Merhaba arkadaşlar
bende geçen hafta pazartesi öğrendim hamile olduğumu bugün 6 hafta 4 günlük hamileyim bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak hiç kısmet olmamıştı. Bende jimere gidiyorum nuray hanıma bu cuma kontrolüm var çok memnunum ama fiyatları gerçekten çok pahalı bu yüzden medicabile geçmeyi düşünüyorum. bişi sormak istiyorum arkadaşlar düşük tehlikesi var dedi doktor ve progestan verdi bide istirahat ediceksin dedi istirahati kabul etmedim çalışıyorum dedim iş yerinin bana çok ihtiyacı var muhasebe bölümünde çalışıyorum ve ben olmayınca yerime bakacak kimse yok ve benim sabahları çok bulantım oluyo aşırı uykum geliyo gün içersinde yorgunluk halsizlik işe gelmek istemiyorum ama gelmessemde çıakrabilirler çok az borçlarım kaldı onları kapatmak için çalışıyorum bide eşimin maaşı bize yetmez diyorum kafam çok karışık kimseyle paylaşamıyorum çok zor durumdayımm bebeğime sevinememe bile izin vermedilerAllah herkesin bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnn iyi ki varsınız
merhaba kızlar ben de ilk defa yazıyorum. 12+5 günlük hamileyim. çekirge dorukta melike hanıma gidiyorum ama bana açıkçası fiyat fazla geldi. birde geçen gece biraz rahatsızlandım aciline gittik nöbetçi doktoru çağırmak isterseniz 140 tl vermeniz gerek dedi. diğer hastanelerde de böyle mi bilmiyorum ama bana çok saçma geldi bir hastanenin acilinde neden extra ücret ödeyelim ki. medikabil hakkındaki yazılanlar benim de ilgimi çekti. netten baktım cidden güzel bakalım bu hafta sonu gideceğim bir görüşmeye. benim ilk doğumum sezeryendi acaba benim ki zorunlu sezeryene girer mi:) ne dersiniz)
meraba arkadaşlar birkaç gündür internet yoktu giremedim özledim sizi salı kontrole gittim bahar hanıma radyolojiye yolladı radyoloji doktoru adamdı sinir etti beni moralimi çok bozdu içeri girdim sekreter çantanı asabilirsin uzan dedi bi hoşgeldin ile yok suratsız bişey o çıktı doktor geldi meraba dedi okadar oda aynı suratsız adamın ağzından bişey çıkmıyo kendi bakıyo ölçüyo en sonunda kendim sordum kırmızı bişey vardı kalbi mi dedim hayır göbek kordonu dedi e bende bidaha soramadım tabi o sadece ölçüyo doktorun söylüyo sonucu ama sonuçta bakarken banada surası dalağı şurası böbreği dese ağzı mı yorulacak anneyiz sonuçta merak ediyoruz haksız mıyım kızlar birde daha önemlisi doktor son adet tarihimi sordu 28 ekim dedim emin misin diyo evet dedim sen buraya 2.ye mi geliyosun dedi hayır dedim şüpheli şüpheli bakıyo tekrar tekrar ölçüyo adet tarihinden emin misin dedi tekrar evet dedim doktorun kaç haftalık dedi bebeğine dedi 30 dedim 33 görünüyo dedi kapadı ağzını ben korktum eyvah dedim aklımdan neler neler geçti gerizekalı adam bebek büyük dedi başka bişey demedi çok üzüldüm önemli bişey var sandım tansiyonum düştü kendimi iyi hissetmiyorum dedim soluna dön biraz dedi çıktı eşimde başladı korkmaya beni sakinleştirmeye çalışıyo annesin sonuçta telaşlanıyo insan 5dk sonra geldi iyi misin devam edelim mi eksik kaldı dedi iyiyim dedim devam etti be insan gördün beni telaş yapma bi sorun yok de dimi ama nereye adam bişey demeden çıktı toparlandım çıktım dışardaki sekretere sordum artık sonucu ne zaman alıcam diye 15dk sonra çıkar dedi o 15dk yıl gibi geldi bana eşimle dışarı çıktık hava almaya sonra sonucu aldık götürdük doktora hiç önemli değil olabilir sonraki haftalarda düzelir dedi sen korkmuşsun belli dedi anlattı güzelce içimi rahatlattı sadece böyle giderse iri bir bebek olur sezeryanla almamız gerekir dedi benim normal doğumu çok istediğimi biliyo zaten hiç düşünme şimdiden dedi hayırlısı olsun dedi kendi doktorum 1.560gr çıkarmıştı radyoloji 1.870gr çıktı doğum 4 ağustos olması gerekirken bu şartlarda 14 temmuz gözüktü eve dönerken eşime diyorumki senin yüzünden bu bebek iri oldu bıldırcın yumurtalarını yedirdin bana yemicem bidaha dedimişin espirisi tabi :) anlıycanız radyoloji bölümünden hiç memnun kalmadım renkli görücem kızımı diye heveslenmiştim meğerse benim sandığım gibi renkli değilmiş cd verirler sandım oda yok 80 milyonu bir kağıt parçasına vermişim bide moral bozmaya
ben varımmmmm bıd egonul ırem var ıkımızde yıldırım doruka gıdıyoruz gızem hanıma sen bızden hafta olarak ondesın sen hangı doruka gıdıyorsun
sen nereye gidiyosun çok merak ettim neresi bu hastane?
merhaba nuray,takma kafana heryerde var bu tür insanlar,önemli olan sağlıklı olsun bebeğin,tabi insan bekliyo dr.dan,bir iki bişey açıklamasını.bende gidicem radyolojiye 20 haziranda,umarım başka dr. bakar.30 haftalık ayrıntılı ultrason için geç değilmi?,benmi yanlış biliyorum.bide başka hastanelerde ücret ne kadar acaba?:80:
hoşbulduk canm medicabilde demet hanıma mı gidiyorsun ben biraz araştırdım herşey gayet güzel görünüyor hiç bişi yiyemiyorum bulantıdan bebeğim senin için herşey değer sen sağlıklı ol ben gece gündüz bulantı çekeyim cuma kontrolüm var allah hepimizin yardımcı olsunnnn
Merhaba arkadaşlar...Bende 21+5 hamileyim ve Bursalıyım...Pembe Mavi de Dr İsmail küçükerdoğan'a gidiyorum..Hastanenin ssk ile anlaşması yok ama Drum daha önce Zübeyde Hanımdada olduğu için sorun olmamıştı..Fakat şuan Zübeyde Hanım dan ayrılmış ve ben hastaneye gitmek durumunda kaldım..Muayene ücretleri 120tl,tahlillerde sorun olmuyordu ama doğum ücretlerini duyunca şok olduk.. Doğum ne şekilde olursa olsun normal,sezeryan yada epiduralli farketmiyor 3000tl dediler,biz sürekli gittiğimiz için 2500 olabilirmiş.Eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için ayrıyetten 250 tl alabileceklerini söylediler.Bize yinede çok geldi..Drumu mecburen değiştirmeyi düşünüyorum..SSk ile anlaşması olan ve daha uygun fiyatlı bir hastahane ve dr önerebilir misiniz?
Medikal parka giden bir arkadaşda varsa oranın doğum fiyatları hakkında bilgi verebilir mi acaba?
Merhaba arkadaşlar...Bende 21+5 hamileyim ve Bursalıyım...Pembe Mavi de Dr İsmail küçükerdoğan'a gidiyorum..Hastanenin ssk ile anlaşması yok ama Drum daha önce Zübeyde Hanımdada olduğu için sorun olmamıştı..Fakat şuan Zübeyde Hanım dan ayrılmış ve ben hastaneye gitmek durumunda kaldım..Muayene ücretleri 120tl,tahlillerde sorun olmuyordu ama doğum ücretlerini duyunca şok olduk.. Doğum ne şekilde olursa olsun normal,sezeryan yada epiduralli farketmiyor 3000tl dediler,biz sürekli gittiğimiz için 2500 olabilirmiş.Eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için ayrıyetten 250 tl alabileceklerini söylediler.Bize yinede çok geldi..Drumu mecburen değiştirmeyi düşünüyorum..SSk ile anlaşması olan ve daha uygun fiyatlı bir hastahane ve dr önerebilir misiniz?
Medikal parka giden bir arkadaşda varsa oranın doğum fiyatları hakkında bilgi verebilir mi acaba?
hoşgeldin gülay,benimde ilki sezeryandı.demet hnm,bu seferde direk sezeryan yazdı,ücret zaten sabit,ben hasta yatışlada görüştüm,doktorunuza geldikçe sorarsınız ücreti dedi,neden,zammı gelicek yoksa dedim,kampanya olabilir ekime doğru dedi.benim bu para konularında hiç şansım yoktur ama yinede bir umut,inşallah düşer ücret.geçmiş olsun ayrıca,benimde hep tereddütlerim var,acil bişey olursa,ne kadar ilgilenirler,merak ediyorum.aklıma neler geliyo,ya erken doğum olurda,dr gelmezse,normal doğurursam diye korkuyorum,her hamilede büle korkular vardır heralde,ben 8 yıl ara verdiğim içinmi bilmem,ilk gibi hissediyorum.:80:
merhaba canım bende 6 haftalık hamileyim. Ve muhasebeciyim. Seninle aynı durumdayım. Bana da dr 1 hafta yatıcaksın dedi. Ben direk tepki koydum patrona ben gelmiyorum dedim düşük tehlikem var dedim. Ve 2 günde 1 sabah gidip işleri toparladım ve kendimi eve bıraktırdım. Muhasebeci olduğuna göre bilmen lazım. Hamile bi bayanı işten çıkarmanın cezası çok büyük. Hamilelik süresince seni işten çıkaramazlar yani. Bundan korkma. Kendini ve bebeğini düşün. Patron milleti asla acımaz çünkü. Allah seni ve bebeğini korusun. Ben 1 hafta yattım kahverengi akıntım kesildi. Mutlaka yat yani
merhaba nazlı,bende 1buçuk ay öncesine kadar medikal parka gidiyordum,şaka gibi ama,nisan 1 itibariyle ücretlere zam geldi,sezeryan 1000 tl,epidural,özel oda gibi isteklerin olursa,herbiri için 500 tl ödüyorsun,oluyor 2000 tl,normalde galiba 750 tl idi.ben doktorumun ilgisizliğinden,ve artan ücretlerden dolayı değiştirdim.medikabilde demet hnm a gidiyorum,doğum,normal 800,sezeryan,epidural,tek kişilik oda,gerekirse küvez ve 2 gecede,4 gecede kalsan herşey dahil 1200 tl.demet hnmın söylediği bunlar.hastanede sakin,medikal çok kalabalık,ssk sanki.tercih senin tabi:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?