Bursa hamişleri buraya :)

nursenaca teşekkür ederim, benim de ikinci hamileliğim. ilk doğumum bahar hastanesinde oldu çok da memnun kalmıştım, üzerinden beş yıl geçti bu süre zarfında bahar neredeyse eski sigorta hastanelerine dönmüş çok kalabalık, dr a muayene harici ulaşmak imkansız gibi. evimize çekirge doruk daha yakın olunca orada devam etmeye karar verdik. bunda sevil hanım ın bizde bıraktığı ilk intiba da çok etkili oldu tabi. benim biraz ileri yaş gebeliği sayılıyor, 35 yaşım. ilk üç ay düşük tehdidiyle yatmak zorunda kaldım, biraz itina ve özel ilgi de iyi geldi:)

:
gonulirem hoşbulduk teşekkür ederim, fiyat konusunda ben de tereddüt etmedim değil, hastane bana klinik gibi geldi dar koridorlar vs b sınıfı hastane üstelik. sağlık bakanlığı sıralamasında bahar a sınıfı olmasına rağmen neredeyse 500 tl daha düşük fiyatı (epiduralli fiyat), bunun bir nedeni olmalı öğrenince paylaşırım inş.[/QUOTE]

soyledıklerınde haklısın bahar hastanesı ıyı ama orası ıyı dıye okadar kalabalık ki bır ay sonrasına randevu verıyorlar hadı acıl bı sey oldu bı aymı beklıycen randevusuz zaten gıdemezsın okadar kalablaıkta hadı doktorum benımle aynı gun başka bo dpgum daha almak zorunda kalırs abu kadar kalabalıkta banamı baksın dıger hastayamı ayrıca devlet hastanesıonden ne farkı kalırkı grup doguracaksam deemi amaaa:) benım ılk dogumum olcak kısmetse ayrıca bebişimi 5yıl bekledım bırazcık ozen ıstemek hakkım diiimi ama

sekerim çıktığı için seker yüklemesi yaptırdı canım bursa tüp bebek merkezine göndermesinin sebebi ise medicalparkın tetkikine güvenmemesi bu işi en iyi tüp bebek merkezinde yapıyorlarmış orası veya baskası ama tüp bebek merkezi en iyisiymiş üroloji uzmanımız medicalparkta yaptırttı tualette olacak işmi o film izlemeden falan ama tüp bebek merkezinde dusa kadar herşey var eşlerimizin rahatı için öneriyorlar not almasının sebebi ise oranın doktorlarının dısında mı diye memnunum ahmet beyden eşimde varikosel var ama ameliyat dercesinde değil sempatik bi adam

günaydın güzeller nasılsınız bakimmm guzel bı bursa sabahından ışıl ışıl gunlerrr hepınızın bebeleri kıpır kıpır olsun inşallahh tekme atıversın heryerınıze:) hayırlı cumalar allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versın inşallah tüm sıkıntılar gıtsın başımızdan bolluğa ulaşalım hep birlikte

amin amin inşallah canım bugün çok güzel dışarısı,hava almak lazım biraz çıkalım dışarıya,açık hava iyi geliyor...:79:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bende dün ve bugün girmeye fırsat bulamadım malesef,ama herkez benim olmamamı bekliyormuş gibi netimin olmadığı gün topikte buluşmuş,
maşallah...

Umarım herşey yolundadır kızlar benim yolunda gibi,
sevgili EBRUSENBende ERtuğrulkentte oturuyorum, görüşebiliriz..

Bu arada doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi a üye olup oradan Murat Erdemir ile irtibata geçebilrsiniz,ön yazışma gerçekleştirebilrsiniz ben daha önce yazışmıştım ..

Seçkinciğim valla 5 yıldan sonra konfor aramak en doğal hakkınız...

kızlar hepinzi umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.....

Bende Bursadayım kızlar...

bende pembe maviye gidiyorum :)

canım adın çok güzel.... hoşgeldin.... Pembe Mavide 2 hafta önce arakadaşım doğum yaptı( Alt komşumunda Ablası orada ebe hemşire) çok memnun kaldı,bende odasını gördüm çok beğendim.. umarım sağlıkla kucaklarsınız yavrunu...

aaa çok sevindim hangi site canım burdan yazmazsanda özelden yaz canım hangi site tanışırız insallah

Teş. ederimmm :) hoş buldumm

ben uuzn süredir oraya gidiyorum, tedavi gördüm bıraktım vs. En son tüp bebek yaptırdık elh. :)

Şimdide orda doğum yapmak istiyorum.

Herşeyi çok güzell, çalışanları çok güleryüzlü...bende çok memnunum ::97:

günaydın güzeller nasılsınız yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler yavaş yavaş kıpırdanıyor topık maşşalhh ya kıslar bı sey sorcam kısmetse bebişime od yapıcam ama duvarlarını kagıtmı yapayım yoksa mavıye boyatıp uzerıne hayvan steakerlarmı alayım bı karar veremedım bugunde hava sahana 22 dereceymış bız oglumla babamıza yardıma gıtcez hepinize ıyı gunler carsıya cıkıpta bedestene işi dusen olursa beklerım:) (utkum giyim )

tup bebek yaptırmışın tutmuş galıba cok sevındım allah kucagına almayıda nasıp etsın dogum fıyatları hakkında bı bılgın varmı aceba

36 lira verdim kan testine normal mi arkadaslar? Bu ay da olmadı

normal canım okadar zaten fıyatlar ama izme kendını umudunu asla kaybetme yalnız her ay heray bekleme bırak herşeyı oluruna sadece şunu solıyım kafandan uzaklastırdıgın ay hatta unuttugun ve bu ay olmasın dedıgın zaman oluyor kendımden bılıyorum kendını farklı şeylerle oyala takılma bu konuya

teşekkür ederim tavsiyen için ,, keske yapabilsem canım yaaa, unutmak ne mumkunnn her an aklımda ,

teşekkür ederim tavsiyen için ,, keske yapabilsem canım yaaa, unutmak ne mumkunnn her an aklımda ,

haklısın elınde degıl düşünmek kendımden bılıyorum ama bı kursa yazıl bı iş bul oyala kendını ben öle bı anda ogrendımkı hamıle oldugumu anlatamam eşim i,şten cıkarıldı evım kıra ne yapcam dediğim anda geldı yavrum hatta sırasımıydı bıle dedım tobe estağfurullah sende bı sey bul oyalanacak rabbım tum dualrını kabul etsın kucagını doldursun inşallah

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yoğun bir hafta sonunun ardından dün deli gibi temizlik yaptım,ve bugünde kızımı dışarı çıkarttım gezdirdim biraz .. ve ancak foruma girebildim ...Herkez iyimi ....

çok sevindim memnun olmana inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın canım

tamadır şeker bedesten utkum giyim.... bence sen duvarlarını normal boya üzerine steakerlardan koy daha hoş olur...Hem sıkıldığınızda değiştirmesi kolay olur...

36 lira verdim kan testine normal mi arkadaslar? Bu ay da olmadı
normal şekerim çok normal ,ben 50 verdim dorukta ,

evet seçkine katılıyorum üzme kendini sakın Allah büyüktür Rabbimin bir bildiği vardır ,ben şuna inanıyorum inanaın çocuk bizim elimizde olan bir seçenek değil,rabbim ne zman istyerse o zaman,korunsanda oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…