Bursa hamişleri buraya :)

herkeze kocaman kocaman sevgiler öpücükler iki gündür doğru düzgün siteye uğrayamadım,çünkü bugün evimde yasin okuttum,dünde ev temizliği ,alışveriş,ikramlıkların hazıllanması ve de extra akşma misafiri çıkınca epey yoruldum,ama bugün çok şükürki kayınvalidem geldi de bana yardım etti saolsun,duayı yaptık... Öyle işleirmizin rastlığı için okuttum evimde... yarında sabah 9-30da bebek randevum var,oradan sonra bebek alışverişimi yapacağım,yani doğumum için ne gerekiyorsa alacağım,yavaş yavaş hazırlamalıyım herşeyi.... sonrada akşam kına eğlencesine gideceğizbaya yorucu olacak sizin anlayacağınız..... sizide çooook öpüyorum dilerim sizlerinde günleri güzel geçer.....
ben canım hep evdeyim ne olsun işet hep aynı memnuusun desene siteden ben hasbahçede oturuyordum hiç memnun değildim çok küçük tü zaten tasındım da rahatladım
evet canım sitemden memnunum ,komşularımdanda evler evet birazcık küçük ama oolsun sığmasını bildikten sonra....hasbahçe evet biliyorum arenanın orada..oradan hiç tanıdığım olmadı içini pek bilmiyordum öğrenmiş oldum... aynen hep evdeyiz vakit evde geçiyor ,Allah bu günlerimiz aratmasın.....
Herkese marhabalarrrr busanın fıstıkları
merhaba boncuk gözlü güzel nasılsınız bakalım......

evet düğün borçları bizimde canımızı yaktı Ama çok şükürki bir şekilde de olsa bitti , çalışmakta güzel canım sakın kendini ilerde şanssız bulma ,çalışmak bu devirde büyük ayrıcalık ,olsun canım sağlık için yavrularımız için herşey.... Allah rastlık versin....
abooooooooo e topikin ilk bebeişi doğuyor desene:) çok sevindim vallaha... ama bana sorarsan doktorunda rica et 30una kadar bekleyin ,belki döner ,ama 30undada dönmemiş olursa alsın bebişi , korkuyu at kafandan birkere....heyecan evet çok güzel bir heyecan...insan o büyğk gün hiç gelmeyecekmiş sanıyor ama bir bakıyorsunki o büyük gün gelmiş çatmış..inan bu satırları yazarken öğretmeni tahtatya kaldıracak diye heyecandan karnı ağrıp çişi gelen öğrenci gibi heyecanlandım canım Bol bol dua et dilek dile ...Rabbim hepsini kabul bbuyuracaktır inanıyorum,birde doğumdan sonra ,aynı o doğan bebek kadar günahsız ve temiz olacaksın.....rabbimin bizlere mükafatı bu....bu arada fetih süresinide oku bu cuma (günü farketmez de),o sürenin yüzü suyu hürmetine sağlıkla ve kolaylıkla kurtulacaksınız......bana gelince de canım valla yoruyorum kendimi her seferinde aynı eşşekliği yapıyorum....

hakikaten kız beraber doğuraydılar ya
hoşgeldin sefalar getirdin aramızaaaaaoy maşallah oğluşunu öp bizim için ...ceylin hafsayıda okşa annesi HAdi canım Allah sağlıkla doğurmak nasip etsin ilki normalmi sezeryanmıydı.... doktorun kim...
canım benim çekirge doruk yüksek yıldırım doruk 500tl normal 1050 sezeryan muayene ücretide 35 tl bence sende topla palını pırtını gel gizeme:)ben yarın gizemdeyim ayy çok heyecanlıyım.....

ben medokabilin normal dogum ücreti diye biliyorum ama gönüliremin söylediği fiyatlarda makul.şimdilik ençok orası sindi içime.haftaya gitmem gerekiyor,ozamna kadar olumsuz bişey duymazsam tabi.herkes farklı bişey söylüyor.:44:hayırlısı hepimiz için:79:

oooh benım doktorun müşterisi artıyor ayy reklamz ücretimi talep etsem aceba gönulcum bakalım begencekmısın doktorumu ben haftay gıtcem artık 15de bır görüşcez kadın cok sevıyor benı napayım özlüyor görmeyınce ya öncekı akşam çamaşırımı değiştirmiştim dun akşam resmen ıslak hıssettım tekrar değiştirdim kızlar akıntının bu kadar olması normalmı kıs yoksa bı yerlerım delindide sumu sızdırıyorum aceba

sağol cnm çalışmak gerçekten çok güzel evlenince tam 2 yıl deli gibi iş aradım biliyorum o kıymeti çünkü önceki işyerim çıkardı evleniyorum diye neyse sağlık olsun inşallah ALLAH ın izniyle herşey çok güzel olacak

merhaba boncuk gözlü güzel nasılsınız bakalım......

İyiyim canım benim sen nasılsın tatlı bayan

merhaba arkadaşlar,bugün demet hanıma gidicem,randevuyu iptal ettirmedim.bebişimi görmek istiyorum,gönülirem ve seçkin teşkkürler fikirleriniz için.burasıda olmazsa baharda zorunlu sezeryan 750 tl miş galiba.oraya bakıcam.odalarda tek kişilikmiş,epiduralde uygunsa süper olur.baharda gönül hanıma gitmiş 2 komşum var,ikiside memnun,birde güler hanımı duydum ama bilemiyorum.neyse, hayırlısı olsun,gönülirem yeni evin hayırlı olsun,sağlıkla huzurla oturun,darısı başımıza inşallah.bende ertuğrulkentteyim,emirkoopun yanında.:80:

evet kızalr merhaba ,görüdğüm kadarıyla herkezcikler iyi,ben dün doktoruma gittim bebeğim ,1300gm olmuş teyzelerisağlıklı bir problem yok çok şükür bebekte ama ,benim yine erken doğurma riskim varmış doktor dikkatli olmamaız gerektiğini söyledi cinsel birliktelği yasakladı,ağır kaldırmak fazla ayakta durmak eğilmek,kendimi yormak yasak,çünkü risk taşıyormuşum hatta ,magnorm isimli ilacın aynı zamanda erken doğum riskini azaltam özelliği de varmış bana günde 2 kez içmem gerektiğini söyledi,ve de yine erken doğumu önlemek için iğne vurduyani bundan sonra ben dikkatli olmalıyım,dün gittim kızıma ciciler aldım onun artık hiç bir ekisği yok....benimde yok herşeyi aldım.... hatta haftaya çantamı bile hazılayıp bir kenara koyacağım....
sürpriz olabilir:) bir güzel haberim daha var bizim kiracılar çıkmıyordu ya,artık çıkıyorlar haftaya çarşamba evi boşaltıyorlarmış 20-25 günlük tadilat sonrası inşallah evime geçeceğim,ve kızımıda orada kucaklarım dilerim...saolsun kayınvalidem ve komşum bana evimi toplarken yardım edecek....dua edin kızlar bebeğim 39 haftadan önce gelmesin:):)

hadi ordan kız ben biliyordum zaten onu cimcime:)beğeniyorum da kadın çok değişmiş yaa ,yorgun görünüyor,:26:canım benide 15de bir çağırdı artık:)benide özledi heralde:)ama bak bu ıslaklığı doktoruna söyle canım önemli bir durum olabilir,temiz ıslaklık dimi,muhakkak söyle canım ....:18:sudan tasarruf etmek lazım şekerim malum önümüz yaz kuraklık olmasın neme lazım

inşallah canım herşey dahada güzel olacak.....

İyiyim canım benim sen nasılsın tatlı bayan
bende iyiym canım bebeğim sağlıklıymış çok şükür cicileride hazır artık kafam rahat:)

nasıl bebeğin şekerim iyimi ,ne kadarlık olmuş,kaç grm anlat meraktan çatlamayalımevet canım güler hanımda çok iyi bir doktormuş,ona git derim ben komşum geçen yıl martta doğurdu onda çok menundu....

merhabalar canım benim arkadaşımın kardeşi ile ablası ikisi de önce bahar hastanesine gitmişlerdi.ancak önemli bir şey olduğunda doktoruna ulaşman çok zormuş. bir de ayrıca çok kalabalıkmış. öyle istediğin tarihe gün veremiyorlarmış yoğunluktan. bahar hastanesi ile ilgili istersen biraz daha araştırma yap canım .. hayırlı sağlıklı hamilelikler inş.

maşallah canım bebeğine.. alsın kiloları da üzmesin annesin minik.. canım geçmiş olsun. çok dikkat et kendine yavrum. yorma kendini. bende de plaseneta previa riskinden dolayı hep yasaklarla geçirmiştim hamileliğimi çok şükür bak bu günlere kadar geldik. Allah yardımcın olsun canımcım.
evin için de hayırlı olsun canımcım bebiş şimdiden bereketiyle gelmiş desene. hayırlı günlerde huzurlu bir şekilde oturursunuz ailenizle birlikte inş canımcım.

bana gelince biz de yarın doktora gideceğiz kontrole. bakalım doktor amcamız ne diyecek.
son gelişmelerden haberdar ederim. öptüm..
herkese sağlıklı günler diliyorum

herkes peş peşe guzel haberler verıyor maşallah sıze benım ayakta durdukca belım agrımaya başladı yaa 7 aylık olduk cok şükür allah hepımıze saglık versın ya bendemı sorun var hıc bı sey almadım cocuguma yaaaa amcası ben getırcem herşeyını dedi babasıda onu beklıyor saolsun bugun perde baktım dıkılıyor kısmetse daha beşikti gardroptuu daha bı hastane cıkısı almış anneannesı saolsun cok sey var coook ay ben bu smıleyı cok sevıyorum yaa

saol birtanem elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum,napalım bebeişler için yasaklara uyacağız mecbur,Allah büyüktür...evet canım bebeiş bereketiyle geldi ,bize şans uğur getirdi o ... amin canım güzel dileklerin için için bilmukabele...

senden güzel haberler bekliyoruz gelişmelerden haberdar etmeyi sakın unutma canımmmmmm
eee şekerim artık ağrıması normal bende çok ayakta kalamaz oldum,tekzene gittik 2 saat gezindik,ama eve zor adım attım... bebek eşyasıına gelince canım sen de her gebe gibi bebek çantanı hazırda tut ,1er kat eşyan olsun, amcasına da söyle doğurunca hediye getirmesin onları doğmadan getirsin artık 2 ay zamanımız kaldı şurda,hatta belkide daha az evet güzel smileymiş

kızlar ben arkadşaımın kına ve düğününde olacağım 2 gün beni merak etmeyin iyiyim topik size emanet sizlerde iyi olun inşallah....

gunaydın hanımlar nasılsınız bakalım bebişlerınız nasıl yahu benım oğlan eskisi kadar tepmıyor ıcerde bı haftadır sakın sankı merak edıyorum bazen yerımı dar aceba cocugun:)))))) gonul hatun yıne gezmelerdesın hanı senın dıkkat etmen gerekıyordu

merhabalar kızlar.. bugün doktorumuza gittik. sezeryan için doktorla gün pazarlığına girmeyi düşünürken benim minik kızım yine dönmüş teyzeleri. :) normal doğum pozisyonu almış pıtırığım.
bakalım inş. bir daha dönmez e artık günümüzü bekleyecez teyzeleri.. :) çok öptük sizi

:80:merhaba arkadaşlar,dün demet hanıma gittim,ilgisinden ve hastaneden memnun kaldım.diğer özeller gibi ssk hastanelerine benzemiyor,kalabalık değil.bebişimin ilk kez kalp atışını duydum,ultrason 4 boyutlu.dr. hnm hamile.1,5 ay hastanede olmayacakmış,senin doğumuna kadar gelirim dedi,o arada diğer dr.ilgilenecekmiş hastalarla.sezeryan 1200 tl.tek kişilik oda ve epidural dahil.belki ekime kadar kampanya olabilirmiş.bebişim iyi çok şükür,13 haftalık,boyu 7 cm,kaç gr.olduğunu söylemedi yada ben duymadım.ense kalınlığını ölçtü,2 li test yaptırdım,haftaya sonucunu alıcam.hastanenin yolu biraz ters ama,idare edicez.bahar hastanesiylede görüşüp son kararımı vericem inşallah,neresi hayırlıysa orası olsun.(dr.hnm hangi doktora gidiyor acaba merak ettim)

yalçın kimya ya gidebilir belki cnm doktorların çoğu ona gidiyor sosyete doktoru ayrıyetten

canım rahat ol yeri daraldı garibanların kıpraşamıyorlar:) malesef canım mecburen gittim yarım saat göründüm durumumu söyledim geld,m

ohh çok sevindim canım ,valla :80: inşallah hayırlısıyla doğsun bebeğin..... ilk bebeğimizi sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuz
dikkat et kendine canım fazla ayakta kalma yorma kendini. doktorunun dediklerini hatırla emi. iyi eğlenceler.
ehh işte elimden geldiğince şekerim....
kendine dikkat et arkadaşım Allah hayırlısıyla sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin,evinde de güle güle otur inşallah.ama kendine dikkat et,herkese sağlıklıgünler dilerim:80::80:
amin canım çok teşekkür ederim,sizede sağlıklı günlerrrrr:):)
memnun kalmana çok sevindim maşalah bebeğine ee gelirse doğumuna sorun yojtur o zaman dilerim ,herşey yolunda gider.....
yalçın kimya ya gidebilir belki cnm doktorların çoğu ona gidiyor sosyete doktoru ayrıyetten
ayy evet kızz bence onlar gitmiyordur kimseye ,kendi kendilerine bakıyorlardır:):)

merhaba canım memnun kalman ne güzel,inşallah bende bulurum içime sinen bir doktor.kampanya olun yaaa bize kadar ne güzel olur.bende çok istiyorum kalp atışlarını duymayı,bir hafta daha bekleyecegim bakalım hem cinsiyetıde öğreniriz belkı o zaman.saglıklı olmanıza çok sevindim bu arada.sonuçlarda iyi çıkar inşallh.hoşçakalın mutlu kalın...:79::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…