Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?
Evrim hanımda arkadaşım doğum yaptı, çok memnun kalmıştı ama ben kendim gitmediğim için fikrim yok.. Benim en son karar verdiğim doktor Doç.Dr.Murat Arslan, sadece muayenehanesi var, tahlilleri anlaşmalı olarak burtom veya biyotıp laboratuvarında, doğumları da Acıbadem, Jimer ve Rentıp'ta yaptırıyor. Müthiş ilgili ve bilgili bir doktor. Şuanda aklımda olan doktor Murat bey yani. Daha önce Medicalde, pembe mavide ve dorukta birkaç doktora gittim ama, en son murat beyde karar kıldım..Merhaba arkadaşlar,
Bursa'da olan arkadaşların önerisine ihtiyacım var,19.haftaya kadar ben Pembe-Mavi'de Nedret hanıma gittim,gittiğimizde çok güzel ilgilenip tek tek herşeyi açıklıyordu fakat ödediğim ücretler fazla gelmeye başladı,yeterli hastane donanımına da sahip olmadığından Pembe Mavi'den vazgeçtim,tetanos aşısı için ben seni arıcam dedi Nedret hanım şu an 24.haftamı bitiriyorum ve hala arıcak...
Doruk Çekirge'de Evrim hanımı denemek istedim ama o da çok ilgili gelmedi,tüm muayene 15 dk ya sürdü ya sürmedi,iyi bi sorun yok deyip gönderdi.
Sizlerin gidip de memnun kaldıkları doktorlar kimler,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?
Valla kızlar herkesin beklentileri farklıdır doktorlardan ama ben Nuray hanımdan memnun kalmadım, kişisel fikrim. İlk hamileliğimde doktorum Nuray hanımdı. İlk başta ilgili gibi gelmişti, ama kürtajımda fln hiç ilgili değildi. Aileme de hiç hoş davranmamış... Hele kürtajdan sonra genetik test yaptırmak istiyorum dediğimde bana ilk düşükte gerek yok, 2. veya 3. düşükten sonra yapılabilir. zaten yaptıramazsın da bu testleri dedi.. Ama ben inat ettim ve sağlık personeli olduğum için bi şekilde yaptırdım. Sonuç olarak kan pıhtılaşmam çıktı, yani düşüğün sebebi buymuş. O yüzden ben Nuray hanımı tavsiye edemeyeceğim.. Ama dediğim gibi, herkesin doktordan beklentileri farklıdır. Belki sizin beklentilerinizi karşılar ...Cnm bende 7+5 günlük hamileyim kendime Dr ariyorum nuray hanim nsil bi Dr.ayrıca doğum fiyati başka hastanelere göre çok II geldi bana.varsa burda yildirim dorukta dogum yapmis yada yapacak fiyat ve dr konusunda oneri yapabilirmi.birde anadolu hastanesi nasil fiyatlar,dogumhane ve dr lar olarak
Ücretler hakkında pek bilgim yok, ama genelde doktorlar hamileliğin son günlerinde hasta kabul etmek istemiyorlar. Yani hamileliğin erken zamanlarından beri takip etmek istiyorlar hastalaı.. Siz bir doktora karar verip, onunla bu konuyu görüşseniz daha iyi olabilir. Hayırlı doğumlar olsun inşallahmerhaba kizlar ben 16+2 haftalik hamileyim. simdi rusyadayim ama dogum icin bursaya gelemyi planliyorum. buradaki doktor ve hastaneleri gorseniz devlet hastanelerine bile sukredersiniz. yabancilarin burada sigorta sikintili. bnm universiteden sigrtam hamileligi kapsamiyor daha dogrusu. sadece 25 gun kullanabilecegim bir demir hapina 150 tl para verince icime oturdu. 1 aylik ilaclarima neredeyse 500 tl verdim. insani somurmekten baska birsey diil.
basinizi cok agrittim kilzar. 3 sorum var
1-ben doruk ta dogum yapmak istiyorum. hangi doktorun yaklasimi daha iyidir acabaa?
2- kacinci ayda turkiyede olmaliyim?
3- dorukta sgk li ve sgk siz dogum ne kadar?
hepimize kolay gelsin kizlarr
Gizem hanima da gittim. O bilgi bakimindan cokkk iyi bir doktor. Fakat ilgi bakimindan biraz yoksun o da. Sormadan anlatmiyor. Ama iyi bir doktor. Sadece cok yogun oldugundan dolayi cok zor randevu bulabiliyordum. O yuzden ona devam etmedim ben. Ama bir arkadadim 2 doğumunu da onda yapti. Cok memnunBende nuray hanıma gidiyorum çok çok memnunum diyemiycem.Soru sorarsan cevaplıyo.Dorukta Gizem Hanım için daha olumlu şeyler duydum bidaki ay ona gitmeyi düşünüyorum.Normal doğum için 650 tl diyolar 2. sınıf oda için tam rakam için bu c.tesi görüşücez biz.
Ben yıldırım dorukta şeyma hanıma gittim iki kez ama memnun kalmadım. Haftaya perşembeye cekirge dorukta suhendan hanıma gideceğim giden var mi birde oradaki doğum fiyatları nasıl acaba
çekirge dorukta yada yıldrımdaki doğum fiyatlarını bilen varmı son aylardakier yani
yıldırımda 2. Sınıf oda :normal 650 sezeryan 950 1.sınıf oda normal 1200 sezeryan 1650tl
evet ben tek kişilik odalarda kaldım, doğumhanesini de gördüm. Nuray Boyar kürtajımı yapmıştı geçen yaz. Tek kişilik odalar konfor olarak güzel ama hizmet sıfır, Yıldırım Doruk hastanesinin hiç bir personelinden memnun kalmadım ben açıkçası. Zaten eski tarihli yorumlarımda detayları görebilirsiniz.merhaba,
Bende yıldırım doruk hastanesi nuray boyar'a gidiyorum.Bugünde gittiğimde doğum ücretlerini öğrendim.
2.Sınıf oda normal doğum:650tl sezeryan doğum 950tl.
1.sınıf oda normal doğum:1100TL serzeryan doğum:1650TL dediler.
eğer epidural istenirse bu fiyatlara 250TL ilave olacağını söylediler. Ayrıca; 1. ve 2. Sınıf oda arasındaki farkı sorduğumda konfor ve dekorasyon farkı varmış.
Odaları henüz gezmedim ama bir dahaki gittiğimde onlarada bakmak istiyorum.
Odaları gören var mı?
merhaba arkadaşlar .. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum sizlerden . ben şuan 23 haftalık hamileyim ve bu hafta ayrıntılı ultrason haftasıymış doktorumun söylediği bu. ama ücret fazla geldi bize . devlet hastanelerin de de bu işlem yapılıyor mu ? hangi devlet hastanesin de var ve öneriniz neresi BURSA içinde ... sadece 3 günüm var randevu ve işlemi yaptırmak için ... yardıııımmm edinnn lüttffeeeennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?