Bursa hamişleri buraya :)

saol canım teşekkür ederim ilgine
zaten ikinci bir doktora gözükmek istiyorum
yıldırım doruk bana çok uzak oluyor.
jimer e gidebilirim büyük ihtimalle
sanada hayırlı doğum diliyorum
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Son düzenleme:
yok cnm pimpirikli değilsin düzenli adet ollupta hiç yumurtlamayanda var bence doktorun uğraşmak istememiştir öle şey mi olur her adetin başlagıcından itibaren 10.11.12 gün çağırması lazım yumurta takibi yapması lazım ona göre ilişki günlerini söyleyecektir bence farklı doktora git derim hangi doktora gidiyodun bide yumurtlamana bakmadan bekle demesi tuhafıma gitti ben 2 günde bir doktor takibindeydim...sen bi düşün derim

evet canım haklısın
zaten bu ay geçti artık reglime 7-8 gün var
bi daha ki ay gidicem başka bir doktora
keşke hamile olsamda gitmeme gerek kalmasa :))

cnm bende gizem hn duydum dorukta çalışan hemşire arakdaşım var şiddetle onu tavsiye etmişti.tüp bebek eğitimide alıyomuş ama doruğun çalışma saatleri bana uymuyordu işte kısmet değilmiş jimer çok pahalı bide onuda söylüyeyim ben bırakmayı düşünüyorum dediğim gibi saatleri çok uygun o yüzden tercih etmiştim takipleride iyi ayrıca sana katılıyorum morfolojide iyi olması lazım cnm

doruk çekirgede de var aynı doktorlar vardiyalı sistemle çalışıyolar öğleye kadar öğleden sonra gibi.

öle deme cnm ama dua et rabbim bana aratmadı ikizim olucak inşallah devemı gelirmi nasip bekleyip görücez bende ilk ayımda çok üzülmüştüm kafaya takmadım bol bol alışveriş yaptım
evet canım haklısın
zaten bu ay geçti artık reglime 7-8 gün var
bi daha ki ay gidicem başka bir doktora
keşke hamile olsamda gitmeme gerek kalmasa :))

öle deme cnm ama dua et rabbim bana aratmadı ikizim olucak inşallah devemı gelirmi nasip bekleyip görücez bende ilk ayımda çok üzülmüştüm kafaya takmadım bol bol alışveriş yaptım

ne kadar güzel ya :))
keşke benimde ikizim olsa ama ben tek e de razıyım sağlıklı olsunda

ne kadar güzel ya :))
keşke benimde ikizim olsa ama ben tek e de razıyım sağlıklı olsunda

bak böle şartlama kendini sana ufak bı sey solıyım ben hamıle kaldıgım aylarda okadar bırakmıştımki burayı bile bırakmıştım yani kk ya hıc gırmıyordum cunkı burası ıstemesende düşündürüyor adetıne az kalmış bak odakla kendını kafandan cıkar bu ay sonra bekle bakalım ne olacak kendını farklı sekıllerde oyala

merhaba kızlar umarım herkez iyi ve sağlıklıdır .... Ben ev telaşesinden başımı kaşıyacak vakit bulamaz oldum bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta cuma taşınacağız.... bugün doktora gittim kızım 1880grm olmuş... sağlıklı maşallah.... ama benim erken doğum riskim devam ediyormuş:18: hatta haftaya en riskli haftada olacağım....:44:... yeni evimi kayınvalidem ve görümcem temizliyor bense hiç birşey yapamıyorumbirde bugün doktorum eğer 37 haftadan önce doğum olursa ... doğumumu çekirge dorukta yapmak zorunda olduğumu söyledi bense en başında çekirge doruk hastanesini doğum fiyatının yüksekliğinden bırakmıştım .... orada kuvez varmış sadece diye oraya yönlenidiryor erken doğumda doktorum.... bizde şevket yılmaz hastanesi hakkında ne dersiniz dedik... orasıda kuvezde iyi orayada gidebilirsiniz ,hatta şimdi bir doktora muayene olup dosya açtırın dedi... bense ilk doğumu şevket yılmazda yaptığım için ve kızım kuvezde yattığı için hiç ama hiç istemiyordum orayı ... en başından beri özele gitmemin nedeni doktorumun doğumda benimle ilgilenmesini istememdi ... ama bebek erken gelirse yine mezbaha gibi bir mekanda tek herkezin birbirini görüp duyduğu o ortamda doğum yapacağım... dilerim Allahtan bebeğim bekler ve 37 haftadan sonra doğar .. şu evim bir yerleşsin yatacağım hep yatacağım.....

Canım benim inşallah dilediğin gibi olur.bak canım bişey diycem belki yazılarımdan okumuşsundur ama yine diyim:) ben jimeri bıraktım.özel medicabil'e gidiyorum dr çok iyi hastane desen süperrrrr ve fiyatıda çok iyi sezeryan 1200 veeee ister 2 gün istersen 4 gün kalsanda,bebeğin küveze ihtiyacıda olsa hiçbir extra ücret yok paket fiyat dedi.çok uygun ve o hastanede doğum yapanları duydum çok memnun kalmışlar.ben bi çıtlatıyım dedim.dr demet haytoğlu

canım çok teşekkür ederim bunuda düşünebiilirim...

Allah yardımcın olsun gönülirem,bende ilk doğumumu şevketyılmazda yaptım,şimdi medicabile gidiyorum arkadaşım tavsiye etti.şimdilik herşey yolunda.senin içinde hayırlısı olur inşallh.herşeyden önemlisi sağlıkla gelmesi.bebek isteyen arkadaşlarada rabbim hayırlı saglıklı evlat versin..görüşmek üzere:80::80:

meraba hanımlar bursa deyince ilgimi çekti bende bursalıyım ama hamile değilim oğluşum var 3 yaşında medical park hastanesinde doğum yaptım nuray hanım vardı çok iyi bir doktor en son jimer hastanesine geçtiğini duydum gidecek olan varsa memnun kalır arkadaşınız gibi size yardımcı oluyor hepinizi allah kurtarsın sağlıklı nice günlere

inşallah erken gelmez bebeğin cnm ama dedekleri doğru yıldırım doruğa gidipte erken doğum riskin olursa çekiirge doruğa yönlendiriyolar orda yapıyosun dooğumu ama küvez tamamen ssk lı hiç fazladan ödeme yapılmııyo diye biliyorum.

Merhaba, bende medicabile gidiyorum,doktorumda demet haytoğlu. sen hangisine gidiyosun??

canım inşallah bebeğin zamanında gelir allah yardımcın olsun bende medikabile gidiyorum demet hanıma gidiyodum şimdi bahar hanıma başladım arkadaşların söylediği gibi hastane çok güzel zaten yeni sitesine girip hastanenin içine de hasta odasınada doğum salonunada bakabilirsin herşey gönlünce olsun

Merhaba canım, 1 veya 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılınca, bende bahar hanıma giçicem, bahar hanım nasıl oda iyi ilgileniyo dimi? senin bebişin kaç haftalık? canım.

gönülcüm dikkat et kendıne bırak yardım edenler varsa etsınler dogumdan sonra affettırırsın kendini onlara aman kolla kendını bu arada akşam cok salladı allah korusun hepımizi ben cok korktum benı gorunce eşimde korktu garıbım

gönülirem allah yardımcın olsun işallah bebeğinde zamanında gelir de sende rahat edersin evini taşıyacaksın heralde kolay gelsin hepinize ev taşınması bilmiyorum ama çok zor olduğunu duydum belki 2 3 haftaya bizde taşınabiliriz ev işi gerçekleşirse ama doğumuma daha olduğu için çok sıkıntı yapmıyorum :)

Merhaba, bende medicabile gidiyorum,doktorumda demet haytoğlu. sen hangisine gidiyosun??

benim doktorumda demet hanım bırbuçuk ay kadar olamyacagım ama doğumunda burdayım dedi,hastanede güzel daha yeni başladım ama herşeyyolunda çok şükür.:81:iki hafta sonra ayrıntılı ultrason için gideceğim,hep iyi gider inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…