canım benim... İlk doğumda daha az korkuyor insan ,çünkü başından hang, işlemler geçecek bilmiyorsun sancı nasıl bişey onuda bilmiyorsun ,ama ikncide herşeyi bildiğin için heyacanlanmadan yapamıyorsun...Korku değil benimki benimki inatçılık canım eşime çok kızdım onın acısını çıkartacağım...gönülcüm ille yanına bırını ıstıyosun yanı tek başına dogursana sen korkuyonmu yoksa:) ıkıncı dogumun bu asıl senın korkmaman lazım seker herkese hayırlı cumalar bol tekmeler
slm arkadaşlar bende bursadayım
burasını yeni keşfettim
bende hamileyim 7 haftalık yeni yani
dr konusunda ali rıza aydın şevkete geçicek demişsiniz anadolu hastanesindeki dr danmı bahsediyosunuz ben ilk muaynemi ona olmuştum bu pazartesi kontrolüm vardı bakalım ne olucak
eğerki şevket yılmazı tercih edersen cenk aşkalli diyorum yılların doktoru herkes gayet memnun canım ayrıca jimerdede çalışıyor şevket yılmaza gidersin ama belki jimerde doğrmak istersin ama cenk bey işinde gayet iyi hmm bi de zübeyde hanımda önermek istediğim bi doktor var yan komşum zübeydede çocuk doktoru o önermişti özer kutlu sühender benderli ikiside harika
ee bu durumda şimdi sen jimerdemi doğum yapacaksın şekerimmerhaba,, şevket yılmaz da Cenk Aşkalli yi önermişsiniz ama Cenk Bey 15 marttan itibaren Jimere geçti. Artık sadece Jimer de. benim doktorum olduğu için biliyorum. ben çok memnunum kendisinden. tavsiye ederim.
teşekkür ederim arkadaşım..
bende 3 defa ali rıza beye gitmiştim son ay hamile olduğumu öğrendim ondan sonrada ona devam edeyim dedim önümüzdeki hafta kalp atışlarını görmek için çağırmıştı ama kısmet olmucak heralde ona gitmek neyse başka dr buluruz artık napalım
inşallah canım ,ben eşimle konuştum ona dönüş yapıyorum....
evet yaa çok sevmiştim bende ..Ama kendime söz verdim,bir daha asla devlete ait bir hastanede heleki şevkette doğurmayacağım diye,eşim ısrar edip durdu zaten şevkete gidelim diye bu akşamda ali rıza beyin oraya geçeceğini duyunca iyice makaraya sardı beni 'BAK HAYATIM KADER AĞLARINI ŞEVKET YILMAZDAN YANA ÖRÜYOR''diye sinirlerim bozuldu...Ben şu nedenle devleti istemiyorum ,ilk doğumumu şevkette yapmıştım,ve erken 33+4 günlükken ,birincisi ebeyi doğurduğuma ikna edemedim,2.cisi doğumhaneye bir atıldım,ne içerden dışarı ne dışardan içeri haber yok,telefon yok bir başıma(benim gibi doğurmak üzere olanlarla ile bir arada) bebeğimin doğmasını bekledim,bakarmısınız dediğimde kimse bakmadı,personel kendi alemindeydi,nöbetçi doktor laylaaylomdu...Bebeği yatakta doğurmaya başladım,ve en sonunda KİMSE GELEMSİN BEN DOĞURDUM''diye seslenince 4 personel birden geldiler tepeme ,o halde beni doğum sandalyesine yürüttüler.. Ve bana ıkınma bebeğin kafası gelmiş diyerek hazırlık yaptılar ve ebeye sadece bebeği çekip çıkarmak kalmıştı(kokrkmayın doğumum çok kolay oldu aslında) anlatmak istediğim bu defa ,yanımda bir yakınım olsun,elimden tutsun doğum anımda olmasın ama sancı çekerken yanımda olsun,birileri benimle sıklıkla ilgilensin,istiyorum..... muayene ücreti 35 tlmiş..
öylede canım o da ayrıca ücret :) şekerim yapacak yok bakarsın beraber doğururuzne hoş olur ben ayın 21ine randevu almayı düşünüyorum bu arada haberin olsun
yaa böyle işte canım , :26:bence de doktorunun jimere geçmiş olması büyük şans ... Sana bir bebek gibi bakacaklar,gözünü ayırmayacaklar üzerinden....tatlım sorduğum sorunun cevabını daha önce vermişsin zaten. ben okumamıştım şimdi okudum.
cenk bey de son gittiğimizde şevkette doktorlar normal doğumda karışmıyorlar .herşeyi ebeler yapıyor. anca son anda bir sorun olursa sezeryanlık durum olursa doktor geliyor. biz ordayken hastalarla helalleşip öyle gönderiyorduk doğuma dedi. ben abarttığını düşünmüştüm ama senden duyunca haklı yanı varmış. ben ilk başta jimere geçtiği için üzülmüştüm. ama jimerde olmasaydı şevkete devam etseydi şevkette yapmak zorunda kalırdım doğumumu.. herşey de bir hayır var demekki. şimdi senden bunu duyunca da iyi ki jimerde doğum yapacağım diye sevindim açıkçası.
ben de yanımda birilerinin olmasını özellikle annemin ve eşimin olmasını çok istiyorum.
hepimize hayırlı doğumlar inş.
arkadaşlar merhaba
bende ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım ama normal doğuracak olsam bende orada doğurmak istemiyordum çünkü ilk hamileliğim çok zor geçtiği için mide bulamtısı kusma çok aşırıydı hastanede kalmak zorunda kalmıştım orada normal doğumda insanlara nasıl davrandıklarını görünce eşime ben burada normal doğurmam diye peşin peşin söylemiştim dr um nihat gök tü bu arada sonra normal doğum yapamayacağım belli olunca sezeryan olacağı için orada doğum yaptım ve memnun kaldım dr iyi ilgilendi bi sorunumuz olmadan çıktık hastaneden çok şükür
işallah şimd de öyle olur sanırım bende eski dr uma devam edicem anadolu hastanesini evime yakın diye istiyordum ama oradanda vaz geçtim
nerdesiniz bursalı güzelle ,herkez iyimi kızlar ben iyi sayılırım çünkü dişim çok ağrıyooooorhatta antibiotik başlandı bana...o biraz iyi glemey başladı sanırım ,kocaman öpüyorum.....
merhaba bende bursa hamişlerindenm artıııkkkk
tebriklerrr hoşgeldin aramıza şeker...merhaba bende bursa hamişlerindenm artıııkkkk
tebrıkleeeeeeer aramıza hoş geldın
çok geçmiş olsun tatlım. umarım bu dertten biran evvel kurtulursun.nerdesiniz bursalı güzelle ,herkez iyimi kızlar ben iyi sayılırım çünkü dişim çok ağrıyooooorhatta antibiotik başlandı bana...o biraz iyi glemey başladı sanırım ,kocaman öpüyorum.....
merhaba bende bursa hamişlerindenm artıııkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?