Bursa hamişleri buraya :)

Günaydın canım..... ayol ertuğrulkentte metroya bindim... Şehreküstüne geldim...Oradan pirinçhanına kızımla keyif yapmaya geçtim kazık yedim 2 hamburger,2 de meyva suyu 15 tl yuhhh!! neyse ,karnımız kazıkla doyduoradan çıktık Bakırcılara girdik bebekçilere baktık, sonra kızımın ısrarı üstüne bebeğe cici aldık..yavaş yavaş ulucaminin yan tarafındaki havuzlu bahçeye gittik... orada 1 saat oturduk,yavaş yavaş yeşile yürüdük.. oradanda eşim ile buluştuk yemeğe gittik,ama kızımda bende geberdik yorgunluktan hatta kızım yemekten sonra dönüşte arabada dayanamayıp saat 20_00da uyudu ve ertesi gün saat 07_00da uyandı sende atlatmışsınıdr inşallah işlerini ,bundan sonra sende çok yorma kendini ama ..

yorum yapamıyorum ağzım acık kaldı daha ne olsun ya bursayı yarım tur atmışınnn bakırcılara gelmişken banada uğrasaydın dınlenırdın bıraz :)

merhabalar bursa anneleri cogunuzunda bıldıgı gıbı hamıle egıtım merkezım mayıs ayının son haftasında hayat gecıyor sızlerı bılgılendırmek ıcın ve takıp edebılmek ıcın bir kucuk blog yaptım inceleyın gereklı bır kac bılgı sorularınızı sorabılcegını alanlar var sızlerıde beklıyorum

BEBEĞİM İLE BEN - Blogcu

slm kıslar nassınız bakem bakıyorumda pazar gunu kımse yok herkes dışarı atmış kendını bızde gezdık oğlumla kent meydanındaydık once sınemaya gıttık sonra gezdık bıraz kanz da %50 ınıdırım varmıs bende guzel bı mont aldım oğluma bıde esofman altı kocam dedıkı hep ust alıyorsun bırazda alt al cocuga 6 aylık falan olunca ne gıydırılır cocuga bılmıyorumkı alayım dedım bnde sızın fıkrınız nedırt daha kucuk almıyorum cunkı anneannesı teyzelerı falan aldılar zaten bı suru e hedıyede gelır yazı cıkartırız kışa 5 6 aylık olacak kısmetse ona gore bende sezon sonu alıyorum bı seyler kendımce

merhaba kızlarrr bende cumartesi günü Anadolu hastanesindeydim ,bebeğimi gördüm kızım 567grm olmuşdoktor amcası çok iyi dedi. Sonra şeker yüklemesi yaptırdık,sadece 20 tl ödedik...Şeker yüklemesi sonucu değerlerim normal çıktı çok şükür.... herşey yolunda yani ,pazar günüde dışardaydık eşimle misafirliğe gittik ve artık pazartesi oldu:) siz neler yaptınız başak bakemmm

yorum yapamıyorum ağzım acık kaldı daha ne olsun ya bursayı yarım tur atmışınnn bakırcılara gelmişken banada uğrasaydın dınlenırdın bıraz :)
ayol sorma ,bir daha o kadar gezemem heralde..Delirmiş olmalıydımsenin yer aklıma geldi ama ,tam simalarımızı bilmiyoruz diye gelmedim:26:
evet canım pazar günü kimsecikler kalmıyıoo:) oh maşallah sende iyi alışveriş yapmışsın...
bence çok mantıklı düşünüyorsun... Ben şu kent meydanına pek gidemiyorum,ama eşimin dediğine göre baya çeşit varmış çokta uygunmuş... Bakacağım bende... Bencede 4ve 9 ay arası al cicileri...
bende şu ayaklı tulum gibi olan montlardan alacağım kızıma ,çok kullanışlı oluyor heryerini sarar bebeğin...

merhaba cici anneler :)
hayırlı haftalar olsun inş.
ohh ne güzel geçzmişsiniz valla süper olmuş. ben geçen hafta pek bir gezdiydim. çok yorulmuştum
o yüzden bu hafta evdeydim. dışarı burnumu uzatmadım hiçç :)

aynen canım al benden de o kadar bu hafta ev kedisi olmayı planlıyorum:)

ayaklı tulumlardan alcaktım 65 dedı ler ama ne bılem peluş gıbıydı dışı ayıcık gıbımı gorunsın yavrum:) dısı daha guzel gorunenler var onlardan almayı dusunuyorum bakalım kısmet bu arada cokkkk hastayım cooook hastaneyey gıttım grıpım cok agır doktor bakteroyel durumlarda var dedı ıkısı bırleşince alt ettıler benı yatıyom sabahtan berı

slm kızlar bende bursadayım 5haftalık gebeyım doktorum zubeydede özer kutlu gecmısı okudumda herkez ozel hastne tercıh etmıs ben bursadakı bahar ve medıkalde en hıc memnun kalmadım nıtekım ılk gebelıgım dusukle sonuclandı zubeyde hakkında bılgısı olan varmı özer beyden cok memnunum bılgılendırırsenız sevınırım

özer beyın adını duydum ama ben devlet hastahanesınde dogum yapmayı düşünmedıgım ıcın gıtmedım oraya hıc ama doktorundan memnunsan devam et

aman canımm sende şirin olurdu bence :)bebek onlar onlara ne giydirsen şık olurlar bu arada büyük geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm gebelikte hastalık zor oluyor gerçekten birde ben çok korkuyorum,ilk bebeğimi grip yüzünden ve ateş ve öksürük yüzünden erken doğurdum ama çok şükür kızım artık büyüdü ve çok sağlıklı...

hoşgeldinnnnn aramıza ,umarım sende güzel bir hamilelik geçirirsin ve sonun da bebeğini sağlıkla kucaklarsın ....hakikaten bir çoğumuz özeli tercih ettik,çünkü; doğum anında yada sancılar başladığında yanımızda biri olsun istedik,birileri bizimle güzel ilgilensin ,istedik,ben ilk doğumumu şevket yılmazda yapmıştım,3,5 yıl önce pek ilgilnilmedi, ve sancılarımı tek başıma doğumhanede 8 kişiyle birlikte çektim,dışardan haber alamadığım gibi ,içerdende dışarıda hiç bir şekilde dışarı haber verilmemişti,morelim bozulmuştu... tabii bu arada zübeydeyide çok methetmeye başlayanlar var çevremde ,umarım sende çoook memnun kalırsın,doktorunun seninle çok iyi ilgilenmesini doğumda yanında olmasını istiyorsan muayenehanesinide ziyaret etmen gerekiyor....sevgiler...seni üzmemişimdir umarım....

n'apıyorsunuz bakalım hanımlar ,bugün neler yapacaksınız, ben ütü yapacağım bööööö geldi ütüden ...

mrb bu kadar sessizlik yeter, ben de 14 haftalık hamileyim. Allah hepimizde en hayırlı olanı en kolay ve hayırlı yoldan ihsan eylesin.baharda gönül hanıma gidiyordm bu ay çekirge dorukta sevil hanım a başladım hayırlısı..

slm kıslar nasılsınız ben bıraz daha ıyıyım gonulcum bende utu yapcam adamın pantolonu kalmamış yahu bır haftadır ha bıre ertelıyordum utu olayını hasta olunca hepten serdım sabah adam sıkayet ettı sonunda pantolonum kalmamış dıye:) sende okadar sık kıyafet değiştirme ama demı hamıleyız surda aaaaaaa şaka bı yana hamıle kaldıgımdan berı resmen serdım ev işlerını hep ustten ustten yapıyom ondan oncede duzene alışmış kocam bı tuhaf oldu garıbım napsınnn:)

hoşgeldin şekerim aramıza güzel dualarını aynen iade ediyoruz canım inşallahevet sevil paker'de iyi bir doktor umarım doktorundan memnun kalmışsındır ,ama baştan şunu belirtmeliyim,ben doruk hastanesinin yüksek fiyatlarından dolayı orayı bıraktım,930tl normal doğum 1430tl ise sezeryan ,Allah rast getirsin inşallah....

aman şekerim boşver ,çok düzen istyorsa temizlikçi tutarsınız haftada bir eve olur biterher zamanmı hamileyiz şunun şurası 9 ay:)

merhaba arkadaşım araamıza hoşgeldin.ben hala hastane konusunda karar veremedimözel istiyorum ama herkes farklı bişey söylüyor.ikincide niye bukadar tedirginim anlamıyorum yaaa:18: duaların için amin diyorum.sen niye baharı bıraktın buarada orayı cok tavsıye eden var ama ??hepimiz için hayırlısı olsun:80:

selam arkadaslar bende bursadayım hamile kalmak için uğrASIYORUM.ama bir türlü olmuyor doktorum ahmet yılmaz medical park doktoru 13aydır resmen bizi para konusunda kuruttular arkadas seker yüklemesinden 20lira aldılar diyor benden tam 54lira aldılar ama doktorumu çok sevdiğim için oradan vazgecem,iyorum ertuğrulkentte oturuyorum ben medicalpark bana çok uzak bu ayda anadolu hastanesine gidiceğim sizin tavsiyenizzle bakalım bende memnun kalacağımmı insaallah memnun kalırım bana yakın arkadaslar varmı

hepinize hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın....

yanlış tercihler yapmışsın. hamilelik olmadıysa şeker yüklemesi e alaka ya. o adama bende ilk gittiğimde bursa tüp bebek merkezinin labaratuarından spermiyagram istemişti. gıcık olmuştum. türkiyenın en buyuk hastanelerinden biri kendi labaratuarını değilde başka bir yeri tarif ediyor. daha da kötüsü bursa tüp bebek merkezinde kapının karşısındaki kız test için gelen herkese hangi doktorun yönlendirdiğini sorup not alıyor. ne yapcaksa dimi??
sana anadoluyuda önermem . bir infertilite uzmanına git. ya murat erdemir , ya serbulent bey, sahin bey. gerisi hikaye. soyguncular çok.

canım hamıle kalmakla seker yuklemesı ne alaka bende anlamdım medıcal park resmen para tuzagı ve doktorları uzman degıl alakasız bılıyom ama spermıogram testı yaptıracaksanız cekırgede bı tıp labaratuvarı var kesınlıkle oraya gıdın kendı doktorunuzun harıcınde de gıdın bana bursa tup bebeke aşılama ıcın gıttım degerlerın cok dusuk senın tup yaptırman lazım dedı resmen kabusum oldu yanı sonra bende hırs yaptım yedırdım kocişe keçi boynuzu pekmezı cevız fındık fıstık ne varsa allahın ıznı ıle normal yoldan hamıle kaldım ve bunu cekırgedekı labaratuvarda uzamnla konuştugumda da tasdıkledı benı dogru yapmışın dıye degerlerımız resmen ıkıye katladı yanı her neyse canım hamıle kalmak ıstıyorsan kadın dogumcuya degıl ınfertelıte konusunda uzman bırınden yardım alman gerekır

efenım hayırlıs sabahlar sıze nasılsınız bakem akşam utulerımı yaptım cok sukur ama belım koptu resmen hangı akla hızmet nevresım takımını dantelden yaptırmışım bılmıyorum mhıc dusunmedım tabı bu gunlerı utılerım guzel olsun dedım hay benım aklıma oğluşumla sıze bolll tekmelı gunler dılıyoz bu arada haftaya kısmetse hamıle elbısesı almak ıstıyorum yazlık takımlar cıkmıştır herhalde şöle şık bı sey olsun ıstıyorum artık cıcılerımızle gezelım demı pantolon pantolon nerye kadar varmı bıldıgını z sık takım satam bı yer merıdyenın oradakı hamılecıler harıc altıparmkata bı yer gorduk gecengun ıcerı gırmedım amadısardan ıyıye benzıyor inşallah bulurum istedıgım gıbı bı sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…