ta dogum yapmak istiyorum. hangi doktorun yaklasimi daha iyidir acabaa?
2- kacinci ayda turkiyede olmaliyim?
3- dorukta sgk li ve sgk siz dogum ne kadar?

hepimize kolay gelsin kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…