canım bence bu iş birazda şans işi,biraz uyum elektrik .. ben evrim hanımın eşine gitmiştim... çok memnundum ama o şevket yılmaza geçince bıraktım... bir tanıdığım da evrim hanımda doğum yaptı çok memnun kaldı bebeği 3 aylık oldu bile... sadece benim çekirge dorukta yakındığım tekl konu fiyatlarının yüksek olmasıydı... şimdi yıldırım doruka gidiyorum... ve memnunum ...
bu cmtesi kontrolüm var cinsiyetleri belli olur dedi doktorum hayırlısı inşallah
slm arkadaşlar bende bursa hamişiyim 22 haftalık hamileyim jimere gidiyodum ilk 3 ay doğum fiyatları cok yüksek diye şimdi yıldırım doruğa gectim gizem yıldırıma gidiyorum şimdilik iyi bakalım bi kac kez daha gideyim ama ilgili bi dr gerçekten
slm arkadaşlar bende bursa hamişiyim 22 haftalık hamileyim jimere gidiyodum ilk 3 ay doğum fiyatları cok yüksek diye şimdi yıldırım doruğa gectim gizem yıldırıma gidiyorum şimdilik iyi bakalım bi kac kez daha gideyim ama ilgili bi dr gerçekten
Hayırlısı olsun canım,hangi hastaneye gidiceksin??? kararını verdinmi?
cnm bu hafta muane ücreti vermiyecem jimere gitçem yine büyük ihtimalle medikal park çalışma saatleri uyuyo bana medikabil in hiç uymuyo baktım medikal parkta teyzem var hemşire yardımcı olucak inşallah bu arada bugün cenk bey de sezaryana girecek olan komşum var veee 1 milyara anlaşmış şok oldum ve sinir oldum bu ne demek oluyo anlamadım kimden ne kadar koparabilirlerse onlarda tanıdık bulmuş
Selamm kızlarrr bende yeni hamişim. 4 haftalıkız henüz. Küçüğüz :)))
bahar a gittim nagihan hanıma sizce nasıl ?
Herkesin hamişliği hayırlı olsun bu arada
Selamm kızlarrr bende yeni hamişim. 4 haftalıkız henüz. Küçüğüz :)))
bahar a gittim nagihan hanıma sizce nasıl ?
Herkesin hamişliği hayırlı olsun bu arada
Hayırlısıyla sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın inşallah canım,teyzenin olması senin için büyük avantaj.Ya hiç sorma yaaa 2,500 dediler.Ben dra sorduğumda demiştiki biz drlar fiyatlara karışamıyoruz.danışmaya sordum kızlar fiyat listesine bakıp fiyatı dediler.dedim ya ben 2 sene öncede burda doğum yaptım 550tl ye çok artmış buna bi kolaylık olmuyomu dedim dedi fiyat bu bişey yapamıyoruz.demek tanıdık olması 1500tl indirim sağlıyabiliyomuş.hayırlısı olsun.kaçtane hamile kaybetti hastane benim bildiğim 5-6 kişi oldu.
İNŞALLAH cnm herkes bebişlerini hayırlısıyla kucağına alır benimde bildiğim hastaneyi bırakan bu forum haricinde 10 kişi falan var yani düşün kısmet cnm önümüze bakıcaz
hoşgeldin cnm seninde hayılı olsun hamileliğin bahar hast. Skk dan beter çok kalabalık ben nagihan hn geçen yıl gitmiştim ve elektrik alamadım her sorduğa ters cvp verdi ozaman rutin kontroller için gitmiştim hamiş değildim bi arkadaşım bıraktı 5 aylıkken bıraktı yinede sen bilirsin
hoşgeldinnnn, hayırlı olsun bebeğin sağ salim kucağınada alırsın inşallah.sağol canım.seninde hayırlı olsun.
Hoşgeldin,bende jimere gidiyodum ama malesef bende fiyatlar yüzünden medicabil hastanesine geçtim.
benımde doktorum gızem hanım cok memnunum yarında kontrolum var hatta ben 31. haftamdayım oğluşum olcak kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?