slm kızlar:79: Bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm ve çok mmutluyumEki Görüntüle 188440 ya sizde bebişlerinizin resmini göstersenize yawww
Gözün aydın cnmmmm
hoşgeldin aramiza canım ve yeni gelen tüm arkadaşlar...:87: bende 16. haftaya girdim 2.bebegim.ve bugun doktora gittim.medicabile demet hanıma.herşey iyi dedi.çok şükür bebegim sağlıklı veee erkekkk... oğlanlar iki olacak benim zaten oğlum hep erkek olsun diyordu.hepimize saglıkla bebegımızı kucagımıza almayı nasip etsın Rabbim...
hoşgeldin aramiza canım ve yeni gelen tüm arkadaşlar...:87: bende 16. haftaya girdim 2.bebegim.ve bugun doktora gittim.medicabile demet hanıma.herşey iyi dedi.çok şükür bebegim sağlıklı veee erkekkk... oğlanlar iki olacak benim zaten oğlum hep erkek olsun diyordu.hepimize saglıkla bebegımızı kucagımıza almayı nasip etsın Rabbim...
ne demek hoşgeldin sefalar getirdn canımselam arkadaşlar bende bursalyım ve 30 haftalık hamileyim,,,zübeydenin doktoru mithat bursalıya gidiyorum herşey normal seyrinde devam ediyo çok şükür,,,beni de aranıza alırsanız sevinirim
hımm sende bnim gibisin benimde 3,5 yaşında 1 kızım var bu da ikinci kız:)hoşbulduk teşekkür ederim..2. kızım geliyoooorrr
hımmslm arkadaşlar
hepiniz iyisinizdir işallah pek takip edemiyorum ben gelsem bile okuyup çıkmak zorunda kalıyorum muhabbete katılamıyorum
bi kaçgündür o kadar yorgunluk varki kolumu kıpırdatamıyorum hep yatıyorum bütüngün yatıp uyusam yetmiyor napıcam bilmem bide kızım var onunda istekleri bitmiyor ayy böyle işte
allah yardımcımız olsun
oyy ben senin fasülyeni yeyim yaaa maşallah ona annesi büyümüş bile...slm kızlar:79: bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm ve çok mmutluyumEki Görüntüle 188440 ya sizde bebişlerinizin resmini göstersenize yawww
valla şekerim ben 2li temzi çıkınca 3lüyü yaptırmadım,dedim ,3lüyü yaptırırsam ne olacakki bebeğin alınmasına izin veremeyeceğime göre ee extra da bir tdavi olmadığına göre ne gerek var yaptırmama dedim doktorda haklısın yok dedi...http://www.uzmantv.com/uclu-test-nedircanım izle....nursena,bende 15.haftadayım.demet hnmı beğendim.2 defadır gidiyorum.2'li testi yaptırdım,iyi çıktı çok şükür.3'lü yü yaptırsammı bilemiyorum,dr. hnm şart değil,sen bilirsin dedi.birde demet hnm doğum iznine ayrılınca,diğer dr. ne kadar ilgilenir,acil bişey olursa gelirmi diye kafamda sorular var.sen devam etmeyi düşünüyormusun?bu arada oğlun hayırlı sağlıklı olsun,en önemlisi o.benimde 1 oğlum var,sağlıkla ve sağlıklı olarak bebişimi kucağıma almaktan başka birşey düşünemiyorum
oyy yeyeim ben senin oğluşunu Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah benimde kız geliyooooosağol cnm benimde oğluşum olacak temmuzda bekliyoruz Allah herkese nasip etsin
slm kızlar:79: bugün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını gördüm ve çok mmutluyumEki Görüntüle 188440 ya sizde bebişlerinizin resmini göstersenize yawww
Oyyy bakalım ben ne zaman duyacam bebişimin kalbinin sesinii
nursena,bende 15.haftadayım.demet hnmı beğendim.2 defadır gidiyorum.2'li testi yaptırdım,iyi çıktı çok şükür.3'lü yü yaptırsammı bilemiyorum,dr. hnm şart değil,sen bilirsin dedi.birde demet hnm doğum iznine ayrılınca,diğer dr. ne kadar ilgilenir,acil bişey olursa gelirmi diye kafamda sorular var.sen devam etmeyi düşünüyormusun?bu arada oğlun hayırlı sağlıklı olsun,en önemlisi o.benimde 1 oğlum var,sağlıkla ve sağlıklı olarak bebişimi kucağıma almaktan başka birşey düşünemiyorum
oyy oyy maşallah...hoşbulduk teşekkür ederim..2. kızım geliyoooorrr
ah canım benim yaaa Allah razı olsun kayınvalidenden.... aynen bende gıdıklanıyorum:)Bursanın güzel annelerine selamlar, selamlar, selamlarNasılsınız kızlar. Oğluşumla ben çok iyiyiz Allaha şükürler olsun. Pıtır pıtır oynuyo annesinin karnında. Gıdıklanıyorum ben kızlar yaa sizde de öyle oluyor mu? Babaannesi bakıyordu bana hamileleiğimin başından beri Allah razı olsun diyorum her zaman ama geçen hafta köyümü özledim diye gitti şimdi kaldı bütün işler bana o kadar yoruluyorum ki anlatamam. En çok yalnızlık koyuyor ama insan iki çift laf edeceği birilerini arıyor, hamilelikten önce böyle değildim ben çok enteresan ama hiç yalnız kalmak istemiyorum. Akşama kar okulda derslere gir çık gir çık + ayaklarda ödemde var mı + akşam eve gidince yemek hazırlıyor muyum + belim ağrıyor mu Dün konuştum kayınvalidemle, anne dedim bıraktın gittin bizi, sen de yalnızsın orda derkene bi ağlamaya başladım sulugöz ben baktım kayınvalidem de ağlıyo keşke gelmeseydim aklım sizde siz yalonız ben yalnız olmuyo dedi. Abin gelcek 15 gün sonra dedi o gelsin gitsin gelicem dedi. Olley 15 gün daha sıkıcaz dişimizi oğlumla. 25. haftamız bitmek üzere çok şükür, Rabbim sağ salim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah arkadaşlar. Sizi seviyorum kocaman öptüm
http://www.uzmantv.com/uclu-test-nedircanım[/url] izle.teşekkürler gönülirem,karnımdayken yapılabilecek bir tedavi yoksa bende yaptırmam heralde.2. bebeğim ama yinede ilk gibi tereddüt yaşıyorum.sende dikkat et kendine,okuduğum kadarıyla kendini çok yoruyosun,taşınmak kabus gibidir benim için,Allah kolaylık versin:80:
sagol canım hepimizinki saglıklı sıhhatli olsun inşallah.:97:ikili testi yaptırmadım ben.istege baglı dedı ama ayrıntılı ultrason onumuzdekı ay şart dedi.oda diğer hastanelere gore daha uygunmuş 80 tl.diğer doktora arkadaşım gıtmeye basladı.demet hanımın hastasıydı ama aynı ay dogum yapacakları için bahar hanıma yonlendırmş.gayet iyi dedi arkadaşım.zaten eylulde burda olacagım dedi bizim doğumlara yetişiyor yani.senin cinsiyet belli olmadımı??hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.herkese bol tekmeli günler....
rica ederim şekerim ne demek ne gerek var boşuna bu teste 2li yeter...canım evet elimden geldiğince dikkatli olmaya her nekadar uğraşsamda mecburen ayakta kalıyorum ve yoruluyorum... çok zor geliyor ama kendi evime geçeceğim diye hevesleniyorum,mutlu oluyorum saolsun kayınvalidem yanımda oluyor o bana yardımcı....teşekkürler gönülirem,karnımdayken yapılabilecek bir tedavi yoksa bende yaptırmam heralde.2. bebeğim ama yinede ilk gibi tereddüt yaşıyorum.sende dikkat et kendine,okuduğum kadarıyla kendini çok yoruyosun,taşınmak kabus gibidir benim için,Allah kolaylık versin:80:
bence o ayrıntılı ultrason(4 boyutlu olan değildir) yani her gebelikte anomali tseti adı altında bebeğin her bölgesine ayrıntılı bakılıyor ... organlarının doğru çalışıp çalışmadığına bakılıyor bu işlem sadece 4 boyutluda olan bir işlem değil ama 4 boyutluda renkler daha belirgin diye ... belki hasta tarafından tercih edilebiliyor....ayrıntılı ultrasonun şart olduğunuda yeni duyuyorum.diğer hamileliğimde ensekalınlığı fazla çıkınca ayrıntılı ultrasona girmiştim.ama bunda iyi çıktı.biraz pahalı değilmi yaw.benim bebiş için kesin bişey söylemedi dr. hnm ama kız gibi görünüyor dedi,yinede emin konuşmadı.3 hafta sonra gidicem inş. ozaman belli olur.nursena seninki tekmeliyormu yoksa,ben hiçbişey hissetmiyorum.:80:
aaaa yeter kız doğuruveee gari bakem :) bebek istiyoz biz :) şaka bir yana kendini strese sokma canım ne güzel tam miyadını dolduruyor ALlah nazarlardan saklasın sizi,rahat ol herşey sadece 1 gününü alacak... bol bol dua et sancı tutunca bol bol dua et kabul olacaktır... doğum anında ettiğin bütün dualara kabul oluyormuş çünkü o doğan bebek kadar(kul hakkı ve namaz hariç) temiz ve pak ,günahsız oluyormuşsun...günaydınlar kızlar.. :) ben hala doğurmadım
bugün miyadımız doluyor tekrar dr kontrolune gideceğiz. bakalım hayırlısı..
ee siz de ne var ne yok.. baya bi kalabalıklaşmışız maşallah
aa nedemek şekerim tabiki öreceksin çok iyi yapıyorsun... ör bebişine güzel ciciler ,çok iyi düşünmüşsün hatta minik minik patikler ördüm ben onları bebek şekeri olarak vereceğim doğumdaGünaydın kızlar, ben bebegime biseyler ormeye basladımm,, erken mi sizce de ?? Evde bosum bursada da pek tanıdıgım yok ,, :78:,, hem zaman degerlendirmis oluyorummm hemde bebegim icinnn yapıyorum bunuuu
ah canım benim yaaa Allah razı olsun kayınvalidenden.... aynen bende gıdıklanıyorum:)bıdıklar:):) evet insan muhabbet edecek birilerini arıyor... bulabilene ne mutlu....hakikaten işinde çok zor aslında ders ders ders.... çoğunluk ayakta oluyorsundur ..bu da yorar senii... canım benim , inşallah canım sağlıkla kucaklarız.... bu arada tichker da 29+6 sın ama yanlışmı 25 haftalıkmısınız...koskocamaaaaaaaaaaaaaaan öpüyoruuuuuzzz bende çok yogunuuuuuuuuum çok yürüdüm kasıklarım ağrıyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?