ilk bebeğim arkadaşım saol hepımızın ıns. gerçek aydın tanıyorum 3 defa kndısıne gıttım medikal parkta suan. ama medıkal cok pahalı olduğu ıcın bırakmak zorunda kaldım[/QUOTE
Anladım canim hayirlisi olsun ama gercekten isini layıkıyla yapan bi doktor o yoğunluk ta herkese vakit ayırıyordu adam.ama özele gidemiyorum bende sevkete gidiyorum suan
Bursali hamisler nisan ayinda ziya cetinde doğum yaptim . yardimci olabileceğimi birşey olursa buradayim....
merhaba canım. bende ziya çetine gidiyorum 37. haftamdayım normal olucak kısmetse.aklıma takılan bazı sorular var yardımcı olursan sevinirim. sen doruktamı doğum yaptın normalmiydi sezeryanmı? hastaneden ve ziya çetinden memnun kaldınmı? ücreti kendisimi aldı hastane ile ücret konusunda muhatap oldunuzmu? bize 2000tl civarı demişti siz ne kadar ödediniz? hastanede fazla kalmam gerekirse ek ücret ödermiyim merak ediyorum biraz çok oldu ama kusura bakma:26: şimdiden teşekkür ederim cnm.
canım özelden yazdım
Cokda sicak değildi normaldi diyebilirim. Epidural isteseydim farkedecegini sanmiyorum.doğumdan önce sormustum bir gece kalmazsak fark eder mi diye yok demişti.zaten epidurel istememe sasirdi verdiği fiyat epidurelli yani parayi ver hastanede olup biten bana ait diyor.ayrıca kirk gün sonra kntrl cagiriyor ücret almiyor
Bursali hamisler nisan ayinda ziya cetinde doğum yaptim . yardimci olabileceğimi birşey olursa buradayim....
meraba canım bende ilk gebeliğimde zübeyde hanım doğumevınde zıya cetının hastasıydım cok memnundum suan hangı hastanede ona gitmek istiyorum tekrardan baharda diye duydum cekirgede doğru mu acaba ilk gebeliğimde riskliydi gebeliğim yada beni çok korkuttular myomlarım yuzunden ziya çetin sayesınde birazcıkta olsa psikolojim rahatlamıştı
Şuanda çekirge doruğun yaninda özel muaynehanesi var dogumuda genelde yakin diye çekirge dorukta yaptiriyor
Merhabalarrr
Bende ilk hamilelik heyecanıyla eli ayağına dolaşanlardan olarak yardımlarınızı bekliyorum😊 Bursa'da bahar hastanesinden nagihan Hanım'dan randevu aldım bu 3. Doktorum olacak bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Bide epidural normal doğum yapanlar öneriyor musunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb cnm benim ablamda eylulde dogum yapti nagihan hanima gidiyordu dogumda yanina girmemis ilgilenmemis bile hatta ablama sordum kk'da birisi boyle sormus diye sakın gitmesin dedi, ve bende suan hamileyim benimde ilk bende hayat hastanesine nigar gulere gidiyorum cok guler yuzlu cok ilgili istersen sende ona git cnm, benimki sadece bi oneri yinede kendin bilirsin tabi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkürler canım cevap verdiğin için msjını aldığımda nagihan hanımın kapısında sıradaydım... ilgisinden memnun kaldım ama daha önce okuduğum yorumlardaki gibi çok yoğun ve randevum 9:15 olmasına rağmen girdiğimde 11'e geliyordu saat... ama doğuma kendi girmemesi bi sorun tabikide sonuçta ben o güne kadar onun kontrolünde olacağım ona alışacağım doğumda başkası olacak.
Ablam diyodu hastane iyi ama doktor iyi degildi tabiki sonucta bi doktora gidiyorsun hamilelik sonuna kadar dr girmemesi kotu olur yani , ben daha dogum yapmadigim icin bilemicem ama , ablami orda mahvetmisler yani bi tane hemsire cok iyi davranmis digerleri iyi degilmis
Nasıl mahvetmişler canım özel değilse anlatır mısın ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cam acikmis cok usutmus orda kapatin cami demis kapatmamislar zaten alti acik oldugu icin icime soguk doldu diyor hemsire cok bastirmis karnina bide bebegi pompayla cekmisler anli mosmordu yavrumcok korktum gorunce
Suhendan hanima tedavi için gittim 6 ay ve 8 sene sonra hamile kaldim çok iyi bilgili ve ilgili bi Dr ben memnundum ama hamileligimde gidemicegim doğumu pahali geliyi bize ama kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?