inşallah canım bu kadar kabiliyetli olduğuna göre ,oğlan demektirel bile salladı aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh önce siz doğurun zamanınız azaldı sonrada biz küçükler büyütüp doğuralım inşallahhhhhhh
evet canım sosyete doktoru ne de olsa adamın ,yeri fsm bulvarında ,ucuz olursa rabet görmez şekerim, tamam işin ehlidir ama ,bu kadarda yüksek fiyat olmamalı bencede.....arkadaslar yalcın kimya neden bu kadar yüksek anlamıyorum ya ben gitmeyi düşünmüştüm asılama için ama bana arkadasım 200 lira demişti bu ne ya 600
bu arada gönülirem evin hayrılı olsun ne marka aldın ankastrelerini yine ertuğrulkenttenmi aldın evini allah güle güle oturmayı nasip etsin
canım benim hoşgeldin aramıza sefalar getirdin umarım doğru doktorla güzel bir gebelik geçirirsin...doktoruna ayıp olma meselesine gelincede neden ayıp olacakmış ki ,onlar bizi düşünüyorlarmı sanki boşverr nerede mutluysan orada ol herzaman....
merhaba gönülirem,hoşbuldum.aynı gün cevap alabileceğim kişilerle aynı yerde olmak güzel.iyi dileklerin için teşekkürler,bilmukabele
merhaba hoşgeldın aramıza.bahsettiğin doktora ben de ona gitmeyi düşünüyordum ama memnun kalmamışsın sanırım,hala içime sinen bir doktor olmadı ya:95: ben doğurana kadar yeni bir hastane açılsa ne iyi olur:97:hepimize bebişlerimizle sağlıklı günler:80:
canım benim hoşgeldin aramıza sefalar getirdin umarım doğru doktorla güzel bir gebelik geçirirsin...doktoruna ayıp olma meselesine gelincede neden ayıp olacakmış ki ,onlar bizi düşünüyorlarmı sanki boşverr nerede mutluysan orada ol herzaman....
merhaba gönülirem,hoşbuldum.aynı gün cevap alabileceğim kişilerle aynı yerde olmak güzel.iyi dileklerin için teşekkürler,bilmukabele
canım inşallah işlerin rast gider demet hanımı da duymuştum yine bu topikte başlardaki sayfalarımızda yorumlar var sanırım ...şu hastane belirlemek en az bebek cinsiyeti kadar önemli...muallakta kalmak gerçekten zor...merhaba nursena,hoşbuldum.ben daha hamile kalmadan gitmeye başlamıştım arzu hnma.tedaviye başlıcağım için tahlilleri falan yaptırdım.o gün bugündür devam ettim,ama hiç tatmin olmadım.hastanede doğum ücretleride yüzde yüz artmış 1 nisandan itibaren,şimdi medikabil hast. randevu aldım.demet hanıma gideyim,bi bakalım doğum ücretlerinide görüşücem.
evet canımAllaha b,nlerce kez şükürler olsunki bizde bu imkanlar var olmayanlar mecburlarrr....evet ya bu hastane oalyı hakıkaten cok zor hamıle kalsan bı dert kalmasan bı dert ama ben hep allahıma sukredıyorumkı en azından ımkanlarım musaıtde ozele gıdebılıyorum ya eşimin sıgortası falan olmasaydı da yesıl kartla fakan ssk ya gıtmek zorunda olsam zaten pıpırıkım orda da doguraana kadara kafayı yerdım ya allahım sana sonsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz şükürler olsun
canım inan varya kaç gündür aklım sende neler yapıyor bu kız diye meraktan çatladım.... demek pıtırcığın yaramzlık yaptı ,döndü öylemi,olsun canım hayırlısı olsun,öyle ya da böyle ,yaralar iyileşir yeterki bebek sağlıkla doğsun kucaklayabilesiniz.... onu bizim yerimize bol bol okşa annesi.....günaydın kızlarr.. birkaç gündür giremiyordum baya bir kalabalıklaşmışız. maşallah :)
dün biz de doktorumuza gittik kontrole artık son kontrollerimiz. bir öncekinde ne güzel pıtırığım normal doğum pozisyonunu almıştı. doktor da artık dönmez dönme ihitmali %4 demişti özellikle ilk hamileliklerde olmuyormuş yani pek nadir rastlanıyormuş. ama benim pıtırığım dün bir baktı doktor amcası.. aa dönmüş bu kız dedi. makat duruyor.
bakalım hayırlısı Allahtan ne diyelim kızımız nasıl gelmek isterse öyle gelcek miniğim benim.
şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun.....hayırlısı canım
merhaba kızlar dün gece uykumn kaçtı ve saat 3te uyuyabildim ancak....bu sabahta 10-30da uayanbildim.... nasılsınız neler yapıcaksınız bugün ben hyarın yasin okutçam evde bugün temizlik yapayım ,ütü yapayım diyorum sonra alışveriş yapacağım yarın için böyle işte...
evet canımAllaha b,nlerce kez şükürler olsunki bizde bu imkanlar var olmayanlar mecburlarrr....
canım inan varya kaç gündür aklım sende neler yapıyor bu kız diye meraktan çatladım.... demek pıtırcığın yaramzlık yaptı ,döndü öylemi,olsun canım hayırlısı olsun,öyle ya da böyle ,yaralar iyileşir yeterki bebek sağlıkla doğsun kucaklayabilesiniz.... onu bizim yerimize bol bol okşa annesi.....
şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun.....
merhaba kızlar dün gece uykumn kaçtı ve saat 3te uyuyabildim ancak....bu sabahta 10-30da uayanbildim.... nasılsınız neler yapıcaksınız bugün ben hyarın yasin okutçam evde bugün temizlik yapayım ,ütü yapayım diyorum sonra alışveriş yapacağım yarın için böyle işte...
evet canımAllaha b,nlerce kez şükürler olsunki bizde bu imkanlar var olmayanlar mecburlarrr....
canım inan varya kaç gündür aklım sende neler yapıyor bu kız diye meraktan çatladım.... demek pıtırcığın yaramzlık yaptı ,döndü öylemi,olsun canım hayırlısı olsun,öyle ya da böyle ,yaralar iyileşir yeterki bebek sağlıkla doğsun kucaklayabilesiniz.... onu bizim yerimize bol bol okşa annesi.....
şekerim sen nasılsın neler yapıyorsun.....
merhaba nursena,hoşbuldum.ben daha hamile kalmadan gitmeye başlamıştım arzu hnma.tedaviye başlıcağım için tahlilleri falan yaptırdım.o gün bugündür devam ettim,ama hiç tatmin olmadım.hastanede doğum ücretleride yüzde yüz artmış 1 nisandan itibaren,şimdi medikabil hast. randevu aldım.demet hanıma gideyim,bi bakalım doğum ücretlerinide görüşücem.
herşey gönlünce olur inşallah.nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama 7 aylık hamile bir arkadaşım var o doktora gidiyor.ama doktorda hamileymiş günleride aynıymış doğuma giremeyecek diye bırakmayı düşünüyordu.fiyatlarda 12 muayene 700 800 cıvarı dogum demişti sanırım.gerçekten doktor kararıda zor dogum kadar:44:.Rabbim hepimizi gayırlı insanlarla karşılaştırsın....:80:
merhaba bende 31 haftalık hamileyim.aslında yenişehir ilçesindeyim ama doktorumun tayini şevket yılmaza çıktı o sebepden dolayıda bursaya gelicem doğuma.benimde 2. bebişim.oğlum 3 yaşında ismi sirac kağan.şimdide bir kız bebek bekliyorum.ismini ceylin hafsa koyucam inşallah...
herşey gönlünce olur inşallah.nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama 7 aylık hamile bir arkadaşım var o doktora gidiyor.ama doktorda hamileymiş günleride aynıymış doğuma giremeyecek diye bırakmayı düşünüyordu.fiyatlarda 12 muayene 700 800 cıvarı dogum demişti sanırım.gerçekten doktor kararıda zor dogum kadar:44:.Rabbim hepimizi gayırlı insanlarla karşılaştırsın....:80:
olur inşallah merak etme
Rabbim hakkında hayırlısını versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?