Bursa hamişleri buraya :)

6 yıllık evliyim canım.6 yıldırda bekliyorum.bir düşük birde kimyasal gebeligim var.hayırlısı inş.meraklıyım ama 12.gündeki heyecan yok hatta korkuyorum diebilirim.

malesef sonucum negatiff

umudunu kaybetme canım mevlam verir inş hıc olmayacak dıye bi şey yok belki aşılamada kullanılan iğneler fayda eder bı dahakı aya ama en onemlı aklından cıkar bu mevzuyu takıntı haline getırme emın ol psiklojık bı cok sey başka bı ugras bul kendıne

çok sevindim beğenmene ne verdiler hediye olarak... neler öğrendin mesela ...şansa bakın burdan ben duyurdum ama ben gidmemdim kısmet..

Eki Görüntüle 194262 Eki Görüntüle 194261 Eki Görüntüle 194260 Eki Görüntüle 194259 Eki Görüntüle 194258 Eki Görüntüle 194257

ya arkadaşlar kaç gündür uzun uzun yazıyorum semineri size önizlemediyince hepsi gidiyo sinirlerim bozuldu artık yine bir sayfa şey yazdım hepsi gitti:84: zamanım olduğunda tekrar denerim sizin için bu sefer biyere kopyalıcam akıllandım.bu fotolarda hediyeler onları bari bu sefer yazmaya uğraşmayım dedim bol bol semineri anlattım size ama yok olmadı yine niyee böle oldu bende anlayamadım...

yeni hamişler hoşgldiniz allah yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

slm kızlar ne güzel musteladan hediyeler almışsınız.... güle güle kullanın... ben çoook yoğunum .... ev telaşesinden dolayı ama çok şükür diş ağrısı dışında sağlık durmum iyi... dilerim sizlerde iyisinizdir aramıza yeni arkadaşlarımız dahil olmuş hoşgelmiş sefalar getirmişler.... bazı arkadaşlarımızda bebek istiyor inşallah rabim bizim doğumumuza kadar onlara bebek nasip etsin....

Kızlar yaa nolur bana yardım edin
Ben yeni hamileyim bahar nagihan hanıma gittim. Ama iyi şeyler duymadım hiç. Az önce arkadaşım aradı ve küçücük bi yere 26 tane yok yere dikiş attığını duydum. Ve yorumlara da baktım pek iç açıcı değil.ilk gittim bana da pek sıcak davranmadı ilk gebeliğim daha tavsiyelerde bile bulunmadı. Doktorumu değiştiricem ama karar veremiyorum bi türlü. Ben bide çoooook çok zorda kalmadıkça sezeryan istemiyorum.normal doğum istiyorum. Hangi dr a gitmeliyim :44:

Bursalı bayanlar merhaba...Haydi buluşma bölümüne gelinde buluşma düzenleyelim...

Üzme tatlı canını, birsürü dr var ve daha başlardasın.Ben jimere gidiyodum drum da çok mükemmel bir dr ama fiyat yüzünden orayı bıraktım.şimdi özel medicabil hastanesine gidiyorum.fiyatlar çok makul muayne 12tl.normal 800tl sezeryanda 1200tl drlarda gayet ilgili hastane desen çok güzel drumda demet haytoğlu çok tatlı bayan oda aynı gerekmedikçe sezeryan yapmıyomuş.internettende bakabilirsin hastaneye www.medicabil.com/medicabil3d/index.html

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
herkese selam ve sevgiler.

ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.

merhaba kızlar,

Merhaba canım, ALLAH analı babalı büyütsün tatlı kızını sağlıkla büyüsün inşallah

ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm

Ayyy canım benim çok sevindim yaaa. inanmıyorum çok güzell çokkkkkk 1 kerede hem kızın hem oğlun olacak.ALLAH sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.türkan hanım baktı dimi? şimden sonra medicabil e gidicen dimi?

merhaba kızlar,

Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.ne güzel bi ayda doğum yaptın.

çok güzel bi haber,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib eder inşallah,merak ettim normal ikizmi tüpbebekmi?:80:

merhaba kızlar,
tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…