çok güzel bi haber,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasib eder inşallah,merak ettim normal ikizmi tüpbebekmi?:80:
Ayyy canım benim çok sevindim yaaa. inanmıyorum çok güzell çokkkkkk 1 kerede hem kızın hem oğlun olacak.ALLAH sağ salim kucağınada almayı nasip etsin.türkan hanım baktı dimi? şimden sonra medicabil e gidicen dimi?
tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah.ne güzel bi ayda doğum yaptın.
Merhaba canım, ALLAH analı babalı büyütsün tatlı kızını sağlıkla büyüsün inşallah
ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
çok tebrik ederim canım.. ne güzel bir kerede hem oğlun hem kızın olucak. bu eşsiz sürecin keyfini çıkart. Allah sağlıkla her ikisini de kucağına almayı nasip eder inş.
sağol cnm benim bi görsen tam önlerini döndüler istesek bu kadar olmaz biz bile anladık cinsiyetlerini evet türkan hn gittim eşimle oturup konuşucaz bakalım medikal park olur büyük ihtimalleinşallah sağ salim yüzlerinide görürümmmm
merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.
herkese selam ve sevgiler.
ahh canım benim bşr arkadaş onda doğum yaptı o çok memnundu... elektirik meselesi ... umarım doğru doktoru tez zamanda bulursun... orada birde güler yıldız var onunda çok şeker bir doktor olduğunu söylüyorlar... Komşum onda doğum yaptı.. çoook memnun kalmıştı... bu arada baharda bu sene yapılmaya başlanan bir güzellik var... bebeğin hastane çıkışına kadar herşeyi onlar veriyorlar.. senin çanta ya bir tek pijama koyman yeterli...Kızlar yaa nolur bana yardım edin
Ben yeni hamileyim bahar nagihan hanıma gittim. Ama iyi şeyler duymadım hiç. Az önce arkadaşım aradı ve küçücük bi yere 26 tane yok yere dikiş attığını duydum. Ve yorumlara da baktım pek iç açıcı değil.ilk gittim bana da pek sıcak davranmadı ilk gebeliğim daha tavsiyelerde bile bulunmadı. Doktorumu değiştiricem ama karar veremiyorum bi türlü. Ben bide çoooook çok zorda kalmadıkça sezeryan istemiyorum.normal doğum istiyorum. Hangi dr a gitmeliyim :44:
ahh canım benim ne güzel olurdu .... ama malesef ben dahil olamıyorum.... ev telaşına girdik başımı kaşıyacak vaktim yok....Bursalı bayanlar merhaba...Haydi buluşma bölümüne gelinde buluşma düzenleyelim...
eminim süper olmuştur şekerim .... ama ben dahil olamayacağımevet ya ben doğurmadan bi buluşalımmmmmmmm bız kayserıde yapmıştık süper eğlenceli oluyor
oyy oyyy maşallah ALlah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım.... Hayırlsıyla kurtuldunuz artık darısı bize....merhaba kızlar,
sonunda canım kızım özgeme kavuştum. normal bekliyordum ama kısmet sezeryan oldum.
oyy kurban olurum ben onlara nekadar şanslısın maşallah hem kız hem erkek 1 taşla iki bebiş:)ayyy cnm çok sevindim bir ömür boyu ayrılmazsınız inşallah benimde cinsiyetleri bugün belli oldu 1 erkek 1 kız çok sevindik bbizde inşallah senin gibi yüzlerinide görürüm cnm
aynen şekerim geri sayım başladı darısı bize.....tebrık ederımmmmmmmmmmmmm allah analı babalı buyutsun darısı bızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cnm çok sağoll ALLAH razı olsun tüpbebek değil klomenle 2.ayımda hamile kaldım hormonlarımda vardı problem ama çok şükür fazla aratmadı rabbim
merhaba kızlar,
Merhaba canım
acaba bursada hangi doktorla tedavi oldun
bende bursalıyım
doktor arıyorum şu anda
arkadaşlar bu benim üçüncü gebeliğim daha önce ikisini düşük yaptım ve jimerde nuray hanımın yanına gittim uzun bir müddet tedavi oldum ve öyle gebe kaldım şuan 8+ bitti ancak gebeliğimin ilk iki haftası yine kanamalı ve lekelenmelerle geçti şuan kanamam durdu normal ancak bu kritik dönemden itibaren her gün fragmin,progestan,folik asit,polivit c ve haftada iki gün vurulduğum proton iğne var anlayacağınız bu da diğerleri gibi düşer diye korkuyorum ne var ki diğerleri 5.haftasını doldurmadan sonlanıyordu şuan ise lekelenmeler bitmekle birlikte düşük riski olduğunu söylemesinden beri nurayhanımın tavsiyeleri ile sürekli dinleniyorum dua edin arkadaşlar
cnm ben jimerde türkan hn gittim sırf çalışma saatleri uygun diye tabi bide tüp bebek merkezi ya çünkü çalışıyorum ve 2 günde bir takip altında oluyosun işyerim izin vermez diye yanisenin ne gibi bir problemin var yardımcı olurum
canım ben testlerimi yaptırdım hsg çektirdim
eşimde yaptırdı bi sorun yok bekleyin dedi doktorum
hiç yumurtlama takibi falan demedi düzenli adet oluyosan sorun yok dedi
Ben mi çok pimpirikliyim bilmiyorum ama bi doktordan daha görüş alsammı diye düşünüyorum
bıde tup bebek merkezı dıyıp guvenmeyın cunkı ben burda bı tüp bebek merkezıne artık aşılama denemk ıstıyorum dıye gıttım gecen yıl eşim sperm testı verdı vee bizim sayımızın aşılamaya yetmediğini sadece tüp bebekle çocugumuz olacagını soyledıler ben mahvoldum resmen 1 ay göz yaşı doktum ne yapcam ben şimdi dıye sonra eşimi bahar hastahanesınde ürologla görüşmesı için ikna ettım doktor bey cok yardımcı oldu saosun cekırgede bı labaratuvar var guven tıp dı galıba ismi oraya gonderıp tekrar test yaptırdı veee tup bebek merkezının soyledıgının tam tersı cıktı doktor bey sadece zınco c yazdı ve bunu kullan yeter dedı tup bebek merkezleri artık bu işi ticaret olarak gorup ınsanların hassasıyetını kullanıyor bence dıkkat edın buna
arkadaşlar bu benim üçüncü gebeliğim daha önce ikisini düşük yaptım ve jimerde nuray hanımın yanına gittim uzun bir müddet tedavi oldum ve öyle gebe kaldım şuan 8+ bitti ancak gebeliğimin ilk iki haftası yine kanamalı ve lekelenmelerle geçti şuan kanamam durdu normal ancak bu kritik dönemden itibaren her gün fragmin,progestan,folik asit,polivit c ve haftada iki gün vurulduğum proton iğne var anlayacağınız bu da diğerleri gibi düşer diye korkuyorum ne var ki diğerleri 5.haftasını doldurmadan sonlanıyordu şuan ise lekelenmeler bitmekle birlikte düşük riski olduğunu söylemesinden beri nurayhanımın tavsiyeleri ile sürekli dinleniyorum dua edin arkadaşlar
canım sen hangi doktora gittin ? bide sizin tedaviylemi oldu ?
bende eşime keçiboynuzu kürü yapıyorum
sayısı çok iyi çıktı ama morfoloji % 3 tü doktor hiç bahsetmedi bile
sadece gebelik oluşmasına engel bişey yok dedi geçti
6 ay daha bekleyelim dedi
eşimde şimdi başka doktora gitmeye yanaşmıyor 6 ay bekleyelim diyor
bi arkadaşım murat erdemir e gidiyordu onu önerdi ama oda tüp bebek uzmanı
ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası
kafayı yicem az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?