Bursa hamişleri buraya :)

neyse canım sık dişini 15 gün kayınvaliden gelene kadar... yapalım canım sana tickker yapalım urlsini özelden göndereyim ekle kendi profiline ama sata göre doğum tarihin ne ...

devam cnm çalışmaya işler yoğun ben iyim çok şükür cmtesi yi merakla bekliiyorum seminerde olucam ALLAH nasip ederse şimdilik yok yaramazlık inşallah öyle devam eder
ahh canım Allah rast getirs,n işlerini.. cumartesiyi bende bekliyorum kısmetse bende orada olacağım...

yani fiyatı uygun dedı dıger hastanelere gore ama devlette de yaptırsan benım ıcın fatketmez dedi,radyolojı uzmanı sanırım bakması gerekıyormuş.benimki birkerede gosterdı yanı degışmez herhalde hayırlısı olsun.bu ıkıncı benım ondan sanırım, hıssedıyorum ara ara tekme degıl amaherkesi öpüyorum.hoşçakalın.....

Günaydın gülşahcımm,, ben gunun buyuk kısmını uyuyarak geciriyorumm,, Fena halde uykucu oldum ama normalmısss,,

Gönülcüm dikkat et kendine ne olur fazla zorlama kendini,,, ,, yava yavas yap emi,, hic duymamıstım bebebk patigi verildigini, valla resim koyarsan sevinirim,,

cnm ya 3000 tl ve bana çok fazla geldi küvez olayıda var yani ikiz ya herşeyi düşünmem lazım ssk karşılamıyomuş ben o kadar veremem maddi açıdan eşimde bende normal çalışan insanlarız ve herşeyi 2 ile çarpmam lazım bakalım araştırıyorum doktor la ilgili yok benim durumumun ama fiyatla ilgili ben le değil yönetimle görüşün demesi biraz tuhafıma gitti diğer arkadaşlarıma hep kendi doktorları fiyat vermiş öle yani karar aşamasındayım:26::26:
Nekadar dediler canım?

devam cnm çalışmaya işler yoğun ben iyim çok şükür cmtesi yi merakla bekliiyorum seminerde olucam ALLAH nasip ederse şimdilik yok yaramazlık inşallah öyle devam eder

Ne semineri eğer şu Koruparktaki ise ona bende katılıcam. Bu c.tesimi o Ay kızlar ortak bir saatte koruparkta bir yerde buluşalım bari ne kadan mikemmel olur

neyse canım sık dişini 15 gün kayınvaliden gelene kadar... yapalım canım sana tickker yapalım urlsini özelden göndereyim ekle kendi profiline ama sata göre doğum tarihin ne ...

SAT 12.11.2010 Canım Benim hay Allah razı olsun senden bi beceremedim ticker yapmayı

kızlar çekirge doruk tıp a giden varmı aranızda? ben oraya gidiyorum Evrim AYDIN dr umun adı.

Var var Burcucum ben gidiyorum Evrim AYDIN' a çok memnunum. Çok iyi birisi

aa çok sevindim. karşılaştık mı hiç acaba?

aynen cnm koruparktaki kısmet kk kızlar nerde diye bağırırsan bizde el kaldırırız olurmu

Yaa hiç sorma yaa.çok pahalı banada fazla geliyo bende üzgünüm ama galiba bırakıcam.medicabil hastanesine gidicem randevü aldım.internetten baktım çok güzel hastane yepyeni :) muayne ücreti yok sadece 12tl katkı payı veriyosun.doğum fiyatlarınıda tam öğrenicem duruma göre yazarım.hakkımızda hayırlısı.....

cnm yakın arkadaşım sormuş oraya doğum fiyatları 1850 tl gibi ssk lıdiye söyledi bakalım

aa çok sevindim. karşılaştık mı hiç acaba?

valla pek sanmıyorum canım, çünkü ben eşine gidiyordum Ali Rıza Aydın' a doktorum şevket yılmaza geçince bende eşine geçtim, iyi ki başkasına gitmemişim. Karı koca ikisi de çok iyiler çok seviyorum ikisini de. Daha 2. kez gittim ben Evrim Hanıma. Bir sonraki randevum 25 Mayısta. Kaç haftalık senin bebeğin canım? Kız? Erkek?

aynen cnm koruparktaki kısmet kk kızlar nerde diye bağırırsan bizde el kaldırırız olurmu

olur canım bağırırım

Oooooff çok yoruldum bugün, büssürü dersim vardı. Ayaklarımın en çok şiştiği gün Perşembe ve cuma çünkü 6 ders üstü üste giriyorum hiç dinlenemiyorum Bide eve geldim yemek yaptım karnımın yan tarafları ağrıyo artık yorgunluktan bi uzanıp dinlenemedim

Kızlar bişey sorucam şu anda 7. ayım bitecek ve hiç nst ye girmedim.Onun zamanı varmı birde ne kadar sürüyor?

arkadaşım bişi sorucam bende ali rıza aydın a gittim ama şvket yılmaza geçince başka dr a gittmek zorunda kaldım eşine gidiyorum dedin o nerede anadolu hastanesindemi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…