Bursa hamişleri buraya :)

nursena,bende 15.haftadayım.demet hnmı beğendim.2 defadır gidiyorum.2'li testi yaptırdım,iyi çıktı çok şükür.3'lü yü yaptırsammı bilemiyorum,dr. hnm şart değil,sen bilirsin dedi.birde demet hnm doğum iznine ayrılınca,diğer dr. ne kadar ilgilenir,acil bişey olursa gelirmi diye kafamda sorular var.sen devam etmeyi düşünüyormusun?bu arada oğlun hayırlı sağlıklı olsun,en önemlisi o.benimde 1 oğlum var,sağlıkla ve sağlıklı olarak bebişimi kucağıma almaktan başka birşey düşünemiyorum

sağol cnm benimde oğluşum olacak temmuzda bekliyoruz Allah herkese nasip etsin

merhaba kızlar herkeze güzel bir bursa sabahından kocaman öpücükler

selam arkadaşlar bende bursalyım ve 30 haftalık hamileyim,,,zübeydenin doktoru mithat bursalıya gidiyorum herşey normal seyrinde devam ediyo çok şükür,,,beni de aranıza alırsanız sevinirim
ne demek hoşgeldin sefalar getirdn canım hemen hemen aynı haftadayız dolayısıyla doğumlarımızda yakın zamanda olur:) herşeyin yolunda gitmsine çok sevindim...
hoşbulduk teşekkür ederim..2. kızım geliyoooorrr
hımm sende bnim gibisin benimde 3,5 yaşında 1 kızım var bu da ikinci kız:)
hımm anlıyorum canım seni evde 1 çocuk olunca hamilelik daha zor oluyor eve yetiş çocuğa yetiş dinlenmeye çaşış derken akşam oluveriyor... Allah yardımcın olsun...ama olsun herşeye değer....

slm kızlar:79: bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm ve çok mmutluyumEki Görüntüle 188440 ya sizde bebişlerinizin resmini göstersenize yawww
oyy ben senin fasülyeni yeyim yaaa maşallah ona annesi büyümüş bile...Allah nazarlardan saklasın onu...
valla şekerim ben 2li temzi çıkınca 3lüyü yaptırmadım,dedim ,3lüyü yaptırırsam ne olacakki bebeğin alınmasına izin veremeyeceğime göre ee extra da bir tdavi olmadığına göre ne gerek var yaptırmama dedim doktorda haklısın yok dedi...http://www.uzmantv.com/uclu-test-nedircanım izle....
sağol cnm benimde oğluşum olacak temmuzda bekliyoruz Allah herkese nasip etsin
oyy yeyeim ben senin oğluşunu Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah benimde kız geliyooooo

oyy ben senin fasülyeni yeyim yaaa maşallah ona annesi büyümüş bile...Allah nazarlardan saklasın onu...

sağol teyzesi sağol seninki kadar büyümesede biyaj biyaj büyüyo.aminnn hepimizinki ALLAH korusun.

merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorumm geçen hafta 3 lü testimizi yaptırdık şükür bi sorun yok ama doktoruma gösterdim ve 40 gün sonra gel dedi çok uzun bi zaman değilmi yawwwwww normalmi sizce????nasıl sabredicemmmm kızımı görmeden bu arada 10 gündür de artık hissetmeye başladım bariz bi şekilde tekmeliyo benii

Bursanın güzel annelerine selamlar, selamlar, selamlar Nasılsınız kızlar. Oğluşumla ben çok iyiyiz Allaha şükürler olsun. Pıtır pıtır oynuyo annesinin karnında. Gıdıklanıyorum ben kızlar yaa sizde de öyle oluyor mu? Babaannesi bakıyordu bana hamileleiğimin başından beri Allah razı olsun diyorum her zaman ama geçen hafta köyümü özledim diye gitti şimdi kaldı bütün işler bana o kadar yoruluyorum ki anlatamam. En çok yalnızlık koyuyor ama insan iki çift laf edeceği birilerini arıyor, hamilelikten önce böyle değildim ben çok enteresan ama hiç yalnız kalmak istemiyorum. Akşama kar okulda derslere gir çık gir çık + ayaklarda ödemde var mı + akşam eve gidince yemek hazırlıyor muyum + belim ağrıyor mu Dün konuştum kayınvalidemle, anne dedim bıraktın gittin bizi, sen de yalnızsın orda derkene bi ağlamaya başladım sulugöz ben baktım kayınvalidem de ağlıyo keşke gelmeseydim aklım sizde siz yalonız ben yalnız olmuyo dedi. Abin gelcek 15 gün sonra dedi o gelsin gitsin gelicem dedi. Olley 15 gün daha sıkıcaz dişimizi oğlumla. 25. haftamız bitmek üzere çok şükür, Rabbim sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah arkadaşlar. Sizi seviyorum kocaman öptüm

sagol canım hepimizinki saglıklı sıhhatli olsun inşallah.:97:ikili testi yaptırmadım ben.istege baglı dedı ama ayrıntılı ultrason onumuzdekı ay şart dedi.oda diğer hastanelere gore daha uygunmuş 80 tl.diğer doktora arkadaşım gıtmeye basladı.demet hanımın hastasıydı ama aynı ay dogum yapacakları için bahar hanıma yonlendırmş.gayet iyi dedi arkadaşım.zaten eylulde burda olacagım dedi bizim doğumlara yetişiyor yani.senin cinsiyet belli olmadımı??hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.herkese bol tekmeli günler....

hoşbulduk teşekkür ederim..2. kızım geliyoooorrr
oyy oyy maşallah...yandık desene ikişer cadı var artık hayatımızda kolyeler küpelere ve kıyafetlerimize ortakçılar:)

ah canım benim yaaa Allah razı olsun kayınvalidenden.... aynen bende gıdıklanıyorum:) bıdıklar:):) evet insan muhabbet edecek birilerini arıyor... bulabilene ne mutlu....hakikaten işinde çok zor aslında ders ders ders....çoğunluk ayakta oluyorsundur ..bu da yorar senii... canım benim , inşallah canım sağlıkla kucaklarız.... bu arada tichker da 29+6 sın ama yanlışmı 25 haftalıkmısınız...koskocamaaaaaaaaaaaaaaan öpüyoruuuuuzzzbende çok yogunuuuuuuuuum çok yürüdüm kasıklarım ağrıyor......

seckin38 kız biz senle akdemde karşılaşıp konuştuk :):) çok komikiz biz yaaa ... o kırmızı montlu bayan benim,hatta senin fikrinden feyzi alıp bende sabahlık ve geceliğimiz uzun kollu aldım:):) süper yaaaaaaaaaa:):)şaka gibi:) hatta sen dedin değişelimmi bende dedim olur:)

ayrıntılı ultrasonun şart olduğunuda yeni duyuyorum.diğer hamileliğimde ensekalınlığı fazla çıkınca ayrıntılı ultrasona girmiştim.ama bunda iyi çıktı.biraz pahalı değilmi yaw.benim bebiş için kesin bişey söylemedi dr. hnm ama kız gibi görünüyor dedi,yinede emin konuşmadı.3 hafta sonra gidicem inş. ozaman belli olur.nursena seninki tekmeliyormu yoksa,ben hiçbişey hissetmiyorum.:80:

günaydınlar kızlar.. :) ben hala doğurmadım

bugün miyadımız doluyor tekrar dr kontrolune gideceğiz. bakalım hayırlısı..

ee siz de ne var ne yok.. baya bi kalabalıklaşmışız maşallah

Günaydın kızlar, ben bebegime biseyler ormeye basladımm,, erken mi sizce de ?? Evde bosum bursada da pek tanıdıgım yok ,, :78:,, hem zaman degerlendirmis oluyorummm hemde bebegim icinnn yapıyorum bunuuu

günaydınnnnnn herkezeee.......dilerim herkez için güzel bir golur,ben bugün diğer evimde temzilikte olacağım... telaşem var Allahım bebeğimi korusun,mecburum yapmaya ..... Bana dualarınız eksik etmeyin dua edin bebeğim hazirandan sonra doğsun.....
rica ederim şekerim ne demek ne gerek var boşuna bu teste 2li yeter...canım evet elimden geldiğince dikkatli olmaya her nekadar uğraşsamda mecburen ayakta kalıyorum ve yoruluyorum... çok zor geliyor ama kendi evime geçeceğim diye hevesleniyorum,mutlu oluyorum saolsun kayınvalidem yanımda oluyor o bana yardımcı....

bence o ayrıntılı ultrason(4 boyutlu olan değildir) yani her gebelikte anomali tseti adı altında bebeğin her bölgesine ayrıntılı bakılıyor ... organlarının doğru çalışıp çalışmadığına bakılıyor bu işlem sadece 4 boyutluda olan bir işlem değil ama 4 boyutluda renkler daha belirgin diye ... belki hasta tarafından tercih edilebiliyor....
günaydınlar kızlar.. :) ben hala doğurmadım

bugün miyadımız doluyor tekrar dr kontrolune gideceğiz. bakalım hayırlısı..

ee siz de ne var ne yok.. baya bi kalabalıklaşmışız maşallah
aaaa yeter kız doğuruveee gari bakem :) bebek istiyoz biz :) şaka bir yana kendini strese sokma canım ne güzel tam miyadını dolduruyor ALlah nazarlardan saklasın sizi,rahat ol herşey sadece 1 gününü alacak... bol bol dua et sancı tutunca bol bol dua et kabul olacaktır... doğum anında ettiğin bütün dualara kabul oluyormuş çünkü o doğan bebek kadar(kul hakkı ve namaz hariç) temiz ve pak ,günahsız oluyormuşsun...
Günaydın kızlar, ben bebegime biseyler ormeye basladımm,, erken mi sizce de ?? Evde bosum bursada da pek tanıdıgım yok ,, :78:,, hem zaman degerlendirmis oluyorummm hemde bebegim icinnn yapıyorum bunuuu
aa nedemek şekerim tabiki öreceksin çok iyi yapıyorsun... ör bebişine güzel ciciler ,çok iyi düşünmüşsün hatta minik minik patikler ördüm ben onları bebek şekeri olarak vereceğim doğumdafotosunu koyayım da belki beğenip yaparsınız:):)

Günaydııııııınnnnnnnn güzel annişler ve güzeller güzeli minişler Yine okuldayım, haziran gelsin artık Allahım yalvarıyorum

Evet canım çoğunlukla ayaktayım ha babam tahtada bir şeyler anlatıyorum, çocukların arasında dolaş, defter kontrol et vs. vs. iş bitmiyo ki. Yorulmak ne kelime eve gider gitmez kendimi uykuya veriyorum, karnımı bile doyuracak mecalim kalmıyo. Kayınvalidem burdayken ne ngüzel eve gider gitmez yemeğim hazırdı yiyip yatıyordum en azından. Neyse gelecek inş. en kısa zamanda. Gönülcüm o yanlış didiğin tickerı hazırlamak için göbeğim çatladı Yanlış biliyorum ama bu kadarını becerebildim Biri bana ticker yapsıııııııııın

moontorrent, shining güzel kızlar siz napıyorsunuz. Ses verin

devam cnm çalışmaya işler yoğun ben iyim çok şükür cmtesi yi merakla bekliiyorum seminerde olucam ALLAH nasip ederse şimdilik yok yaramazlık inşallah öyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…