aynen cnm bende 3,5 aylık hamileyim bende doğum fiyatları yüzünden bırakıcam
orası nerde bilmiyorum ama sanırım memnun kalmışsınız ben artık dr deiştirmek istemiyorum baya ilerledik artık
aslında daha gecen sene bi akrabam orda sezeryan oldu 350 ödedi şimdi 2500 normale 3000 sezeryana istiyolar gercekten güzel bi hastane ama fiyatları cok yüksek çekirge doruğu tavsiye edebilirim bana uzak olduğu için gitmedim ben normal 950 sezeryan 1350 bilginiz olsun
teşekkür ederim canım. Aslına bakarsan evet çok hızlı yaa bana hiç tavsiyelerde bulunmadı. şöyle yap böyle yap demedi. Benle fazla konuşmadı. Tavsiye üzerine gittim bide. Hadi dedim ön yargılı olmim. Ama ne bilim yaw.
Elektrik çok önemli gerçekten
amin canımm benim hepimiz sağ salim alalım yavrularımızı inşallahhhh
aslında daha gecen sene bi akrabam orda sezeryan oldu 350 ödedi şimdi 2500 normale 3000 sezeryana istiyolar gercekten güzel bi hastane ama fiyatları cok yüksek çekirge doruğu tavsiye edebilirim bana uzak olduğu için gitmedim ben normal 950 sezeryan 1350 bilginiz olsun
bence jımer abartmış ıyıce onların yaptıgını herkes yapıyor ekstra bı olay ne anlamadım hala evde dogum yapan kadınlar var sıgortada doguran bı suru insan var bunların yanın da 2500 lıra ne demek dogum agrınımı azaltıyor yoksa bebek orda dogunca daha sağlıklı daha ıyı bı bebekmı oluyor merak ettım
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bu arada oğlum değil kızım olacak bana sorarsanız 20 haftadan önce yapılan cinsiyet tahminlerini ciddiye almayın benim 14 haftalıkken oğlan denildi,meğer pipi sanılan o çıkıtı kordonmuş... ve kızım oluyor... çok yoğun günler geçriyorum bir yandan dinlenmem yatmam gerekiyor .. öte yandan yeni evim tadilat oluyor bu ayın 28inde taşınacağım olamadığım için bağışlayın sizi seviyorum
Merhaba hoşgeldin canım.nekadarlık bebişin?
hoşgeldin cnm aramıza
Kızlar yaa benim salı günü hcg değerim 341,60 çıktı. Ben ne kadarlık hamiş oluyorum :44:
Kızlar yaa benim salı günü hcg değerim 341,60 çıktı. Ben ne kadarlık hamiş oluyorum :44:
kızlarr merhaba ben de bursalıyım ama henüz hamişmiyim bilmiyorum sabah kan verdim test için.ben aşılama yaptırdım ve günüm geçti.3 gün oldu bugün vajinal progestan kullanıyorum 200mg lık günde 3 defa bakalım sonucum ne olucak.aşılamadan 12 gün de beta hcg 2 küsür çıkmıştı drum bekle dedi bekledim ve adet olmadım aranızda degeri böle olup yükselen oldumu.
hepinize saglıklı gebelik ve hayırlı kolay doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?