benim doktorumda demet hanımbırbuçuk ay kadar olamyacagım ama doğumunda burdayım dedi,hastanede güzel daha yeni başladım ama herşeyyolunda çok şükür.:81:iki hafta sonra ayrıntılı ultrason için gideceğim,hep iyi gider inşallah hepimize sağlıklı hamilelikler... :80:
Merhaba canım, 1 veya 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılınca, bende bahar hanıma giçicem, bahar hanım nasıl oda iyi ilgileniyo dimi? senin bebişin kaç haftalık? canım.
merhaba gönülirem,hem taşınmanda,hem hamileliğinde Allah kolaylık versin,inşallah vaktinde doğar bebişin.bende 3. kezdir demet hnma gidiyorum,çok memnunum,hastanedende.bahar hnmda iyiye benziyor.odalar tek kişilik,benim için buda çook önemli,yenidoğan yoğun bakım var,4 günde kalsan aynı fiyat,normal 800.bende ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım,sezeryan,bu sefer imkanları biraz zorlasamda,özel istiyorum,tek kişilik oda ve epidural istiyorum inşallahmerhaba kızlar umarım herkez iyi ve sağlıklıdır .... Ben ev telaşesinden başımı kaşıyacak vakit bulamaz oldum bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta cuma taşınacağız.... bugün doktora gittim kızım 1880grm olmuş... sağlıklı maşallah.... ama benim erken doğum riskim devam ediyormuş:18: hatta haftaya en riskli haftada olacağım....:44:... yeni evimi kayınvalidem ve görümcem temizliyor bense hiç birşey yapamıyorumbirde bugün doktorum eğer 37 haftadan önce doğum olursa ... doğumumu çekirge dorukta yapmak zorunda olduğumu söyledi bense en başında çekirge doruk hastanesini doğum fiyatının yüksekliğinden bırakmıştım .... orada kuvez varmış sadece diye oraya yönlenidiryor erken doğumda doktorum.... bizde şevket yılmaz hastanesi hakkında ne dersiniz dedik... orasıda kuvezde iyi orayada gidebilirsiniz ,hatta şimdi bir doktora muayene olup dosya açtırın dedi... bense ilk doğumu şevket yılmazda yaptığım için ve kızım kuvezde yattığı için hiç ama hiç istemiyordum orayı ... en başından beri özele gitmemin nedeni doktorumun doğumda benimle ilgilenmesini istememdi ... ama bebek erken gelirse yine mezbaha gibi bir mekanda tek herkezin birbirini görüp duyduğu o ortamda doğum yapacağım... dilerim Allahtan bebeğim bekler ve 37 haftadan sonra doğar .. şu evim bir yerleşsin yatacağım hep yatacağım.....
şimdilik iyi memnun kaldım ama 1 kez gittim zaten kısmetse salı günü gidicem hem radyolojiye gidicem ayrıntılı ultrasona. ilgilenir bence neden ilgilenmesin zaten bahar hanımı oraya demet hanım getirdi demetin arkadaşı oluyo bahar. bebeğimde 28haftalık canım 2,5 ay kaldı doğuma belkide 2ay kız erken geliyo diyolar :18:
kızlar selam bende cmtesi medikal park a gittim ahmet yılmaz a iyi ilgilendi baya herşeyi gösterdi midesini omuriliğini ayak parmaklarını büyük ihtimalle medikal park a devam edicem nasip olursa
Oyy maşşallahinşallah canım orası daha iyi teyzenin orda olması senin için büyük avantaj, sağ salim alnımızın akıyla miyadına erdiririz inşallah.
işler çok yoğun yazamıyorum fazla :2::2:
bahar hanıma ne kadar süredir gidiyosun canım
Bahar hanıma başlayalı üçay oldu canım. Fakat doğum yaklaştıkça söylemleri değişmeye başladı. Yok 4 kg. geçerse sezeryan yaparım. yok epizyomi açmam şart gibi. Ben kesinlikle şartlar elverdiği sürece doğal doğum yapmak istiyorum. Bu söylemleri beni rahatsız ediyor. Bakalım doğumdan sonra yazarım sonuç hakkında inş.
Merhaba arkadaşlar
bende geçen hafta pazartesi öğrendim hamile olduğumu bugün 6 hafta 4 günlük hamileyim bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı. Bende jimere gidiyorum nuray hanıma bu cuma kontrolüm var çok memnunum ama fiyatları gerçekten çok pahalı bu yüzden medicabile geçmeyi düşünüyorum. bişi sormak istiyorum arkadaşlar düşük tehlikesi var dedi doktor ve progestan verdi bide istirahat ediceksin dedi istirahati kabul etmedim çalışıyorum dedim iş yerinin bana çok ihtiyacı var muhasebe bölümünde çalışıyorum ve ben olmayınca yerime bakacak kimse yok ve benim sabahları çok bulantım oluyo aşırı uykum geliyo gün içersinde yorgunluk halsizlik işe gelmek istemiyorum ama gelmessemde çıakrabilirler çok az borçlarım kaldı onları kapatmak için çalışıyorum bide eşimin maaşı bize yetmez diyorum kafam çok karışık kimseyle paylaşamıyorum çok zor durumdayımm bebeğime sevinememe bile izin vermedilerAllah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn iyi ki varsınız
merhaba arkadaşlar
bende geçen hafta pazartesi öğrendim hamile olduğumu bugün 6 hafta 4 günlük hamileyim bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı. Bende jimere gidiyorum nuray hanıma bu cuma kontrolüm var çok memnunum ama fiyatları gerçekten çok pahalı bu yüzden medicabile geçmeyi düşünüyorum. Bişi sormak istiyorum arkadaşlar düşük tehlikesi var dedi doktor ve progestan verdi bide istirahat ediceksin dedi istirahati kabul etmedim çalışıyorum dedim iş yerinin bana çok ihtiyacı var muhasebe bölümünde çalışıyorum ve ben olmayınca yerime bakacak kimse yok ve benim sabahları çok bulantım oluyo aşırı uykum geliyo gün içersinde yorgunluk halsizlik işe gelmek istemiyorum ama gelmessemde çıakrabilirler çok az borçlarım kaldı onları kapatmak için çalışıyorum bide eşimin maaşı bize yetmez diyorum kafam çok karışık kimseyle paylaşamıyorum çok zor durumdayımm bebeğime sevinememe bile izin vermedilerAllah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn iyi ki varsınız
kızlar benden başka doruk tıp a giden yok mu?
merhaba hamişler, bende bursadaki hamilelerdenim. Bu başlığı hiç görmemiştim bugün fark ettim. Bende çekirge doruğa melike hnm'a gidiyorum. Genel olarak memnunum.
Bu haftalarda sizinde bel ağrınız arttı mı? Benim ayağıma vuruyor birkaç gündür yürürken çok zorlanıyorum cumartesi günü doktor kontrolüm var o zamn söyleyeyim bakalım doktor ne diyecek. Günde yarım saat yürü demişti bir önceki gidişimde yürümeye çalışıyorum ama ağrım çok fazla oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?