ben en son bursa tup bebek e gıtmiştim ama sana su an gıttıgım doktoru tavsıye ederım cunkı su anada tup bebek egıtımı alıyor kendısı yıldırım doruk ılave bına yapıyorya orada tup bebek te devam etcekmiş gizem yıldırım şahane bı doktor ve en onemlısı para goz bırı degıl testlerını bıle dıyo gıt devlette yaparlar ole bırı yanı ayrıca bız herşeyı allaha bırakmıştık gercekten tedavı falan olmuyordum bır yıl doktora dahı gıtmedım kontrole sperm sayısının yuksek olması bı şeyı değiştirmiyor onemlı olan kalıtelı ve saglıklı sperm olması önemlı morfolojıde cok onemlı spermın yapısı demek kı oda düzgun şekıllı sperm demektır sayınız yuksek olabılır duzgun dollemeyı gercekleştıren sperm sayınız az nasıl engel degıl ne demiş doktor anlamadım bence sen adam gıbı bı doktora gıt ımkanların musaıtse jımere yada pembe mavıye ama ben kendı doktorumu onerıyorum sana cok ıyı bırı cunkı
canım ben testlerimi yaptırdım hsg çektirdim
eşimde yaptırdı bi sorun yok bekleyin dedi doktorum
hiç yumurtlama takibi falan demedi düzenli adet oluyosan sorun yok dedi
Ben mi çok pimpirikliyim bilmiyorum ama bi doktordan daha görüş alsammı diye düşünüyorum
yok cnm pimpirikli değilsin düzenli adet ollupta hiç yumurtlamayanda var bence doktorun uğraşmak istememiştir öle şey mi olur her adetin başlagıcından itibaren 10.11.12 gün çağırması lazım yumurta takibi yapması lazım ona göre ilişki günlerini söyleyecektir bence farklı doktora git derim hangi doktora gidiyodun bide yumurtlamana bakmadan bekle demesi tuhafıma gitti ben 2 günde bir doktor takibindeydim...sen bi düşün derim
ben en son bursa tup bebek e gıtmiştim ama sana su an gıttıgım doktoru tavsıye ederım cunkı su anada tup bebek egıtımı alıyor kendısı yıldırım doruk ılave bına yapıyorya orada tup bebek te devam etcekmiş gizem yıldırım şahane bı doktor ve en onemlısı para goz bırı degıl testlerını bıle dıyo gıt devlette yaparlar ole bırı yanı ayrıca bız herşeyı allaha bırakmıştık gercekten tedavı falan olmuyordum bır yıl doktora dahı gıtmedım kontrole sperm sayısının yuksek olması bı şeyı değiştirmiyor onemlı olan kalıtelı ve saglıklı sperm olması önemlı morfolojıde cok onemlı spermın yapısı demek kı oda düzgun şekıllı sperm demektır sayınız yuksek olabılır duzgun dollemeyı gercekleştıren sperm sayınız az nasıl engel degıl ne demiş doktor anlamadım bence sen adam gıbı bı doktora gıt ımkanların musaıtse jımere yada pembe mavıye ama ben kendı doktorumu onerıyorum sana cok ıyı bırı cunkı
saol canım teşekkür ederim ilgine
zaten ikinci bir doktora gözükmek istiyorum
yıldırım doruk bana çok uzak oluyor.
jimer e gidebilirim büyük ihtimalle
sanada hayırlı doğum diliyorum
inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
evet canım haklısın
zaten bu ay geçti artık reglime 7-8 gün var
bi daha ki ay gidicem başka bir doktora
keşke hamile olsamda gitmeme gerek kalmasa :))
öle deme cnm ama dua et rabbim bana aratmadı ikizim olucak inşallah devemı gelirmi nasip bekleyip görücez bende ilk ayımda çok üzülmüştüm kafaya takmadım bol bol alışveriş yaptım
ne kadar güzel ya :))
keşke benimde ikizim olsa ama ben tek e de razıyım sağlıklı olsunda
merhaba kızlar umarım herkez iyi ve sağlıklıdır .... Ben ev telaşesinden başımı kaşıyacak vakit bulamaz oldum bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta cuma taşınacağız.... bugün doktora gittim kızım 1880grm olmuş... sağlıklı maşallah.... ama benim erken doğum riskim devam ediyormuş:18: hatta haftaya en riskli haftada olacağım....:44:... yeni evimi kayınvalidem ve görümcem temizliyor bense hiç birşey yapamıyorumbirde bugün doktorum eğer 37 haftadan önce doğum olursa ... doğumumu çekirge dorukta yapmak zorunda olduğumu söyledi bense en başında çekirge doruk hastanesini doğum fiyatının yüksekliğinden bırakmıştım .... orada kuvez varmış sadece diye oraya yönlenidiryor erken doğumda doktorum.... bizde şevket yılmaz hastanesi hakkında ne dersiniz dedik... orasıda kuvezde iyi orayada gidebilirsiniz ,hatta şimdi bir doktora muayene olup dosya açtırın dedi... bense ilk doğumu şevket yılmazda yaptığım için ve kızım kuvezde yattığı için hiç ama hiç istemiyordum orayı ... en başından beri özele gitmemin nedeni doktorumun doğumda benimle ilgilenmesini istememdi ... ama bebek erken gelirse yine mezbaha gibi bir mekanda tek herkezin birbirini görüp duyduğu o ortamda doğum yapacağım... dilerim Allahtan bebeğim bekler ve 37 haftadan sonra doğar .. şu evim bir yerleşsin yatacağım hep yatacağım.....
Canım benim inşallah dilediğin gibi olur.bak canım bişey diycem belki yazılarımdan okumuşsundur ama yine diyim:) ben jimeri bıraktım.özel medicabil'e gidiyorum dr çok iyi hastane desen süperrrrr ve fiyatıda çok iyi sezeryan 1200 veeee ister 2 gün istersen 4 gün kalsanda,bebeğin küveze ihtiyacıda olsa hiçbir extra ücret yok paket fiyat dedi.çok uygun ve o hastanede doğum yapanları duydum çok memnun kalmışlar.ben bi çıtlatıyım dedim.dr demet haytoğlu
merhaba kızlar umarım herkez iyi ve sağlıklıdır .... Ben ev telaşesinden başımı kaşıyacak vakit bulamaz oldum bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta cuma taşınacağız.... bugün doktora gittim kızım 1880grm olmuş... sağlıklı maşallah.... ama benim erken doğum riskim devam ediyormuş:18: hatta haftaya en riskli haftada olacağım....:44:... yeni evimi kayınvalidem ve görümcem temizliyor bense hiç birşey yapamıyorumbirde bugün doktorum eğer 37 haftadan önce doğum olursa ... doğumumu çekirge dorukta yapmak zorunda olduğumu söyledi bense en başında çekirge doruk hastanesini doğum fiyatının yüksekliğinden bırakmıştım .... orada kuvez varmış sadece diye oraya yönlenidiryor erken doğumda doktorum.... bizde şevket yılmaz hastanesi hakkında ne dersiniz dedik... orasıda kuvezde iyi orayada gidebilirsiniz ,hatta şimdi bir doktora muayene olup dosya açtırın dedi... bense ilk doğumu şevket yılmazda yaptığım için ve kızım kuvezde yattığı için hiç ama hiç istemiyordum orayı ... en başından beri özele gitmemin nedeni doktorumun doğumda benimle ilgilenmesini istememdi ... ama bebek erken gelirse yine mezbaha gibi bir mekanda tek herkezin birbirini görüp duyduğu o ortamda doğum yapacağım... dilerim Allahtan bebeğim bekler ve 37 haftadan sonra doğar .. şu evim bir yerleşsin yatacağım hep yatacağım.....
Allah yardımcın olsun gönülirem,bende ilk doğumumu şevketyılmazda yaptım,şimdi medicabile gidiyorum arkadaşım tavsiye etti.şimdilik herşey yolunda.senin içinde hayırlısı olur inşallh.herşeyden önemlisi sağlıkla gelmesi.bebek isteyen arkadaşlarada rabbim hayırlı saglıklı evlat versin..görüşmek üzere:80::80:
canım inşallah bebeğin zamanında gelir allah yardımcın olsun bende medikabile gidiyorum demet hanıma gidiyodum şimdi bahar hanıma başladım arkadaşların söylediği gibi hastane çok güzel zaten yeni sitesine girip hastanenin içine de hasta odasınada doğum salonunada bakabilirsin herşey gönlünce olsun
Merhaba, bende medicabile gidiyorum,doktorumda demet haytoğlu. sen hangisine gidiyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?