yorgun bır gunun ardından selam kıslar yarın seker yuklememız var ınsallah bı sorun cıkmaz bende tuttum hamur işi yedım bu akşam canım cektı napım ama yaa oğluşum istediiiiiii
canım benim ,allah kolaylık versin de,ben kendi kulaklarımla duydum ,Çekirge Dorukta 930 tlidi normal doğum.... Hatta doktorumdanda duydum.... sen yıldırım doruka mı gidiyorsun.. Oradaki dorukla Çekirgedekinin arasında fiyat farkı varmış,arkadaşımda gizem yıldırıma gidiyor 550 demişler ona normal doğumu,hehe oldu canım dokturum dun en fazla ayda1.5 kılo dıdı nası tutceksem bogazımı bılmem seker yuklemem ıyı gectı cok sukur ama unutmuştum bu ay tetanossss var yaaa ufff hıc sevmıyorum ıgneyı dun bı kan verdım butun gun kolum agrıdı bıde morardı tetanosda ıkı gun agrır artık kafadn pufffff bu arada dorukta dogum konuştum dun normal dogum 500 dedı sezercıke 1050 dedı epıduralede +300 dedı bakalım karar vercez artık doktorumla burdan normal dogum 1000 lıra dıye benı korkutan arkadaşlara kızıyorum şu andabende gercek zannetmiştim unutmadan şeker yuklemesıne 5 lıra verdım haberınız olaaaaa ben işe gıder optum hepınız dua edınde işlerımız acılksın azcık teyzelerrrrrr
ohhh ohh maşallah 35 haflaık oldunuz demek az kaldı artık ...merhabayın kızlar..
uzun zamandan beri katılamıyordum aranıza.
bugün ben de hastaneye gittim. 35. haftamızdayız. Raporumu başlattım nihayetinde.
yarından itibaren evdeyim kızımla artık. bol bol dinlencez. (tabi bu arada ufaktan ufaktan da doğum korkusu başlamadı desem yalan olur)
herkese selamlar ve sevgiler.
kızlar ben çoooook hastayım feci grip oldum:2: sabahtan beri yatak döşek yatıyorum,ıhlamur ,limon,içmekten başka birşey gelmiyor elimden...üstüne birde eşimle kavga ettim,morelim de bozuldu ......
kızlar ben çoooook hastayım feci grip oldum:2: sabahtan beri yatak döşek yatıyorum,ıhlamur ,limon,içmekten başka birşey gelmiyor elimden...üstüne birde eşimle kavga ettim,morelim de bozuldu ......
bende kıyamadağım için ilaç içmeyeyim diyorum ama ,eğer atlatamassam içeceğim artık:26:maşallah oğluşuna hep böyle olur inşallahooo geçmiş olsun bende gecen hafta hastaydım cok fena dayanamdım doktora gıttım bı tane agrı kesıcı bı tane ates dusurucu yazdı benkıyamadım yavruma ıkı gun ıctım sadece sende bı ara doktorunu ıstersen yavrun var bıde onada bulaşmasın hav cok bunaltıcı ama ben cok mutluyum neden cunkı oğlum kıpır kıpır cok sukur benle uyuyup benle uyanıyor yavrum benım ben yıldırım doruka gıdıyorum gızem hanıma coook mennunum doktorumdan arkadasımda orda dogum yaptı cok memnun kaldı oda ıkınıcıyı beklıyor hala devam edıyor yanı
evet canım dinlenmekle ama nerdeee dinlenmek ...kızım var 3 yaşında,o da ilgi bekliyor... Dİnlenemiyorum,ve bugün düne göre daha kötüyüm..ama dediğin kürü hazırlayıp içeceğim inşallah iyi gelir iyiki varsınızcanım benim çok geçmiş olsun. grip dinlenmekle geçiyor ancak. bolbol meyve ye. portakalın suyunu sıkıp iç. ıhlamuru bal limon karabiberle beraber içebilirsin rahatlatır biraz canım. eğer bunlarda işe yaramazsa doktorunu arayıp sor. hamilelerin kullanabileceği ilaçlar var.
doktorum bana parol ile denizsuyu burun spreyi vermişti. çok şükür 2 günde atlatmıştım.
tekrar geçmiş olsun canımcım.
çok geçmiş olsun hamilelikte zor oluyor hasta olmak,arkadaşın söyşedikleri benimde aklıma geldi,umarım çabuk toparlarsın,eşine söyle 9 ay idare etsin malummm hormonlar... :80:
aman canımm sendeşirin olurdu bence :)bebek onlar onlara ne giydirsen şık olurlar bu arada büyük geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm gebelikte hastalık zor oluyor gerçekten birde ben çok korkuyorum,ilk bebeğimi grip yüzünden ve ateş ve öksürük yüzünden erken doğurdum ama çok şükür kızım artık büyüdü ve çok sağlıklı...
hoşgeldinnnnnaramıza ,umarım sende güzel bir hamilelik geçirirsin ve sonun da bebeğini sağlıkla kucaklarsın ....hakikaten bir çoğumuz özeli tercih ettik,çünkü; doğum anında yada sancılar başladığında yanımızda biri olsun istedik,birileri bizimle güzel ilgilensin ,istedik,ben ilk doğumumu şevket yılmazda yapmıştım,3,5 yıl önce pek ilgilnilmedi, ve sancılarımı tek başıma doğumhanede 8 kişiyle birlikte çektim,dışardan haber alamadığım gibi ,içerdende dışarıda hiç bir şekilde dışarı haber verilmemişti,morelim bozulmuştu... tabii bu arada zübeydeyide çok methetmeye başlayanlar var çevremde ,umarım sende çoook memnun kalırsın,doktorunun seninle çok iyi ilgilenmesini doğumda yanında olmasını istiyorsan muayenehanesinide ziyaret etmen gerekiyor....sevgiler...seni üzmemişimdir umarım....
slm kıslar nasılsınız gonulcum nasıl oldun nerdesın yahu hala yatıyormusun yoksa ben bugun tetanos aşımı olmaya gıtcem ama cok tırsıyorum acıkcası:) aranızda olan varmı agrı magrı oluyormu aceb a
canm korkuyosan benim gibi acıyo dersin ama sivrisinek ısrgı gibiymis aslnda :)
böyle değişmiş olmasına inan çok sevindim ,canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğuımun gerçekleşir...sagol cnm bilgiler için ben zaten tedavi sürecindede muanehanesine gıdıyorum şimdide öyle hastaneye sadece tahlil için gidiyorum ondada hiç ugraşmıyorum doktorumdan çok memnunum dogumdada özel odalrı var hastanenin onları tercih edicem çok pahalı degilmiş zaten ben zübeydede düşükte yatmiştım çok memnun kaldım ama bursadakı bahar ve medıkalden hiç memnun kalmadım şuan çok erken doguma inşallah hauırlısıyla onuda gorurum
yok canım bugün yatmadım:) Çok şükür iyileştim,sadece heryerim etkesiği olmuş ağrım var ve dün ablamlar vardı diye bugün mecburen temzilik yaptım.... yavaş yaavaaaaaş.. ben ilk gebelikte aşı olmuştum tek doz ,hiç bir komplikasyon gelişmemişti bende,oldum bitti gitti,ama şimdi olmama gerek kalmadı bu aşının süresi 5 yıl ee ben olalı 3,5 yıl oldu şurda vurulmadım..slm kıslar nasılsınız gonulcum nasıl oldun nerdesın yahu hala yatıyormusun yoksa ben bugun tetanos aşımı olmaya gıtcem ama cok tırsıyorum acıkcası:) aranızda olan varmı agrı magrı oluyormu aceb a
evet sizvrisinek ısırığı kadarcık:)canm korkuyosan benim gibi acıyo dersin ama sivrisinek ısrgı gibiymis aslnda :)
evet korkuyorum ama olmadı tansıyonum düşükmüş yarın gıtcem kan verıcem kanım düşmüş ona gore kan surubu vercek doktorum 7. ayda olcam aşı hamılelıkte kan düşebılıyormuş
aaa neeeeeeeeeee nereye tayini çıkmış......... ben ona gidiyorummmmmmmm
bu cumaya kadar hastanede kendisi şevket yılmaza geçiyormuş canım
yaaa öfffff şevkete gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmmmsen nereden öğrendin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?