Bursa hamişleri buraya :)

Hoşgeldin canım, inşallah bi aksilik olmaz ve kalp atışınıda büyüdüğünüde doğduğunuda görürsün canım inşallah bizde görürüz.

canım benim hoşgeldin aramıza olumlu düşün olumlu olsun Allahın izniylede duyarsın kalp atışlarını seni seviyoruz....
inşallah yolunda gider herşey :) benimde olsa spr olcak

olur Allahın izniyle canım dularını ve azmini ekisk etme ....

annem kayınvalidem var bakarlar artık ben çalışmayı düşünüyorum inşallah nasip olursa çünkü evlenince çıkarttı işyerim tam 2 yıl iş aradım evlendikten sonra psikolojim bozuldu çok şükür buldum çok rahatım yani o kadar beklememe değdi yakında tabi kısmet nasip diyorumtabiki evde durupta bakmak isterim ayrı mesele

Son düzenleme:

inşallah canım ,ama bana sorarsan gebeliğinin sonlarına doğru fikrin değişecek,ve hatta doğduklarında onlara iyice bağlanacaksın ve işi bir müddet bırakmayı bile düşünebilirsin....resmen aşık oluyorsun bebeğe çünkü ,bırakamıyorsun onu bir an bile,ben de doğunca 3 ay sonra çalışırım diyordum ama ,doğmadan başladım 1 yaşına kadar bakayım bari diye,doğdu aman her zzamanki bir kere bu ,3 yaşına kadar bakacağım ne olursa olsun dedim,ve baktımda ama yine hamile kaldım:) ve kızım 3,5 yaşında 2 ayy sonra abla olacak,

gönülirem vallahi duygulandım doğduklarında aşık oluyosun deyişine ben 3 yıllık evli olucam haziran nasip olursa pko luyum çok şükür rabbim bana aratmadı klomenle hamile kaldım 2.ayımda baya bi kıymetliler yani ALLAH nasip kısmet ederse cnm ne isterse alıcam ne de merağım varsa haklısın benim ilk bebeklerim olucak inşallah sen bu duyuyu tatmışın anladım ne demek istediğini

Son düzenleme:

evet canım gerçekten ama aşk bunun adı,

ay sizin aşklarınızı yesınler emi:) şaka bı yana oğlumun kıpırdaması bıle ıcımı coştururken dogunca düşünemıyorum halımı hayatımın odak noktası olcak buyuk ıhtımal gonulcum ben senden ondeyım galıba bı kac gun gel beraber doguralım elini cabuk tut da:) nasılsa doktorumuz aynı bırlıkt egıdelım doguma bana cesaret verırsın kuşum yarın son yarıdma gıdıyorum artık ayaklarım ağrıyor cunkı atolyeden etekelr cıkcak yarın onu bekledım kontrol ıcın sonra arada belkı gıderım elbıse falan dıkılıyor onların kontrolune ama haftada bı gun faolan yavrum daha onemlı benım ıcın para işini babası halletsın1:

benimde oğlum olacak arkadaşım.. sen de temmuz annesisin demekki. sosyete doktoru ünvanı çok haklı bence 600 lira imiş muayenesi,dudaklarım uçukladı....

benimde oğlum olacak arkadaşım.. sen de temmuz annesisin demekki. sosyete doktoru ünvanı çok haklı bence 600 lira imiş muayenesi,dudaklarım uçukladı....

yuh dıycem kımse kusura bakamsın one ya 600 lıra kazanmak ıcın ınsanlar bı ay emek verıyor bu kadar vıcadansızlık olmaz yaaabu doktorlar ne sanıyor kendını hepsının yaptıgı aynı sankı karnını acıp cocugunumu gosterıyor hepsınde aynı ultrason cıhazı bakıyorlar karnına koyup vıcdan lazım ınsana vıcdannn

merhaba fıstıklar valla hafta sonumuz baya yoğun geçti ve yorucuydu cumartesi kızlarıma genç odası ve yeni evime ankastre set aldık,baya gezdik,ee bugünde eşimin doğumgünüydü yemeğe misafiler vardı baya yorucu oldu benim için ... ama çok şükür bebeğim iyi,bugün çok güzel birşey oldu ben ilk bebeğimde süt sorunu yaşamıştım,ve hatta sol göğsümde süt kesilmişti,bana birdaha soldan süt asla gelmez demişlerdi ve bende hep korkuyordum ama bugün görüğ uçlarımı kontrol ederken soldan da süt geldi:) Allahım ne büyüksün çok şükürki yavrumun rıskını vermişsin ...çok mutlu oldum kızımdamutlu oldu bak annecim Allah kardeşinin sütünü vermiş bize dedim,çok mutlu olduk:)

ahh canım bana belli olmaz ben belki senden erken fırtlatırım bebeği:) erken doğum yaparım gibi geliyor...ama ne güzel olur kız aynı gün doğuruversek keşke elele sancı çekeriz aman çok şükür bundan sonra çalışmayacak olmana çok sevindim, ee artık babası ilgilensin maddi konularla canım
evet evet canım öyleyim temmuz başı kısmetse benim sat 2 ekim ama bebek 7 ekimle uyumlu bakalım hangisine göre doğacak:)evet yaa çok yüksek canım bir doğum parası bizim hastanede
aynen canım katılıyorum valla

Herkese merhabalarrr bu gü zel havada güzel bursanın güzel bayanları :89:
sanada merhaba güzel ,boncuk bakışlı cici annecik nasılsın bakalım görüşmeyeli ....
kimse yok herkes gezmelerde galiba
canım valla yoğunluk hafta sonu kocişler evde olunca ,bize bilgisayar keyfi fırsatı pek kalmıyor ,ee nasılsınız bakalım ,keyifler yerindemi....

sanada merhaba güzel ,boncuk bakışlı cici annecik nasılsın bakalım görüşmeyeli ....

Ayy teşekkür ederim canım, iyiyim çok şükür bugün dr a gidicem inşallah herşey yolundadır. siz nasısınız bakalım zaman azalıyo inşallah herşey çok kolay olur.

slm annecıkler nasılsınız bakalım bugun evdeyım temızlık yapcam yaaavaaaş yavaaaş :) aslında normalde hıc sevmem bı gunde koca evı temızlerım koştur koştur oyuzden yavas yapınca kızıyom kendıme doktora gıdenler gıdecekler hayırlı haberl egelın ınsallah bızde haftaya gıdecez artık 15te bır goruselım dedı doktorum bana solemıyor ama galıba erken dogum rıskım var cunkı yolculuk yapıcam dedım otur oturdugun yerde demededı tabıde gıtme dedi :) saolsun benım ne panık oldgumu oda anladı ona gore serbet verıyor kadın gönulcum sut mut demişin daha erken değilmi sut gelmesıne yoksa benmı bılmıyorum yaa kafamı karıştırdın ıyıce bu arada oğlumu sıze şikayet edıyorum teyzelerı sabah babasına gıderken uyandım hemen tepıverdı bı tane gecede aynı kac kere uyansam hep benle uyanıyor uykusu cok hafıf olacak bu cocugun ya çıt desen uyanır herhalde dogunca napcam ben

Ayy teşekkür ederim canım, iyiyim çok şükür bugün dr a gidicem inşallah herşey yolundadır. siz nasısınız bakalım zaman azalıyo inşallah herşey çok kolay olur.
amin canım umarım herşey yolundadır sen içini rahat tut,biz napalım uyku uyku uyku....son zamanlarımızı iyi değerlendirelşim değilmi ama uyuyalım bol bol:):)

ayy canım iyiyiz çok şükür ,nihayet artık evindesin maşallahtemizliği dert etme canım benim ,bende senin gibiydim ama artık yapamıyorum sanırım...aman yapmasamda olur ,iki kırıntı dökülür şarlıyla alıveririm bide tozları alıp lawaboları çamaşır sulasam tamadır:) amanın kızz aynı şeyden erken doğumdan bende çok korkuyorum ,ben ilk bebeği erken doğurmuştum 33+4 günlükken ve şikayetlerim vardı ,aynı şikayetler yine başladı bende perşembeyi iple çekiyorum doktoruma baktırtçam alttan serviks uzunluğundan anlaşılıyormuş riskli olup olmadığımız, ama ben erken doğumdan korkmuyorum ,dahaönce yaşadım Allah ömür versin yeterki büyüyüp gidiyor birde yaşama şansları artık daha yüksek...canım süt bazı anne adaylarında 28.haftada gelirmiş(ee ben bazılarındanım) bende de öyle oldu bu gebelikte... ama öncekinde doğum yaptım banyo yaptım ondan sonra süt geldi...yani sıkıntı yapma herşey normal her ikimizdede ,ah canım hassa bir bebek olacak desene:) en ufak sarsıntıya uyanıcak yandın sen annesi yandııın

merhaba kızlar bugün geç kalktım dün öyle yorulmuşum ki anlatamam....saat 1 oldu ben hala kahvaltı etmeye çalışıyorum... normalde bugün benim temizlik günümdür ama onu bile yapacak halim yok,dün süpürüp silmiştim üstten yeter... neyse kızlar kocaman öpüyorum hepinizi ben komşuya gidiyorum kahve içmeye:):)

merhaba arkadaşlar,benimde ilk hamileliğimde bebeğin ense kalınlığı fazla diye,yalçın kimya'ya yönlendirmişti dr'um.8-9 yıl önce 100 tl verdik,ayrıntılı ultrasonla inceledi,bebeğin sağlıklı göründüğünü ama yinede amniyosentez yaptırmamızın iyi olacağını söyledi.500 tl ye ben muayenehanemde yaparım dedi.benim bebeğim 5 yıl sonra tedavi ile olduğu için,düşük riskini sordum,tam rakamları hatırlamıyorum ama,operasyondaki düşük riski,davn sendromlu olma riskinden katkat daha fazlaydı.burdan çıkıncada başınıza ne gelceğini bilemezsiniz falan dedi,hiç inandırıcı gelmemişti bana.iyiki güvenip yaptırmamışım,çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.ama çok üzmüşlerdi bu konuda beni.bu arada şu an 3 aylık hamileyim,yine tedavi ile oldu.arzu acar ünsal'a gidiyorum ama ssk doktoruna gitsem ancak bu kadar ilgilenir.değiştiricem bayan doktor arıyorum.hastane sezeryan doğum ücretleride önemli benim için.bulamazsam;doktoruma biraz ayıp olucak ama karşı komşusu ahmet yılmaz'a gideyim diyorum

Merhabalarrr güzel verimli bayanlarr drdan geldim 5 haftalıkmış bebişim aynı bana benziyo bukadar olur yani tıpkım

canım benim hoşgeldin aramıza sefalar getirdin umarım doğru doktorla güzel bir gebelik geçirirsin... doktoruna ayıp olma meselesine gelincede neden ayıp olacakmış ki ,onlar bizi düşünüyorlarmı sanki boşverr nerede mutluysan orada ol herzaman....
Merhabalarrr güzel verimli bayanlarr drdan geldim 5 haftalıkmış bebişim aynı bana benziyo bukadar olur yani tıpkım
maşallah kız nasıl seçtin bebeğinin yüzünü Allah iyiliğinbi versin emi...... maşallah 5 haftalık olmuş bile Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah... seni deli seniii.....

merhaba hoşgeldın aramıza.bahsettiğin doktora ben de ona gitmeyi düşünüyordum ama memnun kalmamışsın sanırım,hala içime sinen bir doktor olmadı ya:95: ben doğurana kadar yeni bir hastane açılsa ne iyi olur:97:hepimize bebişlerimizle sağlıklı günler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…