Bursa hamişleri buraya :)

shining canım ben yanlış anlamışım senin dediğini şimdi anladım. Sen Ali Rıza Bey olayını söylüyorsun. Canım bak şöyle düşün, biri sana güvenip bir şey söylemiş, gidip bunu başkalarına söylemek hiç doğru bir şey olmasa gerek ki hepimiz bir birbirimizi zamanla tanıyacağız. İnan bana öğrendiğim gün yıkıldım zaten, içim içimi kemirdi sizlere tavsiye ettim, gidenler ve memnun kalanlar oldu fakat söyleyemedim. Doktorun gideceğini hemşiresi, sekreteri bile bilmezken ben söylesem, sonra birisi ağzından kaçırsa gidecekmişsiniz diye ben kendimi affetmezdim. Ne demem gerek bilmiyorum canım ama lütfen darılmayın, anlamaya çalışın. Çok üzgünüm shining, Gönül hakkınızı helal edin arkadaşlar

Tşk ederim canım. E güzel ve iyi ürünlerse tabiki fiyet farkı olacaktır. C.tesi günü giderim Allah kısmet ederse

cnm çok güzel bi oda almışın forumda var incelersen doğum çantasıyla ilgili bi de gecelik demişin cumhuriyet cad.aktem varya çok güzel şeyler var bi bak istersen
evet akdemde aldım bende pijamalarımı valla malı güzel....
hakikaten ,bebek sağlıklıyken her doktor iyidir,ben aslında ilk kzımda ki doktoruma kızıyorum,ben rutin kontrolümü oldum herşey yolunda dedi ve de özle muayenehanesine gidiyordum hep, ama 1 hafta sonra doğum yaptım oda inanamadı... bu nedenle bir daha devlete ait bir doktorun özle muayenehanseine gidip para yedirmeyeceğim diye kendime söz vermiştim... evet türkan hanımla aranızdaki uyuşmayı diğer kontrollerinde daha iyi kavrayacaksındır... napalım hayatım olur böyle minik kusurlar kızmıyorum kırılmıyorum...

inşallah sağlıkla güzel haberler ile gelirsin canım...

merhaba güzel anneler. ben dorukta evrima hnıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden. bu çanta işi benimde kafamı kurcalıyordu bilgi verdiğin için teşekkür ederim. bu arada ben 32. haftamdayım ya sizler?
rica ederim şekerim ne demek .... sen 32 desin ben 29+1 im yani 30. haftadayım şekerim.... cinsiyet ne senin...benim kız...
ne demek hayatım valla hakikaten bu çanta işi kafa karıştırıyor hatta sana bir ötrken daha vereyim,hastane çantana bebeğin giymesini istediğin ebeye verilecek olan cicileri,içten dışa doğru sırala ona kolaylık olur bu sayede bebeğin de daha az üşümüş olur canım Allah razı olsun,inşallah en kısa sürede geçecğim evime...valla kendimi fazla yormamak bana yardıma gelenleride fazla yormamak adına ,hergün bir iş yap yapa evimi toparlamaya başladım mesela hiç kullanma ihtiyacı duymadığım şeyleri topladım 3 koli oldu bile... sonra rahat rahat yerleşir hepis valla toplamasına topluyorumda yerleşmesine ben sadece tarif edeceğim için sakin kafayla yaza yaza topluyorum... canım akdem hamile için değil a_dan Zye bebek dahil herşey var hayatım orada cumhuriyet caddesinin ortasında doğuya doğru yürüken solda ...kocaman bina.... bu arada canım biraz sana kızdım ama kızgınlığım hemen geçti çünkü,sen bizi anlayamazdın ,ama bundan sonra anlayacaksın geçti gitti geride kaldı herşey .. şimdi birbirimize destek vakti canım... seni seviyoruzzz
fiyat evet farklı ayrıca kuruş indirim yapmıyor,ama çok ta abartı değil fiyatları... geçen hafta perşembe oradaydım mesela şık sabahlıklı gecelik takımları 60tan başlıyordu ...ben pijama aldım 1 takım 55 tl idi ama onlarda 45ten başlıyor..... başka yerde aynı pijama takımını 60a satıyorlardı...

sende haklısın canım söyleyemezdin.... olsun artık .. canım hakkımız helalhoş olsun ne demek...

merhaba
özelden mesaj atamadığımiçin buraya cevaplıyorum. bu arada 100 mesaja nasıl ulaşılır?
demet hanımdan memnun kalmadım. zaten kendisi bu haftalarda doğu iznine çıkacakmış isabet oldu. aynı hastanede bahar çelen hanıma devam ediyorum. ondan çok memnunum. siz ne yaptınız?
selamlar

[

rica ederim şekerim ne demek .... sen 32 desin ben 29+1 im yani 30. haftadayım şekerim.... cinsiyet ne senin...benim kız...

benimde kız :)

100 mesaja topikte bizimle sohpet ede ede ulşılır canım benim valla şu doktor memnuniyeti frekans meselesi gerçekten ,(elektirik mi desek),memnun kalmana çok sevindim inşallah sağlıkla doğsun meleğin....

aa kızmı ... maşallah ona annesi isim düşündünüzmi ben Azra koyacağım ....

herkeze günaydın kızlar umarım,güzel bir gün olur herkeze umarım ben henüz uyandım,gece rahat uyuyamadığım için geç kalkar oldum artık....

kızlar bu arada 7 mayıs cumartesi günü korupark avm cinema katında Bebeğim Olacak Seminerleri Var..
program içeriği öğlen 13-45te başlayıp akşam 18'e kadar sürecek.. Doğum Koçu AYşe Öner ve Uzm.Dr. jale Gürlüerin bilgileriyle gerçekleşen bu seminerde uygulamalı olarak anlatım yaplacak..
  • 13_45/14_00 : karşılama ve İkram
  • 14:00/14_40 oğum Eylemi Ve loğusalık
    • KADIN DOĞUM UZMANI JALE GÜRLÜER
    • 14_40/14_50 :Ara
    • 14_50/16_15 :Ayşe Öner EĞitimi
    • Hamile Olmak
    • Doğum Ve Nefes Çalışmaları
    • Anne Sütü Ve Emzirmenin Önemi
    • Güvenlik Önlemleri
    • Bebeklerde Hava Yolu TIkanmasında Yapılacak İlkyardım Prosedürü
    • 16_15/16_30 :Ara
    • 16_30/18_00 :AYşe Öner EĞitimi
    • Yeni DOğan Günlük Bakımı(alt temizliği ,göbek pansumanı,tırnak kesimi uygulmaları)
    • Uygulamalı Bebek Banyosu
    • Bebeklerinizin Gazlı DÖneminde Yardımcı Olacak Gaz Masajı Uygulaması
    • Bebek Egzersizi Uygulamaları....
birde çekiliş yapılıp sürpriz hediyeler var.... ayrıca katılım tamamen ücretsiz....
ben orada olmayı planlıyorum ikinici kez anne olacağım ama belkide doğru bilip yanlış yaptığım bir şeyler olabilir diye gideceğim .....

Son düzenleme:
babası cemre bende ada isityorum. cemre ada olacak büyük ihtimal. azra da çok güzel bi isim. adlarıyla yaşasınlar inşallah.

Canım dun sanırım biraz gergindimm, hamilelik hassasiyetleriii,, kusura bakma seni uzmek degildi amacımm

SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRR ALLAH nasip kısmet ederse iş çıkışı ordayım kızlar bende

Merhaba doğum yaptınızmı merak ettim. demet hanımnasıldı memnun kaldınızmı.?
selamlar.....

merhaba, bende çok doktor ve hastahane dolaştım. en son medicabil hastahanesi bahar çelen dekarar kıldım. şu an 32 haftadayım ve doktorumdan çok memnunum. çok güvenilir oturaklı ayrıca doğal doğumu destekleyen bir doktor. gerekmedikçe hiçbir anneye sezeryan yaptırmadığını söyledi. kendisi konyadan bu hastahaneye yeni tayin olmuş. tecrübeli bir doktor. doktor arayanlara gerçekten gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor. gitmek isteyenler ismimi de verebilir. güler arzuman tavsiye etti derseniz hatırlayacaktır.
tüm arkadaşlara kolay doğal bir doğum diliyorum...

babası cemre bende ada isityorum. cemre ada olacak büyük ihtimal. azra da çok güzel bi isim. adlarıyla yaşasınlar inşallah.
cemre ada bebek sabırsızlıkla bekleniyor annesi maşallah ona hayırlı evlat ,ve güzel bahtlı olsun inşallah....

Esimi de ikna edersem beraber, eşimle birlikte katılırz biz bu konferansa,,
yuppi kaçmaz bu konferans hatta ben kayınvalidem bana bebek bakarken yardım edeceği için onuda götüreceğim:)

SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRRR ALLAH nasip kısmet ederse iş çıkışı ordayım kızlar bende
şekerim fırsat bu fırsat bir kaç şey öğreniriz bence....
Merhaba güzel anneler:79::79::79:
merhaba boncuk gözlü anne nerelerdesin sen bir kaç gündür...

canım içimizde sanırım ilk sen doğum yapacaksın.... valla şu doktor bulma meslesi çok önemli bir mesele ,neyseki atlattık ama atlatamayanların aklında bulunması için güzel bir tecrübesin... iyiki varsın teşekkür ederiz....

kızlar haftaya topikimizin il bebeği dünyaya gelecek angel _nehir arkadaşımzın miyadı 4 mayısta doluyor.... mis kokulu ç,çeklerden güzel bir bebeğimiz olacak inşallah,ALlah angel_nehir'in yardımcısı olsun kızlar....

angel nehırı allah kurtarsın bı avazda inşallah sağ salım yavrusunu kucagına alır nassınız bakem annecıkler benım belım ağrıyor bugun bıraz çarsıya gıtcem bende bakayım şu akdeme bakalım ne var ne yokmuş:) gönulcum kızına şahane bı ısım bulmuşun ama azra ismi tek başına ağır gelebılır yanına bı sey daha ekle istersen bılıyorsun bazı ısımler bebeklere ağır gelebılıyor benım kızım olsa iclal koyacaktım sonra bı arkadaşımın kızının ısmıde iclal yanına bi şey ekle benım kız kaldıramıyor dedı bende zeynep iclal de karar kılmıştım ama kısmet oğluşum gelıyor inşallah ıkıncıye artık kızı tutturursam ismi hazır

Merhaba gönülirem arada giriyorum.iyi haberlerinizi alıyorum çıkıyorum bende iyiyim çok şükür ama mide bulantıları, kokulardan felaket rahatsız olma bunlar yoğunlaştı.Hayırlısı sağlıklı olsunda bunlara razıyım.

merhaba kızlar.. çok teşekkürler biz de sabırsızlık bekliyoruz küçük yavrumuzu. dün doktora gittik nst de kalp atışlarına ve hareketlerine baktı doktorumuz. herşey normal. bakalım eğer bir gelişme olmazsa 3 mayıs da tekrar gidicez son muayenemize bakalım doktorumuz ne diyecek miadı dolduktan sonra 2-3 gün daha bekliyormuş normal doğumda doktorumuz. miniğimiz ne zaman gelmek isteyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…