VAlla bilemiyorm sekerim, belki o gun kafası doludur,, ne biliim, ama zehirliyomus kadını az kalsınn,, neyse daha guzel seylerden bahsedelimm,, biz ilk bodysini aldık bebegimizin ,,, erken ama olsunnn,,
gulsah belkide ben cok alınganımm,,, yani doktor gidince dımdızlak ortada kaldık, ben zaten uzun arastırmadaan sonra bulmustum ali rıza beyi,, Olleee histtetim canım neyse sanırım dedimya ben alınganımmmm,, :78:
GulsahS cnm zafer plaza tarafında cumhuriyet cad sonuna doğru ilerle muhakkak görürsün a da z ye herşey bebek ürünü gecelik aklına ne gelirse var işte hemde son derece şık değişik ilk oraya bi bak sonra bi kaç mağazaya bakınca anlarsın biraz fiyat olarak farklı okadarnasip olursa ordan almak istiyorum
evet akdemde aldım bende pijamalarımı valla malı güzel....cnm çok güzel bi oda almışın forumda var incelersen doğum çantasıyla ilgili bi de gecelik demişin cumhuriyet cad.aktem varya çok güzel şeyler var bi bak istersen
hakikaten ,bebek sağlıklıyken her doktor iyidir,ben aslında ilk kzımda ki doktoruma kızıyorum,ben rutin kontrolümü oldum herşey yolunda dedi ve de özle muayenehanesine gidiyordum hep, ama 1 hafta sonra doğum yaptım oda inanamadı... bu nedenle bir daha devlete ait bir doktorun özle muayenehanseine gidip para yedirmeyeceğim diye kendime söz vermiştim... evet türkan hanımla aranızdaki uyuşmayı diğer kontrollerinde daha iyi kavrayacaksındır...Selamlar dun gittim türkan hanımaaa,, eh fena degil,, orada daha once forumda olayı okudugum biri ile karsılastım. KK dan biri ile cok sasırtıcı idi,, simdi ben beklerken yanımdaki kadınla havadan sudan konusuyorduk, baska bi kadın geldi uzak bi yere oturdu,, aglamaya basladı,, iste bebek ile ilgilidir dye konusuyorsuk ki ,,, yanımdaki kadın eskiden jimerde calısan bir doktorun hastasıymıs, bebek ölmüş karnında doktor anlamamıs,, vs vs sonra baska bi doktora gitmisler,, o anlamıs,,
Son soz "bebek saglıklıyken tum doktorlar iyidiir. :)
Neyse baya yogundu turkan hanımın odası,, Bolee bi kaos vs,, ilk defa gidiyorum ben jimere,, bi kac tane kapısı vaar,, içeriye aradan birilerini alıyolarmıs izlenmimie kapıldım. En sonunda doktora sordum,, o gunku ekstra bir yogunlukmus, sanırım diger kadın doktor yoktu,,
Doktora gelince tatlı dilli bi kadına benziyor, diger randevularda daha iyi anlarım herhalde,,,
evettt iste boyleee,,,
hos geldin gulsah,, ben acık soyliyeyim kırıldım sana,, gercekten merak etmistim seni,,, gonulu dusunemiyom bilee,
inşallah sağlıkla güzel haberler ile gelirsin canım...cnm merak etme dediği doğrudur ssk lı olanları diğer taraftan alıyolar özel gelenleri başka kapıdan ben devamlı cmtesi gittiğim için özel muane oluyorum mecburen yani çok haklısın hamilelikte bi problem yoksa her hekim iyidir ya nasıl anlamamış öldüğünü ben her gittiğimde kalp atışlarını soruyorum göstertiyorum yani bakalım bende cmtesi gidecem
rica ederim şekerim ne demek .... sen 32 desin ben 29+1 im yani 30. haftadayım şekerim.... cinsiyet ne senin...merhaba güzel anneler. ben dorukta evrima hnıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden. bu çanta işi benimde kafamı kurcalıyordu bilgi verdiğin için teşekkür ederim. bu arada ben 32. haftamdayım ya sizler?
ne demek hayatım valla hakikaten bu çanta işi kafa karıştırıyor hatta sana bir ötrken daha vereyim,hastane çantana bebeğin giymesini istediğin ebeye verilecek olan cicileri,içten dışa doğru sırala ona kolaylık olur bu sayede bebeğin de daha az üşümüş olurGönülcüm çok tşk ederim cevabın için. Ayyy kafam allak bulaktı valla. Bu arada 3. doktorum diye sıkma canını Evrim hanım benim 5. doktorum sonunda içimizin sindiği huzur bulduğu son bir durakta durmuşuz işteEvin hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Erken doğum riskin varsa çok dikkat et kendine, sakın kendini yorma. Hiçbir şey senden ve meleğinden değerli değil biliyorsun. Hangi mağazada kazıklandın sen öyle İlahi Gönül deneyimli bir anne olarak hiç yakıştıramadım sana
moontorrent tam olarak cumh. cad.nin neresinde bu aktem? Hamile giyim mağazası mı burası hiç bilmiyordum
shining lütfen darılma, kimse darılmasın. Ben Çocuklu omanın nasıl olabileceğini düşünemedim, haklılardı arkadaşlarım, ama bende kötü zamanlar geçiriyordum, canım sıkkındı, sohbet edip kafamı dağıtmayı çok istedim o zamanlarda. Fakat olmadı. Kimseyi incitecek kötü bir söz söylediğimi düşünmüyorum. Zaten böyle olsa muhtemelen Gönül' de kırılır konuşmazdı. Çok sevinmiştim bu topici ilk gördüğümde " aha dedim hemde Bursada büssürü hamile arkadaş, hepimiz destek oluruz artık birbirimize" ama arkadaşlarımın çocukları olduğu için benim kadar zaman ayıramamakta haklılardı. Benim ilk çocuğum olacak Allah kısmet ederse, olmadan bilemem tabiki çocuklu yaşamın nasıl olabileceğini. Ben bunu geç anladım. Darılmayın lütfen
fiyat evet farklı ayrıca kuruş indirim yapmıyor,ama çok ta abartı değil fiyatları... geçen hafta perşembe oradaydım mesela şık sabahlıklı gecelik takımları 60tan başlıyordu ...ben pijama aldım 1 takım 55 tl idi ama onlarda 45ten başlıyor..... başka yerde aynı pijama takımını 60a satıyorlardı...GulsahS cnm zafer plaza tarafında cumhuriyet cad sonuna doğru ilerle muhakkak görürsün a da z ye herşey bebek ürünü gecelik aklına ne gelirse var işte hemde son derece şık değişik ilk oraya bi bak sonra bi kaç mağazaya bakınca anlarsın biraz fiyat olarak farklı okadarnasip olursa ordan almak istiyorum
shining canım ben yanlış anlamışım senin dediğini şimdi anladım. Sen Ali Rıza Bey olayını söylüyorsun. Canım bak şöyle düşün, biri sana güvenip bir şey söylemiş, gidip bunu başkalarına söylemek hiç doğru bir şey olmasa gerek ki hepimiz bir birbirimizi zamanla tanıyacağız. İnan bana öğrendiğim gün yıkıldım zaten, içim içimi kemirdi sizlere tavsiye ettim, gidenler ve memnun kalanlar oldu fakat söyleyemedim. Doktorun gideceğini hemşiresi, sekreteri bile bilmezken ben söylesem, sonra birisi ağzından kaçırsa gidecekmişsiniz diye ben kendimi affetmezdim. Ne demem gerek bilmiyorum canım ama lütfen darılmayın, anlamaya çalışın. Çok üzgünümshining, Gönül hakkınızı helal edin arkadaşlar
Tşk ederim canım. E güzel ve iyi ürünlerse tabiki fiyet farkı olacaktır. C.tesi günü giderim Allah kısmet ederse
bendebursada oturuyorum.23 haftalık hamileyim nilüferde esentepe tıp merkezine demet haytoğluna gidiyorum.çok sakin ve temiz bir yer doktorumdanda çok memnunum. inşallah sorunsuz atlatırız. varmı acaba esentepeye giden pek bir bilgim yok burası hakkında tesadüfen buldum burayı şimdilik ço iyi giidiyr herşey ama bakalım.....
merhaba
özelden mesaj atamadığımiçin buraya cevaplıyorum. bu arada 100 mesaja nasıl ulaşılır?
demet hanımdan memnun kalmadım. zaten kendisi bu haftalarda doğu iznine çıkacakmış isabet oldu. aynı hastanede bahar çelen hanıma devam ediyorum. ondan çok memnunum. siz ne yaptınız?
selamlar
aa kızmı ... maşallah ona annesi isim düşündünüzmi ben Azra koyacağım ....benimde kız :)
babası cemre bende ada isityorum. cemre ada olacak büyük ihtimal. azra da çok güzel bi isim. adlarıyla yaşasınlar inşallah.100 mesaja topikte bizimle sohpet ede ede ulşılır canım benimvalla şu doktor memnuniyeti frekans meselesi gerçekten ,(elektirik mi desek ),memnun kalmana çok sevindim inşallah sağlıkla doğsun meleğin....
aa kızmı ... maşallah ona annesi isim düşündünüzmi ben Azra koyacağım ....
shining canım ben yanlış anlamışım senin dediğini şimdi anladım. Sen Ali Rıza Bey olayını söylüyorsun. Canım bak şöyle düşün, biri sana güvenip bir şey söylemiş, gidip bunu başkalarına söylemek hiç doğru bir şey olmasa gerek ki hepimiz bir birbirimizi zamanla tanıyacağız. İnan bana öğrendiğim gün yıkıldım zaten, içim içimi kemirdi sizlere tavsiye ettim, gidenler ve memnun kalanlar oldu fakat söyleyemedim. Doktorun gideceğini hemşiresi, sekreteri bile bilmezken ben söylesem, sonra birisi ağzından kaçırsa gidecekmişsiniz diye ben kendimi affetmezdim. Ne demem gerek bilmiyorum canım ama lütfen darılmayın, anlamaya çalışın. Çok üzgünümshining, Gönül hakkınızı helal edin arkadaşlar
Tşk ederim canım. E güzel ve iyi ürünlerse tabiki fiyet farkı olacaktır. C.tesi günü giderim Allah kısmet ederse
herkeze günaydın kızlar umarım,güzel bir gün olur herkeze umarım ben henüz uyandım,gece rahat uyuyamadığım için geç kalkar oldum artık....
kızlar bu arada 7 mayıs cumartesi günü korupark avm cinema katında Bebeğim Olacak Seminerleri Var..
program içeriği öğlen 13-45te başlayıp akşam 18'e kadar sürecek.. Doğum Koçu AYşe Öner ve Uzm.Dr. jale Gürlüerin bilgileriyle gerçekleşen bu seminerde uygulamalı olarak anlatım yaplacak..
birde çekiliş yapılıp sürpriz hediyeler var.... ayrıca katılım tamamen ücretsiz....
- 13_45/14_00 : karşılama ve İkram
- 14:00/14_40
oğum Eylemi Ve loğusalık
- KADIN DOĞUM UZMANI JALE GÜRLÜER
- 14_40/14_50 :Ara
- 14_50/16_15 :Ayşe Öner EĞitimi
- Hamile Olmak
- Doğum Ve Nefes Çalışmaları
- Anne Sütü Ve Emzirmenin Önemi
- Güvenlik Önlemleri
- Bebeklerde Hava Yolu TIkanmasında Yapılacak İlkyardım Prosedürü
- 16_15/16_30 :Ara
- 16_30/18_00 :AYşe Öner EĞitimi
- Yeni DOğan Günlük Bakımı(alt temizliği ,göbek pansumanı,tırnak kesimi uygulmaları)
- Uygulamalı Bebek Banyosu
- Bebeklerinizin Gazlı DÖneminde Yardımcı Olacak Gaz Masajı Uygulaması
- Bebek Egzersizi Uygulamaları....
ben orada olmayı planlıyorum ikinici kez anne olacağım ama belkide doğru bilip yanlış yaptığım bir şeyler olabilir diye gideceğim .....
daha önce doğum yaptırmış bir hastasına denk gelmedim.keşke denk gelsemde bilgi alsam.ben ilk demet hanıma başlamıştım hala da devam ediyorum zaten 1.5 ay kaldı doğumuma değiştirmem artık birproblem çıkmayacağını düşünüyorum.dediklerinizde haklı olabilirsiniz belki ama bu zamana kadar bir sorunu olmuş olsaydı doğumlarla ilgili, hastanede barındırmazlardı bence söz konusu hastanenin adı sonuçta.cumartesi gittiğinizde bakarsınız tavırlarına inanın bende çok merak ediyorum memnun kalıp kalmayacağınızı.zira düşünmeye başladım bir ben miyim bu doktora giden ve memnun kalan diye....... :)
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de Bursadayım ismim nickimden de anlaşılacağı üzere Gülşah. Sınıf öğretmeniyim 26 yaşındayım. Bu başlığı açan arkadaşıma teşekkür ediyorum hepimiz burada çok güzel arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacağız, belki ilerde dışarda görüşme günü ayarlarız Bursalı hamileler olarak çok güzel olur bence. Bebeğim 14 haftalık. Gebelikten önce tam 3 yıl Melike Yıldırıma gidiyordum (Jimerden beri). Beni iyi tanıyordu bende onu, seviyordum da. Ama öyle hassas bir zamanda yıktı ki beni insan meleği için her şeyn en iyisini yapmak istiyor bilirsiniz. 5 haftalıkken kesede şekil bozukluğu var dedi pat diye bekleyip görecekmişiz de bilmem ne. Ağlamaktan gözlerim şişti. Aynı gün Zübeyde hanımdan Bülent Kayhanın muay. gittim. Adam inanılmaz tecrübeli öyle bir şey olmadığını söyledi bana ve her şeyi anlattı. Kalp atışını duyana kadar özeline gitttim Bülent Beyin. Daha sonra düşündüm de her ay 5 dk. lık bir ultrason için 120 TL vermek mantıklı gelmedi + Zübeyde Hanımda doğum asla düşünmüyorum. Bülent Beyden sonra Dorukta Feyza Bayrama gittim iyi bir dr. fakat bana göre çok genç, tecrübe konusunda soru işareti kaldı kafamda. Sonra MedicalParkta Arzu Acar hanıma gittim. Ben okumuş bir insanın bu kadar laubali bir insan olabildiğine hala inanamıyorum. Tatlım, janım, hayatım vs.1 dk ya beni tanımıyosun ne bu laubalilik kaldı ki ben bir öğretmenim. Hiç hoşlanmadım. Sonrasında Baharda Nagihan hanımla Gönül hanımı çok söylediler, kardeşim arıyorum randevu için 1,5 ay sonrasına randevu veriyorlar. Ben Bahar hastanesine de gıcık oluyorum devlet hastaneleri gibi tıklım tıklım. Kalabalığa gelemiyorum ben. En son Anadolu Hastanesinde ALİ RIZA AYDIN a gittim. Mükemmel mükemmel mükemmel. İnanılmaz beyefendi, alçakgönüllü, sohbeti güzel, açıklamaları güzel, cv sini inceledim, çok da tecrübeli bir doktor. Hastane deseniz temiz, nezih, fiyat politikası çok iyi, muayene dışındaki tetkiklerden asla para almıyorlar, benden ikili test ücreti falan almadılar. Buda diğer hastanelere göre büyük bir artı bence. Kısacası, Ali Rıza Beyi ve Anadolu Hastanesini KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE siz arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. Diğer özel hastanelerden çok daha avantajlı. Eşim bile hayran kaldı doktor beye onun da içine sinen tek doktor.
BİRAZ UZUN OLDU, SİZLERİ SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM. FAKAT HEMEN HEMEN HER YERE GİTTİĞİM İÇİN DOKTOR+HASTANE ARAYIŞINDA OLAN BAZI ARKADAŞLARIMA FİKİR OLSUN DİYE ANLATMAK İSTEDİM. ELBETTE HEPİMİZİN ARADIĞI BİZİ ANLAYAN, RAHATLATAN, SORDUKLARIMIZA CEVAPLAR VEREN KALİTELİ VE TECRÜBELİ BİR DOKTOR+KALİTELİ BİR HASTANE. KARAR SİZLERİN. HEPİNİZİ ÖPÜYORUM, ALLAH SAĞ SALİM MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER İNŞ. GÖRÜŞMEK ÜZERE
cemre ada bebek sabırsızlıkla bekleniyor annesi maşallah ona hayırlı evlat ,ve güzel bahtlı olsun inşallah....babası cemre bende ada isityorum. cemre ada olacak büyük ihtimal. azra da çok güzel bi isim. adlarıyla yaşasınlar inşallah.
yuppi kaçmaz bu konferans hatta ben kayınvalidem bana bebek bakarken yardım edeceği için onuda götüreceğim:)Esimi de ikna edersem beraber, eşimle birlikte katılırz biz bu konferansa,,
şekerim fırsat bu fırsat bir kaç şey öğreniriz bence....SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRR ALLAH nasip kısmet ederse iş çıkışı ordayım kızlar bende
merhaba boncuk gözlü anne nerelerdesin sen bir kaç gündür...Merhaba güzel anneler:79::79::79:
canım içimizde sanırım ilk sen doğum yapacaksın.... valla şu doktor bulma meslesi çok önemli bir mesele ,neyseki atlattık ama atlatamayanların aklında bulunması için güzel bir tecrübesin... iyiki varsın teşekkür ederiz....merhaba, bende çok doktor ve hastahane dolaştım. en son medicabil hastahanesi bahar çelen dekarar kıldım. şu an 32 haftadayım ve doktorumdan çok memnunum. çok güvenilir oturaklı ayrıca doğal doğumu destekleyen bir doktor. gerekmedikçe hiçbir anneye sezeryan yaptırmadığını söyledi. kendisi konyadan bu hastahaneye yeni tayin olmuş. tecrübeli bir doktor. doktor arayanlara gerçekten gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor. gitmek isteyenler ismimi de verebilir. güler arzuman tavsiye etti derseniz hatırlayacaktır.
tüm arkadaşlara kolay doğal bir doğum diliyorum...
merhaba kızlar..bende 21 haftalık hamileyim cenk aşkalliye giden varmı aranızda ?
kızlar haftaya topikimizin il bebeği dünyaya gelecekangel _nehir arkadaşımzın miyadı 4 mayısta doluyor.... mis kokulu ç,çeklerden güzel bir bebeğimiz olacak inşallah,ALlah angel_nehir'in yardımcısı olsun kızlar....
angel nehırı allah kurtarsın bı avazda inşallah sağ salım yavrusunu kucagına alır nassınız bakem annecıkler benım belım ağrıyor bugun bıraz çarsıya gıtcem bende bakayım şu akdeme bakalım ne var ne yokmuş:) gönulcum kızına şahane bı ısım bulmuşun ama azra ismi tek başına ağır gelebılır yanına bı sey daha ekle istersen bılıyorsun bazı ısımler bebeklere ağır gelebılıyor benım kızım olsa iclal koyacaktım sonra bı arkadaşımın kızının ısmıde iclal yanına bi şey ekle benım kız kaldıramıyor dedı bende zeynep iclal de karar kılmıştım ama kısmet oğluşum gelıyor inşallah ıkıncıye artık kızı tutturursam ismi hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?