merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
gülşah tebrikler.....
3000tl nin her sey icinde degil mi??cnm ya 3000 tl ve bana çok fazla geldi küvez olayıda var yani ikiz ya herşeyi düşünmem lazım ssk karşılamıyomuş ben o kadar veremem maddi açıdan eşimde bende normal çalışan insanlarız ve herşeyi 2 ile çarpmam lazım bakalım araştırıyorum doktor la ilgili yok benim durumumun ama fiyatla ilgili ben le değil yönetimle görüşün demesi biraz tuhafıma gitti diğer arkadaşlarıma hep kendi doktorları fiyat vermiş öle yani karar aşamasındayım:26::26:
Aman canım ya dikkat et kendineee,, yardımcı olabilecek birileri varsa cevrende annen, teyzen arkadasın yardım istemekten cekinme canımm,,merhaba kızlar geçmişi okumadan direk cevap yazıyorum,bebek iyi ,1400 grm olmuş...30 haftalıkız fakat ben erken doğurabilirmişim bu nedenle bana akciğer iğnesi uygulanıyor ve de günde 2 kez magnezyuma ek olarak günde 4 kez nidilat erken doğumu geciktirici ilaç verdi... kesşnlikle kendimi yormamam gerektiğini hatta mğmkünse taşınmayı iptal etmemei söyledi bede mümkün olmadığını söyleyince o zaman bebek kesin gelir dedi.. ve bu nedenle akciğer iğnesi uygulanıyor....bu arad tetanozda olacağım yarın sabah...sevgiler
gülşah tebrikler.....
3000tl nin her sey icinde degil mi??
Aman canım ya dikkat et kendineee,, yardımcı olabilecek birileri varsa cevrende annen, teyzen arkadasın yardım istemekten cekinme canımm,,
meraba arkadaşlar ben nuray
çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz benimde canım çekti aşerdim galibabende aranıza katılamak istiyorum kabul ederseniz tabi
27 haftalık hamileyimbi kızım olucak allah nasip ederse ilk hamileliğim. medikabil hastanesine demet hanıma gidiyodum şimdi aynı hastanede olan bahar hanıma gidiyorum bir aksilik olmazsa inşallah 4 ağustosta doğum yapıcam
hepimze allah kolaylık versin hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah....
meraba arkadaşlar ben nuray
çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz benimde canım çekti aşerdim galibabende aranıza katılamak istiyorum kabul ederseniz tabi
27 haftalık hamileyimbi kızım olucak allah nasip ederse ilk hamileliğim. medikabil hastanesine demet hanıma gidiyodum şimdi aynı hastanede olan bahar hanıma gidiyorum bir aksilik olmazsa inşallah 4 ağustosta doğum yapıcam
hepimze allah kolaylık versin hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza inşallah....
canım hoşgeldin aramıza.:79:medicabil yeni açıldı ama herkes memnun.hep böyle olur inşallah.sohbeti aşermekte güzelmişşherkese sağlıklı hamilelikler dilerim....:81:
hoşbulduk canım teşekkür ederimbenim böyle neye aşercem belli olmaz
Hoşgeldin canım,ALLAH sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.canım bişey sorcam bende yarın ilkkez medicabil hastanesine gidicem.demet hanıma randevü aldım.sen memnunmusun?şimdi neden bahar hanıma geçtin demet hanım hamile diyemi?ben internetten baktım çok güzel hastane sezeryan fiyatını biliyomusunçok şey sorabildim
amin canımhepimizinkini inşallah.hoşbulduk . demet hanımdan memnundum ama hamile temmuz ve ağusosta yok benim doğumda ağustosta olacak oyüzden bahar hanımı önerdi bana. hastane de çok güzel çok temiz her gittiğimde ya bir kişi yada 2 kişi o luyo hiç bekletmiyolar ve 15 20dk ilgileniyolar tavsiye ederim. burdanda bi arkadaşımın doğumuna girmiş demet hanım normal yapmış çok memnun kalmış benimde çok yakın bir arkadaşımın sezeryan doğumuna girdi oda çok memnun kaldı. demet hanım önceden esentepe tıp merkezinde çalışıyodu bende oraya gidiyodum o medikabile geçince bende peşinden gittim yani ben esentepeden daha onun hastası olduğum için bana normal 600 sezeyan 750 demişti bu yüzden değiştirmiyorum dedi. ama yeni haatalara yapmıyo bunu yanlış hatırlamıyosam normal 800 zorunlu sezeryan 1000 keyfi sezeryan 1200 lira
Ay canım ya çok teşekkür ederim bilgilerin için bende gidicem benim 2 yaşında oğlum var o sezeryanla olmuştu haliyle şimdiki bebeğimde sezeryanla olacak.zorunlu yani 1000 se oda iyi ben jimere gidiyodum oğlumda jimerde doğdu şimdi fiyatlar çok sezeryan 2500tl muayne ücreti 50tl.ben epiduralde yaptırıcam oda 350 tl bayağı artıyo hesap oraya vericeğime bebeğime en güzel şeyleri alırım dimi yani medicabil içime çok sindi yarın konuşucam inşallah herşey yolunda gider.
jimer gerçekten çok pahalı bencede okadarına hiç gerek yok dediğin gibi o parayı çocuklarına harca daha iyi. kaç haftalık hamilesin canımm
7+4 günlük daha yeni inşallah bi aksilik çıkmadan sağ salim kucağıma alırım.ALLAH kimsenin sevincini yarıda bırakmasın.
7+4 günlük daha yeni inşallah bi aksilik çıkmadan sağ salim kucağıma alırım.ALLAH kimsenin sevincini yarıda bırakmasın.
çok yeniymiş dikkat et canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
cnm haftaya benimde türkan hn da son galiba kontrolüm var ücret ödemeyecem büyük ihtimalle medikal park a geçicem önümüzdeki haftayı bi geçireyim medaikalde teyzem hemşire yardımcı olur bana senin gideceğin hastaneye bakktım gerçekten güzelmiş ama çalışma saatleri bana uymuyo bende çalışıyorum devamlı cmtesi gidiyorum izin almamak için cmtesi öğlen gibi çıkıyorum işten sen türkan hn haftaiçi gidiyon galiba 50 tl yazmışında ben devamlı cmtesi gittim özel 100 tl ve bana hiç yardımcı olmadı bu fiyat konuşunda bak sen bile 2500 diyosun bana 3000 tl dediler çok fazla dimi ama
Canım hakkımızda hayırlısı olsun.kayıt yapan kızlar senin ikizlerin olacağını biliyolarmı?yani bu fiyat ikiz diye olmasın?çünkü ssklısın özel fiyatı alamazki! bide canım para konusuna drlar hiç karışmıyolar bilmiyolar bile ben kürtaj olacağım zaman dedim nekadar burda dedi ben bilmiyorum,danışmada kızlar biliyo dedi.sordum fiyat listesine bakıp söylüyolar bilgisayardan.oranın sistemi böyle drlar bişey yapamıyo.tabi heryerde öyle değil.ben yarın gidiyom medikabile inşallah iyi anlaşırızda oraya geçerim canım.
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı yok cnm özellikle sordum ben ikiz diye hiç fark etmiyo dediler ayrıca benim arkadaşlarıma kendi doktorları fiyat vermiş anlamadım gitti inşallah beğenirsin cnm yaz haberleşiriz.........ha birde bizim bu yılki fiyatlarımız böle değişirmi diye sordumda genede bilmiyorum işte benim çok şeye ihtiyacım olacak nasip olursa niye okdara para vereyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?