Bursa hamişleri buraya :)

aynen cnm bende 3,5 aylık hamileyim bende doğum fiyatları yüzünden bırakıcam

aslında daha gecen sene bi akrabam orda sezeryan oldu 350 ödedi şimdi 2500 normale 3000 sezeryana istiyolar gercekten güzel bi hastane ama fiyatları cok yüksek çekirge doruğu tavsiye edebilirim bana uzak olduğu için gitmedim ben normal 950 sezeryan 1350 bilginiz olsun

biliiyorum cnm doruk tada çok tanıdık var ama bana uymuyo orası çalışma saatlerime falan işte kısmet bakalım

sen karar ver cnm ama hiç ilgili bi doktor değil çok kalabalık gerçekten ne bileyim bende bana onu yap bunu yap diyyceke biri daha iyi gelir bakalım

ben ilk bebeğimde bahara gitmiştim ve doktorum da nagihan hanımdı
gayet iyi ve uzman bir doktor bence
hamileliğimde doğumumda sorunsuz geçti bahar hastanesi bence iyi bir hastane
şu andaki doktorumda yine aynı hastanede gönül hanım

cnm bide yönetimleri değişmiş kesinlikle fiyatla ilgili yönetim karar veriyo ve geçen senelerde doktorun fiyat verebiliyodu

bence jımer abartmış ıyıce onların yaptıgını herkes yapıyor ekstra bı olay ne anlamadım hala evde dogum yapan kadınlar var sıgortada doguran bı suru insan var bunların yanın da 2500 lıra ne demek dogum agrınımı azaltıyor yoksa bebek orda dogunca daha sağlıklı daha ıyı bı bebekmı oluyor merak ettım

katılıyorum cnm 3000 tl dediler bana söylediklerinde çok doğru

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz bu arada oğlum değil kızım olacak bana sorarsanız 20 haftadan önce yapılan cinsiyet tahminlerini ciddiye almayın benim 14 haftalıkken oğlan denildi,meğer pipi sanılan o çıkıtı kordonmuş... ve kızım oluyor... çok yoğun günler geçriyorum bir yandan dinlenmem yatmam gerekiyor .. öte yandan yeni evim tadilat oluyor bu ayın 28inde taşınacağım olamadığım için bağışlayın sizi seviyorum

ALLAH kolaylık versin cnm bu cmtesi gösterirlerse benimdee cinsiyetleri belli olacak inşallah yeni evin nerde olacak mekan olarak

Tüm yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,negüzel birsürü hamiş biraraya geldik:81::81:ben diyorum zaten nereye baksam hamile görüyorum buaralar,demekki doğruymuş.hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim,bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.sonrada başka dertlerimizi paylaşırız:87:çok öptüm

[cnm benim 28 şubattı adet tarihimi 2 martta baktırdım 618 di değerim adetim 2 gün geçikmişti 1 aylıktı tam yani bide ikizmiş değerin baya iyi demişti doktorumQUOTE=kolera_vebasi;19148446]Kızlar yaa benim salı günü hcg değerim 341,60 çıktı. Ben ne kadarlık hamiş oluyorum :44:[/QUOTE]

Kızlar yaa benim salı günü hcg değerim 341,60 çıktı. Ben ne kadarlık hamiş oluyorum :44:

Canım en iyi sonucu usg ye girdiğinde anlıycaksın.döllenmeye göre değişiyo.mesela benim sat tarihine göre hesaplarsam.tam 10 haftalık. ama usg ye göre 8+6 günlük

Kızlar yaa benim salı günü hcg değerim 341,60 çıktı. Ben ne kadarlık hamiş oluyorum :44:

ilk doktor muayenende belli olur guzelım benım usg1376 cıkmıştı 4 haftalık falandı senın daha yenı galıba nette hesaplatırsan baya fark eder hafta olarak gec dollenme olmuş bence sende yanı ayın son vakıtlerınde olmuş en ıyısını yıne doktorun soyler hayırlı olsun sağlıkla buyut göbüşünü inş.

kızlarr merhaba ben de bursalıyım ama henüz hamişmiyim bilmiyorum sabah kan verdim test için.ben aşılama yaptırdım ve günüm geçti.3 gün oldu bugün vajinal progestan kullanıyorum 200mg lık günde 3 defa bakalım sonucum ne olucak.aşılamadan 12 gün de beta hcg 2 küsür çıkmıştı drum bekle dedi bekledim ve adet olmadım aranızda degeri böle olup yükselen oldumu.
hepinize saglıklı gebelik ve hayırlı kolay doğumlar diliyorum.

hadı bakalım hayırşlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh ezan vakıtlerı hurmetıne pozitif cıkar sonucun ama pozıtıf olmasada yıne de umudunu kaybetme ben 5yılın sonunda buldum yavrumu sen ne kadarlık evlısın cokk negatıf sonuçlarda gözyaşı doktum ama mevlam sabrın karşılıgını muhakkak verıyor umudunu asla kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…