Bursa hamişleri buraya :)

Herkese merhabalarrrr. Dün öğrendim Bende hamileyimm ALLAH nasib ederse 1 oğlum var şimdide nasib olursa kardeşi olacak

çok geçmiş olsun tatlım. umarım bu dertten biran evvel kurtulursun.

tebrikler hoşgeldin aramıza canımcım.
saolasın canım ,sen neler yapıyorsun

bizim doktor gitmis yaaa off uzuldum bakk
evet canım 15 gün sonra şevkette göreve başlayacakmış ama ben yıldırım dorukta gizem yıldırımla devam edeceğim artıko doktor da çok tatlı...

Herkese merhabalarrrr. Dün öğrendim Bende hamileyimm ALLAH nasib ederse 1 oğlum var şimdide nasib olursa kardeşi olacak
ohh ohh maşallah şekerim ,Allah hayırlı olan evladı nasip etsin inşallah,benimde bir kızım vardı 2.ci kızımda 2,5ay sonra aramızda olacak ee oğlun kaç yaşında benimki 3,5

herkese merhaba yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ,çok kalabalık olmuşuz ne güzell
hepimize güzel saglıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum ve öpüyorum hepinizi...

teşekkür ederiz şekerim sanada inşallah

kızlar günaydınnnn.... bugün güzel bursa..... herkez iyi olur inşallah ben bugün kent meydanına gideceğim gezmeye

canım oğlunu nerde doğurmuştun özelde mi devlette mi ? memnun kalmış mıydın?

2yaşında oğlum jimerde doğum yapmıştım çok ama çok harika bi yer yaa çalışanları doktorları hepsi sanki tek tek seçilmiş oraya gitmişler.2 gün kaldım içimden diyom allahım keşke deselerki 1 ay kalıcan diye :) hemşireler zırt pırt yanımızda bişey istermisiniz bi ihtiyacınız varmı diyom allahım cennettemiyim şimdi yine hamileyim düşünüyorumda ne olursa olsun jimerden ve tabiki TÜRKAN ATAKAN YAVUZ dan vazgeçemem allah nasib ederse pazartesi kontröle gidicem doğumumda orda olacak.tavsiye ediyorum

ohh ohh maşallah şekerim ,Allah hayırlı olan evladı nasip etsin inşallah,benimde bir kızım vardı 2.ci kızımda 2,5ay sonra aramızda olacak ee oğlun kaç yaşında benimki 3,5[/QUOTE]

AMİNNNNN sağ salim kucağına alırsın inşallah. benim oğlum 26 aylık oldu zaman çok çabuk geçiyo.. ALLAH bağaşlasın yavrularını hepimizinkini korusun

AMİNNNNN sağ salim kucağına alırsın inşallah. benim oğlum 26 aylık oldu zaman çok çabuk geçiyo.. ALLAH bağaşlasın yavrularını hepimizinkini korusun

maşallah canım,evet zaman çabuk geçiyor... Jimerde yapacaktım ilk doğumumu ama hastane bnim doğumdan 3 ay sonra açılmıştı....kısmet şimdi yıldırım dorukta doğuracağım kısmetse.....

saolasın canım ,sen neler yapıyorsun :16

biraz geç olucak ama iyim tatlım sen neler yapıyorsun? bakıyorum da gezmelerdesin. maşallah..
ben iyice ağırlaştım artık yalnız başına çarşılara inmeye korkuyorum. çok mu abartıyorum diyorum ama 3 haftamız kaldı doğuma. eşim de izin vermiyor zaten. ama özledim gezmeleri :)

bende kısmetse jimerde doğum yapacağım. herkes çok iyi anlatıyor hastaneyi. umarım ben de senin gibi memnun kalırım. hizmetten yana şikayet yok ta sanırım fiyatları biraz fazlaymış...
hepimiz için hayırlısı olsun.

of yaa uzuldum gercekten,, canım hic gittin mi, kolay randevu alabiliyor musun (aynı gune veya ertesi gune) ?

cok pahalı diye duydum canım,,

maşallah canım,evet zaman çabuk geçiyor... Jimerde yapacaktım ilk doğumumu ama hastane bnim doğumdan 3 ay sonra açılmıştı....kısmet şimdi yıldırım dorukta doğuracağım kısmetse.....

İnşallah canım, düşünüyorumda Türkan hanımdan başkasını düşünemiyorum pazartesi ye randövümü aldım bakalım bebiş ne durumda

bende kısmetse jimerde doğum yapacağım. herkes çok iyi anlatıyor hastaneyi. umarım ben de senin gibi memnun kalırım. hizmetten yana şikayet yok ta sanırım fiyatları biraz fazlaymış...
hepimiz için hayırlısı olsun.[/QUOTE]

AMİN inşallah canım, valla tavsiye ediyorum gideceksen Türkan atakan yavuzu git hiç pişman olmazsın rahat rahat konuşuyosun

Normal 2000 sezeryanda 2500 zannedersem ama bide şu var benim ilk doğumumda eşim yanımdaydı önce beni sonrada bebeğimin heranını fotoğrafını çekti şimdi ALLAH nasip ederse yine istiyorum.ama heryerde buna izin vermiyolar eltim medical de doğum yaptı yalvardık eşi içeri girsin diye ııı yok ama jimerde çok rahat odama gidince gece yanımda hem annem hemde eşim kaldı başka yerde izin vermiyolar.bunlar aklıma gelince amannnnn diyorum çalışır öderiz ne yapalım.

Ha buarada sezeryan yapacaklar kesinlikle yapıştırma isteyin estetik dikiş değil çok rahat ben 2.gün bağdaş kurup oturdum.doğum yaptım drum ertesi gün gir duşunu al dedi okadar güzel ayy doğurasım geldi

selam kızlar bende bursalı ikiz hamişiyim jimer e gidiyorum türkan hanım a bende çok memnunum kendisinden gebelik önceside takibimi kendisi yaptı inşallah herşey güzel geçer bu foruma rastgele denk geldim iyikide görmüşüm 30 nisanda benim kontrolüm geçen hafta jimerdeydim.

oo bızım kadro epey kalabalık oldu kıslar hosgeldınız nasılsınız bakalım ben bugun doktordaydım oğlumu gordum 1kılo 250 gr olmuş maşallah cok tatlı uyuyordu kıyamadık uyandırmaya:) hafta sonu aılemın yanına gıdecektım sehır dısına doktorum ızın vermdeı cok uzgunum erken dogumu teteıkleyebılırmiş napalım evladım ıcın bunada sabretcem artık ama cok uzuldum acıkcasıı olsun allah saglık versınde yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…