hadı bakalım hayırşlı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh ezan vakıtlerı hurmetıne pozitif cıkar sonucun ama pozıtıf olmasada yıne de umudunu kaybetme ben 5yılın sonunda buldum yavrumu sen ne kadarlık evlısın cokk negatıf sonuçlarda gözyaşı doktum ama mevlam sabrın karşılıgını muhakkak verıyor umudunu asla kaybetme
malesef sonucum negatiff
malesef sonucum negatiff
çok sevindim beğenmene ne verdiler hediye olarak... neler öğrendin mesela ...şansa bakın burdan ben duyurdum ama ben gidmemdim kısmet..
Kızlar yaa nolur bana yardım edin
Ben yeni hamileyim bahar nagihan hanıma gittim. Ama iyi şeyler duymadım hiç. Az önce arkadaşım aradı ve küçücük bi yere 26 tane yok yere dikiş attığını duydum. Ve yorumlara da baktım pek iç açıcı değil.ilk gittim bana da pek sıcak davranmadı ilk gebeliğim daha tavsiyelerde bile bulunmadı. Doktorumu değiştiricem ama karar veremiyorum bi türlü. Ben bide çoooook çok zorda kalmadıkça sezeryan istemiyorum.normal doğum istiyorum. Hangi dr a gitmeliyim :44:
Bursalı bayanlar merhaba...Haydi buluşma bölümüne gelinde buluşma düzenleyelim...
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
herkese selam ve sevgiler.
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
merhaba kızlar,
ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?