Zuhal hanima mi gidiyosun sende....
Cnm ben 1.5 sene isteyerek korundum.sonra istedim 5 ay olmadi.zaman kaybetmek istemiyodum daha fazla o yuzden doktoruma 1 sene olmadini soyledim cunku ilgilenmezler dedi cok erken derler dedi bende oyle soyledim ve ilk gittigimde hemen tetkik istedi.biz yaptirmadik adet olunca yaptirin dedi olmayinca hamile ciktim.hatta 1 hafta sonra gitim hayirdir dedi dedim hamileyim galiba.asistani zuhal hanim ugurlu geldinz yine dedi.yani boyle cnm.tabi herkes farkli elektrik aliyo ama benim icin onemli olan isinde uzman olmasi yeterli.aa süpermiş valla :) inş benimde senin gibi olur. peki senin uzun süre olmamişmıydı o nedenle mı gıttın yoksa rutin muayne için mi? bu arada içimi rahatlattın cunku bu konu cok öenemli benim için bir bucuk sene eşimi ikna için ugrastım. şimdi o istıyo ama bebiş küstü sanırsam :) umarım banada uğurlu gelir ve bende menun kalırım zuhal hanımdan.
Benim 16 nisan da cnm.insallah memnun kalirsin.11 nisan için randevu aldım. ilk defa gidicem yani.
Cnm ben 1.5 sene isteyerek korundum.sonra istedim 5 ay olmadi.zaman kaybetmek istemiyodum daha fazla o yuzden doktoruma 1 sene olmadini soyledim cunku ilgilenmezler dedi cok erken derler dedi bende oyle soyledim ve ilk gittigimde hemen tetkik istedi.biz yaptirmadik adet olunca yaptirin dedi olmayinca hamile ciktim.hatta 1 hafta sonra gitim hayirdir dedi dedim hamileyim galiba.asistani zuhal hanim ugurlu geldinz yine dedi.yani boyle cnm.tabi herkes farkli elektrik aliyo ama benim icin onemli olan isinde uzman olmasi yeterli.
Benim 16 nisan da cnm.insallah memnun kalirsin.
inş canım inş :) bu arada iki farklı yerde yazsıyoruz farkında mısın :) diğer tarafta da zuhal hanımla ilgili konuştuğun kişi benim :)
Memnun kaldiniz demek.ne guzel.
Suratsizligi olmasa:)
Benim erkenden suyum geldi ve hemen dogum karari verdi.henuz 34+3 teyken.bebegim karnimda olebilirmis.
Olmaz dedigimde bu kadar buyuttuk hic bisey olmicak merak etme kilosu iyi sorun cikarmaz demisti.yatirdi ertesi gun dogum yaptim.kuzum sadece suyum geldiginde enfeksiyon oldugu icin kuveze girdi.cok cok ilgilendi ama.kuvez e gelip gelip bakti benimlede ilgilendi.ameliyat esnasinda daha onceki ameliyatlarimdan dolayi karin zarim cok yapisikti hepsini tek tek acti.ameliyatta sordum yeter cikarin beni karin zarin cok yapisik onlari acmadan ameliyati bitiremem dedi.iyikide oyle yapti.sonrasinda safra kesemde tas cikti.varmis zaten ataklarim baslamisti.tek cozumu amrliyatti.ve genel cerrah yeni sezeryan oldun karin zarin yapisiktir acik ameliyat yapabiliriz dedicok uzuldum acik ameliyatta karnin boydan yariyorlar.oysa ben kapali olabildim selim bey in sayesinde.cunku butun karin zarimi acmisti.allah razi olsun.bir daha olsa yine selim bey e giderim...
Her gittigimde hastaneye ugrarim.kizi getir de gorelim der.eger dogum kararini vermeseydi belki kizim karnimda ölücekti.simdi 3 aylik olucak yavrum:):):)hayirla dogum yapin insallah...
merhaba nazlıedam Allah bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin,benim 5 yaşında bir kızım var ve o da erken doğdu 30 haftalıktı,2. çocuğu düşünüyoruz ama bu sefer çok ince eliyorum zor günler geçirdim o dönemde.Selim bey için iyi diyorlar ama ben rentıpta yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok diye biliyordum,var mı yoksa,yada senin kızın başka bir hastanede mi kaldı,bilgi verebilirsen sevinirim
Tesekkur ederim.ben ilk kizimida 33+4 te dogurdum.ikinci icin hic korkmadim.
Oda erken dogdu:)
Cok sukur ikiside iyi biri 4 yasinda. Biride 3 aylik.selim bey iyidir evet.
Bahar hastanesi ile rentip birlesti bana demisti bisey olursa bahar a gondeririz orasida bizim yenidogan yogun bakim i var diye.ama nedense bizi dortcelik cocuk hastabesi yenidogan yogun bakimina gonderdi.hem kendi ayarladi.
112 ambulansi ile onuda o ayarladi.
İyikide oyle yapmis muthis iyi bir yer dortcelik yogun bakimi.omrumde oyle doktor gormedim ben:) niye yolladi bilmiyorum.belkide para odemeyeyim diye diyedir:) kesinlikle gidin selim bey e.ben bir daha hamile kalsam yine ona giderim...
Merhaba arkadaslar bende bursadayim ve bu 3.gebeligim ve spiralli hamile kalmisim ve bana cok supriz oldu.beb sevket yilmaz hastahanesine gidiyorum cengiz bozyigite gidiyorum ufuk demir ve emin ustunyurt un adını çok duydum.zubeyde de ise gercek bey harika.Allah hepimize hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip Etsin benim bebisim 8 hafta 4 gunluk oldu.ben ilk doğumumu zübeyde hanımda yaptım... İkincisi de 20 gün içinde olacak inşallah hastahane tam teşekküllü olduğu için bana daha çok güven veriyor Sonuçta doğum evi... Gayet temiz, hemşireler gayet ilgili Ve... eğer dr.ların özel muaynehanesine gidersen hastanede doktorlar öncelik tanıyorlar... Daha rahat edersin... Ben ilk doğumda sühendan benderliye gitmiştim... Çok bilgili ve ödüller alan bi dr dur Fakat her iyi doktorla uyum sağlanacak diye bi kural yok ve başımızdan geçen sağlık problemi yüzünden ikinci gebeliğimde güven duymadım ve sühendana gitmedim... şimdi ziya çetine gidiyorum Bi çok problem olmasına rağmen gebeliğimde bu zamana kadar geldik ve bunda onun payı büyük... Kesinlikle şiddetle tavsiye edebilirim ziya beyi Hastahane de bile onun hastası olmak bi ayrıcalık...
Çok çok teşekkür ederim içime su serptin inan, Allah razı olsun,ben Medikabile gitmek istiyordum ama bir arkadaş yeni doğum yaptı orda doktordan memnun kalmış ama hemşireler ve hastahane personelinden hiç memnun kalmamış,çok üzüldüm onun adına ve benim de içim burkuldu,o doktor da çok iyimiş ama ben artık Allahın izniyle sorunsuz bir doğum istiyorum,inşallah öyle olur,benim için de herkes için de.Doktor,hastahane ve yeni doğan yoğun bakım ünitesi benim için en önemli konular,inşallah hamile kalırım da ben de Selim beye başlarım.
İlki erken dogdu diye yine erken dogacak diye bisey yok aslinda.benim talihsizligim uzuntuye strese gelemiyorum.msslesef cok hisliyim
Aninda tansiyonum cikiyor.sadece hamileliklerimde degil normalde de boyle.tansiyin yakaliyor beni.ilk bahar hastsnesine basladim ben.memnun kalmadim devletten kalabalik hastane:)doktor agzini acmaya useniyordu:)nasip buya esim rentip ta ameliyat oldu.benim hamileligimin baslari kanamalarim coktu.cesme acmis gibi.tek basima esim e kosturunca bisey olcak korkusuyla dedim burda vardir bi doktor bari muayene olayim:)selim bey le tanistik iste.hic korkma rabbim ne eylerse guzel eyler.3. Cocuk isteseydim yine korkmazdim erken dogurcam diye.
Unutmadan soyliyim ben sezeryan oldum.ameliyathane ekibi ailem sandim.nasil sen sakrak,sicacik insanlardi.onlar konusurken heyecan i unuttum kim ne istediyse dua ettim:)
Hamile kalmadan once bir git selim bey e derim ben.testler ister icin rahat olur.insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur....
Ben de Bahar hastanesinde bir doktora gitmiştim,teline bile vermemişti,benim de kanamam oldu ama doktora ulaşmadım,hastahanenin telinden bile ulaşmadım o kadar yani.Hastaneye gidince hemen yatırdı ama kanamamı durduramadı,başka bir yere git ben sana bir şey yapamam burda dedi,biz hemen doğum evine gittik,orda 3 gün kaldım ama orasının şartları çok kötü,odalar çok kalabalık,doktorum da olmadığı için kimse ilgilenmedi benimle,taburcu olurken bile,sonra başka bir doktorun muayenehanesine gittim,kanamam hala devam ederken tekrar yat hastahaneye falan demedi,eve gönderdi 1-2 gün sonra ağrımda başladı doktoru aradım normal dedi hiç kalkmadan yatmadı söyledi,ilaç verdi,ama artık ağrılar çok sıklaştı tekrar aradım telini açmıyor,artık gidelim hastaneye ben bu doktora ulaşamayacağım dedim,hastaneye gidince bana döndü lütfedip,tatilde olduğu için açamamış,serum ilaç verildi ama durmadı ve doğum yaptım.28 gün küvezde kaldı kızım,o günleri ömrüm boyunca unutamam,bir gün ile yatamadım,dikişlerim çok zor iyileşti,çünkü hep hastahane bahçelerinde,sandalye tepesindeydim,süt verme zamanını beklemek için.Fiziksel acılar bir yana onlar geçiyor ve katlanıyor insan evladı için,ama ruhumda açılan yaralar beni çok etkiledi,depresyona girdim,eşimin desteği olmasa çok daha kötü durumda olabilirdim.Kızım ve eşim
2.çocuğu çok istiyor,ben çok endişeliyim ama onlara kıyamıyorum.Yaşadıklarımdan dolayı doktor benim için çok önemli,herşeyin olabileceğini düşünerek hareket etmek istiyorum,ama aynı zamanda olumlu da düşünmek zorundayım.İnşallah Selim bey derdime derman olur,çünkü aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok gibi....Bu arada doğum kaça mal oldu,ve Selim bey normal doğum yanlısı mı?Benim normal olmuştu ve yeni normal istiyorum bir aksilik yaşanmassa
Cok zor seyler yasamissin.evet psikolojin cokuyor ama bir sekilde toparlaniyorsun.İlk kizim karnimda kalp atislari zayifladi ve minicik dogdu. Buyudu gitti.belkide ben biraz fazla cesaretliyim.ve inan esim hic destek olmaz bana hic bir konuda.bilir ustesinden gelicegimi hic destek olmaz sagolsun:)kizlarim beni toparlayan.allah a sukurki onlari bana verdi.
Selim bey sen ne istiyorsan onu yapiyor.ben taburcu olurken ebesi hemsireye soyluyordu yarin selim bey jn normal dogum hastasi gelicek diye.
Demekki yapiyormus:)ben 1070 tl ye dogum yaptim.bildigim kadariyla normal dogumda o kadar.hayirlisi neyse o olur insallah
Merhaba arkadaslar bende bursadayim ve bu 3.gebeligim ve spiralli hamile kalmisim ve bana cok supriz oldu.beb sevket yilmaz hastahanesine gidiyorum cengiz bozyigite gidiyorum ufuk demir ve emin ustunyurt un adını çok duydum.zubeyde de ise gercek bey harika.Allah hepimize hayirli sekilde kucagimiza almayi nasip Etsin benim bebisim 8 hafta 4 gunluk oldu.
cnm bende Zübeyde hanım gıdıyorum bnde 9 haftalığım aynıyız ama gerçek bey dıye doktor hıc duymadım. soyadı ney hala ordamı
Canin suan oradami bilemiyorum gerçek aydin.gercekten ilgili alakali hrika bi doktor. Hayitli olsun bebegin.ilk bebegin mı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?