oooh ge z bakalım nerelerı dolaştın okadar ıkı canlı allah ıyılığını versı bende dun cok yoruldum ama atlattım cok sukur dogurana kadarda mısafır kabul etmeyı dusunmuyorum:) hava cok guzel bugun bende eşime yardıma gıtcem dukkana akşama kadar yıne ayaktayım ama olsun herşey oğlumun gelecegı için
Günaydın canım..... ayol ertuğrulkentte metroya bindim... Şehreküstüne geldim...Oradan pirinçhanına kızımla keyif yapmaya geçtim kazık yedim2 hamburger,2 de meyva suyu 15 tl yuhhh!! neyse ,karnımız kazıkla doydu oradan çıktık Bakırcılara girdik bebekçilere baktık, sonra kızımın ısrarı üstüne bebeğe cici aldık.. yavaş yavaş ulucaminin yan tarafındaki havuzlu bahçeye gittik... orada 1 saat oturduk,yavaş yavaş yeşile yürüdük.. oradanda eşim ile buluştuk yemeğe gittik,ama kızımda bende geberdik yorgunluktan hatta kızım yemekten sonra dönüşte arabada dayanamayıp saat 20_00da uyudu ve ertesi gün saat 07_00da uyandı sende atlatmışsınıdr inşallah işlerini ,bundan sonra sende çok yorma kendini ama ..
ayol sorma ,bir daha o kadar gezemem heralde..Delirmiş olmalıydımyorum yapamıyorum ağzım acık kaldı daha ne olsun ya bursayı yarım tur atmışınnn bakırcılara gelmişken banada uğrasaydın dınlenırdın bıraz :)
evet canım pazar günü kimsecikler kalmıyıoo:) oh maşallah sende iyi alışveriş yapmışsın...slm kıslar nassınız bakem bakıyorumda pazar gunu kımse yok herkes dışarı atmış kendını bızde gezdık oğlumla kent meydanındaydık once sınemaya gıttık sonra gezdık bıraz kanz da %50 ınıdırım varmıs bende guzel bı mont aldım oğluma bıde esofman altı kocam dedıkı hep ust alıyorsun bırazda alt al cocuga 6 aylık falan olunca ne gıydırılır cocuga bılmıyorumkı alayım dedım bnde sızın fıkrınız nedırt daha kucuk almıyorum cunkı anneannesı teyzelerı falan aldılar zaten bı suru e hedıyede gelır yazı cıkartırız kışa 5 6 aylık olacak kısmetse ona gore bende sezon sonu alıyorum bı seyler kendımce
merhaba cici anneler :)
hayırlı haftalar olsun inş.
ohh ne güzel geçzmişsiniz valla süper olmuş. ben geçen hafta pek bir gezdiydim. çok yorulmuştum
o yüzden bu hafta evdeydim. dışarı burnumu uzatmadım hiçç :)
slm kızlar bende bursadayım 5haftalık gebeyım doktorum zubeydede özer kutlu gecmısı okudumda herkez ozel hastne tercıh etmıs ben bursadakı bahar ve medıkalde en hıc memnun kalmadım nıtekım ılk gebelıgım dusukle sonuclandı zubeyde hakkında bılgısı olan varmı özer beyden cok memnunum bılgılendırırsenız sevınırım
aman canımm sendeayaklı tulumlardan alcaktım 65 dedı ler ama ne bılem peluş gıbıydı dışı ayıcık gıbımı gorunsın yavrum:) dısı daha guzel gorunenler var onlardan almayı dusunuyorum bakalım kısmet bu arada cokkkk hastayım cooook hastaneyey gıttım grıpım cok agır doktor bakteroyel durumlarda var dedı ıkısı bırleşince alt ettıler benı yatıyom sabahtan berı
hoşgeldinnnnnslm kızlar bende bursadayım 5haftalık gebeyım doktorum zubeydede özer kutlu gecmısı okudumda herkez ozel hastne tercıh etmıs ben bursadakı bahar ve medıkalde en hıc memnun kalmadım nıtekım ılk gebelıgım dusukle sonuclandı zubeyde hakkında bılgısı olan varmı özer beyden cok memnunum bılgılendırırsenız sevınırım
hoşgeldin şekerim aramızamrb bu kadar sessizlik yeter, ben de 14 haftalık hamileyim. Allah hepimizde en hayırlı olanı en kolay ve hayırlı yoldan ihsan eylesin.baharda gönül hanıma gidiyordm bu ay çekirge dorukta sevil hanım a başladım hayırlısı..
slm kıslar nasılsınız ben bıraz daha ıyıyım gonulcum bende utu yapcam adamın pantolonu kalmamış yahu bır haftadır ha bıre ertelıyordum utu olayını hasta olunca hepten serdım sabah adam sıkayet ettı sonunda pantolonum kalmamış dıye:) sende okadar sık kıyafet değiştirme ama demı hamıleyız surda aaaaaaa şaka bı yana hamıle kaldıgımdan berı resmen serdım ev işlerını hep ustten ustten yapıyom ondan oncede duzene alışmış kocam bı tuhaf oldu garıbım napsınnn:)
mrb bu kadar sessizlik yeter, ben de 14 haftalık hamileyim. Allah hepimizde en hayırlı olanı en kolay ve hayırlı yoldan ihsan eylesin.baharda gönül hanıma gidiyordm bu ay çekirge dorukta sevil hanım a başladım hayırlısı..
selam arkadaslar bende bursadayım hamile kalmak için uğrASIYORUM.ama bir türlü olmuyor doktorum ahmet yılmaz medical park doktoru 13aydır resmen bizi para konusunda kuruttular arkadas seker yüklemesinden 20lira aldılar diyor benden tam 54lira aldılar ama doktorumu çok sevdiğim için oradan vazgecem,iyorum ertuğrulkentte oturuyorum ben medicalpark bana çok uzak bu ayda anadolu hastanesine gidiceğim sizin tavsiyenizzle bakalım bende memnun kalacağımmı insaallah memnun kalırım bana yakın arkadaslar varmı
hepinize hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın....
selam arkadaslar bende bursadayım hamile kalmak için uğrASIYORUM.ama bir türlü olmuyor doktorum ahmet yılmaz medical park doktoru 13aydır resmen bizi para konusunda kuruttular arkadas seker yüklemesinden 20lira aldılar diyor benden tam 54lira aldılar ama doktorumu çok sevdiğim için oradan vazgecem,iyorum ertuğrulkentte oturuyorum ben medicalpark bana çok uzak bu ayda anadolu hastanesine gidiceğim sizin tavsiyenizzle bakalım bende memnun kalacağımmı insaallah memnun kalırım bana yakın arkadaslar varmı
hepinize hayırlı doğumlar allah bi avazda kurtarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?