Mrb cnm benim ablamda eylulde dogum yapti nagihan hanima gidiyordu dogumda yanina girmemis ilgilenmemis bile hatta ablama sordum kk'da birisi boyle sormus diye sakın gitmesin dedi, ve bende suan hamileyim benimde ilk bende hayat hastanesine nigar gulere gidiyorum cok guler yuzlu cok ilgili istersen sende ona git cnm, benimki sadece bi oneri yinede kendin bilirsin tabi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pahalı derken ne kadar mesela öğrendiniz mi fiyatları ben de merak ettim sühendan hanımı...
hayat hastanesinde nigar güleri merak ediyordum ben de hastane ücretleri doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba ayrıca doktor hakkında şimdiden tşkler...
Doktor cok iyi ve ilgili cana yakin , dogum fiyatlari sezeryan 1.250 tl normal dogum 750 tl epuralmi ne belden uyusturma varmis ama onun fiyatini hatirlamiyorum . tawsiye ederim bende tawsiye uzerine gittim ve memnunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm bayanlar, bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, medikabile gittim volkan beye hiç memnun kaldığımı söyleyemem, yeterince ilgisiz biri, gittiğimde nelere dikkat etmem gerektiğini sordum önce bi keseyi görelim sonra bunları konuşuruz dedi ama ikinci gidişimdede hiçbirşey söylemedi. sanki daha önce on sefer hamile kalmışımda biliyormuşum gibi. kan tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım kalan birkaç tahlilide medikabilde yaptırdım, diğer hastanelere göre tahlil ücretleri daha düşük diyebilirim, ayın 1 indede rentıpta selim aygüne gidicem, selim aygüne giden varmı aranızda?
Merhaba kizlar aranizda doruk dusunenen varsa hatice hanimi oneriyorum kendisinde bir dogum yaptim allah bin kere razi olsun hic birsey anlamadim epidural oldum ama 15 gun vardi doguma suyum bitmis ertesi gun doguma alalim seni dedi eyvah sezaryen dedim hic korkma allahin da izni ile normal dogurtucam seni sen bu kadar istekli iken dedi sabah 8 de taktilar serumu aksam 5 e kadar acilma safece 1 cm di sen her ihtimale karsi birsey yeme sezaryan olabilir 1 saat daha beklicem dedi agrilar dayanilmax olmustu ben epidurel istemedim dayanamazsam takarsin demistim sini sanci oldugu icin normal sancidan daha beter tabi dayanamadim ve takdirdim beni yattigim odada surekli gelip kontrol etti sagolsun ve ssat 6 oldugunda hadi yesillerimi giyiyorum ve doguma dedi normal olacakti dogumhanede tekrar ilac verdirdi belimden ve 5 dk icinde bir tane daha suni sanci serumu bitittirdi 10 dakikada bebrgim yansgimda bana bakiyordu lutfen korkmayin epiduralin ikinmayi azalttigi falan da yok sakin kendinize aci cektirmeyin hic kesmedi beni doktorum ama i ikin defikce sanki kabiz olmusta abdestinizi yapmaya calisiyormus gibi dusunun is sizun kafada bitiyor hepiniz saglikla kucaginiza alin yavrularinizi bu arafa hatice hanimdan onceki doktorum suhendan hanimdi allah dusyrmesin eline 4. Ayda 1 kilo aldim diye demefigi laf birakmadi resmen aglayarak ciktim odadan ben seninle ne ugrasiyim dogurtmak icin sen simdiden kilo aldiysan son aylar ne olursun sezaryan yaparim dedi acik acik son oldu kimseyede onermem sonucta bu moral isi unutmayin bir daha dogursam yine hatice hanima giderim guleryuzlu hanim hanim...doruk un bir cok personelide kendisine muyane oluyor arkadasimin onerisi ile gitmsstim kendisi orda calisiyor ki birde sunu ekliyeyim dogundan sonra hemsirelere anlatti soyle yapin boyle yapin diye ama ici rahat etmemis gece saat 10 civari kendisini esine getirtmis hastalari kontrol etmeye hic bir doktor gelmiyor dogum yaptiginiz gece her sey normalse karari size birakiyorum...
Merhaba kizlar aranizda doruk dusunenen varsa hatice hanimi oneriyorum kendisinde bir dogum yaptim allah bin kere razi olsun hic birsey anlamadim epidural oldum ama 15 gun vardi doguma suyum bitmis ertesi gun doguma alalim seni dedi eyvah sezaryen dedim hic korkma allahin da izni ile normal dogurtucam seni sen bu kadar istekli iken dedi sabah 8 de taktilar serumu aksam 5 e kadar acilma safece 1 cm di sen her ihtimale karsi birsey yeme sezaryan olabilir 1 saat daha beklicem dedi agrilar dayanilmax olmustu ben epidurel istemedim dayanamazsam takarsin demistim sini sanci oldugu icin normal sancidan daha beter tabi dayanamadim ve takdirdim beni yattigim odada surekli gelip kontrol etti sagolsun ve ssat 6 oldugunda hadi yesillerimi giyiyorum ve doguma dedi normal olacakti dogumhanede tekrar ilac verdirdi belimden ve 5 dk icinde bir tane daha suni sanci serumu bitittirdi 10 dakikada bebrgim yansgimda bana bakiyordu lutfen korkmayin epiduralin ikinmayi azalttigi falan da yok sakin kendinize aci cektirmeyin hic kesmedi beni doktorum ama i ikin defikce sanki kabiz olmusta abdestinizi yapmaya calisiyormus gibi dusunun is sizun kafada bitiyor hepiniz saglikla kucaginiza alin yavrularinizi bu arafa hatice hanimdan onceki doktorum suhendan hanimdi allah dusyrmesin eline 4. Ayda 1 kilo aldim diye demefigi laf birakmadi resmen aglayarak ciktim odadan ben seninle ne ugrasiyim dogurtmak icin sen simdiden kilo aldiysan son aylar ne olursun sezaryan yaparim dedi acik acik son oldu kimseyede onermem sonucta bu moral isi unutmayin bir daha dogursam yine hatice hanima giderim guleryuzlu hanim hanim...doruk un bir cok personelide kendisine muyane oluyor arkadasimin onerisi ile gitmsstim kendisi orda calisiyor ki birde sunu ekliyeyim dogundan sonra hemsirelere anlatti soyle yapin boyle yapin diye ama ici rahat etmemis gece saat 10 civari kendisini esine getirtmis hastalari kontrol etmeye hic bir doktor gelmiyor dogum yaptiginiz gece her sey normalse karari size birakiyorum...
Insallah senin dogumunda rahat gecer arkadasim allah yardimcin olsunCanım hatice hanım benim şu an gittiğim doktorum 2 aylık hamileyim normal doğum istiyorum zaten bu kadar profesyonel bir örnek olması da beni ayrıca rahatlattı.Teşekkür ederim...
Ben gidiyorum ve çok memnunumherkese merhaba,
Ben Bursa lı değilim ancak, iş gereği 1 yıl Bursa da kalacağım , Jimer de Cenk Aşgalli ye giden ve memnun kalan oldu mu ?
Ben gidiyorum ve çok memnunum
benimde iilk gebeliğim hemde ikizAaaaa öyle mi çok teşekkür ederim, benimde yarın kendisiyle randevum var , bakalım nasıl geçecek?
ben sormadan anlatan, aydınlatan, zaman ayıran bi doktor istiyorum, zaten ilk gebeliğim tecrübesizim , yol gösteren bi doktora ihtiyacım var..
Benim hiç bulantım olmadı.güzel dileklerin için sağol canım.bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım şükür.bayramdan sonra ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı tuza dikkat etmedim turşuda yedim dr yasak dediği haldeAroretta teşekkür ederim, Allah sana da yardımcı olsun , ikiz biraz daha zor :) mide bulantıların geçti mi peki ? Benim şu sıralar biraz fazla bulanıyor, sadece Folic içiyorum, kan tahlillerimden sonra doktor herhalde takviyeye ihtiyacım olup olmadığını söyler. Karnın çıktı mı pek ? ben onu sabırsızlıkla bekliyorum :) :) göbişim çıksın hamile hamile gezeyim :)
Benim hiç bulantım olmadı.güzel dileklerin için sağol canım.bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım şükür.bayramdan sonra ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı tuza dikkat etmedim turşuda yedim dr yasak dediği haldeyaklaşık 1 aydır hamile göbeğiyle geziyorum ikiz olduğundan herlde baya büyük bir göbeğim var.umarım seninde hamileliğin benimki gibi sorunsuz geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?