ah canımmm ,kıyamam ben sana ağırlaştın demek Allah yardımcın olsun canım,dikkatli ol tabii boşver çıkma dışarı yalnız,çokta bunaltma kendini ama tamammıbiraz geç olucak ama iyim tatlım sen neler yapıyorsun? bakıyorum da gezmelerdesin. maşallah..
ben iyice ağırlaştım artık yalnız başına çarşılara inmeye korkuyorum. çok mu abartıyorum diyorum ama 3 haftamız kaldı doğuma. eşim de izin vermiyor zaten. ama özledim gezmeleri :)
bende kısmetse jimerde doğum yapacağım. herkes çok iyi anlatıyor hastaneyi. umarım ben de senin gibi memnun kalırım. hizmetten yana şikayet yok ta sanırım fiyatları biraz fazlaymış...
hepimiz için hayırlısı olsun.
napalım kısmet canım, kolay randevu verilebiliyor ,hatta benim arkadaş randevusuz gidiyormuşof yaa uzuldum gercekten,, canım hic gittin mi, kolay randevu alabiliyor musun (aynı gune veya ertesi gune) ?
cok pahalı diye duydum canım,,
aman canım doktorla aran iyise başkasını düşünme zaten Allah rast getireİnşallah canım, düşünüyorumda Türkan hanımdan başkasını düşünemiyorumpazartesi ye randövümü aldım bakalım bebiş ne durumda
ayy doğurasınmı geldi benim içinde doğururmusun şeker...Ha buarada sezeryan yapacaklar kesinlikle yapıştırma isteyin estetik dikiş değil çok rahat ben 2.gün bağdaş kurup oturdum.doğum yaptım drum ertesi gün gir duşunu al dediokadar güzel ayy doğurasım geldi
oyy oyyy kurban olurum ben onlara annesi ikizmi taşıyorsun sen maşallahselam kızlar bende bursalı ikiz hamişiyim jimer e gidiyorum türkan hanım a bende çok memnunum kendisinden gebelik önceside takibimi kendisi yaptı inşallah herşey güzel geçer bu foruma rastgele denk geldim iyikide görmüşüm 30 nisanda benim kontrolüm geçen hafta jimerdeydim.
ben hamile değilim ama doktr arıyorum sinirli olmayan4 aydr falan deniyoruz tık yok
oo bızım kadro epey kalabalık oldu kıslar hosgeldınız nasılsınız bakalım ben bugun doktordaydım oğlumu gordum 1kılo 250 gr olmuş maşallah cok tatlı uyuyordu kıyamadık uyandırmaya:) hafta sonu aılemın yanına gıdecektım sehır dısına doktorum ızın vermdeı cok uzgunum erken dogumu teteıkleyebılırmiş napalım evladım ıcın bunada sabretcem artık ama cok uzuldum acıkcasıı olsun allah saglık versınde yavruma
ah canımmm ,kıyamamben sana ağırlaştın demek Allah yardımcın olsun canım,dikkatli ol tabii boşver çıkma dışarı yalnız,çokta bunaltma kendini ama tamammı fiyatın karşılığında aldığın hizmet var canım bence için rahat olsun herşeyin en güzelini yaşayacksın inşallah
napalım kısmet canım, kolay randevu verilebiliyor ,hatta benim arkadaş randevusuz gidiyormuşama ben huy edinmişim bir kere 2 hafta önceden mutlaka rnadveu alırım
aman canım doktorla aran iyise başkasını düşünme zaten Allah rast getire:13:
ayy doğurasınmı geldi benim içinde doğururmusun şeker...
oyy oyyy kurban olurum ben onlara annesi ikizmi taşıyorsun sen maşallahçok sevindim adına inşallah sonuna kadar herşey sağlıkla ve hayırla devam eder... hoşgeldin aramıza cinsiyet belli değildir heralde daha
canım benim yıldırım dorukta GİZEM YILDIRIM ,sinirleri alınmış özel doktor
selam kızlar bende bursalı ikiz hamişiyim jimer e gidiyorum türkan hanım a bende çok memnunum kendisinden gebelik önceside takibimi kendisi yaptı inşallah herşey güzel geçer bu foruma rastgele denk geldim iyikide görmüşüm 30 nisanda benim kontrolüm geçen hafta jimerdeydim.
oo bızım kadro epey kalabalık oldu kıslar hosgeldınız nasılsınız bakalım ben bugun doktordaydım oğlumu gordum 1kılo 250 gr olmuş maşallah cok tatlı uyuyordu kıyamadık uyandırmaya:) hafta sonu aılemın yanına gıdecektım sehır dısına doktorum ızın vermdeı cok uzgunum erken dogumu teteıkleyebılırmiş napalım evladım ıcın bunada sabretcem artık ama cok uzuldum acıkcasıı olsun allah saglık versınde yavruma
Merhaba canım ayyyy maşşallahya ikiz bebeklere bayılıyorum keşke benimde oşşaa Hyırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah. Türkan hanım mükemmel dimi? çok tatlı ya inşallah ordan ayrılmaz.bende pazartesi kontröle gidicem.
sağol cnm güzel dileklerin cnm gerçekten tatlı bi bayan türkan hn inşllah ayrılmaz işte işin bu tarafı kötü bugün kontrole gidiyosun yarın bakmışın ayrılmış denk gelen var öle nereye gittiğinin bile bilmeyen hastalar umarım ayrılmaz
Ben konuştuğumda dedim gitmiyceksiniz dimi drlar hep değişiyo dedi yok burdayım artık
selam ben de bursalı hamilelerdenim.. ilçede oturuyorum. şu an 28 . haftamızdayız.. bebeğimle ilgili ufak bi sorun olabilir diye yalçın kimya bi görsün dediler.. var mı b u doktor hakkında bilgisi olan?
hayırlısı olsun ben şahsen bebeğime sadece 2 li tarama testi yaptırdım,3lüyü yaptırmadım,yaptırsam sonuç kötü çıksa ,bebeğime kıyamayacğım için gerek duymadım....2liyi bile yaptırmayacaktım ama bana sormadan doktor işlemleri yaptırttı...inşallah güzel geçecektir sen içini rahat tut hayatım sevgiler...sağol cnm benim inşallah herşey dediğin gibi güzel geçer allah ın izniyle şimdilik yok yaramazlık çalışıyorum üstelik 30 nisanda ense kalınlığı ölçümü 2 li test vr biraz kafam karışıyo ikizlerde yapılmıyo gibi diyolar yaptırında var türkan hn yapılıyo çoğul gebelik diye belirtilir dedi bizim için en önemli usg görüntüsü dedi inşallah güzel geçer ozaman belki cinsiyetleri belli olur bazı doktorlar anlıyomuş valla görüşürü yine artı b ende burda takılıcam
aynen bende bayılıyorum ikizlere büyütmesi zor oluyor ama onlar hiç yalnızlık yaşamıyorlarmerhaba canım ayyyy maşşallahYa ikiz bebeklere bayılıyorum keşke benimde oşşaa Hyırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah. Türkan hanım mükemmel dimi? çok tatlı ya inşallah ordan ayrılmaz.bende pazartesi kontröle gidicem.
selam ben de bursalı hamilelerdenim.. Ilçede oturuyorum. şu an 28 . Haftamızdayız.. Bebeğimle ilgili ufak bi sorun olabilir diye yalçın kimya bi görsün dediler.. Var mı b u doktor hakkında bilgisi olan?
Herkeze kocaman günaydın kızlar nasılsınız bakalım hayat nasıl gidiyor,sabah saah bende temizlik yaptım yoruldum ,kendimi temizlik yapmaktan alıkoyamıyorum, Bu arada kızlar annemler beni çok korkutmaya başladılar,karnın aşağıda kızım diyerek:44:,ben ilk bebeğimi erken doğurmuştum şimdi 3,5 yaşında..onu 33+4 günlükken doğurmuştum,şimdi 28. Haftama geldim,ve ağırlaştım, rahmimdede bir değişiklik hissediyorum ve karnımda günde 3-4 kez sertleşiyor (rahim kasılması ),haftaya perşembe randevum var diye ,acele etmeden bekliyorum,doktoruma hepsini söyleyeceğim,inşallah erken doğurmam ,bu sefer 9ay10 gün gebelik istiyorum bennn
canım yapayım bari bende öyle,:) 21 nisanda gizemdeyim bakalım o söyler riskli olup olmadığımı, canım benim zor gelmiyormu artık eşine yardım etmek,ben şahsen hemen yorulur oldum,hep yatasım var:S kıyamam ben sana canım benim dikkat et kendine artık dinlen evinde bir yolunu bulup....slm canım sende karnını alttan bı seyle yukarı bagla:) bakma guldugume ben cıddıyım benım alt komşumunda karnı aşagıdaymış hep doktor erken dogurabılırsın demış oda karnını bı sey le yukarı dogru kaldırıp baglamış gunu gelıncede dogrumuş kızını ben temızlık falan yapmıyorum acıkcası ayda bı kere doguma kadar ıdare etcem napıyım cok yoruluyorum zaten butun gun işte gelınce halım kalmıyor bo yemek bı bulaşık okadar
Evet orası öyle ama bebekken ne tatlı tabiki bakanada allah yar ve yardımcısı olsun.aynen bende bayılıyorum ikizlere büyütmesi zor oluyor ama onlar hiç yalnızlık yaşamıyorlar:13:
inşallah yolunda gider herşey :) benimde olsa spr olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?