merhaba arkadaşlar .. ben de bir konuda bilgi almak istiyorum sizlerden . ben şuan 23 haftalık hamileyim ve bu hafta ayrıntılı ultrason haftasıymış doktorumun söylediği bu. ama ücret fazla geldi bize . devlet hastanelerin de de bu işlem yapılıyor mu ? hangi devlet hastanesin de var ve öneriniz neresi BURSA içinde ... sadece 3 günüm var randevu ve işlemi yaptırmak için ... yardıııımmm edinnn lüttffeeeennn....
slm bayanlar, bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, medikabile gittim volkan beye hiç memnun kaldığımı söyleyemem, yeterince ilgisiz biri, gittiğimde nelere dikkat etmem gerektiğini sordum önce bi keseyi görelim sonra bunları konuşuruz dedi ama ikinci gidişimdede hiçbirşey söylemedi. sanki daha önce on sefer hamile kalmışımda biliyormuşum gibi. kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım kalan birkaç tahlilide medikabilde yaptırdım, diğer hastanelere göre tahlil ücretleri daha düşük diyebilirim, ayın 1 indede rentıpta selim aygüne gidicem, selim aygüne giden varmı aranızda?
selim bey e selamlarımı iletinocak ayında doğumumu onda yaptım.çok çok memnun kaldım.şunu da söyliyim selim bey suratsızdır biraz.ama işini iyi yapıyor.sorduğunuz sorulara cevap verir.anlatır.ayrıca hastanenin başhekimidir kendisi...
ben çok memnun kaldım umarım sizde kalırsınız....
teşekkür ederim, peki doğum fiyatları nasıl rentıpta?
Ben mecburi epidural sezeryan oldum.
Daha onceki dogumum sezeryan diye.
1070 tl odedim.cok cok uygun geldi.
İcinde ilk asisi,ilk doktor muayenesi,
İsitme testi var..
merhaba
medikabil zuhal hanımda doğum yapan yada bilgisi olan var mı acaba?
medikabilde iki tane doktor var: biri oktay bey biri volkan bey, illa medikabile gidicekseniz oktay beyi denemenizi tavsiye edirim ben volkan beyden hiç memnun kalmadım. bugün rentıpa gittim selim beye. sert birisi gibi duruyo ama çok iyi bence ben memnun kaldım ve onda devam etmeyi düşünüyorum. ilgileniyo ,anlatıyo...bi gidin derim
medikabilde iki tane doktor var: biri oktay bey biri volkan bey, illa medikabile gidicekseniz oktay beyi denemenizi tavsiye edirim ben volkan beyden hiç memnun kalmadım. bugün rentıpa gittim selim beye. sert birisi gibi duruyo ama çok iyi bence ben memnun kaldım ve onda devam etmeyi düşünüyorum. ilgileniyo ,anlatıyo...bi gidin derim
Cnm zuhal hanima gitmeni tavsiye ederim zaten gittiginde bir sonraki randevun icin seni uyariyor hemen al diye.diger randevunda sorun yasamiyorsun.suan oktay bey yok sanırım yada en azından netten baktıgımda kadro da gorunmuyor. zuhal hanımdan randevu almak ıcın dun aradım en yakın 11 nisan deıler. ssk dan alsam daha erken alırdım :)
Memnun kaldiniz demek.ne guzel.
Suratsizligi olmasa:)
Benim erkenden suyum geldi ve hemen dogum karari verdi.henuz 34+3 teyken.bebegim karnimda olebilirmis.
Olmaz dedigimde bu kadar buyuttuk hic bisey olmicak merak etme kilosu iyi sorun cikarmaz demisti.yatirdi ertesi gun dogum yaptim.kuzum sadece suyum geldiginde enfeksiyon oldugu icin kuveze girdi.cok cok ilgilendi ama.kuvez e gelip gelip bakti benimlede ilgilendi.ameliyat esnasinda daha onceki ameliyatlarimdan dolayi karin zarim cok yapisikti hepsini tek tek acti.ameliyatta sordum yeter cikarin beni karin zarin cok yapisik onlari acmadan ameliyati bitiremem dedi.iyikide oyle yapti.sonrasinda safra kesemde tas cikti.varmis zaten ataklarim baslamisti.tek cozumu amrliyatti.ve genel cerrah yeni sezeryan oldun karin zarin yapisiktir acik ameliyat yapabiliriz dedicok uzuldum acik ameliyatta karnin boydan yariyorlar.oysa ben kapali olabildim selim bey in sayesinde.cunku butun karin zarimi acmisti.allah razi olsun.bir daha olsa yine selim bey e giderim...
Her gittigimde hastaneye ugrarim.kizi getir de gorelim der.eger dogum kararini vermeseydi belki kizim karnimda ölücekti.simdi 3 aylik olucak yavrum:):):)hayirla dogum yapin insallah...
suan oktay bey yok sanırım yada en azından netten baktıgımda kadro da gorunmuyor. zuhal hanımdan randevu almak ıcın dun aradım en yakın 11 nisan deıler. ssk dan alsam daha erken alırdım :)
Cnm zuhal hanima gitmeni tavsiye ederim zaten gittiginde bir sonraki randevun icin seni uyariyor hemen al diye.diger randevunda sorun yasamiyorsun.
allah allah, ben randevu için aradığımda oktay beyle volkan beyi söylediler zaten odaları yanyana. başkada beklediğim bölümde doktor yoktu.sadece 2 doktor var zannediyordum. ama randevuyu 11 nisana verdiklerine göre hastası baya çok olmalı. sizin için hayırlısı olsun..
Cnm ben hamile kalmadan baslamistim zuhal hanima bi herseyime bakti bir sorun olmadini soyledi.esimdennfelan tetkik istedi yani cok bilgili bi doktor bana ugurlu geldi o ay hamile kalmışım meger.hamilelik oncesi gidip gormen daha iyi karar vermekte zorlanmazsin.ben bayaa doktor denemistim ona gitmeden once.en son karar kıldım. Cokta memnunum.teşekkürler cevabın ıcın :) sanırım zuhal hanımın hastasısın ? memnun musun peki? aslında hamıle değilim henuz ama 2 ay once ssk da muayne oldum ufak kist var ama sorun yapacak bısı degıl dedı doktor. birde benım agrılarım evvel eskı cok fazla oluyo adet donemınde. bir gorunmek ıstıyorum acıkcası. hem bebiş gelince de medicabil dusunuyorum. tecrube etmek te ıstedım doktoru.
Zuhal hanima mi gidiyosun sende....teşekkür ederim :) bayan oldugu ıcınde daha cok tercıh edılıyor olabılır. sahsen ben daha rahat olurum dıye dusunup gidiyorum zuhal hanıma :)
Cnm ben hamile kalmadan baslamistim zuhal hanima bi herseyime bakti bir sorun olmadini soyledi.esimdennfelan tetkik istedi yani cok bilgili bi doktor bana ugurlu geldi o ay hamile kalmışım meger.hamilelik oncesi gidip gormen daha iyi karar vermekte zorlanmazsin.ben bayaa doktor denemistim ona gitmeden once.en son karar kıldım. Cokta memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?