Bursa hamişleri buraya :)

maşallah kız nasıl seçtin bebeğinin yüzünü Allah iyiliğinbi versin emi...... maşallah 5 haftalık olmuş bile Allah sağlıkla kucaklatsın inşallah... seni deli seniii.....[/QUOTE]

el bile salladı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh önce siz doğurun zamanınız azaldı sonrada biz küçükler büyütüp doğuralım inşallahhhhhhh

arkadaslar yalcın kimya neden bu kadar yüksek anlamıyorum ya ben gitmeyi düşünmüştüm asılama için ama bana arkadasım 200 lira demişti bu ne ya 600
bu arada gönülirem evin hayrılı olsun ne marka aldın ankastrelerini yine ertuğrulkenttenmi aldın evini allah güle güle oturmayı nasip etsin

el bile salladı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh önce siz doğurun zamanınız azaldı sonrada biz küçükler büyütüp doğuralım inşallahhhhhhh
inşallah canım bu kadar kabiliyetli olduğuna göre ,oğlan demektir ayy az kaldı dsimi kız amanın...:18:
evet canım sosyete doktoru ne de olsa adamın ,yeri fsm bulvarında ,ucuz olursa rabet görmez şekerim, tamam işin ehlidir ama ,bu kadarda yüksek fiyat olmamalı bencede.....

inşallah evim hayırlı olur canım...şu kiracılar bir çıksa ah bir çıksa aynı siteden aldım canım evi, ankastrelerimde bosch markasının set 2 deki modeli...netten bakabilrsin 1300tlye aldık...sadece davlumbazı iptal edip aspiratör aldım extra dolabım olsun diye.... ee sen neler yapıyorsun görüşmeyeli....

merhaba nursena,hoşbuldum.ben daha hamile kalmadan gitmeye başlamıştım arzu hnma.tedaviye başlıcağım için tahlilleri falan yaptırdım.o gün bugündür devam ettim,ama hiç tatmin olmadım.hastanede doğum ücretleride yüzde yüz artmış 1 nisandan itibaren,şimdi medikabil hast. randevu aldım.demet hanıma gideyim,bi bakalım doğum ücretlerinide görüşücem.

evet ya bu hastane oalyı hakıkaten cok zor hamıle kalsan bı dert kalmasan bı dert ama ben hep allahıma sukredıyorumkı en azından ımkanlarım musaıtde ozele gıdebılıyorum ya eşimin sıgortası falan olmasaydı da yesıl kartla fakan ssk ya gıtmek zorunda olsam zaten pıpırıkım orda da doguraana kadara kafayı yerdım ya allahım sana sonsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz şükürler olsun

günaydın kızlarr.. birkaç gündür giremiyordum baya bir kalabalıklaşmışız. maşallah :)
dün biz de doktorumuza gittik kontrole artık son kontrollerimiz. bir öncekinde ne güzel pıtırığım normal doğum pozisyonunu almıştı. doktor da artık dönmez dönme ihitmali %4 demişti özellikle ilk hamileliklerde olmuyormuş yani pek nadir rastlanıyormuş. ama benim pıtırığım dün bir baktı doktor amcası.. aa dönmüş bu kız dedi. makat duruyor.
bakalım hayırlısı Allahtan ne diyelim kızımız nasıl gelmek isterse öyle gelcek miniğim benim.

merhaba kızlar dün gece uykumn kaçtı ve saat 3te uyuyabildim ancak....bu sabahta 10-30da uayanbildim.... nasılsınız neler yapıcaksınız bugün ben hyarın yasin okutçam evde bugün temizlik yapayım ,ütü yapayım diyorum sonra alışveriş yapacağım yarın için böyle işte...

evet canımAllaha b,nlerce kez şükürler olsunki bizde bu imkanlar var olmayanlar mecburlarrr....
canım inan varya kaç gündür aklım sende neler yapıyor bu kız diye meraktan çatladım.... demek pıtırcığın yaramzlık yaptı ,döndü öylemi,olsun canım hayırlısı olsun,öyle ya da böyle ,yaralar iyileşir yeterki bebek sağlıkla doğsun kucaklayabilesiniz.... onu bizim yerimize bol bol okşa annesi.....
hayırlısı canım
şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun.....

ben canım hep evdeyim ne olsun işet hep aynı memnuusun desene siteden ben hasbahçede oturuyordum hiç memnun değildim çok küçük tü zaten tasındım da rahatladım

iyim bende cnm çok şükür çalışmaya devam valla benim eşimde işçi bende çalışıyorum ama çalıştığım 1 yıl boyunca düğün borçlarımızı anca kapattık zor oldu ama çok şükür çalışıyorum işim iyi rahat bende maaşımı hastaneye veriyorum sağlık olsun yinede

Allah kabul etsin canım. kendini çok yorma dikkat et temizlik alışveriş falan dinlene dinlene yap canım.
bende evde son hazırlıklarımı yapıyordum canım o yüzden pek nete giremediydim. normalde miadımız 04 mayıstı ama doktor haftaya ptesi sezeryanı yapabiliriz falan deyince ne bileyim bir tuhaf oldum. heyecan korku endişe falan hepsi karıştı. dönmez bir daha diyor ama beklesem mi bir hafta daha düşünüyorum karar veremedim belki son haftasında döner ne dersiniz?

herşey gönlünce olur inşallah.nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama 7 aylık hamile bir arkadaşım var o doktora gidiyor.ama doktorda hamileymiş günleride aynıymış doğuma giremeyecek diye bırakmayı düşünüyordu.fiyatlarda 12 muayene 700 800 cıvarı dogum demişti sanırım.gerçekten doktor kararıda zor dogum kadar:44:.Rabbim hepimizi gayırlı insanlarla karşılaştırsın....:80:

beraber dogrusular işte hasta doktor amma ilginç denk gelmiş

merhaba bende 31 haftalık hamileyim.aslında yenişehir ilçesindeyim ama doktorumun tayini şevket yılmaza çıktı o sebepden dolayıda bursaya gelicem doğuma.benimde 2. bebişim.oğlum 3 yaşında ismi sirac kağan.şimdide bir kız bebek bekliyorum.ismini ceylin hafsa koyucam inşallah...

burcu merhaba bende bursalıyım sana sormak istediğim özel bir şey var ama msj atılmıyor msj.kısmını açarmısın canım rica etsem

ay ne diyosun!bilseydim hiç randevu almazdım,napcam şimdi,bide baharamı baksam.ordanda memnun olmayan kişiler çok.doruk iyiymiş ama doğum ücretleri yüksekmiş.benim bebiş 12 hafta 3 günlük.benim sezeryan olucak,yazdığın normal doğum ücretimi?Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…