Bursa hamişleri buraya :)

Evet. AMİN inşallah herkesinki sorunsuz bişekilde sağlıkla biter.

Merhaba canım, 1 veya 1,5 ay sonra doğum iznine ayrılınca, bende bahar hanıma giçicem, bahar hanım nasıl oda iyi ilgileniyo dimi? senin bebişin kaç haftalık? canım.

şimdilik iyi memnun kaldım ama 1 kez gittim zaten kısmetse salı günü gidiem hem radyolojiye gidicem ayrıntılı ultrasona. ilgilenir bence neden ilgilenmesin zaten bahar hanımı oraya demet hanım getirdi demetin arkadaşı oluyo bahar. bebeğimde 28haftalık canım 2,5 ay kaldı doğuma belkide 2ay kız erken geliyo diyolar :18:

merhaba gönülirem,hem taşınmanda,hem hamileliğinde Allah kolaylık versin,inşallah vaktinde doğar bebişin.bende 3. kezdir demet hnma gidiyorum,çok memnunum,hastanedende.bahar hnmda iyiye benziyor.odalar tek kişilik,benim için buda çook önemli,yenidoğan yoğun bakım var,4 günde kalsan aynı fiyat,normal 800.bende ilk doğumumu şevket yılmazda yaptım,sezeryan,bu sefer imkanları biraz zorlasamda,özel istiyorum,tek kişilik oda ve epidural istiyorum inşallah.sanada tavsiye ederim,en azından bi görüş,ssk lıya muayene 12 tl.:80:

Merhaba canım, iyiya sevindim.maşalllaaahhhh ALLAH sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

kızlar selam bende cmtesi medikal park a gittim ahmet yılmaz a iyi ilgilendi baya herşeyi gösterdi midesini omuriliğini ayak parmaklarını büyük ihtimalle medikal park a devam edicem nasip olursa

slm guzel anneler hafta sonunuz nasıl gectı ben bugun iş yapıyorum yazlık kışlık olayı bıde oğluşuma hazırlayacagım odayı boşaltıyorum boya yapılacak yoruldum bıraz ama napım sonucat ben yapıcam resmen kaplumbağa hızında hareket edıyorum hıc alışık değilim bole iş yapmaya ben koştur koştur iş yaparım genelde ama olsun herşey bebişim için hepımıze hayırlı saglıklı gunler

kızlar selam bende cmtesi medikal park a gittim ahmet yılmaz a iyi ilgilendi baya herşeyi gösterdi midesini omuriliğini ayak parmaklarını büyük ihtimalle medikal park a devam edicem nasip olursa

Oyy maşşallah inşallah canım orası daha iyi teyzenin orda olması senin için büyük avantaj, sağ salim alnımızın akıyla miyadına erdiririz inşallah.

herkeze tekrar merhaba arkadaşlarınız destekleriniz ve önerilerinşz için çok ama çok teşekkür ederim... inanın aklım hep topikte fakat girmeiyorum ..önümüzdeki pazartesi evimi taşıyorum ... baya yoğun günler geçiriyorum.... ve ağrılı ve yorgun vede şişkin....pek bir iş yapamasamda iki arada gezinmekten epeyce yorgun düşüyorum....Hayırlısıyla şu 2 haftayı atlatırsam ondan sonra rahata ereceğim....Hepiniz iyisinizdir umarım hepinizle sohpeti özlemiş durumdayım ... hepiniz Allaha emanet olun....

bahar hanıma ne kadar süredir gidiyosun canım

Bahar hanıma başlayalı üçay oldu canım. Fakat doğum yaklaştıkça söylemleri değişmeye başladı. Yok 4 kg. geçerse sezeryan yaparım. yok epizyomi açmam şart gibi. Ben kesinlikle şartlar elverdiği sürece doğal doğum yapmak istiyorum. Bu söylemleri beni rahatsız ediyor. Bakalım doğumdan sonra yazarım sonuç hakkında inş.

hayırlısı ne ise o olsun canım,
genelde drlar 4 kg.dan sonrasına sezeryan diyolar. oda neden bebek büyük ve ıkınmada zorlanınca ve çıkmasıda uzun sürünce oksijensiz kalabiliyo ve ALLAH korusun ya morarmış oluyo yada acil sezeryana almak orunda kalınabiliyo.bunlar yaşanmasın diye diyolar.benim ablamda normal doğum yaptı hemde evde 2. bebeğinde aynı bu durum oldu bebek zorlandı ve mosmordu bikaç dk daha kalsaymış ALLAH korusun ve nekadar uğraştı ebe zorla kendine geldi.tabi herkesede böyle olcak diye bişey yok. hakkında en hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

bende geçen hafta pazartesi öğrendim hamile olduğumu bugün 6 hafta 4 günlük hamileyim bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı. Bende jimere gidiyorum nuray hanıma bu cuma kontrolüm var çok memnunum ama fiyatları gerçekten çok pahalı bu yüzden medicabile geçmeyi düşünüyorum. bişi sormak istiyorum arkadaşlar düşük tehlikesi var dedi doktor ve progestan verdi bide istirahat ediceksin dedi istirahati kabul etmedim çalışıyorum dedim iş yerinin bana çok ihtiyacı var muhasebe bölümünde çalışıyorum ve ben olmayınca yerime bakacak kimse yok ve benim sabahları çok bulantım oluyo aşırı uykum geliyo gün içersinde yorgunluk halsizlik işe gelmek istemiyorum ama gelmessemde çıakrabilirler çok az borçlarım kaldı onları kapatmak için çalışıyorum bide eşimin maaşı bize yetmez diyorum kafam çok karışık kimseyle paylaşamıyorum çok zor durumdayımm bebeğime sevinememe bile izin vermediler Allah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn iyi ki varsınız

Hoşgeldin canım, evet gerçekten yüksek fiyatları var.bende jimerden medicabile geçtim.fiyatlar çok güzel.halsizliğin,uyku halin progestan yüzünden , çok faydalı ilaç ama insanı allak bullak ediyo.ozaman biraz daha idare edicen inşallah bulantıların geçer.aminn inşallah canım.

hoşbulduk canm medicabilde demet hanıma mı gidiyorsun ben biraz araştırdım herşey gayet güzel görünüyor hiç bişi yiyemiyorum bulantıdan bebeğim senin için herşey değer sen sağlıklı ol ben gece gündüz bulantı çekeyim cuma kontrolüm var allah hepimizin yardımcı olsunnnn

merhaba canım bende 6 haftalık hamileyim. Ve muhasebeciyim. Seninle aynı durumdayım. Bana da dr 1 hafta yatıcaksın dedi. Ben direk tepki koydum patrona ben gelmiyorum dedim düşük tehlikem var dedim. Ve 2 günde 1 sabah gidip işleri toparladım ve kendimi eve bıraktırdım. Muhasebeci olduğuna göre bilmen lazım. Hamile bi bayanı işten çıkarmanın cezası çok büyük. Hamilelik süresince seni işten çıkaramazlar yani. Bundan korkma. Kendini ve bebeğini düşün. Patron milleti asla acımaz çünkü. Allah seni ve bebeğini korusun. Ben 1 hafta yattım kahverengi akıntım kesildi. Mutlaka yat yani

merhaba hamişler, bende bursadaki hamilelerdenim. Bu başlığı hiç görmemiştim bugün fark ettim. Bende çekirge doruğa melike hnm'a gidiyorum. Genel olarak memnunum.
Bu haftalarda sizinde bel ağrınız arttı mı? Benim ayağıma vuruyor birkaç gündür yürürken çok zorlanıyorum cumartesi günü doktor kontrolüm var o zamn söyleyeyim bakalım doktor ne diyecek. Günde yarım saat yürü demişti bir önceki gidişimde yürümeye çalışıyorum ama ağrım çok fazla oluyor.

meraba canım hoşgeldin.seninle aynı haftadayız benimde bel ağrılarım arttı biyere dayanmadan oturamıyorum ayakta fazla kalamıyorun doktora sormadım ama normal olduğunu düşünüyorum bide benim el ve ayaklarımda uyuşmalar olmaya başladı magnezyum verdi şimdi onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…