Bursa hamişleri buraya :)

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum başka ona gidenler varmı ben memnunum ama daha önce sıkıntı yaşayan oldumu acaba???

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. bahar hastanesinde zuhal hanıma gidiyorum başka ona gidenler varmı ben memnunum ama daha önce sıkıntı yaşayan oldumu acaba???

hoşgeldin sefalar getirdin ,canım ben bahara hiç gitmedim bununla ilgili topik aç bence x kişilerin sorun yaşayıp yaşamadıkları çokta önemli olmaz canım önemli olan senin doktorla nasıl bir frekans yakaladığın,ben mesela melike yıldırımla iyi bir frekans yakalamıştım ama rakadaşım ööyle olmadı onu yanıltmış oldum..:26: Hakkınnda hayırlsı olsun canımmm

Selamlarrr,, öncelikle hamileyim oyle mutluyum kiii,, ben doktorlar yer degistirip durunca bence evime en yakın hastaneye gideyim dedim , jimere gidecem kısmetse,, dun kan testini yaptırdım yarın icinde turkan hanımdan randevu aldımm,,kızlar hepimiz icin hayırlısını diliyorumm,,

cnm bende türkan hn hastasıyım çokta memnunum tatlı dilli bayan yazarsın memnun kalıp kalmadığını benimde cmtesi kontrolüm var

günaydın guzeel anneler nasılsınız bakalım ben yarın oğluşumu gorcem mutluyum oyuzden bu arada bebeler sarayın da nıvea anne bakım cantasında ındırım yapmışlar haberınız olsun 39 lıra dedı yanlış hatırlamıyorsam yarın bakcam bende bıde besık gardrop falan bakcam artık alalım dımı 7 aylık olduk cok şükür üst baş bı sey almadım daha oğluşuma beklıyoruz bakalım once babaannesı falan alsın eksıklerı tamamlarım :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, bende türkan hanıma gidiyorum iyi haberlerle dön bende pazartesi gidicem kalp atışlarını dinlemeye

kızlar merhaba ,eşim 2 gündür pcyi götürdüğü ve eve geldiğinde de yoğun çalıştığı için malesef nete giremeiyorum... hatta yarında götürecekmiş ,bu nedenle gece yazabildim... bu arada bebeğimi eşyalarını yıkadım ütüledim,artık çantamızı hazır edeceğim...yoruldum ama.... Allaha menat olun kızlar....

ohh hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin...umarım meneun kalırsın...
canım benim.... bakalım oğluşun kaç kg olmuş maşallah ona ben herşeyimi hazır ediyorum artım sende yap canım Allah rast getirsin...bence bir an önce al ,hatta sen hastane çantanı hazırla ,bir an önce...
Hayırlı uğurlu olsun canım, bende türkan hanıma gidiyorum iyi haberlerle dön bende pazartesi gidicem kalp atışlarını dinlemeye
hadi bakalım sende tık tık tık ları duyda gel hayırlısıyla inşallah...

Aaaa memnun oldummm valla bende yakın diye gidecem umarım anlasırızz

cnm bende türkan hn hastasıyım çokta memnunum tatlı dilli bayan yazarsın memnun kalıp kalmadığını benimde cmtesi kontrolüm var
İnsallah bende anlasırım canımm,,, cıkacam bırazdan evdenn

Gonulcum tesesekkur edereimmm,,, valla hepimizin destege ihtiyacı oluyo boyle zamanlardaaa

yaz bak neler olup bittiniğini tmmı

Tekrardan merhaba. Uzuuuun bir aradan sonra yeniden aranıza geldim. Topic baya kalabalıklaşmış. Artık 3-5 kişi değiliz ne kadar güzel. Canım doktorum Ali Rıza Beyin Anadoludan ayrılacağını 2 ay öncesinden biliyordum. Eşimi ve beni çok sevdiği için bize gizlice söylemişti sağolsun. Daha sonra Çekirge Dorukta Ali Rıza Beyin eşine Evrim AYDIN' a gitmeye başladım, sağolsun Ali Rıza Bey bütün bilgilerimi eşine verdi. Evrim Hanımda başından beri takip etmiş kadar oldu. Evrim Hanımıda çok sevdim, çok beğendim. Doktorumdan çok memnunum. Bugün şeker yüklemesi yapıldı. Her şey normal çok şükür. Aşkım, oğluşumda 730 gr. olmuş maşallah minik bebeğim benim
Sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar herkes iyi mi? Bildiklerimden başlayayım Gönül? Seçkin? Nasılsınız kızlar?
Bu arada ben oğlumun odasını ve birçok eşyasını, giysisini aldım her şey hazır. Rabbimden sağsalim kucağımıza vermesinin duacısıyız bu dakikadan sonra. Bebek odasını çilekten baby safari modelini aldık. Çok güzel. Kapalı çarşıda özlem bebeden de bir çok eşyasını aldım. Güzel indirim yapıyorlar. Ürünleride kaliteli. Memnun kaldım. Sizler nerelerden alışveriş yaptınız/yapıyorsunuz? Bu arada hazır olmayan tek şey doğum çantam Ne koyacağım içine hiçbir fikrim yok. İnternette dünyanın zava zingosu yazıyor, kafam karman çorman. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar bana yol göstersin Gönül, seçkin desteğinizi esirgemeyin Kendim için gecelik almam gerektiğini biliyorum. Ama normal bir gecelik mi hamile geceliğimi lazım doğum sonrasımı giyiliyor doğuma giderkenmi Ay ne cahilim bu konuda Nereden alıcam peki güzel bir gecelik?
Benden haberler böyle görüşmek üzere

Gonulcum tesesekkur edereimmm,,, valla hepimizin destege ihtiyacı oluyo boyle zamanlardaaa
ne demek canım hep destek tam destek için var bu topik sevgiyle....

hoşgeldin sefalar getirdin canım benim.... maşallah bebeğine büyümüş annesi, İnşallah yakında sağlıkla kucaklayacağız bebekleri... tüh bende baştan bilseydim gitme ihtimali olduğunu hiç oraya gitmezdim.. benim için kötü oldu şimdi ki doktorum 3. doktorum artık ne olursa olsun şartlar(büyük konuşmuş olmayayım) kesinlikle gizem yıldırımda doğum yapacağım...canım bizler iyiyyiz çok şükür yaramzlık yok ... benim taşınma telaşem çıktı sadece ,1 ay içinde kendi evime geçecğim kısmetse, bir yandan da erken doğum riskim varmış ,ilaç tedavisine başlamdı Allah büyük diyorum bebeişimede '' bekle annem 38. haftanda gel''diyorum:18: ee yavaş yavaş hazırlıklar başladı desene.. bende dün ve bugün bebek eşyalarını yıkadım ütüledim hatta hastane çantamı bile hazırladım ...odamızıda aldık yeni evimize kuracağız kısmetse....bebeğinin odasıda hayırlı uğurlu olsun canım... özlem bebe hakikaten uygun satıyor ,ama ben geçen hafta topluca alışveriş yaptım,gittim bir mağazadan birazcık kazıklandım...:86:

1. [*]canım ben hastane çantama ;

[*]bebek için: 1 adet hastane çıkış takımı (bir adet üst zıbın ,bir adet içine kolsuz alttan çıtçıtlı zıbın ,n'olurolmaz diye ,bağcıklı zıbın ,ayaklı alt,üstüne ayaksız alt,bir çift çorap bir adet mendil,şapka,battaniye,)
    [*] yedek 5 li hastane çıkış takımı daha.. (kusarsa temiz bulunsun...)
    [*] bir adet daha battaniye,bez 7-8 adet,ıslak mendil ,emzik eğer kullanmak istersen kaynatıp emzik kutusuyla koyun aynı gün verilirse daha kolay alıyorlarmış....pişik kremi...
    [*]anne için : 1 adet pijama ,1 adet gecelik (doğum öncesi gecelik giyersen daha rahat edersin gerçi doğumdan sonrada rahat ediliyor gecelikle) ,1 adet sabahlık( doğumdan çıkınca giymek iyi oluyor), 2çift çorap , bir çift terlik, tarak ,kolonya,kağıt havlu ,sıvı el sabunu,diş fırçası (ben tek kullanımlık koydum kendinden macunlu) ,saça taç,göğüs pedi ,bir adet penye sütyen,1-2 külot,orkid hiç koyma yetmiyor onun yerine büyük hasta bezlerinde koy 2-3 adet,göğüs ucu kremi, istersen makyaj takımıda koy süslenirsin, canım ben bunları koydum... gerisi ihtiyaç oldukça eklenebilri doğum yaparken... Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin....

cnm çok güzel bi oda almışın forumda var incelersen doğum çantasıyla ilgili bi de gecelik demişin cumhuriyet cad.aktem varya çok güzel şeyler var bi bak istersen

Selamlar dun gittim türkan hanımaaa,, eh fena degil,, orada daha once forumda olayı okudugum biri ile karsılastım. KK dan biri ile cok sasırtıcı idi,, simdi ben beklerken yanımdaki kadınla havadan sudan konusuyorduk, baska bi kadın geldi uzak bi yere oturdu,, aglamaya basladı,, iste bebek ile ilgilidir dye konusuyorsuk ki ,,, yanımdaki kadın eskiden jimerde calısan bir doktorun hastasıymıs, bebek ölmüş karnında doktor anlamamıs,, vs vs sonra baska bi doktora gitmisler,, o anlamıs,,

Son soz "bebek saglıklıyken tum doktorlar iyidiir. :)

Neyse baya yogundu turkan hanımın odası,, Bolee bi kaos vs,, ilk defa gidiyorum ben jimere,, bi kac tane kapısı vaar,, içeriye aradan birilerini alıyolarmıs izlenmimie kapıldım. En sonunda doktora sordum,, o gunku ekstra bir yogunlukmus, sanırım diger kadın doktor yoktu,,
Doktora gelince tatlı dilli bi kadına benziyor, diger randevularda daha iyi anlarım herhalde,,,

evettt iste boyleee,,,

hos geldin gulsah,, ben acık soyliyeyim kırıldım sana,, gercekten merak etmistim seni,,, gonulu dusunemiyom bilee,

cnm merak etme dediği doğrudur ssk lı olanları diğer taraftan alıyolar özel gelenleri başka kapıdan ben devamlı cmtesi gittiğim için özel muane oluyorum mecburen yani çok haklısın hamilelikte bi problem yoksa her hekim iyidir ya nasıl anlamamış öldüğünü ben her gittiğimde kalp atışlarını soruyorum göstertiyorum yani bakalım bende cmtesi gidecem

merhaba güzel anneler. ben dorukta evrima hnıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden. bu çanta işi benimde kafamı kurcalıyordu bilgi verdiğin için teşekkür ederim. bu arada ben 32. haftamdayım ya sizler?

selammm sevgi pıtırcıkları yarın kısmetse beşik ve gardrop olayını netleştırıcem ondan sonrada odasını hazırlıycam yavrumun havalar ısınsa yavas yavas dogum ıcın temızlıkte yapcam ağırlaşmadan ama havalar bozukken iş yapamıyorum ben gurbette oldugum ıcın her işimi kendım halletmek zorundayım maalesef olsun yaparım inşallah gecelık falanda bakcam yarın bı tane onden dugmelı gecelık bıde alt ust takım almayı planlıyorum sabahlıgım var yeter o ben cok sevmıyorum kalabalık almayı başıma ılle duzgun olcak heryer tıkış tepiş degılde

Gönülcüm çok tşk ederim cevabın için. Ayyy kafam allak bulaktı valla. Bu arada 3. doktorum diye sıkma canını Evrim hanım benim 5. doktorum sonunda içimizin sindiği huzur bulduğu son bir durakta durmuşuz işte Evin hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Erken doğum riskin varsa çok dikkat et kendine, sakın kendini yorma. Hiçbir şey senden ve meleğinden değerli değil biliyorsun. Hangi mağazada kazıklandın sen öyle İlahi Gönül deneyimli bir anne olarak hiç yakıştıramadım sana

moontorrent tam olarak cumh. cad.nin neresinde bu aktem? Hamile giyim mağazası mı burası hiç bilmiyordum

shining lütfen darılma, kimse darılmasın. Ben Çocuklu omanın nasıl olabileceğini düşünemedim, haklılardı arkadaşlarım, ama bende kötü zamanlar geçiriyordum, canım sıkkındı, sohbet edip kafamı dağıtmayı çok istedim o zamanlarda. Fakat olmadı. Kimseyi incitecek kötü bir söz söylediğimi düşünmüyorum. Zaten böyle olsa muhtemelen Gönül' de kırılır konuşmazdı. Çok sevinmiştim bu topici ilk gördüğümde " aha dedim hemde Bursada büssürü hamile arkadaş, hepimiz destek oluruz artık birbirimize" ama arkadaşlarımın çocukları olduğu için benim kadar zaman ayıramamakta haklılardı. Benim ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse, olmadan bilemem tabiki çocuklu yaşamın nasıl olabileceğini. Ben bunu geç anladım. Darılmayın lütfen

GulsahS cnm zafer plaza tarafında cumhuriyet cad sonuna doğru ilerle muhakkak görürsün a da z ye herşey bebek ürünü gecelik aklına ne gelirse var işte hemde son derece şık değişik ilk oraya bi bak sonra bi kaç mağazaya bakınca anlarsın biraz fiyat olarak farklı okadarnasip olursa ordan almak istiyorum

VAlla bilemiyorm sekerim, belki o gun kafası doludur,, ne biliim, ama zehirliyomus kadını az kalsınn,, neyse daha guzel seylerden bahsedelimm,, biz ilk bodysini aldık bebegimizin ,,, erken ama olsunnn,,

gulsah belkide ben cok alınganımm,,, yani doktor gidince dımdızlak ortada kaldık, ben zaten uzun arastırmadaan sonra bulmustum ali rıza beyi,, Olleee histtetim canım neyse sanırım dedimya ben alınganımmmm,, :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…