demekkı yavrusunun dogmasını hem ısteyen hemde içinde kıpırdayınca hep orda kal dıyen tek ben değilmişim sevındım kızıyordum kendıme ne bıcım düşünce bu dıye kıslar burda guneş actı benımde içim acıldı yahu oneydı o ole kar kar aaaa bakın ben bursayı cok bılmıyorum oyuzden bıldıgım yere gelırım baştan soleyım heykelde falan olsun buluşcamız yer:)
merhabalar bende bursalıyım vee hamişim 27 olduk kızımla bugün sizler hangi hastaneye gidiosunuz ben şevkete gidiyorum...
anadolu hastanesine Ali Rıza beye gidiyorum veee çoook memnunum tabi bende başta doruk tıpa gitmiştim... testlerimin bir çoğu orada olmuştu.. Ama burada fiyatların çok çok normal olduğunu biliyorum.. Bu hafta sonu şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne kadar ücret ödeyeceğim 50 tl yi geçeceğini pek sanmıyorummerhaba kızlar...
bende medical ve şevket yılmaz arasında gidip geliyorum...anadolu hastanesinden ali rıza beyi çok met etmişsiniz birde oraya gitmeyi istiyorum tek bir doktorum olsun yoruldum arkadaşlar artık birde riskli gebelik grubuna giriyorum...tahlil ücretleri ne kadar burada acaba yardımcı olabilir misiniz?
ohh hoşgeldin aramıza maşallah toıntişine kocaman olmuş artıkmerhabalar bende bursalıyım vee hamişim 27 olduk kızımla bugün sizler hangi hastaneye gidiosunuz ben şevkete gidiyorum...
günaydın şekerler bebiş nasıl bakalım....güneşli bir bursa sabahından herkese Günaydınnnnn şekerlerr :)
ohh maşallah ,az kaldı büyük buluşmaya desene:):) darısı bize ... biz daha 23. haftamızdayız...kızım iyi maşallah herşey yolunda çok şükür canım.
8. ayımıza girdik ağırlaştık iyice anlayacan..
senin bebiş nasıl? kaç haftalık oldunuz?
evet canım yaaa temizlik zor oluyor... ya canım tezgahtarlık yapmıştım çook önceden ne kadar zor oludğunu biliyorum... Dİkkat et kendine yorma kendini o kadar ... eşin birini alsın yanına ... misafir evet çok yorucu oluyor hakikaten ...ohoo kıslar nassınız bakalım ben temızlık yaptım yarın mısafırım gelcek canım cıktı yaaa bıde eşim gıyım magazası actı bedestende ona da yardıma gıdıyorum baya yogun oldum anlasılan yalnız karar vardım hamişlık bıtene kadar bı daaa mısafır kabul etmıycem oğlumda hak verdı bak nasıl tekmelıyor:) bu arada doruk hastanesını soran arkadaş ben gızem hanıma gdııyroum ve coook memnunum tavsıye ederım cekırge doruktada ıyı doktorlar var
hoşgeldin,
hayırlı uğurlu olsun canım. Sağ salim kucağına alırsın inş. benim de kızım olacak. biz 32+5 teyiz.
şevket yılmaz da hangi doktora gidiyorsun. ben cenk aşkalliye gidiyorum ama bu ay sanırım jimere geçecekmiş.
günaydın arkadaşlar güneşli bir hafta sonunun ardında yorucu temizlikle geçen pazartesiyi de geride bırakarakar hepinize kocaman günaydın.....nasılsınız bakalım hanımlar....
anadolu hastanesine Ali Rıza beye gidiyorum veee çoook memnunum tabi bende başta doruk tıpa gitmiştim... testlerimin bir çoğu orada olmuştu.. Ama burada fiyatların çok çok normal olduğunu biliyorum.. Bu hafta sonu şeker yüklemesi yapılacak bakalım ne kadar ücret ödeyeceğim 50 tl yi geçeceğini pek sanmıyorumama yinede bilgi vereceğim dönüşte size.. Şiddetle tavsiye ediyorum...
ohh hoşgeldin aramıza maşallah toıntişine kocaman olmuş artıkBen Anadolu hastanesine gidiyorum...
günaydın şekerler bebiş nasıl bakalım....
ahh canım benim rabbim bu meleğini nasip etsin sana inşallah...hoşbulduk canım senin ikinci galiba aslında benimde ikinci hamileliğim ama malesef ilkimi kaybettim bu ikinci inş Rabbim bu sefer bebeğime kavuşmayı nasip eder bana...
offf herkez bahara gidiyor ,bu nedenle çok yoğun... Ben ise yoğun olan bir yerin hizmetinde eksiklik olacağına inanıyorummerhabalar!ben 19 haftalık hamileyim.ilk haftalarda kanamam vardı ve acilen özel hastaneye gitme ihtiyacı hissettim.en bilindik baharı tercih ettim.ama sonuç hüsran çünkü randevu almal istediğimde yoğunluktan dolayı 1 ay sonrasına verbiliyordu.bende medikal parktaki arzu hanıma gittim.ilgi normaldi ama fiyat yüksekti.bir arkadaş tavsiyesi üzerine osmangazi tıptaki ibrahim ögele gittim.ilgisi iyi fiyatıda iyi.hala oraya gidiyorum.hayırlısı bakalım...
sağol canım bende ilk cenk beye gittim sonra ufuk beye gittim nesrin hanıma da gittim ufuk beye devam edicem sanırım nesrin hanıma devam etmek istedim aradım bugün ayrılmış sonra cenk beye gideyim dedim oda ayrılmış bende ne oluyo dedim şaşırdım ufuk beye devam edicem anlaşılan peki sen ne yapıcaksın şimdi jimeremi devam ediceksin...senide Allah kurtarsın az kalmış kızına kavuşmana Rabbim ayırmasın sizi...
hoşbulduk canım senin ikinci galiba aslında benimde ikinci hamileliğim ama malesef ilkimi kaybettim bu ikinci inş Rabbim bu sefer bebeğime kavuşmayı nasip eder bana...
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben butun gece uyuyamadıgım ıcın yorgun hıssedıyorum bıraz mıdem butun gece resmen kaynadı yaaaa bıde mısafır gelcek bugun allah yardımcım olsun bakalım hepınıze hayırlı gunler bol bol tekemelr dılıyorum:)
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben butun gece uyuyamadıgım ıcın yorgun hıssedıyorum bıraz mıdem butun gece resmen kaynadı yaaaa bıde mısafır gelcek bugun allah yardımcım olsun bakalım hepınıze hayırlı gunler bol bol tekemelr dılıyorum:)
günaydın, herkese hayırlı günler diliyorum
baya bir erkencisin tatlım. maşallah..
ben iş yerindeyim bu ayın sonuna kadar çalışıcam. inş. 1 nisandan itibaren evimde dinleniyor olacağım bende.
fazla yormayın yüklenmeyin kendinize. evde olmanın tadını çıkarın ..
canım benim günaydın.... Ya bebişler mideye baskı yapıyor ,kursağımız kaynıyoraynen bendede var o şikayet hee birde yağlı yediğim zamalar oluyor...:44:
Bende dün bir gezmişim ki hoşafım çıktı akşam 10da attım kendimi yatağa.. Bugünde ütüler var ...
Sizler neler yapacaksınız kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?