Bursa hamişleri buraya :)

Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?

bi arkadaşım kasımda ayında ikinci sınıf odalarda normal doğumu 650ye yaptı sezeryanda 950ymiş ama diğer odalarda ne kadardır bilmiyorum

Evrim hanımda arkadaşım doğum yaptı, çok memnun kalmıştı ama ben kendim gitmediğim için fikrim yok.. Benim en son karar verdiğim doktor Doç.Dr.Murat Arslan, sadece muayenehanesi var, tahlilleri anlaşmalı olarak burtom veya biyotıp laboratuvarında, doğumları da Acıbadem, Jimer ve Rentıp'ta yaptırıyor. Müthiş ilgili ve bilgili bir doktor. Şuanda aklımda olan doktor Murat bey yani. Daha önce Medicalde, pembe mavide ve dorukta birkaç doktora gittim ama, en son murat beyde karar kıldım..

Ben yıldırım doruk nuray hanıma gidiyorum.hastane ve dktorla ilgili bilgisi olan benimle paylaşabilir mi?özeliikle doğum fiyatı konusunda 2. Sınıf odada normal doğum 650 tl dediler doğrumu acaba?

Valla kızlar herkesin beklentileri farklıdır doktorlardan ama ben Nuray hanımdan memnun kalmadım, kişisel fikrim. İlk hamileliğimde doktorum Nuray hanımdı. İlk başta ilgili gibi gelmişti, ama kürtajımda fln hiç ilgili değildi. Aileme de hiç hoş davranmamış... Hele kürtajdan sonra genetik test yaptırmak istiyorum dediğimde bana ilk düşükte gerek yok, 2. veya 3. düşükten sonra yapılabilir. zaten yaptıramazsın da bu testleri dedi.. Ama ben inat ettim ve sağlık personeli olduğum için bi şekilde yaptırdım. Sonuç olarak kan pıhtılaşmam çıktı, yani düşüğün sebebi buymuş. O yüzden ben Nuray hanımı tavsiye edemeyeceğim.. Ama dediğim gibi, herkesin doktordan beklentileri farklıdır. Belki sizin beklentilerinizi karşılar ...

Ücretler hakkında pek bilgim yok, ama genelde doktorlar hamileliğin son günlerinde hasta kabul etmek istemiyorlar. Yani hamileliğin erken zamanlarından beri takip etmek istiyorlar hastalaı.. Siz bir doktora karar verip, onunla bu konuyu görüşseniz daha iyi olabilir. Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Bende nuray hanıma gidiyorum çok çok memnunum diyemiycem.Soru sorarsan cevaplıyo.Dorukta Gizem Hanım için daha olumlu şeyler duydum bidaki ay ona gitmeyi düşünüyorum.Normal doğum için 650 tl diyolar 2. sınıf oda için tam rakam için bu c.tesi görüşücez biz.

Canim ben azerbaycandanim insallah hayirlisi saglikla bebisini alirsin kucagina.Ben 1gun once test yaptim silik pembe cikdi qaliba hamileyim.Ama sevinemiyorum oylesiye esime sordum ya hamileysem diye yok daha erken bebek istemiyorum naapsam nasil soylesem bilemiyorum

Gizem hanima da gittim. O bilgi bakimindan cokkk iyi bir doktor. Fakat ilgi bakimindan biraz yoksun o da. Sormadan anlatmiyor. Ama iyi bir doktor. Sadece cok yogun oldugundan dolayi cok zor randevu bulabiliyordum. O yuzden ona devam etmedim ben. Ama bir arkadadim 2 doğumunu da onda yapti. Cok memnun

Ben yıldırım dorukta şeyma hanıma gittim iki kez ama memnun kalmadım. Haftaya perşembeye cekirge dorukta suhendan hanıma gideceğim giden var mi birde oradaki doğum fiyatları nasıl acaba

Ben yıldırım dorukta şeyma hanıma gittim iki kez ama memnun kalmadım. Haftaya perşembeye cekirge dorukta suhendan hanıma gideceğim giden var mi birde oradaki doğum fiyatları nasıl acaba

Suhendan hanima tedavi için gittim 6 ay ve 8 sene sonra hamile kaldim çok iyi bilgili ve ilgili bi Dr ben memnundum ama hamileligimde gidemicegim doğumu pahali geliyi bize ama kesinlikle tavsiye ederim

kızlar merhaba,
bursa acıbadem'de Aylin hanıma giden var mı?
üreme merkezi doktorlarından.

fikri veya duyduğu bişeyler olan var mı?

16 haftalık hamileyim jimer hastaneri aylin hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor ne kadar yorgun olursa olsun gûleryüzle karşılıyor herkese tavsiye ederim

Kızlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. Burdaki paylaşımlara bakarak hastane ve doktor seçmeye çalışıyorum. Çekirge doruk düşünüyordum ama dün kan testi yaptırmaya oraya gittiğimde vazgeçtim. Hastane iğne atsan yere düşmeyecek şekilde kalabalık. En erken 27 marta randevu verdiler, hiçbir doktora ulaşmam mümkün olmadı. Acil bölümünde de evrim aydının hastası olan kanamalı acil durumdaki bir bayanı evrim aydının yoğun olduğu gerekçesiyle kabul etmeyip başka doktora gönderdiğine şahit oldum. sorun çözülmezse gel demiş. oysa ben evrim aydına gitmeyi düşünüyordum, hastaneyi ve durumu görünce tamammen vazgeçtim. Jimer hastane olarak içime sindi ama bir kere aylin hanıma gitmiştim, hoşuma gitmedi. diğer bayan doktor hakkında da burda olumsuz şeyler okumuştum. Ben illa ki bayan doktor istediğim için sıkıntı yaşıyorum. Pembemavi de burdaki yorumlara göre doktorları kaliteli ama donanımı eksik bir hastane. dün jimere ve pembemaviye bilgi almak için uğradık. belki biliyorsunuzdur pembemavinin yeni binası yapıldı, tam dnanımlı bir hastane. Ancak ne zaman açılacağına yuvarlak cevaplar verdiler. her şey hazır sadece bazı imzalar kaldı dediler, ama ne zamana yetişir sorusuna cevap veremediler. Çok muallakta kaldım, ne zormuş bu işler. yine de yarın Feride hanımdan randevu aldım. Memnun kalırsam yazarım. Kızlar lütfen şu anda hamile olup doktorundan memnun olanlar yazsınlar.

Bu arada merak edenler için dün jimer ve pembemaviye doğum fiyatlarını sordum. sgklılar için (devlet memuruyum) jimer normal doğum 3500, sezeryan 4000. İçinde fotoğraf oda süsleme vs yok. onu ayrıca fotoğrafçı var ona sormanızı istiyorlar. Pembe mavinin fiyatı 3000 lira. sezeryan edpidural vs. farketmiyor. tabi bu fiyatlar hastanenein hastası olmanız koşuluyla. pembemavi dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyor. kendileri amatör olarak video çekiyorlarmış.

merhaba bursalı hamişler
ben de doruk yıldırım nuray boyara gidiyorum
şimdilik memnunum ama ameliyatta belli olcak bakalım maharetleri..
ilk doğumumu bahar hastanesi nagihan gülerde yaptım hem ilgi
hem ameliyatından çok memnun kaldım..
ama şimdi kalabalıktan dolayı oraya gitmiıyorum...

dr.ta 2. sınıf odalar dediğiniz 2 kişi kalınan odalar armış onlar mı?
diğer odalar da pahalıymış hee 1650 çok bee
arkadaşım en geç bu ayın sonuna kadar orda doğum yapacak öğrenince yazarım fiyatları..
bide bizzat gidip odaya da bakmayı düşünüyorum nasıl diye

merhaba,

Bende yıldırım doruk hastanesi nuray boyar'a gidiyorum.Bugünde gittiğimde doğum ücretlerini öğrendim.
2.Sınıf oda normal doğum:650tl sezeryan doğum 950tl.
1.sınıf oda normal doğum:1100TL serzeryan doğum:1650TL dediler.
eğer epidural istenirse bu fiyatlara 250TL ilave olacağını söylediler. Ayrıca; 1. ve 2. Sınıf oda arasındaki farkı sorduğumda konfor ve dekorasyon farkı varmış.

Odaları henüz gezmedim ama bir dahaki gittiğimde onlarada bakmak istiyorum.

Odaları gören var mı?

evet ben tek kişilik odalarda kaldım, doğumhanesini de gördüm. Nuray Boyar kürtajımı yapmıştı geçen yaz. Tek kişilik odalar konfor olarak güzel ama hizmet sıfır, Yıldırım Doruk hastanesinin hiç bir personelinden memnun kalmadım ben açıkçası. Zaten eski tarihli yorumlarımda detayları görebilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de Bursalı bir hamileyim. Kısmetse Ağustos ayında doğum yapacağım. Hastane olarak Çekirge Doruk veya Medicabil'i tercih edeceğim. Bildiğim kadarıyla her ikisinin de yeni doğan yoğun bakım ünitesi mevcut. Acil durumlarda (Allah göstermesin) bu çok önemli. Doktorumun hangi hastaneyi tavsiye edeceğini bilmiyorum. Onun görüşü benim için önemli. Doktorum da Melike Yıldırım. Çekirge'de muaynanesi var. Çok çok memnunum kendisinden. Tavsiye edebileceğim harika bir doktor. İlgili, güleryüzlü, anlayışlı biri. Melike Hanım sayesinde rahat ve güzel bir hamilelik geçiriyorum :))

Arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim.4 haftalıkmış Hiç araştırmadan jimerde Aylin Akşan a gittim. Doktoru tanıyan yorum yapan olursa çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar .. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum sizlerden . ben şuan 23 haftalık hamileyim ve bu hafta ayrıntılı ultrason haftasıymış doktorumun söylediği bu. ama ücret fazla geldi bize . devlet hastanelerin de de bu işlem yapılıyor mu ? hangi devlet hastanesin de var ve öneriniz neresi BURSA içinde ... sadece 3 günüm var randevu ve işlemi yaptırmak için ... yardıııımmm edinnn lüttffeeeennn....

canım merhaba bildiğim kadarıyla özel bir işlem olduğu için devlet yapmıyor ben ziya çetinin hastasıyım çekirge dorukta 150tlye yaptırmıştım ama sıra bulmak mümkün değil bazı doktorlar özel muaynehanesinde yapıyor 100 tl ücrete ama yazılı bir belge falan vermiyor tabi belge falan istemiyorsan o ayrı
ayrıca randevu durumu sıkıntı oluyor burtom gibi yüksek fiyatlı yerlerde bulunur sıra ama daha düşük fiyatlı olanlarda zor biraz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…