merhaba arkadaşım araamıza hoşgeldin.ben hala hastane konusunda karar veremedimözel istiyorum ama herkes farklı bişey söylüyor.ikincide niye bukadar tedirginim anlamıyorum yaaa:18: duaların için amin diyorum.sen niye baharı bıraktın buarada orayı cok tavsıye eden var ama ??hepimiz için hayırlısı olsun:80:
hoşgeldin şekerim aramızagüzel dualarını aynen iade ediyoruz canım inşallah evet sevil paker'de iyi bir doktor umarım doktorundan memnun kalmışsındır ,ama baştan şunu belirtmeliyim,ben doruk hastanesinin yüksek fiyatlarından dolayı orayı bıraktım,930tl normal doğum 1430tl ise sezeryan ,Allah rast getirsin inşallah....
gonulirem hoşbulduk teşekkür ederim, fiyat konusunda ben de tereddüt etmedim değil, hastane bana klinik gibi geldi dar koridorlar vs b sınıfı hastane üstelik. sağlık bakanlığı sıralamasında bahar a sınıfı olmasına rağmen neredeyse 500 tl daha düşük fiyatı (epiduralli fiyat), bunun bir nedeni olmalı öğrenince paylaşırım inş.
yanlış tercihler yapmışsın. hamilelik olmadıysa şeker yüklemesi e alaka ya. o adama bende ilk gittiğimde bursa tüp bebek merkezinin labaratuarından spermiyagram istemişti. gıcık olmuştum. türkiyenın en buyuk hastanelerinden biri kendi labaratuarını değilde başka bir yeri tarif ediyor. daha da kötüsü bursa tüp bebek merkezinde kapının karşısındaki kız test için gelen herkese hangi doktorun yönlendirdiğini sorup not alıyor. ne yapcaksa dimi??
sana anadoluyuda önermem . bir infertilite uzmanına git. ya murat erdemir , ya serbulent bey, sahin bey. gerisi hikaye. soyguncular çok.
günaydın güzeller nasılsınız bakimmm guzel bı bursa sabahından ışıl ışıl gunlerrr hepınızın bebeleri kıpır kıpır olsun inşallahh tekme atıversın heryerınıze:) hayırlı cumalar allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versın inşallah tüm sıkıntılar gıtsın başımızdan bolluğa ulaşalım hep birlikte
Bende Bursadayım kızlar...
bende pembe maviye gidiyorum :)
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizbende dün ve bugün girmeye fırsat bulamadım malesef,ama herkez benim olmamamı bekliyormuş gibi netimin olmadığı gün topikte buluşmuş,
maşallah...
Umarım herşey yolundadır kızlar benim yolunda gibi,
sevgili EBRUSENBende ERtuğrulkentte oturuyorum,görüşebiliriz..
Bu arada doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi a üye olup oradan Murat Erdemir ile irtibata geçebilrsiniz,ön yazışma gerçekleştirebilrsiniz ben daha önce yazışmıştım ..
Seçkinciğim valla 5 yıldan sonra konfor aramak en doğal hakkınız...
kızlar hepinzi umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.....
canım adın çok güzel.... hoşgeldin.... Pembe Mavide 2 hafta önce arakadaşım doğum yaptı( Alt komşumunda Ablası orada ebe hemşire) çok memnun kaldı,bende odasını gördüm çok beğendim..umarım sağlıkla kucaklarsınız yavrunu...
Teş. ederimmm :) hoş buldumm
ben uuzn süredir oraya gidiyorum, tedavi gördüm bıraktım vs. En son tüp bebek yaptırdık elh. :)
Şimdide orda doğum yapmak istiyorum.
Herşeyi çok güzell, çalışanları çok güleryüzlü...bende çok memnunum ::97:
tup bebek yaptırmışın tutmuş galıba cok sevındım allah kucagına almayıda nasıp etsın dogum fıyatları hakkında bı bılgın varmı aceba
36 lira verdim kan testine normal mi arkadaslar? Bu ay da olmadı
normal canım okadar zaten fıyatlar ama izme kendını umudunu asla kaybetme yalnız her ay heray bekleme bırak herşeyı oluruna sadece şunu solıyım kafandan uzaklastırdıgın ay hatta unuttugun ve bu ay olmasın dedıgın zaman oluyor kendımden bılıyorum kendını farklı şeylerle oyala takılma bu konuya
teşekkür ederim tavsiyen için ,, keske yapabilsem canım yaaa, unutmak ne mumkunnn her an aklımda,
çok sevindim memnun olmana inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın canımTeş. ederimmm :) hoş buldumm
ben uuzn süredir oraya gidiyorum, tedavi gördüm bıraktım vs. En son tüp bebek yaptırdık elh. :)
Şimdide orda doğum yapmak istiyorum.
Herşeyi çok güzell, çalışanları çok güleryüzlü...bende çok memnunum ::97:
tamadır şeker bedesten utkum giyim....günaydın güzeller nasılsınız yenı gelen arkadaşlar hoşgelmişler yavaş yavaş kıpırdanıyor topık maşşalhh ya kıslar bı sey sorcam kısmetse bebişime od yapıcam ama duvarlarını kagıtmı yapayım yoksa mavıye boyatıp uzerıne hayvan steakerlarmı alayım bı karar veremedım bugunde hava sahana 22 dereceymış bız oglumla babamıza yardıma gıtcez hepinize ıyı gunler carsıya cıkıpta bedestene işi dusen olursa beklerım:) (utkum giyim )
normal şekerim çok normal ,ben 50 verdim dorukta ,36 lira verdim kan testine normal mi arkadaslar? Bu ay da olmadı
evet seçkine katılıyorum üzme kendini sakın Allah büyüktür Rabbimin bir bildiği vardır ,ben şuna inanıyorum inanaın çocuk bizim elimizde olan bir seçenek değil,rabbim ne zman istyerse o zaman,korunsanda oluyor....normal canım okadar zaten fıyatlar ama izme kendını umudunu asla kaybetme yalnız her ay heray bekleme bırak herşeyı oluruna sadece şunu solıyım kafandan uzaklastırdıgın ay hatta unuttugun ve bu ay olmasın dedıgın zaman oluyor kendımden bılıyorum kendını farklı şeylerle oyala takılma bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?