neyse canım sık dişini 15 gün kayınvaliden gelene kadar... yapalım canım sana tickker yapalım urlsini özelden göndereyim ekle kendi profiline ama sata göre doğum tarihin ne ...Günaydııııııınnnnnnnn güzel annişler ve güzeller güzeli minişlerYine okuldayım, haziran gelsin artık Allahım yalvarıyorum
Evet canım çoğunlukla ayaktayım ha babam tahtada bir şeyler anlatıyorum, çocukların arasında dolaş, defter kontrol et vs. vs. iş bitmiyo ki. Yorulmak ne kelime eve gider gitmez kendimi uykuya veriyorum, karnımı bile doyuracak mecalim kalmıyo. Kayınvalidem burdayken ne ngüzel eve gider gitmez yemeğim hazırdı yiyip yatıyordum en azından. Neyse gelecek inş. en kısa zamanda. Gönülcüm o yanlış didiğin tickerı hazırlamak için göbeğim çatladıYanlış biliyorum ama bu kadarını becerebildim Biri bana ticker yapsıııııııııın
moontorrent, shining güzel kızlar siz napıyorsunuz. Ses verin
ahh canım Allah rast getirs,n işlerini.. cumartesiyi bende bekliyorum kısmetse bende orada olacağım...devam cnm çalışmaya işler yoğun ben iyim çok şükür cmtesi yi merakla bekliiyorum seminerde olucam ALLAH nasip ederse şimdilik yok yaramazlık inşallah öyle devam eder
ayrıntılı ultrasonun şart olduğunuda yeni duyuyorum.diğer hamileliğimde ensekalınlığı fazla çıkınca ayrıntılı ultrasona girmiştim.ama bunda iyi çıktı.biraz pahalı değilmi yaw.benim bebiş için kesin bişey söylemedi dr. hnm ama kız gibi görünüyor dedi,yinede emin konuşmadı.3 hafta sonra gidicem inş. ozaman belli olur.nursena seninki tekmeliyormu yoksa,ben hiçbişey hissetmiyorum.:80:
Günaydın gülşahcımm,, ben gunun buyuk kısmını uyuyarak geciriyorumm,, Fena halde uykucu oldum ama normalmısss,,Günaydııııııınnnnnnnn güzel annişler ve güzeller güzeli minişlerYine okuldayım, haziran gelsin artık Allahım yalvarıyorum
Evet canım çoğunlukla ayaktayım ha babam tahtada bir şeyler anlatıyorum, çocukların arasında dolaş, defter kontrol et vs. vs. iş bitmiyo ki. Yorulmak ne kelime eve gider gitmez kendimi uykuya veriyorum, karnımı bile doyuracak mecalim kalmıyo. Kayınvalidem burdayken ne ngüzel eve gider gitmez yemeğim hazırdı yiyip yatıyordum en azından. Neyse gelecek inş. en kısa zamanda. Gönülcüm o yanlış didiğin tickerı hazırlamak için göbeğim çatladıYanlış biliyorum ama bu kadarını becerebildim Biri bana ticker yapsıııııııııın
moontorrent, shining güzel kızlar siz napıyorsunuz. Ses verin
günaydınnnnnn herkezeee.......dilerim herkez için güzel bir golur,ben bugün diğer evimde temzilikte olacağım... telaşem var Allahım bebeğimi korusun,mecburum yapmaya ..... Bana dualarınız eksik etmeyin dua edin bebeğim hazirandan sonra doğsun.....
rica ederim şekerim ne demek ne gerek var boşuna bu teste 2li yeter...canım evet elimden geldiğince dikkatli olmaya her nekadar uğraşsamda mecburen ayakta kalıyorum ve yoruluyorum... çok zor geliyor ama kendi evime geçeceğim diye hevesleniyorum,mutlu oluyorum saolsun kayınvalidem yanımda oluyor o bana yardımcı....
bence o ayrıntılı ultrason(4 boyutlu olan değildir) yani her gebelikte anomali tseti adı altında bebeğin her bölgesine ayrıntılı bakılıyor ... organlarının doğru çalışıp çalışmadığına bakılıyor bu işlem sadece 4 boyutluda olan bir işlem değil ama 4 boyutluda renkler daha belirgin diye ... belki hasta tarafından tercih edilebiliyor....
aaaa yeter kız doğuruveee gari bakem :) bebek istiyoz biz :) şaka bir yana kendini strese sokma canım ne güzel tam miyadını dolduruyor ALlah nazarlardan saklasın sizi,rahat ol herşey sadece 1 gününü alacak... bol bol dua et sancı tutunca bol bol dua et kabul olacaktır... doğum anında ettiğin bütün dualara kabul oluyormuş çünkü o doğan bebek kadar(kul hakkı ve namaz hariç) temiz ve pak ,günahsız oluyormuşsun...
aa nedemek şekerim tabiki öreceksin çok iyi yapıyorsun... ör bebişine güzel ciciler ,çok iyi düşünmüşsün hatta minik minik patikler ördüm ben onları bebek şekeri olarak vereceğim doğumdafotosunu koyayım da belki beğenip yaparsınız:):)
kızlar sanırım ben jimeri bırakıcam çok uçuk fiyat verdiler
Nekadar dediler canım?
kızlar sanırım ben jimeri bırakıcam çok uçuk fiyat verdiler
ya canım pardon söylemişsin görmedim çok fazlaymış hakikaten
devam cnm çalışmaya işler yoğun ben iyim çok şükür cmtesi yi merakla bekliiyorum seminerde olucam ALLAH nasip ederse şimdilik yok yaramazlık inşallah öyle devam eder
neyse canım sık dişini 15 gün kayınvaliden gelene kadar... yapalım canım sana tickker yapalım urlsini özelden göndereyim ekle kendi profiline ama sata göre doğum tarihin ne ...
kızlar çekirge doruk tıp a giden varmı aranızda? ben oraya gidiyorum Evrim AYDIN dr umun adı.
Ne semineri eğer şu Koruparktaki ise ona bende katılıcam. Bu c.tesimi o Ay kızlar ortak bir saatte koruparkta bir yerde buluşalım bari ne kadan mikemmel olur
SAT 12.11.2010 Canım Benim hay Allah razı olsun senden bi beceremedim ticker yapmayı
Var var Burcucum ben gidiyorum Evrim AYDIN' a çok memnunum. Çok iyi birisi
Ne semineri eğer şu Koruparktaki ise ona bende katılıcam. Bu c.tesimi o Ay kızlar ortak bir saatte koruparkta bir yerde buluşalım bari ne kadan mikemmel olur
SAT 12.11.2010 Canım Benim hay Allah razı olsun senden bi beceremedim ticker yapmayı
Var var Burcucum ben gidiyorum Evrim AYDIN' a çok memnunum. Çok iyi birisi
cnm ya 3000 tl ve bana çok fazla geldi küvez olayıda var yani ikiz ya herşeyi düşünmem lazım ssk karşılamıyomuş ben o kadar veremem maddi açıdan eşimde bende normal çalışan insanlarız ve herşeyi 2 ile çarpmam lazım bakalım araştırıyorum doktor la ilgili yok benim durumumun ama fiyatla ilgili ben le değil yönetimle görüşün demesi biraz tuhafıma gitti diğer arkadaşlarıma hep kendi doktorları fiyat vermiş öle yani karar aşamasındayım:26::26:
Yaa hiç sorma yaa.çok pahalı banada fazla geliyo bende üzgünüm ama galiba bırakıcam.medicabil hastanesine gidicem randevü aldım.internetten baktım çok güzel hastane yepyeni :) muayne ücreti yok sadece 12tl katkı payı veriyosun.doğum fiyatlarınıda tam öğrenicem duruma göre yazarım.hakkımızda hayırlısı.....
aa çok sevindim. karşılaştık mı hiç acaba?
aynen cnm koruparktaki kısmet kk kızlar nerde diye bağırırsan bizde el kaldırırız olurmu
valla pek sanmıyorum canım, çünkü ben eşine gidiyordum Ali Rıza Aydın' a doktorum şevket yılmaza geçince bende eşine geçtim, iyi ki başkasına gitmemişim. Karı koca ikisi de çok iyiler çok seviyorum ikisini de. Daha 2. kez gittim ben Evrim Hanıma. Bir sonraki randevum 25 Mayısta. Kaç haftalık senin bebeğin canım? Kız? Erkek?
olur canım bağırırım
Oooooff çok yoruldum bugün, büssürü dersim vardı. Ayaklarımın en çok şiştiği gün Perşembe ve cuma çünkü 6 ders üstü üste giriyorum hiç dinlenemiyorumBide eve geldim yemek yaptım karnımın yan tarafları ağrıyo artık yorgunluktan bi uzanıp dinlenemedim
arkadaşım bişi sorucam bende ali rıza aydın a gittim ama şvket yılmaza geçince başka dr a gittmek zorunda kaldım eşine gidiyorum dedin o nerede anadolu hastanesindemi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?