herkeze kocaman kocaman sevgiler öpücükler iki gündür doğru düzgün siteye uğrayamadım,çünkü bugün evimde yasin okuttum,dünde ev temizliği ,alışveriş,ikramlıkların hazıllanması ve de extra akşma misafiri çıkınca epey yoruldum,ama bugün çok şükürki kayınvalidem geldi de bana yardım etti saolsun,duayı yaptık... Öyle işleirmizin rastlığı için okuttum evimde... yarında sabah 9-30da bebek randevum var,oradan sonra bebek alışverişimi yapacağım,yani doğumum için ne gerekiyorsa alacağım,yavaş yavaş hazırlamalıyım herşeyi.... sonrada akşam kına eğlencesine gideceğiz baya yorucu olacak sizin anlayacağınız..... sizide çooook öpüyorum dilerim sizlerinde günleri güzel geçer.....
hasbahçe evet biliyorum arenanın orada..oradan hiç tanıdığım olmadı içini pek bilmiyordum öğrenmiş oldum... aynen hep evdeyiz vakit evde geçiyor ,Allah bu günlerimiz aratmasın.....
çalışmakta güzel canım sakın kendini ilerde şanssız bulma ,çalışmak bu devirde büyük ayrıcalık ,olsun canım sağlık için yavrularımız için herşey.... Allah rastlık versin....
e topikin ilk bebeişi doğuyor desene:) çok sevindim vallaha... ama bana sorarsan doktorunda rica et 30una kadar bekleyin ,belki döner ,ama 30undada dönmemiş olursa alsın bebişi , korkuyu at kafandan birkere....heyecan evet çok güzel bir heyecan...insan o büyğk gün hiç gelmeyecekmiş sanıyor ama bir bakıyorsunki o büyük gün gelmiş çatmış..inan bu satırları yazarken öğretmeni tahtatya kaldıracak diye heyecandan karnı ağrıp çişi gelen öğrenci gibi heyecanlandım canım Bol bol dua et dilek dile ...Rabbim hepsini kabul bbuyuracaktır inanıyorum,birde doğumdan sonra ,aynı o doğan bebek kadar günahsız ve temiz olacaksın.....rabbimin bizlere mükafatı bu.... bu arada fetih süresinide oku bu cuma (günü farketmez de),o sürenin yüzü suyu hürmetine sağlıkla ve kolaylıkla kurtulacaksınız......bana gelince de canım valla yoruyorum kendimi her seferinde aynı eşşekliği yapıyorum....
hakikaten kız beraber doğuraydılar ya
oy maşallah oğluşunu öp bizim için ... ceylin hafsayıda okşa annesi HAdi canım Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin ilki normalmi sezeryanmıydı.... doktorun kim...
ben yarın gizemdeyim ayy çok heyecanlıyım.....
evet canım sitemden memnunum ,komşularımdanda evler evet birazcık küçük ama oolsun sığmasını bildikten sonra....ben canım hep evdeyim ne olsun işet hep aynı memnuusun desene siteden ben hasbahçede oturuyordum hiç memnun değildim çok küçük tü zaten tasındım da rahatladım
merhaba boncuk gözlü güzel nasılsınız bakalım......Herkese marhabalarrrr busanın fıstıkları
evet düğün borçları bizimde canımızı yaktı Ama çok şükürki bir şekilde de olsa bitti ,iyim bende cnm çok şükür çalışmaya devam valla benim eşimde işçi bende çalışıyorum ama çalıştığım 1 yıl boyunca düğün borçlarımızı anca kapattık zor oldu ama çok şükür çalışıyorum işim iyi rahat bende maaşımı hastaneye veriyorum sağlık olsun yinede
aboooooooooAllah kabul etsin canım. kendini çok yorma dikkat et temizlik alışveriş falan dinlene dinlene yap canım.
bende evde son hazırlıklarımı yapıyordum canım o yüzden pek nete giremediydim. normalde miadımız 04 mayıstı ama doktor haftaya ptesi sezeryanı yapabiliriz falan deyince ne bileyim bir tuhaf oldum. heyecan korku endişe falan hepsi karıştı. dönmez bir daha diyor ama beklesem mi bir hafta daha düşünüyorum karar veremedim belki son haftasında döner ne dersiniz?
herşey gönlünce olur inşallah.nekadarlık hamilesin bilmiyorum ama 7 aylık hamile bir arkadaşım var o doktora gidiyor.ama doktorda hamileymiş günleride aynıymış doğuma giremeyecek diye bırakmayı düşünüyordu.fiyatlarda 12 muayene 700 800 cıvarı dogum demişti sanırım.gerçekten doktor kararıda zor dogum kadar:44:.Rabbim hepimizi gayırlı insanlarla karşılaştırsın....:80:
beraber dogrusular işte hasta doktor amma ilginç denk gelmiş
hakikaten kız beraber doğuraydılar ya
hoşgeldin sefalar getirdin aramızaaaaamerhaba bende 31 haftalık hamileyim.aslında yenişehir ilçesindeyim ama doktorumun tayini şevket yılmaza çıktı o sebepden dolayıda bursaya gelicem doğuma.benimde 2. bebişim.oğlum 3 yaşında ismi sirac kağan.şimdide bir kız bebek bekliyorum.ismini ceylin hafsa koyucam inşallah...
canım benim çekirge doruk yüksek yıldırım doruk 500tl normal 1050 sezeryan muayene ücretide 35 tl bence sende topla palını pırtını gel gizeme:)ay ne diyosun!bilseydim hiç randevu almazdım,napcam şimdi,bide baharamı baksam.ordanda memnun olmayan kişiler çok.doruk iyiymiş ama doğum ücretleri yüksekmiş.benim bebiş 12 hafta 3 günlük.benim sezeryan olucak,yazdığın normal doğum ücretimi?Allah yardımcımız olsun