Bursa hamişleri buraya :)

cnm çok sağoll ALLAH razı olsun tüpbebek değil klomenle 2.ayımda hamile kaldım hormonlarımda vardı problem ama çok şükür fazla aratmadı rabbim
çok güzel bi haber,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib eder inşallah,merak ettim normal ikizmi tüpbebekmi?:80:

sağol cnm benim bi görsen tam önlerini döndüler istesek bu kadar olmaz biz bile anladık cinsiyetlerini evet türkan hn gittim eşimle oturup konuşucaz bakalım medikal park olur büyük ihtimalleinşallah sağ salim yüzlerinide görürümmmm

tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.ne güzel bi ayda doğum yaptın.

Merhaba canım, ALLAH analı babalı büyütsün tatlı kızını sağlıkla büyüsün inşallah

ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm

çok teşekkür ederim kızlar. Amin inş. Allah herkese bu güzel ve eşsiz duyguyu tattırsın. aratmadan nasip etsin rabbim inş. sizlerin de hamilelik süreci sağlıklı ve huzurlu geçer inş. evlatlarınızı vaktinde kucağınıza almak nasip etsin Allah..

ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm

çok tebrik ederim canım.. ne güzel bir kerede hem oğlun hem kızın olucak. bu eşsiz sürecin keyfini çıkart. Allah sağlıkla her ikisini de kucağına almayı nasip eder inş.

amin cnm sağol çok çok şükür iyi geçiyo hamilelik ama göbiş büyünce nasıl olur bilemem tabi ama rabbim dağına kar veriyor ben inanıyorum ALLAHın izniyle inşallah çok güzel olucak herşey
çok tebrik ederim canım.. ne güzel bir kerede hem oğlun hem kızın olucak. bu eşsiz sürecin keyfini çıkart. Allah sağlıkla her ikisini de kucağına almayı nasip eder inş.

Çok güzel canım yaa. canım yanlış yazmışım medical park yazacağıma medicabil yazmışım.tabi artık geçiş yapman lazım hamileliğin ilerlemeden.inşallah canım o günlerde gelecek ikisinide kucağına alıcaksın öpüp koklıycaksın.

ahh canım benim bşr arkadaş onda doğum yaptı o çok memnundu... elektirik meselesi ... umarım doğru doktoru tez zamanda bulursun... orada birde güler yıldız var onunda çok şeker bir doktor olduğunu söylüyorlar... Komşum onda doğum yaptı.. çoook memnun kalmıştı... bu arada baharda bu sene yapılmaya başlanan bir güzellik var... bebeğin hastane çıkışına kadar herşeyi onlar veriyorlar.. senin çanta ya bir tek pijama koyman yeterli...
Bursalı bayanlar merhaba...Haydi buluşma bölümüne gelinde buluşma düzenleyelim...
ahh canım benim ne güzel olurdu .... ama malesef ben dahil olamıyorum.... ev telaşına girdik başımı kaşıyacak vaktim yok....
evet ya ben doğurmadan bi buluşalımmmmmmmm bız kayserıde yapmıştık süper eğlenceli oluyor
eminim süper olmuştur şekerim .... ama ben dahil olamayacağım
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
herkese selam ve sevgiler.
oyy oyyy maşallah ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.... Hayırlsıyla kurtuldunuz artık darısı bize....
oyy kurban olurum ben onlara nekadar şanslısın maşallah hem kız hem erkek 1 taşla iki bebiş:)Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah.....
tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aynen şekerim geri sayım başladı darısı bize.....ilk bebek nehirden geldi ... ikinci senden 3. benden:):)

merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
herkese selam ve sevgiler.

arkadaşım gözün aydın Allah analı babalı imanlı kuranlı büyütmeyi nasib etsin,hayırlısıyla büyütürsün inşallah saglıklı sıhhatli...

arkadaşlar bu benim üçüncü gebeliğim daha önce ikisini düşük yaptım ve jimerde nuray hanımın yanına gittim uzun bir müddet tedavi oldum ve öyle gebe kaldım şuan 8+ bitti ancak gebeliğimin ilk iki haftası yine kanamalı ve lekelenmelerle geçti şuan kanamam durdu normal ancak bu kritik dönemden itibaren her gün fragmin,progestan,folik asit,polivit c ve haftada iki gün vurulduğum proton iğne var anlayacağınız bu da diğerleri gibi düşer diye korkuyorum ne var ki diğerleri 5.haftasını doldurmadan sonlanıyordu şuan ise lekelenmeler bitmekle birlikte düşük riski olduğunu söylemesinden beri nurayhanımın tavsiyeleri ile sürekli dinleniyorum dua edin arkadaşlar

cnm ben jimerde türkan hn gittim sırf çalışma saatleri uygun diye tabi bide tüp bebek merkezi ya çünkü çalışıyorum ve 2 günde bir takip altında oluyosun işyerim izin vermez diye yanisenin ne gibi bir problemin var yardımcı olurum
Merhaba canım
acaba bursada hangi doktorla tedavi oldun
bende bursalıyım
doktor arıyorum şu anda

aynen şekerim geri sayım başladı darısı bize.....ilk bebek nehirden geldi ... ikinci senden 3. benden:):)[/QUOTE]

dikkat et yavrucum kendinede benden önce pırtlatma sonra bak dıyorum acele et gel beraber doğuralım gizem hanım bı sana bakar bı bana el ele doğururuz :)))))99

mevlam yar ve yardımcın olsun canım benim lekelenmeler gitmiş inşallah tez vakıtte düşük tehlıkende sonlanır dıkkat et kendıne su almaya bıle kalkma bı lavaboya kalk ınsallah bu donemde yardım edecek bırılerı vardır sana benım ılk 3 ay dınlen demişti doktorum bı su verenım bıle yoktu eşim işten gelıp yemek hazırlıyordu yada hazır yıycek getırıyordu coook zor gunler gecırdım cook ama allaha şükür 8 aya ulaştım darısı senın başına

canım ben testlerimi yaptırdım hsg çektirdim
eşimde yaptırdı bi sorun yok bekleyin dedi doktorum
hiç yumurtlama takibi falan demedi düzenli adet oluyosan sorun yok dedi
Ben mi çok pimpirikliyim bilmiyorum ama bi doktordan daha görüş alsammı diye düşünüyorum

sen aynı benım durumumdasın canım ben de aynı belırsızlıkle 5 yıl bekledım bı sorun olmadan başka bı doktorla görüş ama cok doktor gezıp paranı hebaa etme bız hıc bı şey yapmadık stress yapma sadece eşim keçi boynuzu pekmezı yıyordu sureklı cevız fındık falan kola içmemeye çalışıyordu ama en onemlısı artık aklımızdan cıkarıp mevlaya bırakmıştık her şey vaktı gelınce nasıp oluyor emın ol sadece dualrından vazgecme o kadar

bıde tup bebek merkezı dıyıp guvenmeyın cunkı ben burda bı tüp bebek merkezıne artık aşılama denemk ıstıyorum dıye gıttım gecen yıl eşim sperm testı verdı vee bizim sayımızın aşılamaya yetmediğini sadece tüp bebekle çocugumuz olacagını soyledıler ben mahvoldum resmen 1 ay göz yaşı doktum ne yapcam ben şimdi dıye sonra eşimi bahar hastahanesınde ürologla görüşmesı için ikna ettım doktor bey cok yardımcı oldu saosun cekırgede bı labaratuvar var guven tıp dı galıba ismi oraya gonderıp tekrar test yaptırdı veee tup bebek merkezının soyledıgının tam tersı cıktı doktor bey sadece zınco c yazdı ve bunu kullan yeter dedı tup bebek merkezleri artık bu işi ticaret olarak gorup ınsanların hassasıyetını kullanıyor bence dıkkat edın buna

canım sen hangi doktora gittin ? bide sizin tedaviylemi oldu ?
bende eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum
sayısı çok iyi çıktı ama morfoloji % 3 tü doktor hiç bahsetmedi bile
sadece gebelik oluşmasına engel bişey yok dedi geçti
6 ay daha bekleyelim dedi
eşimde şimdi başka doktora gitmeye yanaşmıyor 6 ay bekleyelim diyor
bi arkadaşım murat erdemir e gidiyordu onu önerdi ama oda tüp bebek uzmanı
ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası
kafayı yicem az kaldı

Canım gnlünü ferah tut bişey olmaz allahın izniyle ilk haftalarda benimde öyle oldu şimdi 28.haftadayım çok dikkat et ama mecbura kalmadıkça ben hiçirşey yapmıyodum bırak evini pislik gtürsün hiçirşey bebeğinden önemli değil 3ayı atlatınca daha kolay beslenmenede çok dikkat et bol bol meyve ceviz fındık kuruüzüm ye tabi dua etmeyi unutmamak lazım sonuçta verende rabbim alanda bol bol cevşen oku onun koruyucu özelliği çok allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

ben en son bursa tup bebek e gıtmiştim ama sana su an gıttıgım doktoru tavsıye ederım cunkı su anada tup bebek egıtımı alıyor kendısı yıldırım doruk ılave bına yapıyorya orada tup bebek te devam etcekmiş gizem yıldırım şahane bı doktor ve en onemlısı para goz bırı degıl testlerını bıle dıyo gıt devlette yaparlar ole bırı yanı ayrıca bız herşeyı allaha bırakmıştık gercekten tedavı falan olmuyordum bır yıl doktora dahı gıtmedım kontrole sperm sayısının yuksek olması bı şeyı değiştirmiyor onemlı olan kalıtelı ve saglıklı sperm olması önemlı morfolojıde cok onemlı spermın yapısı demek kı oda düzgun şekıllı sperm demektır sayınız yuksek olabılır duzgun dollemeyı gercekleştıren sperm sayınız az nasıl engel degıl ne demiş doktor anlamadım bence sen adam gıbı bı doktora gıt ımkanların musaıtse jımere yada pembe mavıye ama ben kendı doktorumu onerıyorum sana cok ıyı bırı cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…