Bursa hamişleri buraya :)

günaydın annecıkler nasılsınız bakalım ben ıyıyım bı haftadır ablam gelmişti memleketten onunla guzel gunler gecırdım ama aklımda burda kaldı :) gonulcum demek sendın o ben halaa gecelık alamadım bılıyomusun hahaahahahahaah bulamıyorum ıstedıgım gıbı ablam dun gıttı evım bomboş sıkıntıdan çarşıya atcam kendımı yoksa butun gun ağlarım ben bılıyom kendımı

Selam bayanlarrrrrrrrrrrrrr:80: ben bugün medicabil hastanesine demet hanıma gittim geldim.bebişim 8+1 miş gayet iyi dedi hastane çok güzelllllllllll

Canım kesinlikle medicabile git.bak ne dedi dr sezeryan nekadar dedim dediki 1200 dedim epiduralde olacak.dedi farketmez 2 gün değil 4 günde kalsan,bebek küvezede konulsa fark etmiyo fiyat değişmez paket fiyat 1200 tl ayyyy süpermişşş yaaaaaaaaaaa bak senin içinde çok avantajlı canım medical de küvez parası falan alıcaklar ama burda yokmuş valla bi git bak derim 12tl muayne ücreti ödedim.ben memnun kaldım sevincimden şimdi bile doğurasım geldi

kızlar çekirge doruk tıp a giden varmı aranızda? ben oraya gidiyorum Evrim AYDIN dr umun adı.

Benim bir arkadaşım gidiyordu. 39 haftaya kadar normal doğum diyordu doktor. Son doktor kontrolünde alttan muayne sonucunda kanaması ve sancıları başladı. Acil sezeryana almamız lazım demiş. Muayne edilene kadar hiçbir şikayeti yoktu. Nasıl bir muayne ise artık bilemiyorum. Doktora güvenmedikleri için başka bir hastaneye gittiler. Kanama başladığı için bebeğin kalp atışları düşmüş. Sonuç sezeryan. Bana pek günelir bir doktor gibi gelmedi...

Bende bahar hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden....

Bu arada medicabil de normal 800 sezeryan 1200 epidural istersen her ikisine de +250
selamlar

kızlar merhaba, kısmet olursa artık pazartesi günü dr a son kontrolümüze gideceğiz. benim bebişimin pek gelesi yok teyzeleri. bakalım hayırlısı herşey yolunda giderse normal için zorlayacam ama şartlar yerinde olmazsa sezeryan olacak artık.. kısmet hayırlısı ikimiz için de..
kızlar ben size lahusa şerbeti nasıl yapılır diye sormak istiyorum. internette tarifler buldum. yarım kg lohusa şekeri gerekiyor muş. ben 130 gr aldım ama acaba tarifteki ölçüleri buna göre azaltsam mı? yoksa lahusa şekerinin görevi sadece renk vermekse bu kadarlık lohusa şekeri yeterli olur mu?
bir bilen yardım etsin lütfeenn!:18::18::18:

merhaba hayırlısıyla bebegini alırsın inşallah kucağına.benimde ilk bebeğim 29eylül dediler ama 8 ekime kadar bekledık.son günlerim sürekli nstde geçti.çok şükür sorun olmadan normal doğdu.telaş yapma inşallah seninde öyle olur.şerbet hakkında fikrim yok,tatlıyla aram yok zaten,az koy şekerini daha sağlıklı
geç oldu ama tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarımmm

3000tl nin her sey icinde degil mi??

Aman canım ya dikkat et kendineee,, yardımcı olabilecek birileri varsa cevrende annen, teyzen arkadasın yardım istemekten cekinme canımm,,
canlarım çok teşekkürler kayınvalidem bakıyor bana iş yaptırtmıyor.... zaten evide az çok toplamıştım bizim eve geçmemiz ay sonunu kesin bulacak.. bir yandan alışveriş bir yandan dinlenme derken kaç gündür giremiyorum eşimdende fırsat kalmıyor(o bilerek fırsat bırakmıyor) .. özleidm hepinizi dumumdan ötürü 7Mayıs Korupark seminerinede katılamadım... Katılanlar varmı aranızda ....Allah'a emanet olun...

hoşgeldin sefalar getirdnin canım aramıza ....Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah....

gönülirem canım kendine dikkat et ev işi diye bebeğin erken gelmesin canım,daha zorluk çekersin.bırakta ayakaltında olmadan evine yerleş yoksa evini dizemeden lousa olucan canım benim
çok teşekkürler nursen ,maviş ALlah razı olsun etmek zorundayım çünkü hiç şakası yok,doktrum 33+haftada,ebemde en geç 36 da gelir diyor ,inşallah 36 yı buluruz yoksa bebek 2kg bile olmayabilir...:18:
ohh ne güzel bir haftayıda böyle güzel geride bırakmışsın... evet canım benmişim dünya ne kadar küçük öyle değilmi...valla şekerim ne geceliği ben hastane çantamı hazır ettim,tacıma varana kadar herşey tamam... bence sende hazır et bir an önce...:18:
Selam bayanlarrrrrrrrrrrrrr:80: ben bugün medicabil hastanesine demet hanıma gittim geldim.bebişim 8+1 miş gayet iyi dedi hastane çok güzelllllllllll

canım benim bende diyordum bu doğurmuştur artık, ee maşallah sabırlı bebeişmiş seninki.. benimkiler sabırsız canım neme lazım 40larımız karışabilir böyle giderse...ALlah sağlıkla kucaklatsın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım... ben hiç yapmadım şerbet ama komşum yapmıştı çok beğenmiştim bu defa yapamacağım...bence ölçülerini buna göre azalt ki tam kıvamında olsun,hatta üstlerine baden ve fındık ez öyle ikram et daha enfes olacaktır.. çok yapmanın manası yok çünkü herkez sevmiyor bu şerbeti...
merhaba kızlar bende bursalı bi hamile olarak katıldım aranıza :) bende acıbademde jale hanıma gidiyorum
hoşgeldin sefalar getirdin canım,bebişin ne kadarlık....

günaydın kızlar ben cmtesi olan seminere katıldım çok zevkliydi valla iyiki gitmişim fazla kalabalık değildi öle 30 35 anca vardı bilmediğimiz bi sürü şey anlattılar

günaydın güzel anneler hafta sonunuz nasıl gectı yenı katılan arkadaşlar hoşgeldınız dun okadar gezdım okdara gezdım kı hala bacaklarım agrıyor kızlar bı sy sorcam artık yatakta gerınırken bıle karın kaslarım ağrıyor agız tadıyla bı esneyemıyorum ya normalmı benım caresamba doktor randevum var bakalım o ne dıycek bebişimi cok ozledım 15te bır gıdıyorum cagırsa hergun gıdıp gorcem heheheheh bu arada gecmış anneler gununuz kutlu olsun dun ılk kez herkes benıde kutladı cok duygulandım allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu hamiş kıslar sızden bebeği olmayan ikı arkadaşım için dua ıstıyorum ozellıkle doguma gıden olursa anne olamamak cok zor yaşamayan bılemez hergun gozyası hergun hasret cekmek cok zor lutfen dualrınıza arkadaşlarımıda ekleyeın allaha emanet olun

hoşbulduk arkadalar seminere bendekatıldım çok memnun kaldım çok güzel şeyler öğrendim çok faydalı hiç bilmediğimiz bilgiler verdiler tabi bir çok hediye de verdiler iyiki gitmişim diyorum çok şey öğrendim

anlayabiliyorum canım mutlaka dua edicem

korkutma beni ya. Başka şikayet eden de duydun mu?

günaydın kızlar ben cmtesi olan seminere katıldım çok zevkliydi valla iyiki gitmişim fazla kalabalık değildi öle 30 35 anca vardı bilmediğimiz bi sürü şey anlattılar
hımm çok sevindim beğenmene ,malesef ben katılamadım.. yoğunluğumdan dolayı birde benim 2. bebek olduğundan dolayı.. bir çok şeyi uygulamalı yaşadım.. benim seminerde asıl bulunma amacımdoğru bilipte yanlış yaptıklarım neler onu öğrenmekti ama kısmet...

valla aynen yoğun geçti hafta sonumuz.... canım hepsi normal ..ben kendimi ayaklı davul gibi hissediyorum artık...ne güzel benimde dün kızım ilk kez kendisi bana çiçek hediye etti etti benim için en güzel hediye o oldu... dilerim bundan sonra da sizler yaşarsınızı bu güzel duyguları...ALlah isteyen herkeze hayırlsıyla evlat nasip etsin inşallah...

çok sevindim beğenmene ne verdiler hediye olarak... neler öğrendin mesela ...şansa bakın burdan ben duyurdum ama ben gidmemdim kısmet..

korkutma beni ya. Başka şikayet eden de duydun mu?

canım bence bu iş birazda şans işi,biraz uyum elektrik .. ben evrim hanımın eşine gitmiştim... çok memnundum ama o şevket yılmaza geçince bıraktım... bir tanıdığım da evrim hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı bebeği 3 aylık oldu bile... sadece benim çekirge dorukta yakındığım tekl konu fiyatlarının yüksek olmasıydı... şimdi yıldırım doruka gidiyorum... ve memnunum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…