Herkese merhabalarrrr. Dün öğrendim Bende hamileyimmALLAH nasib ederse 1 oğlum var şimdide nasib olursa kardeşi olacak
tebrik ederim canımcım.. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inş.
Herkese merhabalarrrr. Dün öğrendim Bende hamileyimmALLAH nasib ederse 1 oğlum var şimdide nasib olursa kardeşi olacak
saolasın canım ,sen neler yapıyorsunçok geçmiş olsun tatlım. umarım bu dertten biran evvel kurtulursun.
tebrikler hoşgeldin aramıza canımcım.
evet canım 15 gün sonra şevkette göreve başlayacakmış ama ben yıldırım dorukta gizem yıldırımla devam edeceğim artıkbizim doktor gitmis yaaa off uzuldum bakk
ohh ohh maşallah şekerim ,Allah hayırlı olan evladı nasip etsin inşallah,benimde bir kızım vardı 2.ci kızımda 2,5ay sonra aramızda olacakHerkese merhabalarrrr. Dün öğrendim Bende hamileyimmALLAH nasib ederse 1 oğlum var şimdide nasib olursa kardeşi olacak
canım oğlunu nerde doğurmuştun özelde mi devlette mi ? memnun kalmış mıydın?
AMİNNNNN sağ salim kucağına alırsın inşallah. benim oğlum 26 aylık oldu zaman çok çabuk geçiyo.. ALLAH bağaşlasın yavrularını hepimizinkini korusun
saolasın canım ,sen neler yapıyorsun :16
2yaşında oğlum jimerde doğum yapmıştım çok ama çok harika bi yer yaa çalışanları doktorları hepsi sanki tek tek seçilmiş oraya gitmişler.2 gün kaldım içimden diyom allahım keşke deselerki 1 ay kalıcan diye :) hemşireler zırt pırt yanımızda bişey istermisiniz bi ihtiyacınız varmı diyom allahım cennettemiyimşimdi yine hamileyim düşünüyorumda ne olursa olsun jimerden ve tabiki TÜRKAN ATAKAN YAVUZ dan vazgeçemem allah nasib ederse pazartesi kontröle gidicem doğumumda orda olacak.tavsiye ediyorum
of yaa uzuldum gercekten,, canım hic gittin mi, kolay randevu alabiliyor musun (aynı gune veya ertesi gune) ?saolasın canım ,sen neler yapıyorsun
evet canım 15 gün sonra şevkette göreve başlayacakmış ama ben yıldırım dorukta gizem yıldırımla devam edeceğim artıko doktor da çok tatlı...
ohh ohh maşallah şekerim ,Allah hayırlı olan evladı nasip etsin inşallah,benimde bir kızım vardı 2.ci kızımda 2,5ay sonra aramızda olacakee oğlun kaç yaşında benimki 3,5
cok pahalı diye duydum canım,,2yaşında oğlum jimerde doğum yapmıştım çok ama çok harika bi yer yaa çalışanları doktorları hepsi sanki tek tek seçilmiş oraya gitmişler.2 gün kaldım içimden diyom allahım keşke deselerki 1 ay kalıcan diye :) hemşireler zırt pırt yanımızda bişey istermisiniz bi ihtiyacınız varmı diyom allahım cennettemiyimşimdi yine hamileyim düşünüyorumda ne olursa olsun jimerden ve tabiki TÜRKAN ATAKAN YAVUZ dan vazgeçemem allah nasib ederse pazartesi kontröle gidicem doğumumda orda olacak.tavsiye ediyorum
maşallah canım,evet zaman çabuk geçiyor... Jimerde yapacaktım ilk doğumumu ama hastane bnim doğumdan 3 ay sonra açılmıştı....kısmet şimdi yıldırım dorukta doğuracağım kısmetse.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?