slm kızlar aranıza sımdı kaltıldım bursayı okuyunca bende gebısım bugun 8 haftama gırdım ılk bebegım olcak ıns dusuk rıskım var yatıyorum pztsı dr gıdıcem kalp atıslarını duymak ıcın bebegımın bana cok dua edın ıns duyulur ve hersey yolunda gıder
canım benim hoşgeldin aramıza olumlu düşün olumlu olsunslm kızlar aranıza sımdı kaltıldım bursayı okuyunca bende gebısım bugun 8 haftama gırdım ılk bebegım olcak ıns dusuk rıskım var yatıyorum pztsı dr gıdıcem kalp atıslarını duymak ıcın bebegımın bana cok dua edın ıns duyulur ve hersey yolunda gıder
inşallah yolunda gider herşey :) benimde olsa spr olcak
hayırlısı olsun ben şahsen bebeğime sadece 2 li tarama testi yaptırdım,3lüyü yaptırmadım,yaptırsam sonuç kötü çıksa ,bebeğime kıyamayacğım için gerek duymadım....2liyi bile yaptırmayacaktım ama bana sormadan doktor işlemleri yaptırttı...inşallah güzel geçecektir sen içini rahat tut hayatım sevgiler...
aynen bende bayılıyorum ikizlere büyütmesi zor oluyor ama onlar hiç yalnızlık yaşamıyorlar:13:
annem kayınvalidem var bakarlar artık ben çalışmayı düşünüyorum inşallah nasip olursa çünkü evlenince çıkarttı işyerim tam 2 yıl iş aradım evlendikten sonra psikolojim bozuldu çok şükür buldum çok rahatım yani o kadar beklememe değdi yakında tabi kısmet nasip diyorum
gönülirem vallahi duygulandım doğduklarında aşık oluyosun deyişine ben 3 yıllık evli olucam haziran nasip olursa pko luyum çok şükür rabbim bana aratmadı klomenle hamile kaldım 2.ayımda baya bi kıymetliler yani ALLAH nasip kısmet ederse cnm ne isterse alıcam ne de merağım varsa haklısın benim ilk bebeklerim olucak inşallah sen bu duyuyu tatmışın anladım ne demek istediğini
hoşgeldin canım aramıza bende 28.haftamdayımbirlikte doğuracağız desene:):) yalçın kimya bursa nilüfer fsm(fatih sultan mehmet) bulvarında muayenehanesi,bursanın en iyi doktorlarındandır,işinin ehlidir duyuyorum ,hatta sosyetenin doktoru da diyebilirim Biraz muayene ücreti belki yüksek olabilir ama ,mükemmel bir doktor olduğunu duymuştum.... Benim kızım olacak bu arada senin neyin olacak....
benimde oğlum olacak arkadaşım.. sen de temmuz annesisin demekki. sosyete doktoru ünvanı çok haklı bence 600 lira imiş muayenesi,dudaklarım uçukladı....
ahh canım bana belli olmaz ben belki senden erken fırtlatırım bebeği:) erken doğum yaparım gibi geliyor...ama ne güzel olur kız aynı gün doğuruversek keşke elele sancı çekerizay sizin aşklarınızı yesınler emi:) şaka bı yana oğlumun kıpırdaması bıle ıcımı coştururken dogunca düşünemıyorum halımı hayatımın odak noktası olcak buyuk ıhtımal gonulcum ben senden ondeyım galıba bı kac gun gel beraber doguralım elini cabuk tut da:) nasılsa doktorumuz aynı bırlıkt egıdelım doguma bana cesaret verırsın kuşum yarın son yarıdma gıdıyorum artık ayaklarım ağrıyor cunkı atolyeden etekelr cıkcak yarın onu bekledım kontrol ıcın sonra arada belkı gıderım elbıse falan dıkılıyor onların kontrolune ama haftada bı gun faolan yavrum daha onemlı benım ıcın para işini babası halletsın1:
evet evet canım öyleyim temmuz başı kısmetse benim sat 2 ekim ama bebek 7 ekimle uyumlu bakalım hangisine göre doğacak:)evet yaa çok yüksek canım bir doğum parası bizim hastanedebenimde oğlum olacak arkadaşım.. sen de temmuz annesisin demekki. sosyete doktoru ünvanı çok haklı bence 600 lira imiş muayenesi,dudaklarım uçukladı....
aynen canım katılıyorum vallayuh dıycem kımse kusura bakamsın one ya 600 lıra kazanmak ıcın ınsanlar bı ay emek verıyor bu kadar vıcadansızlık olmaz yaaabu doktorlar ne sanıyor kendını hepsının yaptıgı aynı sankı karnını acıp cocugunumu gosterıyor hepsınde aynı ultrason cıhazı bakıyorlar karnına koyup vıcdan lazım ınsana vıcdannn
sanada merhaba güzel ,boncuk bakışlı cici annecik nasılsın bakalım görüşmeyeli ....Herkese merhabalarrr bu gü zel havada güzel bursanın güzel bayanları :89:
canım valla yoğunluk hafta sonu kocişler evde olunca ,bize bilgisayar keyfi fırsatı pek kalmıyor ,ee nasılsınız bakalım ,keyifler yerindemi....kimse yok herkes gezmelerde galiba
amin canım umarım herşey yolundadır sen içini rahat tut,Ayy teşekkür ederim canım, iyiyim çok şükür bugün dr a gidicem inşallah herşey yolundadır. siz nasısınız bakalım zaman azalıyo inşallah herşey çok kolay olur.
slm annecıkler nasılsınız bakalım bugun evdeyım temızlık yapcam yaaavaaaş yavaaaş :) aslında normalde hıc sevmem bı gunde koca evı temızlerım koştur koştur oyuzden yavas yapınca kızıyom kendıme doktora gıdenler gıdecekler hayırlı haberl egelın ınsallah bızde haftaya gıdecez artık 15te bır goruselım dedı doktorum bana solemıyor ama galıba erken dogum rıskım var cunkı yolculuk yapıcam dedım otur oturdugun yerde demededı tabıde gıtme dedi :) saolsun benım ne panık oldgumu oda anladı ona gore serbet verıyor kadın gönulcum sut mut demişin daha erken değilmi sut gelmesıne yoksa benmı bılmıyorum yaa kafamı karıştırdın ıyıce bu arada oğlumu sıze şikayet edıyorum teyzelerı sabah babasına gıderken uyandım hemen tepıverdı bı tane gecede aynı kac kere uyansam hep benle uyanıyor uykusu cok hafıf olacak bu cocugun ya çıt desen uyanır herhalde dogunca napcam ben
benimde oğlum olacak arkadaşım.. sen de temmuz annesisin demekki. sosyete doktoru ünvanı çok haklı bence 600 lira imiş muayenesi,dudaklarım uçukladı....
canım benim hoşgeldin aramıza sefalar getirdin umarım doğru doktorla güzel bir gebelik geçirirsin...merhaba arkadaşlar,benimde ilk hamileliğimde bebeğin ense kalınlığı fazla diye,yalçın kimya'ya yönlendirmişti dr'um.8-9 yıl önce 100 tl verdik,ayrıntılı ultrasonla inceledi,bebeğin sağlıklı göründüğünü ama yinede amniyosentez yaptırmamızın iyi olacağını söyledi.500 tl ye ben muayenehanemde yaparım dedi.benim bebeğim 5 yıl sonra tedavi ile olduğu için,düşük riskini sordum,tam rakamları hatırlamıyorum ama,operasyondaki düşük riski,davn sendromlu olma riskinden katkat daha fazlaydı.burdan çıkıncada başınıza ne gelceğini bilemezsiniz falan dedi,hiç inandırıcı gelmemişti bana.iyiki güvenip yaptırmamışım,çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.ama çok üzmüşlerdi bu konuda beni.bu arada şu an 3 aylık hamileyim,yine tedavi ile oldu.arzu acar ünsal'a gidiyorum ama ssk doktoruna gitsem ancak bu kadar ilgilenir.değiştiricem bayan doktor arıyorum.hastane sezeryan doğum ücretleride önemli benim için.bulamazsam;doktoruma biraz ayıp olucak ama karşı komşusu ahmet yılmaz'a gideyim diyorum
Merhabalarrr güzel verimli bayanlarrdrdan geldim 5 haftalıkmış bebişim aynı bana benziyo bukadar olur yani tıpkım
merhaba arkadaşlar,benimde ilk hamileliğimde bebeğin ense kalınlığı fazla diye,yalçın kimya'ya yönlendirmişti dr'um.8-9 yıl önce 100 tl verdik,ayrıntılı ultrasonla inceledi,bebeğin sağlıklı göründüğünü ama yinede amniyosentez yaptırmamızın iyi olacağını söyledi.500 tl ye ben muayenehanemde yaparım dedi.benim bebeğim 5 yıl sonra tedavi ile olduğu için,düşük riskini sordum,tam rakamları hatırlamıyorum ama,operasyondaki düşük riski,davn sendromlu olma riskinden katkat daha fazlaydı.burdan çıkıncada başınıza ne gelceğini bilemezsiniz falan dedi,hiç inandırıcı gelmemişti bana.iyiki güvenip yaptırmamışım,çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu.ama çok üzmüşlerdi bu konuda beni.bu arada şu an 3 aylık hamileyim,yine tedavi ile oldu.arzu acar ünsal'a gidiyorum ama ssk doktoruna gitsem ancak bu kadar ilgilenir.değiştiricem bayan doktor arıyorum.hastane sezeryan doğum ücretleride önemli benim için.bulamazsam;doktoruma biraz ayıp olucak ama karşı komşusu ahmet yılmaz'a gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?