Bursa hamişleri buraya :)

evet canım ben bu durumda malesef doktoru bırakacağım,yıldırım dorukta gizem yıldrıma gideceğim....
gebeliğimin başında çekirge dorukta melike ile başladım hastane fiyatları yüzünden doktorumu bıraktım,Anadoluda Ali rıza beye koştum,2 defadır ona gittim,ve şimdi o olmassa hastanede oraya devam edemem ,ben şevkete gitmekte istemiyorum yıldırım dorukun fiyatlarının daha makul olduğunu öğrenmiştim oraya geçeceğim artık ,kısmet ama çok üzüldüm...

Merhaba, hastane fiyatı nekadar olmuş acaba bilgi verebilirmsin?

canım çekirge doruk 930tl normal doğum,sezeryan 1,450tl
yıldırım doruk 500 normal, sezeryan 1050tl

Teşekkür ederim canım, ALLAH sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benim 2 yaşında oğlum var tekrar bebek istiyorum 3 ay önce 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.tekrar düşünüyorum ben jimerde doğum yaptım kürtajıda jimerde oldum çok çok memnunum ama fiyatı çok artmış 2sene önce 600 sezeryandı. şimdi 2,500 olmuş bilmiyorum ne yapacağımı ama ordanda başka yeri düşünemiyorum.

hayırlısı olsun inşallah ama ,inan artık doktor değiştirmekten gına geldi bana ,en başında yapmam gerekeni en son olarak yapacağım ve yıldırım doruktaki GizemYıldırıma gideceğim,kadın çok şeker ,arkadaşım ilk doğumunu onda yaptı şimdi yine onda yapacak o da çooook memnun istersen sende orada şansını dene derim..

Tamam aklımda olacak hamile olursam inşallah gizem hanıma gidicem teşekkür ederim.

ne yapalım canım hayırlısı olsun artık ben Ali Rıza beyin hastası olarak devam etmeyi çok istiyorum şevket yılmazdaki duruma bakmak lazım bi çok iyiydi doktorumuz...yıldırım dorukta muayene ücretleri ne kadarmış canım?

ya okdar sevıyosanız doktorunuz doguma kadar omna gıdersınız dogum ıcın özel hastaneyle anlaşırsını z siz hamileyken gelmedınız sızı dogurtamayızmı dıycek özel hastane yalnız bana bakın gızem hanıma gıdın tamam ama benımle aynı gun dogurursanız ve kadın benım yanımda olmazda iki kişiye bırden koşarsa varyaaa hepiniz cok fena yaparım ona gore:84::79:

Tamam aklımda olacak hamile olursam inşallah gizem hanıma gidicem teşekkür ederim.
inşallah canım ,ben eşimle konuştum ona dönüş yapıyorum....
evet yaa çok sevmiştim bende ..Ama kendime söz verdim,bir daha asla devlete ait bir hastanede heleki şevkette doğurmayacağım diye,eşim ısrar edip durdu zaten şevkete gidelim diye bu akşamda ali rıza beyin oraya geçeceğini duyunca iyice makaraya sardı beni 'BAK HAYATIM KADER AĞLARINI ŞEVKET YILMAZDAN YANA ÖRÜYOR''diye sinirlerim bozuldu...Ben şu nedenle devleti istemiyorum ,ilk doğumumu şevkette yapmıştım,ve erken 33+4 günlükken ,birincisi ebeyi doğurduğuma ikna edemedim,2.cisi doğumhaneye bir atıldım,ne içerden dışarı ne dışardan içeri haber yok,telefon yok bir başıma(benim gibi doğurmak üzere olanlarla ile bir arada) bebeğimin doğmasını bekledim,bakarmısınız dediğimde kimse bakmadı,personel kendi alemindeydi,nöbetçi doktor laylaaylomdu...Bebeği yatakta doğurmaya başladım,ve en sonunda KİMSE GELEMSİN BEN DOĞURDUM''diye seslenince 4 personel birden geldiler tepeme ,o halde beni doğum sandalyesine yürüttüler.. Ve bana ıkınma bebeğin kafası gelmiş diyerek hazırlık yaptılar ve ebeye sadece bebeği çekip çıkarmak kalmıştı(kokrkmayın doğumum çok kolay oldu aslında) anlatmak istediğim bu defa ,yanımda bir yakınım olsun,elimden tutsun doğum anımda olmasın ama sancı çekerken yanımda olsun,birileri benimle sıklıkla ilgilensin,istiyorum..... muayene ücreti 35 tlmiş..
öylede canım o da ayrıca ücret :) şekerim yapacak yok bakarsın beraber doğururuz ne hoş olur ben ayın 21ine randevu almayı düşünüyorum bu arada haberin olsun

teyzesi biz daha çok küçüğüz doğuma çok var Allahın izniyle denk gelemeyiz kii

benimkinin surat ifadesi çok komikti doktor öyle deyince saf gibi baktı sadece birşey demedi dışarı çıktık deli gibi gülüyor bende şevket yılmazdan kaçmıştım rahat rahat gidip bebeğimi görücem diye seviniyordum :)) o da aynı kader şevketten yana diyor devlet hastanelerindeki bu durum çok üzücü gerçektende kimiside çok memnun kalabiliyor anlamadım ben bu işten birşey canım:44:

arkadaslar doktorunuz nereye siz de oraya gidin sevket yılmazdan korkmayın artık eski şevket yılmaz değilmiş orası yan tarafına özel hastane gibi çok güzel kadın doğum bölümü acılmış cuma günü baslıyormuş aynı jimerin özelliklerine ssahipmiş arkadası yeni mezun hemşire oda orda sözleimeli işe baslamış

slm bu cuma mı baslıyormus.pekı tavsıye ettıgın doktor var mı cok kafam karıstı ya.doktor ve hastane konusunda bı soyle ıyı bakan anlatan doktor bulamadım

slm bu cuma mı baslıyormus.pekı tavsıye ettıgın doktor var mı cok kafam karıstı ya.doktor ve hastane konusunda bı soyle ıyı bakan anlatan doktor bulamadım

eğerki şevket yılmazı tercih edersen cenk aşkalli diyorum yılların doktoru herkes gayet memnun canım ayrıca jimerdede çalışıyor şevket yılmaza gidersin ama belki jimerde doğrmak istersin ama cenk bey işinde gayet iyi hmm bi de zübeyde hanımda önermek istediğim bi doktor var yan komşum zübeydede çocuk doktoru o önermişti özer kutlu sühender benderli ikiside harika

benim hemşire arkadaşım şevket yılmazda ziye cetıne gıdıyordu önce muayenehaneye tabıı:) cok memnundu ben devlette dogum yapmayı goze alamadıgımdan bıde eşim erkek doktor ıstemedıgınden gıtmedın arkadaşım cok memnundu belki bılmek istersınız amaaaa yınede ben kendı doktorumu her zaman tek geçerım arkideş muayene 30 oduyoz galıba para işinieşim halledıyorya ben cok ılgılenmıyorum gecen hafta seker yuklemesı yaptrıdım 5 lıra aldılar cok da pahalı bı yer degıl yanı yalnız ben yıldırım doruktan bahsedıyorum cekırge doruk ozel bursa hastanesıyle birleşik oldugu ıcın daha pahalı ona gore bılgınız olsun gönulcum ben haftaya kontrole gıtcem 13 unde

şekerim ben artık allak bullak olmuş durumdayım ben yıldırım Dorukta Gizem Yıldırımı tavsiye diyorum,ALi rıza aydını (şevkette çalışacakmış artık) tavsiye ediyorum...

canım dün akşam eşimle oturduk son kararımızı verdik ,Gizeme gideceğim bundan sonra..Aslında en başından yapmam gereken buydu ...Artık doktor değiştirmek istemiyorum.... hayatım ben 21 nisanda gitmeyi planlıyorum çok öpüyorum....... Şu şeker tanesi doktorla inşallah şeker gibi doğum yaparız....O bizi çok iyi anlayacaktır eminim...Çünkü henüz6-7 aylık bir bebeği var... yalnız şuanda benim yaramaz canımı acıtıyor ne yapıyorsa içerde cimcikliyor sanki:)

canım dün akşam eşimle oturduk son kararımızı verdik ,Gizeme gideceğim bundan sonra..Aslında en başından yapmam gereken buydu ...Artık doktor değiştirmek istemiyorum.... hayatım ben 21 nisanda gitmeyi planlıyorum çok öpüyorum....... Şu şeker tanesi doktorla inşallah şeker gibi doğum yaparız....O bizi çok iyi anlayacaktır eminim...Çünkü henüz6-7 aylık bir bebeği var... yalnız şuanda benim yaramaz canımı acıtıyor ne yapıyorsa içerde cimcikliyor sanki:)[/QUOTE]

yerım ben onun mınık mınık ellerınıııııııı benımkıde ha bıre tepiyor resmen karnım kalkıp ınıyorya bı an once doksun ısırcam her yerını gecen gun babasına bi işve bı cılve o dokundukca bı tekmeler nasıl kıskandım anlatamam dedım bırak uyusun cocuk hehehe dunde soruyor oğlum uyuyormu dıye dedım uyuyor sen yat:) napcam bılmem şimdiden kıskanıyorum oğlumu

selam kızlar. faydası olur mu bilmem ama ben yıldırım doruk tıp merkezine gidiyorum. muayene ücreti sosyal güvencesi olanlara 35 lira. bhcg dışında tahlil yaptırmadım daha o yüzden onların fiyatlarını bilmiyorum. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin inş. amin.

afiyet olsun şekerimaynen benim karnımda dalgalanıyorhele soluma yatayım dans ediyor veled resmen...evet babalarına pek bir iyiler ...açıkçası bende kıkanıyorum şimdiden ,şimdi bize özeller ama 2,5 ay sonra herkez görecek şaka bir yana sağlıkla doğsunlar inşallah....
merhabaçok teşekkürler canım verdiğin bilgi için... sen nekadralık hamişsin, ne bekliyorsun .... nerde oturuyorsun

selam kızlar bende yıldırım dorukta şeyma hanıma gidiyordum hala ona devam ediyorum ama testleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin dediği için şevket yılmazda kemal köroğluna gidiyorum.eğer şevkette doğum yapmak isteyen olursa kemal köroğlu bir numara tek sıkıntı çok kalabalık.
ayrıca şeker yüklemesini artık sağlık ocakları yapıyor boşuna para vermeyin bence kızlar nasılsa sağlık ocaklarındada kaydımız olduğu için hemşire arıyor mesela bana 25.haftadayken şeker yüklemesi ve tetanoz aşısı yapıldı sıra beklemeden rahatça bitti.hatta kan testleri falanda yapıldı.
şu anda 27 haftalık olduk ve bugünde kemal köroğluna testlerimi gösterdim herşey yolunda ama kan ilacını günde 2 kereye çıkaralım onun dışında sorun yok diye güzel güzel açıkladı güler yüzle ve tatlı dille.
umarım yardım edebilirim.
bu arada yıldırım dorukta normal 500 sezeryan 750 dediler bana ama sitede farklı rakamlar var acaba benmi yanlış biliyorum?

merhaba verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz... bende 26 haftalık oldum artık 27.haftaya girdim yani evet yıldırım doruktaki fiyatlar doğru,ama çekirge dorukta farklı anadolu hastanesiyle birleşik olduğu için normal 930 sezeryan 1450... hakkımızda hayırlsı olsun bakarsın beraber doğururuz şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…